- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baleee89
aktív tag
hi all! meg oldható valahoyg számitó gép ki és be kapcsolás 1 számitó géppel! meg köszöném ha vki irna nekem erröl!

-
baleee89
aktív tag
ez a ház nincs fent a radikalmodon nem rég lett kész majd dobok ide fel képet róla! na mind1 madj ha meglesz ház akkor derülki ugy is hogy mi lesz!

mod: msárészt meg azér választotam ezt a házat mert ha vga-ra thermalright hr-03 teszek kinyulik a vgáról és sok házba nem férne ell a hö csövek mellet!

-
baleee89
aktív tag
nemtom vinyo hangal azu bajom hogy ahogy boxba van még igy kis ki hallom kb kb 1 métere van fejemtöl! tehát mikor keresgélek valamit amikro megmocan vinyo nem rezgés mert nem rezeg a ház semi mert box ilyen gumibakokal van rögzitve meg azért chiftec áz ellég jó már ahoz hogy ne essen szét! [link] ha megnézet ezta képet ezzen látszik hogy felül pont kivan vágva táp fellet vagyis iyen rácsos és oldalt is tápról meleg ezért közvetlen elfog szálni meg vgáról is szerintem csak a proci hütö miat agodok mert az táp alá kerül és tényleg lehet kellesz a 1 venti!
haverom ilyenböl épitet htpc-t [link] az egészet egy régi csöves rádióba szerelte be nagyon hangulatos! ha ondoljátok madj dobok róla fel pár képet! 
-
baleee89
aktív tag
A siletmaxx hütö már meg van ideje vagyfél éve használom mostani vincsivel igy noku vinyó hang! tehát igen szoftver dolgok jobban érdekkelnének! de nemtom tehát hozhoz van ilyen media kit cuc! nemtom ahoz van e szofver és milyen! ezeket cucokat többsége már megvolt! meglévö gépem alakitotam át kicsit! procit alacsonyab fogyasztásura cseréltem! lapnál váltotam nvidiáról atira! meg vga-t amuyg kéne fejleszteni! aztán gondoltam akkor már ugy csinálom hogy kevés helyet is foglaljon! most 1 irdatlan nagy chieftec házikóm van nem épp helytakarékos! meg igy tv-t le tudom géppel! amuyg van fölöslegbe 1 belsö tv kártyám szal ha akkarok tudok felvenni! de nem igazán szoktam semit felvenni! filmet gépröl nézek tvbe meg nem igazán tudok olyan dologról amit fel akarnék venni!
amugy kb véleményetekre lennék kiváncsi! motyokkal kapcsolatba! -
baleee89
aktív tag
hi all! én htpc épitésére adtam fejem föbb indokok közöt szerepel hoyg öszegyült pénz egy 22es samsung monitora és ahely hiány! de nekem sokkal komplexebnek kell lenie nem ellgé pusztán csak film dvd szokásos dolgok!
amire kellene:
-játék, gép,net,film nézés,hifi szal ilyen all in! + néma legyen!
- én jelenlegi gépem alakitom át elladom és veszek dolgokat!
- amikböl remélhetöleg állni fog: [link]
-[link]
- procinak hamonál kapható g2-es 4400 proci mellet döntötem 1.1 volton viszi az alap óra jeleit igy már csak 35 watot fogyaszt!
-alaplap [link] elözö lapom is mini atx volt de abba hála jó istenek nem lehet feszt csökenteni szal kényszerü lap csere 4k ráfizetésle meg oldható volt!
-proci hütönek magaság miat ez jutot [link]
-ramok meg voltak ocz pc 6400 platinum 2x1 giga
-vga cserére is szórulok egyrészt a 7600gt elég gyengécske már másrészt az amd chip nem igazán paszint az nvidiával! szal tervbe van 3850 vagy 3870 vagy passiv hütésest fogok venni vagy a már meglévö [link] thermalright hütöt fogom használni!
-chipsetet nem tervezem hüteni elvileg amd nem olyan forró fejü mint nvidia, nv chipes lapom sokszor fagyot nb túl melegedés miat! de ha itt lesz ilyen akkor valszeg thermalright hr-05 sli hütöt fogok beiktatni amiat hogy vga elférjen
-én külön külsö tv boxot akkarok használni hogy gépnélkül is menyen a tv [link] tudja az 1680x1050 plusz pipet kép minösége is korekt!
-vinyó már meglévöt fogom használni seagate 250 gb egy silentmaxx boxal társitva! [link]
- házikóbol a media kittest akkarom venni annál elvielga saját áv irányitójával be tudom kapcsolni a gépet!
- hangról egy régebi sound blaster 7.1 24 bites hangkari fog gondoskodni
- az egész egyelöre egy logitech z-4 hangszóron fog megszólalni egyelöre [link] amitn gyülik egy kis creditem le akkarom, cserélni egy komolyab 5.1 rendszere
-tápról még nem esett szó valszeg tts nél kapható nortq passiv táp fog bele menni ( most 20k nála) a háznak a teteje ilyen szelözös szal meleg felve fog távozni szal táp miat nem agódok!
-nemtom hogy a házban lévö 2 6cm es ventit kellesz e üzemelni proci miat de nagyon remélem hogy nem!
-a gép nagyából kész! már csak ház hiányzik elég borsos 42k körüli ára miat ö maradt utoljára amint össze rakom gépet új házba teszek fel képeket és melegedési eredményeket!
-elnézést a nyelvhelyeségi hibák miat nyelvtan nem eröségem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Goddess of Victory:Nikke
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest