- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOROS_
csendes tag
Hmmm. Mivel nem vagyok egy elektronikai penge, csak lelkes amatőr, ezért sikerülhetett ilyen zavarosra. Tehát a ''sima asztali hangszóró'' alatt azokat az 1-2e Ft-os hangszóró párokat értem amiket közvetlenül a hangkártyára csatlakoztatunk. (Speaker)
Ezek a hangszóró párok általában egy trafón keresztül 9-12 Volt váltóáramot kapnak. Az elektronika az nem más mint a hangszóró párban található nyomtatott áramkör. Nem ennyire amatőr emberek mint én, asszem végfoknak is nevezik.
Na ennyit az értelmezésről. A lényeg az, hogy nem akarok a hangfalaim és a számítógép közé erősítőt, ezt szeretném valahogy megoldani. Két kis hangfalat szeretnék így a gépre kötni, azt is csak azért, hogy a TV kikapcsolása után is lehessen zenét halgani a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest