- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Leellenőriztem én is gyorsan az én lemezemet. A lemezen nekem 3.2a verzió van feltüntetve. Azt simán elkezded telepíteni (a szokásos Vista-s figyelmeztetésekre fittyet hánysz, és telepíted ész nélkül
). A MediaServer telepítésénél elkezd hisztizni (már nem emlékszem mi volt a hibaüzenet pontosan). Lazán lesz@rjuk a hibaüzeneteket, és csak azért is (mondom csak azért is....! Igen, eltökélt szándékom, hogy végigviszem ezt a nyavajás telepítést.....
) tovább nyomogatod a telepítőt. Végül valahogy befejezi. Kér újraindítást is, adjuk meg neki, amit kér. Újraindul, elindulna (ha hagynánk) a setup wizard. De nem hagyjuk (úgy sem megy végig, akkor meg minek eröltessük). Msconfigban kilőjük a saját MediaCenterével összefüggő cuccokat (minek induljon a géppel köv. indulásokra, ha úgy sem használható, na meg eszem ágában nem lenne azt használni). Ezt elvben kihagyhatnánk, nem sok vizet zavar, induláskor meg a Windows Defender úgy is blokkolja, csakhogy a blokkolás tényét minden alkalommal jelzi is nekünk a rendszer, ez meg idegesítő tud lenni (még nem néztem utána, hogy ezt a folyamatos figyelmeztetgetést hol lehet kilőni). Utána indíthatjuk a Windows MediaCentert, és kezdhetjük beállítani a tv-tunert a megfelelő helyen (érdemes esetleg nem magyarországként keresnui rá, mert idióta módon hajlamos még mindig Secamban keresni. Szólni kellene valami illetékesnek, hogy 1x éve használunk PAL-t). Lényegében ennyi. Annyira nem ördöngősség, csak nem szabad a windows defender figyelmeztetéseire hallgatni. A képnek a hanghoz képest előforduló jellegzetes elcsúszását (kb fél-egy másodperc is lehet) még nem sikerült kiküszöbölnöm. Gőzöm nincs, hogy mi okozza, de simán lehet, hogy azért ez elég eröltetett drivertelepítés volt, és egy javítás majd megoldja (mellesleg mintha amikor 4.x-re frissítettem Vistán akkor nem lett volna ez az elcsúszás. Akkor viszont optikai meghajtóm nem volt
Szóval egyenlőre marad a kis csúszás. )
Azt hiszem ebben minden lépés benne volt. Kb 6-7 alkalommal telepítettem hasonló módon különböző alaplappal (meg előtte vagy 2-3 alkalommal, míg rájöttem, hogy a 4.x miatt megy el az optikám), és mindig ment rendesen a Windows Media centerben (az elcsúszást leszámítva) hiba nélkül. Ha még lenne kérdésed csak szólj, ha tudok segítek a tesztelgetésben, bár mostanában olyan szinten el vagyok havazva egyéb dolgokban, hogy nem nagyon lesz időm tesztelgetni tovább a dolgokat. Na de majd januárban!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Amazon Kindle
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest