Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

Sziasztok!

Igazából ötlelelésképpen vetném fel, lehet szétbombázom az otthoni rendszert és újrakezdeném az építkezést... Eddig Androidos TV box-szal volt megoldva a tartalomfogyasztás a TV-n, de ez a mostani annyira nem gyere be, lassúcska, meg amúgyis... Pendrive-on másolgattam/másolgatom a (természetesen full legálisan) beszerzett sorozatokat, ezt akartam kiváltani azzal hogy NAS-ról nyomattam volna a tartalmat, de
    1, egyébként is van egy rendes QNAP NAS-om, (bár ezt csak a személyes cuccok mentésére szántam), ez a másik egy N3150 alapú, épített cucc (oké a fogyasztás nem vészes, 17 Wattra jött ki).
    2, van asztali gamer gép, de retrózni is szerettem volna az ágyból, kényelmesen. Persze droidra is van emulátor, de régebbi Windowsos játékok kb esélytelenek
    3, feleslegesen ne menjen már ennyi gép, szóval gondoltam hogy maga a tartalom-beszerzés is mehetne a lejátszós gépről.

A TV amúgy 43" 4k-s, de ilyen tartalmat csak nagy ritkán fogyasztunk, inkább 720p, 1080p (nem vagyunk eleresztve sávszéllel). USFF miniPC-ket néztem, amikben ilyen i3-4350 van, az nagyon régi gondolom. Amiben i3-6100 van az esetleg használható már médiafogyasztásra, meg mittudomén 15-20+ éves játékokra? Windowsra van valami felület amivel TV-n irányítható, kezelhető? Médiafogyasztásra maradna a Kodi, játékokra meg a Launchbox-ot nézegettem. Youtube-ra esetleg valami 10-foot UI (Nem, a kodin belüli youtube addon nem alternatíva. Használhatatlan.) alkalmazás? TV távoli bekapcsolására van valami megoldás?

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák