- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsoka
csendes tag
Sziasztok, segitseget kernek! Fent volt a gepemen a meedio regebbi valtozata, ami meg nem yahoo-s volt tudtommal es elindult, mukodott, minden ok volt.
Mivel nagyon kezdo vagyok a meedioval kapcsolatban es lattam hogy van egy uj, un. ultimate valtozat, amiben mar sokminden alapbol nbenne van, chrome theme, plug-inek, stb, uninstallaltam a regit es felraktam ezt az ujat, amint latom ez mar yahoo-s beta valtozat.
Sajnos valamiert nem indul el, bejon a kis ablak, hogy meedio ultimate es toltogeti a dolgokat, aztan mindig ugyanannal a pontnal, kb a csik 85-90%-nal amikor "initializing plug-ins" nel tart megall es semmi nem tortenik. Csak Ctrl+Alt+Del-lel birom bezarni, semmi mas nem mukodik.
Legyszi segitsetek mi lehet a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest