Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
beencee #2920 üzenetére
Hát erre várnám a megoldást
Csak akkor nem értem mitől digitális kártya az a pár darab amit linkeltem is. Tudtommal a UPC től kezdve a T-kábelig a digitális adást mindenhol set-top-box + kártya variációval oldják meg. Egyenlőre nekem is analóg van, de most szeretnék váltani mert egyes adásoknál iszonyúan látszik a gyenge felbontás. Azonkívül ilyen tv kről is hallottam amikben van valami hasonló egység ambe azt a kártyát be lehet tenni, csak állítólag azok közül is kevés működik jól. Azért gondolom hogy csak van valami megoldás htpc ben is. Vagy csak a ramaty analóg adást lehet htpc meg hdmi meg minden franc segítségével rávarázsolni a tvre ? Ha meg jobb minőségre vágyom a tv nézéskor akkor marad a hagyományos antenna csati? Mert ez esetben a htpc egy nagyon drága dvd lejátszóvá minősül, hisz ilyen 120 körül vagy talán már olcsóbban is lehet venni bluray asztali lejátszót, ami ugyanúgy lejátsza a hd filmet a dvd t a zenét, képeket nézegethetek vele vagy zenéthallgathatok nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest