Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz muveszur #4737 üzenetére

Szia,

azért gondold meg kétszer is, mielőtt ps-t veszel ... az mkv moviekat (a legtöbb hd source ebben van) állandóan konvertálni kell majd, mert a ps alapból nem viszi (ok, csak a headert cseréli, szal kb addig tart, míg átmásolod innen oda, de azért elég idegesítő tud lenni, mikor kapsz 100 giga filmet, és akkor neki kell ugrani konvertálni) Jah, és ha jól emléxem, abba a formátumba csak egy hangsávot lehet betolni, feliratokra nem emléxem pontosan, de mintha azokkal is lenne vmi gríz ... ráadásul (bár ez itt off) én fel nem foghatom, hogy lehet a konzol versenyképes egy pc-vel játék terén, főleg fps gamékban, de pár másikban is bill+egér nélkül ... ok tudom, lehet hozzá tenni, de aranyárban van az a kütyü, amivel rá tudod kötni, szal nem túl elterjedt ... egér nélkül fps-t tolni meg röviden: muhaha. Másik példa, haverom ps-en tolja a gta 4-et, én pc-n ... sokkal később kezdtem, és már befejeztem, ő meg a felénél nyűglődik. Kipróbáltam nála én is, és rájöttem, miért: azzal a szutyok kontrollerrel az 1 db hüvelykujjaddal kellene úgy irányítani az autót, mint pc-n a mutató-középső-gyűrűsujj trióval ... komolyan, nem értem az egész konzol-mizériát, h egy ennyire sarkallatos pontban, mint az irányítás, fényévekkel a pc mögött van és így akar versenyképes lenni ... :(

Új hozzászólás Aktív témák