- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, remélem tud majd valaki segíteni. Gondolkodom egy teljesen passzív HTPC építésén és nehezen találom meg a nekem megfelelő házat: ritka, hogy elérhető árú HTPC háznak 2 db 5,25"-ös slot lenne az elején. (Sőt, mini-ITX méretben szerintem egyáltalán nem is létezik
)
A Thermaltake VF6000BNS LanBox Lite Gaming Cube háza viszont azt hiszem megfelelne nekem, mindössze az érdekelne, hogy az elején lévő két slot kipattintása után 5,25"-ös vagy 7"-os helyet kapunk? (Az egyik helyére optikai meghajtó, a másikba pedig egy iMon Inside kerülne) A LanBoxHT és a LanBox modelleknél azt olvastam, hogy 7"-os helyet kapunk, ahova displayeket lehet beszerelni, de ennél mi a helyzet? Aki rendelkezik ilyennel vagy legalább látott már élőben, az biztosan tud segíteni, nagyon megköszönném.
Egyébként itt lehet látni róla pár képet, ha mást is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest