Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz InviLac #19416 üzenetére

    Persze, ne keseredj el, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Valójában nagyon egyszerű a dolog, csak a popójába kell kerülni, onnantól nem is tud rád lőni. Amikor szemben megy veled, próbálj meg tolatni, hogy előtted maradjon, majd rögtön arra fordulni, amerre kimenne a képből, és gázt adni, aztán folyamatosan követni a mozdulatait. Ha távolodik tőled, gázt adni, de csak annyira, hogy ne menjen ki a képből, ha közelebb jön, elvenni a gázt, és arra figyelni, hogy ha fordulni kell, akkor a kék sávban legyen a sebesség. FAOFF-ban ez jóval egyszerűbb, csak ott a fordulás lesz elsőre probléma, azzal ne küzdj egyelőre, mert emlegetni fogod valakinek az anyukáját, azt nagyon be kell gyakorolni, hogy rutinból menjen. :)

    Más: nem bedokkolva honnan lehet a játékbeli időt megtudni? Mert vannak olyan küldetések, amelyeknél adott időtartamon belül kell egy adott rendszerben SC-ben lenni a kontakthoz.
    Ill. van egy olyan küldetés, amikor túszt kell megmenteni (Eagle sziluettjében egy + jel), ott mit kellene csinálni? Kilőni a "Mission Target"-tel jelölt hajót? De hogyan lesz abból túsz?
    Ill. annak mi az értelme vajon, hogy nincs nálam semmi (küldetéses adat/cucc sem), nem vagyok sehol Wanted, mégis próbál kirángatni SC-ből a NPC, és ha sikerül neki, elkezd rám lőni. Szórakoztatás...?

    [ Szerkesztve ]

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák