Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
dabadab #5280 üzenetére
Azt erősnek tartom, hogy gagyi.
Ez a kis doboz, arra teljesen jó amit Balinov leírt. Másrészt a képminőség tökéletes. Zene vizualizáció nincs, de engem nem is érdekel. Általában hallgatni szoktam a zenét, nem az ugráló kis sávokat figyelem.Igen tud FLAC-ot!
Egy 8.1 Mpixeles képet kb 3mp alatt jelenít meg!
Van hang HDMIn!Azt nem teljesen értem miért alázod porig úgy, hogy gyakorlatilag nem is ismered, nem is
láttad működés közben.
Természetesen nincs egy súlycsoportban egy HTPCvel, ezt mindenki tudja de nem is az a célja. Mint írtam, aki zenére, videóra, képnézegetésre használja, annak elég. (Nem tudom, de szerintem a legtöbb ember erre használja a HTPCjét is.)
A másik nem elhanyagolható, az ára. Azért 30ból nem kell összerakni egy űberbrutál gémer HTPCt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest