Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beencee

őstag

Részemről lezárnám a témát annyival, hogy mindösze annyit szerettem volna kifejteni, hogy szerintem:
    (1) az, hogy mi van leírva bármilyen rendeletben, netán törvényben,, fejlesztési, átállási stratégiában, az Magyarországon nem jelent semmit
    (2) mostanában többször mentem át vidéki falakon, beszélgettem is néhány emberrel, nem úgy tűnt számomra, hogy 3 év múlva az lesz a gondjuk, hogy hogyan jutnank hozzá a digitális átálláshoz szükséges eszközökhöz
    (3) nem látom azt az ügyfélszogálati és szervíz hátteret, aki egy ilyen országosan képes lenne levonyolítani
    (4) az emberek pedig ragaszkodnak ahhoz, hogy szórakozásképpen - kocsma mellett - legalább TV-t tudjanak nézni, érdekes módon rádiót egyre kevesebbet hallgatnak
    (5) a politika pedig foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy meglegyen az elérési módja (értsd: mindenkit elérő és mindenki által használt kommunikációs csatorna, tehát a jelenleg használt analóg műsorszórás) a szavazatát bármilyen szociális előnyért odaadó emberekhez, ebből következően nem fogja önként és dalolva ezt lezárni.
    (6) és ehhez képest teljesen más kérdés a fizetőképes keresletet (mind a vevő, mind szolgáltatói, mind reklámozói oldalon) megtaláló magasabb szintű szolgáltatás, ami itt digitális átállásnak hívunk, ami folyik és nyilván lesz majd (illetve már van is) valamilyen penetrációja.

Új hozzászólás Aktív témák