-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok,
leváltottam a korábbi x86 alapú HTPC-t egy RPi-re (a Q1900DC-ITX ment NASnak OMV-vel).
Létezik, hogy RPi 3 B+ és az erre telepített LibreELEC 9.0 elmarad tudásban egy x86-os gép és az arra telepített, szintén LE rendszertől?A hanggal nagyon nem vagyok elégedett. Szól, szól, az összes hangszóróra megy hang, de valahogy mégis gyenge. Erősítőn a hangerőt is jelentősen emelni kell, meg mintha nem is HD audio lenne... hiába írja, hogy azt a sávot használja. Korábban a PC-n windows+Kodi-ról LE-re váltás után érezhető javulást tapasztaltam hangban, viszont az meg szinte folyton lefagyott.
Most beállítások közt passthrough engedélyezve, viszont csak néhány fül marad alatta a vevő kompatibilitásával kapcsolatban:
Dolby (AC3)
- Dolby (AC3) átkódolás engedélyezése
Dolby Plus (E-AC3)
és DTSÉs most nem rémlik, hogy korábban itt volt-e a HD-MA és DTS HD is, de talán igen.
Lehetséges, hogy RPi képtelen keresztül engedni ezeket?
Amúgy sok tekintetben gyérebbnek érzem a beállítási lehetőségeket.
Korábban, mintha lett volna több opció a képre is, most kb semmi, csak frissítési ráta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest