Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Igazából ötlelelésképpen vetném fel, lehet szétbombázom az otthoni rendszert és újrakezdeném az építkezést... Eddig Androidos TV box-szal volt megoldva a tartalomfogyasztás a TV-n, de ez a mostani annyira nem gyere be, lassúcska, meg amúgyis... Pendrive-on másolgattam/másolgatom a (természetesen full legálisan) beszerzett sorozatokat, ezt akartam kiváltani azzal hogy NAS-ról nyomattam volna a tartalmat, de
1, egyébként is van egy rendes QNAP NAS-om, (bár ezt csak a személyes cuccok mentésére szántam), ez a másik egy N3150 alapú, épített cucc (oké a fogyasztás nem vészes, 17 Wattra jött ki).
2, van asztali gamer gép, de retrózni is szerettem volna az ágyból, kényelmesen. Persze droidra is van emulátor, de régebbi Windowsos játékok kb esélytelenek
3, feleslegesen ne menjen már ennyi gép, szóval gondoltam hogy maga a tartalom-beszerzés is mehetne a lejátszós gépről.A TV amúgy 43" 4k-s, de ilyen tartalmat csak nagy ritkán fogyasztunk, inkább 720p, 1080p (nem vagyunk eleresztve sávszéllel). USFF miniPC-ket néztem, amikben ilyen i3-4350 van, az nagyon régi gondolom. Amiben i3-6100 van az esetleg használható már médiafogyasztásra, meg mittudomén 15-20+ éves játékokra? Windowsra van valami felület amivel TV-n irányítható, kezelhető? Médiafogyasztásra maradna a Kodi, játékokra meg a Launchbox-ot nézegettem. Youtube-ra esetleg valami 10-foot UI (Nem, a kodin belüli youtube addon nem alternatíva. Használhatatlan.) alkalmazás? TV távoli bekapcsolására van valami megoldás?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest