Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: Ahová lépek, projektor terem
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
muveszur #4737 üzenetére
Szia,
azért gondold meg kétszer is, mielőtt ps-t veszel ... az mkv moviekat (a legtöbb hd source ebben van) állandóan konvertálni kell majd, mert a ps alapból nem viszi (ok, csak a headert cseréli, szal kb addig tart, míg átmásolod innen oda, de azért elég idegesítő tud lenni, mikor kapsz 100 giga filmet, és akkor neki kell ugrani konvertálni) Jah, és ha jól emléxem, abba a formátumba csak egy hangsávot lehet betolni, feliratokra nem emléxem pontosan, de mintha azokkal is lenne vmi gríz ... ráadásul (bár ez itt off) én fel nem foghatom, hogy lehet a konzol versenyképes egy pc-vel játék terén, főleg fps gamékban, de pár másikban is bill+egér nélkül ... ok tudom, lehet hozzá tenni, de aranyárban van az a kütyü, amivel rá tudod kötni, szal nem túl elterjedt ... egér nélkül fps-t tolni meg röviden: muhaha. Másik példa, haverom ps-en tolja a gta 4-et, én pc-n ... sokkal később kezdtem, és már befejeztem, ő meg a felénél nyűglődik. Kipróbáltam nála én is, és rájöttem, miért: azzal a szutyok kontrollerrel az 1 db hüvelykujjaddal kellene úgy irányítani az autót, mint pc-n a mutató-középső-gyűrűsujj trióval ... komolyan, nem értem az egész konzol-mizériát, h egy ennyire sarkallatos pontban, mint az irányítás, fényévekkel a pc mögött van és így akar versenyképes lenni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Képregény topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Tesla topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest