- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Részemről lezárnám a témát annyival, hogy mindösze annyit szerettem volna kifejteni, hogy szerintem:
(1) az, hogy mi van leírva bármilyen rendeletben, netán törvényben,, fejlesztési, átállási stratégiában, az Magyarországon nem jelent semmit
(2) mostanában többször mentem át vidéki falakon, beszélgettem is néhány emberrel, nem úgy tűnt számomra, hogy 3 év múlva az lesz a gondjuk, hogy hogyan jutnank hozzá a digitális átálláshoz szükséges eszközökhöz
(3) nem látom azt az ügyfélszogálati és szervíz hátteret, aki egy ilyen országosan képes lenne levonyolítani
(4) az emberek pedig ragaszkodnak ahhoz, hogy szórakozásképpen - kocsma mellett - legalább TV-t tudjanak nézni, érdekes módon rádiót egyre kevesebbet hallgatnak
(5) a politika pedig foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy meglegyen az elérési módja (értsd: mindenkit elérő és mindenki által használt kommunikációs csatorna, tehát a jelenleg használt analóg műsorszórás) a szavazatát bármilyen szociális előnyért odaadó emberekhez, ebből következően nem fogja önként és dalolva ezt lezárni.
(6) és ehhez képest teljesen más kérdés a fizetőképes keresletet (mind a vevő, mind szolgáltatói, mind reklámozói oldalon) megtaláló magasabb szintű szolgáltatás, ami itt digitális átállásnak hívunk, ami folyik és nyilván lesz majd (illetve már van is) valamilyen penetrációja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Photoshop
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- SPL Phonitor One d fejhallgató erősítő/USB DAC
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest