Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
Közben megoldottam a dolgot.
No akkor elmondom mi volt a baj, mert hogy most kiválóan működik.
Az előzményekről annyit, hogy a családi ház régi építésű, régi villamos hálózattal. (sajna még nem volt érkezésem a teljes elektromos hálózatot felújítani)
A régi villamos szabvány szerint a meleg padlójú helységben nem volt kötelező földelt hálózat alkalmazása a hideg padlójú helységekben igen (meleg padlós nem = padló fűtés, hanem az összes parkettás, szőnyegpadlós, szőnyeges stb...; hideg padlós = járólap és társai) Amikor összeraktam a gépet, akkor egy földelt konnektorban teszteltem -> nem volt gond. Aztán átkerült a nappaliba (ahol nincs földelés) és ott kezdődtek a bajok. Akkor kezdett gyanússá válni a dolog, amikor a szgház belső fém részei enyhén bizsergetni kezdték a kezem. Nosza előkaptam a multiméteremet és láss csodát 91 VAC feszültésget mértem a föld és a szgház fém részei között
Megoldás: földelt konnektorba dugva a gépet tökéletesen működik. (talán van a tápban vmiféle É.V relé és ez blokkolta a tápot)Hát ennyi a megoldás.
toto
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest