- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Én sem vitatkozni akarok, de nem értettem a hangminőség és a koax-ot együtt... Ne érts félre, nekem semmi bajom azzal hogy dts core-t hallgatod, jó a koax is, de teljes HD hang HDMI-n más azért... nem kell hozzá félmilliós cucc, (ahogy zsola32 is írja fentebb) elég egy középkategóriás ... régebben én is jó ideig a core-t hallgattam... Sajnálom hogy félreértettem, ahogy ezt fentebb is jeleztem már....
más:
ha nincs linux tapasztalat, szerintem elég jó a w7 is. Semmi gond nem lesz vele azon a procin. Én próbáltam az xubuntut-t de nem nyert meg.(és ezt már tényleg zárójelben, "...DTS a kánaán...", persze házimoziba legtöbbünknek nincs is több vágya, de azért vannak fanatikus audifil-isták, méregdrága lejátszókkal és erősítőkkel, jitter mentes átvitellel.... de ebbe tényleg ne menjünk bele).
ennyivel lezárnán ezt én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest