- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
gorbep #17236 üzenetére
Elszámoltam, bocs.
25Hz-re számoltam, de a 23.976 és 24.000 között csak 7-11mp a különbség hosszfüggően egy 2-3 órás filmnél.Ettől függetlenül igaz amit írtam: ennyi csúszás nem fér bele, így marad a hang resample - én is ezt írtam.
Ami viszont ugyanúgy nem pontos és torzít - én nem vagyok audiofil, de biztos van akit zavar. Őszintén szólva én még nem próbálgattam mennyit jelent.
Viszont ha a fentiektől eltekintünk és hajszálpontosan a resample a hangszín még akkor is változik valamennyit. Szóval egyik sem az igazi megoldás.Ettől függetlenül kitalálhatnának már vmi jó megoldást, mert tényleg sokat lehet vele szívni minden eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest