- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
InviLac #19989 üzenetére
Gratulálok a sikeres vásárláshoz!
Névválasztásnál nem kell beírnod, hogy CMDR, csak az általad választott nevet. Nemzetiségi megkülönböztetés nincs, ezért ha szeretnéd jelezni a hovatartozásodat, akkor be kell írni valamilyen formában a HUN tagot. Ugyan ez vonatkozik az SSL frakciójelölésre is. Például: InviLac [HUN] SSL , de lehet bármilyen variációban. Utólag nem lehet nevet változtatni, csak akkor ha reseteled a karakteredet, ami teljesen lenullázza az eddigi eredményeidet és vagyonodat. -
_Andras_
tag
válasz
InviLac #19815 üzenetére
Viszont, de nem tudok többet segíteni azon felül mint amit itt írtam és privátban. Ha tudsz angolul a supportnak írhatsz egy levelet még. Vagy megkérsz valakit aki jártas a banki dolgokban. Átutalsz neki pénzt ő abból a pénzből megveszi neked Gifként, ha lehetséges ez.
-
_Andras_
tag
válasz
InviLac #19802 üzenetére
Frontieres oldal instabil. Amikor először próbáltam megvenni az EDH-t, akkor megvettem minden lefutott, de valahol útközben megszakadhatott a folyamat és nem történt semmi. De ha rámész az Account Dashboard-ra akkor mutatni fogja hogy meghiúsult a vásárlás:
29/11/2015 Ft11,781.23 Canceled View Order | Reorder
Aztán eljátszottam mégegyszer a procedúrát , de akkor már azt írta ki Canceled helyett, hogy Complete. Nem vonta le kétszer a pénzt, legalábbis nem tűnt fel.
-
Urby66
aktív tag
válasz
InviLac #19778 üzenetére
Én úgy tudom regisztráció után azonnal tudsz vásárolni. Ha sikeres a reg levonnak 400 Huf-ot. A trazakció mellett a bankszámla kivonatodon megjelenik majd egy kód amit a paypal oldalán kell visszaírnod, hogy igazold tied a kártya és a számla. Amig ezt nem teszed meg ugyanúgy tudsz vásárolni. A kód nélkül van valami limitáció amit most nem tudok, de a lényeg, ha a steam /frontier elfogadja a sikeres paypal reg után már próbálhatod is megvenni a játékot, nem kell semmire várni. :-)
-
brd
nagyúr
válasz
InviLac #19416 üzenetére
Persze, ne keseredj el, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Valójában nagyon egyszerű a dolog, csak a popójába kell kerülni, onnantól nem is tud rád lőni. Amikor szemben megy veled, próbálj meg tolatni, hogy előtted maradjon, majd rögtön arra fordulni, amerre kimenne a képből, és gázt adni, aztán folyamatosan követni a mozdulatait. Ha távolodik tőled, gázt adni, de csak annyira, hogy ne menjen ki a képből, ha közelebb jön, elvenni a gázt, és arra figyelni, hogy ha fordulni kell, akkor a kék sávban legyen a sebesség. FAOFF-ban ez jóval egyszerűbb, csak ott a fordulás lesz elsőre probléma, azzal ne küzdj egyelőre, mert emlegetni fogod valakinek az anyukáját, azt nagyon be kell gyakorolni, hogy rutinból menjen.
Más: nem bedokkolva honnan lehet a játékbeli időt megtudni? Mert vannak olyan küldetések, amelyeknél adott időtartamon belül kell egy adott rendszerben SC-ben lenni a kontakthoz.
Ill. van egy olyan küldetés, amikor túszt kell megmenteni (Eagle sziluettjében egy + jel), ott mit kellene csinálni? Kilőni a "Mission Target"-tel jelölt hajót? De hogyan lesz abból túsz?
Ill. annak mi az értelme vajon, hogy nincs nálam semmi (küldetéses adat/cucc sem), nem vagyok sehol Wanted, mégis próbál kirángatni SC-ből a NPC, és ha sikerül neki, elkezd rám lőni. Szórakoztatás...? -
ooooobi
senior tag
válasz
InviLac #19416 üzenetére
Látom a vásárláshoz nem írt még senki, Steamen lehet mastercardal fizetni aszem a forintos meastrok azok mastercardok is, bér ebben nem vagyok biztos nincs olyanom. Pár nap és jön a karácsonyi leárazás Steamen, legutóbb 12,37€ volt az alap Elite ott szerintem most is hasonló ár várható. Talán a frontier boltban is annyi volt, de nem tudom ott mivel lehet még fizetni. Illetve ehhez a kártyához szerintem tudsz csinálni paypal regisztraciot, ha máshogy nem megy azzal is tudsz fizetni mind a 2 oldalon. Az hogy forintos nem számít, a bank középárfolyamon váltja automatikusan.
-
orientcx
őstag
válasz
InviLac #19445 üzenetére
duvi mesternek igaza van, valóban speciális kiképzést kaptam(tudod, nálunk, Fedeknél az orbitálisan elba....ltázot dolgok megnevezésére a ránk jellemző könnyed eleganciával a "speciális" jelzőt alkalmazzuk)
Ezen egyszerű nyelvi eljárással minden hibát kiküszöböltünk a Fed felségterületeken - pl: a Dropship nem egy elba...ltátott konstrukció, hanem csak egy speciális hajóosztály, vagy: egy Fed vitéz soha nem követ el piramidális baromságokat aszteroidamezőn, csak időnként speciális manővereket hajt végre, stb, stb
Hiába, lenne még mit tanulnia a birodalomnak a Fed tudománytól(és ha pl a Cutterre gondolok, igencsak szükségük is lenne rá) -
Sylc
senior tag
válasz
InviLac #19416 üzenetére
Az a tutorial quest mindenki kifogott, aki nem szimulator pilotanak szuletett. Ma mar nevetve abszolvalom, anno azert izzadtam rendesen mielott feladtam.
Jatek elvileg futni fog, geped gyenge, alacsony felbontas sokat segit az FPS-en, a leszallos reszen (kocka + levelbedobo) CTRL + F -el tudod megnezni az FPS-t, ha belovod fix 30-ra a max FPS-t akkor elvileg meg kepregeny felett marad valamennyi a VGA-ban.
----
Wind 10 alatt van nvidiaval grafikai bug, lassulas? Mar idegesit, hogy naponta akar frissiteni a windows, rakattanjak vagy ne?
-
gigafun
senior tag
válasz
InviLac #18492 üzenetére
Annak idején
-en én is ezt csináltam, csak én még oldalra is tettem lézert. Így, ha az állomás felé mentem, úgy közelítettem meg, hogy belőttem a bolygót és az állomást összekötő egyenest, mint horizontot, és oldalra fordulva vártam, hogy megjelenjen a képen az állomás. Amikor pont szemben voltam vele, fék, és fordulás. Innen pedig már nem lehetett elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest