Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Junior013
csendes tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Köszi, Geexbox-ra ránézek, egy próbát mindenképp megér. A MythTV-t sokan, sok helyen dícsérték, ezért elsőnek kipróbáltam, de vannak furcsaságai. Pl. az MP3 kezelése sem tetszik.
Hangkártyát 3-4 nap alatt felélesztettem, de megszívatott rendesen - nem SW hiba volt. Át van configolva a kártya 5.1-es kimenetre, így nem a ''line out'' az elsődleges hangcsatorna
Így jár az ember a ''kukázott'' cuccokkal.
Lirc-re ráment a hétvégém, mert a Gentoo Lirc 0.7.2 csomagja nem működik együtt a 2.6.14-es kernellel, manuálisan kell buherálni a forrást, hogy jó legyen.
A lejátszás szép simán megy a gépen, saját felvételről még nem tudok nyilatkozni, most hajtok valami használt PVR-250-et a vasba. Neten mindenhol ezt ajánlják, de egy 150-es miben gyengébb, amiért kevés?
Ha összeállt, akkor következő lépésként csinálok 1 külön frontend gépet, VIA EPIA alaplappal (800-al kéne indulni, mert olcsó, de több fórumon olvastam, hogy éppen csak elég, de inkább kevés. Minimum az M6000-et ajánlják), diskless boot-tal, beleépítve 1 Harman Kardon DVD1 házába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így jár az ember a ''kukázott'' cuccokkal.