- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nem lesz Xiaomi 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scanman
csendes tag
A HTPC-m nekem sem Atom lett, mert igen jó áron tudtam megvenni egy komplett gépet (Asrock A785GMH/128M lappal, Athlon II X2 240, Antec MicroFusion Remote házban, alig használtan, szinte a ház áráért, ráadásul a kijelző hibája miatt volt olcsó, és éppen emiatt meg gariban kicserélték az egész házat egy zsír újra
) DE az irodába vettem egy Point of View Ionos minipc-t EZT, Atom 330, ION GPU, 2G RAM, 320 GB HDD, és csak próbaképpen néztem meg rajta még a vásárláskor hogy hogyan boldogul a HD videókkal... FullHD trailereket, divx, meg amit találtam mindent szépen vitt, bár konkrét méréseket (prociterhelést, áramfelvételt, ...) nem végeztem, de akadás, képdobás nélkül szépen vitt mindent. Jah, és ebben 3,5"-es HDD megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszköszöntő hardverkeverék
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest