Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egy-két

    tag

    válasz bnorci71 #48147 üzenetére

    Szia

    Első körben is ne haragudj, most visszaolvastam a kérdésedet, és így első körben én még ilyet transmissionnal nem csináltam. Én qbittorrentet használok, mert ott is van mappa figyelési funkció, és mintha azt is észre vettem volna, hogy kicsit gyorsabban tud letölteni. Szóval mea culpa nagypofájú voltam, de most hátha tudok segíteni :)

    ezt találtam a tr-hez remélem segít:
    "watch-dir": "\/opt\/var\/transmission\/torrentwatch\/",
    "watch-dir-enabled": true

    Itt a forrás is
    https://forum.transmissionbt.com/viewtopic.php?t=7630

    Na és mivel Te Wint használsz, szerintem a a perre kell oda figyelni ott. Tehát megkeresed az intézőben azt a mappát amit figyelnél és a címsorból másolható az elérési út a megfelelő perjelekkel tehát nem mindegy hogy /\.
    A .resume dolog az így elsőre nekem ismeretlen, én mindig beadogattam neki a torrenteket remote guin keresztül és rányomtam egy ellenőrzést, aztaz szépen megcsinálta. Oké nekem nem volt több ötven torrentnél, de ez így 2 perces feladat volt és nem okozott nagy gondolkodást sem. Szerintem Te se cserélj járt utat járatlanra, vagy ha valamilyen oknál fogva megvan az előző rendszerről (újra telepítés előtti vagy mi ) az userdatás mappád, akkor pedig egy laza visszamásolás után ugyanúgy kell mennie mint azelőtt.

    De hogy tuti ne értselek félre, Te neked megvannak az újra telepítés előttről a resume fileok ?
    Mert ha van resume és van torrent file és az elérési utak se módosultak akkor baj nem lehet.
    Ha mégis akkor marad a torrentek újból hozzáadása, és ellenőriztetés.

    Remelem tudtam segíteni, és mégegyszer bocsi hogy leszóltam a problémádat, de én a fentebb tárgyalt módszert csináltam volna.

Új hozzászólás Aktív témák