- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
Munkas
aktív tag
válasz
ooooobi #47530 üzenetére
SSD-n minden gyorsabb. Sőt két SSDn RAID0-ban az igazi. De ha egyszer betöltött az Elite-nek nincsenek nagy igényei. A 16+ MB RAM többet ér. Én 1070-el játszom, az már tud 30-40 fps-t a bázisokon is (1440p-ben). Az űrben meg gyakran a monitor 165 Hz-e a korlát :)
Ha van hajód mehetsz avval is, még SRV-t is használhatod (lehet azokkal is lőni a katonákat: hajóra rakéta, srv meg úgyis jól céloz). Amúgy meg van taxi. A menüből tudod hívni.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ooooobi #47530 üzenetére
Szerintem az űrhajódban indulsz, de mintha lett volna valami gyakorló FPS küldetés is. Az biztos, hogy SSD-n gyorsabb a töltés. Első indításkor (vagy komolyabb frissítés után) shadereket készít, ott a videokártya sebessége számít.
Ja, és van benne oktató mód, fel és leszálláshoz is.
-
gabranek
senior tag
válasz
ooooobi #44844 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam, köszi. De ebből is az jön le, amit 42861 mondott, vagyis a terraformálhatóak kivételével nem éri meg az időt.
ledgeri: Ezt a programot nem ismertem, de ki fogom próbálni. Úgyis most akarok összerakni egy több monitoros rendszert, legalább nem kell majd alt+tabozni az ilyen segédletek miatt
-
Peppo
őstag
válasz
ooooobi #44829 üzenetére
Cockpit mode combatra van állítva. Analysis mode kell, és akkor látod a rácsot.
Lehet, hogy sebzi. Akkor kell egy AFMU is.
Mindenki megkapja a teljes pénzt.
Lehet, valami más fegyver kellene, amel gyorsan lead annyi sebzést, hogy ne legyen idejük meglógni. Pl. rakéta vagy torpedó. Nem nagyon ismerem ezeket, éppen csak kipróbáltam egyszer, de aránylag gyorsan szétkapták a kisebb, nem túl magas szintű hajókat.
Az lesz. Sajnos még csak a Coloniára sikerült visszaérni, úgyhogy eltart egy darabig.
-
gentlelynx
tag
válasz
ooooobi #39435 üzenetére
Ha úgy látod, hogy még nem mappelte előtted senki az adott bolygót, akkor valószínűleg bug. Ettől függetlenül azért írja a százalékos értéket és, ha következetesen scannelsz, akkor összejöhet a 100%.
Én is futottam bele hasonlóba, de azért össze lehet hozni. A körbe 120° egy átlagos méretnél elég, de ha mégsem, akkor mehet a közepébe és a túloldalra 1-1. -
-
nak0n
aktív tag
válasz
ooooobi #39250 üzenetére
Bár én tartom a menetrendet, de szerintem nem baj, ha később érsz oda. Úgy is hirdetik, hogy ez nem verseny.
Szerk.: ez van a hivatalos FAQban: "you don't have to be at every waypoint on the date of the basecamp meetup, or at all; if RL gets in the way, you can always race later on to catch up with the fleet". Szóval akkor érsz oda, amikor odaérsz.
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #39156 üzenetére
"akkor csak én csináltam rosszul, hogy végigmentem minden hajón ami kitelt a keretböl"
Dehogy is! Pont, hogy jól csináltadÉn arra céloztam, hogy nagyon sok új játékos pár nap/hét után már egy fullos Anacondában ül, csak éppen nincs tisztában a játék alapjaival és rengeteg élményt kihagyott. Úgy látszik, hogy ez a félreértések napja
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #39153 üzenetére
"Mindenképp meg kell vennie a közbensöket..."
Szándékosan nem akarok beleszólni ebbe az örök érvényű vitába, de azért vannak fokozatok, amik a moneytrain miatt kimaradnak és - lóugrásokban - pillanatok alatt eljutnak az Anacondáig. Az más kérdés, hogy ezeket a pilótákat még egy fittelt Adder is elzavarjaAz Adderben egy EDHU tagunk ült
-
válasz
ooooobi #38739 üzenetére
Ja, végre rákészültem, hogy építek egy ASP Xet bányászni, összekonfigoltam, lenne is egy pici időm játszani, alszik a két gyerek, erre naná, hogy nem megy a szerver. Remélem plazmaviharba kerül az egész csapat.
Ezt valaki meg tudja nekem nyitni? Elvileg ez is egy ASP build lenne, de nekem folyamatosan elérhetetlen.
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #38735 üzenetére
Az engineer materialok begyűjtéséhez nincs szükség cargora. Minden materialból limitált mennyiséget lehet begyűjteni. Ez a mennyiség változó.
Ha elérted a maximális mennyiséget az egyik fajtából, akkor már nem tudsz többet felvenni belőle. Kidobni nem lehet (minek is kéne?), max a material tradereknél becserélni őket másik fajta nyersanyagra.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
ooooobi #38649 üzenetére
" Erre esetleg van valami dedikált gomb ami fixen tartja?"
Belépsz a Controls menüpontba --> Mode switches --> és a Looking at left/text(?)/role/right panel-nél kattintással átállítod "do nothing"-ra, ennyi.És akkor csak megfelelő gomb (alapért. 2-es) lenyomásával nyithatod meg és nyitva is marad, akárhol is van a fejed, amíg ugyanezzel a gombbal be nem zárod.
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #38533 üzenetére
Igen, bónuszt fizetnek a szondával (probe) felderített bolygókért és a felszínen található POI-kat is ezzel találhatod meg.
A felfedezési adatokért mindenhol ugyanannyit fizetnek. Ha szeretnél reput növelni egy frakciónál (permitért, vagy jobban fizető küldetésekért ...), vagy némely engineernél, akkor érdemesebb ott eladni.
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #24942 üzenetére
Lássuk be, hogy ED egy rétegjáték. Az Arénával megpróbáltak egy populárisabb és ismertebb műfaj felé (FPS) nyitni, ami nem sikerült annyira, mint tervezték. Az ingyenes akció viszont jó üzleti fogás
Akiknek bejön az Aréna világa, azokból potenciális vevőket szerezhetnek a teljes játékra.
-
duvi
nagyúr
-
rtitusz
őstag
válasz
ooooobi #23492 üzenetére
Én február óta nem vettem elő a játékot, egyszerűen nem jutottam el a botkormányig. És még másfél hónapig legalább így lesz. Na de utána!
Ja igen, és továbbra sincs Béta hozzáférésem, amiket posztolok, azok a fórumokról, youtuberól, vagy redditről vannak. Én is éhezem az infókat.
-
-
InviLac
csendes tag
-
InviLac
csendes tag
válasz
ooooobi #19458 üzenetére
Köszönöm a választ! Nem vagyok egy gamer, szóval a Steamot kihagynám a kereskedelmi láncból. Mert ha nem kívánok ott további játékokat is venni, mi előnyöm származna... Sajna a Maestrok nagyon nem Master Cardok tudomásom szerint. Kértem a banktól tájékoztatást, várom. Az akcióra pedig ránézegetek, olvasom a topikot, remélem résen lesz valaki.
-
Sylc
senior tag
válasz
ooooobi #18797 üzenetére
Valoszinu nem lesz nyilt beta, egy nincs rola info.
@Egerpad, tegnap pont a T6 buildrop volt szo, teljes coriolis.io hasznalati utmutatoval. Mellesleg az elmult 2 hetben volt ez a kerdes 1000x, olvassatok mar vissza...
Nem rad vagyok merges, csak ugyanazokat a kerdeseket teszitek fel naponta...
-
baphomet
senior tag
válasz
ooooobi #15092 üzenetére
"Én remélem sose fog bekerülni ilyen ... Elvégre ez egy szimulátor lenne "
Az EGX beszélgetésen elhangzott, hogy bekerül valamikor, valamilyen formában a hajó átszállítás lehetősége. Bármilyen formában is legyen, de én remélem mihamarabb. Elvileg ez egy videójáték lenne.
(#15114) VitoSagi Ahogy duvi is írta számít, de nem olyan sokat, mint a küldetések. Leginkább a saját a reputációdat növeli a frakció felé. A bétában az SSL egyből irányító frakció lett a Tawilo-ban, ha ez az élesben is így marad, és nagyon sok milliónyi adatod van, akkor esetleg elszórhatod másfelé is. Pl. összebarátkozni olyan frakciókkal, akik permitet adnak lezárt rendszerekhez. Részletek itt. A frakciók allied státusznál adnak permitet. Jópár hónapja csináltam ugyan ilyet, de akkor 4 milliónyi exploration data ért egy friendly státuszt, az allied-ot sajna nem tudom.
A Vulture-re DC-től
meg egyszerűen elájultam, és még azóta sem tértem magamhoz, kicsi rózsaszín FDL-ek repkednek a fejem körül.
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #15045 üzenetére
Nálam is darabosan frissült a CQC béta. Amikor leáll akkor lépj ki a launcherből és indítsd újra. Az elején volt, hogy 10x indítottam el, míg apránként lehúzta a teljes bétát. A launcher reinstall nem segített
(#15047) Sylc
Az kizárt, hogy tényleg ezzel a konfiggal indultál a Sag A-hozMax. ha tudatbefolyásoló szerek hatása alatt voltál/vagy
-
-
nubreed
veterán
válasz
ooooobi #14733 üzenetére
Akkor meg van mi volt a baj nálam. Hiába csináltam 2 .binds fájlt is (maradt az eredeti custom, persze előtte csináltam róla biztonsági mentést) meg egy gamepad nevezetűt. Beléptem a játékba és a lenyíló listában 2 db Custom jelent meg. És aztán úgy összekuszálódtak a dolgok, hogy a Gamepados konfigurációval felülírta az eredeti custom -ot, ami nálam a bill+egér.
Szóval ezt a Root PresetName cuccot melyik fájlban kell megszerkeszteni? -
baphomet
senior tag
válasz
ooooobi #14675 üzenetére
Rémlik olyasmi, hogy így nem működik, de azt lehet, hogy csak álmodtam. Teszek vele próbát, hátha mégis, mert úgy kéne ez funkció, mint egy falat kenyér. Még egy X52-n is kevés a kényelmesen elérhető gomb, ezért más-más kiosztást használok CZ-hez, mint kalózvadászathoz, és gyűlölöm, hogy folyton át kell konfigurálni. Ráadásul a CQC-hez meg egy harmadik féle profil volna az optimális.
(#14684) duvi Kiegészíteném annyival, hogy Outpostnál, ha van a közelben bóklászó hatóság, az szkennel(het), és csempészáru esetén, bár bírságot nem oszt ki, de azonnal elkezd tüzelni. Persze ettől még nyugodtan be lehet dokkolni, csak közben állni kell a pofonokat.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #10758 üzenetére
A repair menü a hajómodulokat javítja. A szerkezeti integritás a hajó vázszerkezetére vonatkozik és ezt csak az állomásokon tudod megjavítani. Még az Auto Field-Maintenance Unit sem javítja ezt.
(#10756) baphomet
Leellenőriztem ezt az energiamanagement irányításátvételt egy állomáson és valóban így vanLátszólag tetszés szerint állíthatjuk, de ha nullára állítom a system energiát, akkor is elkezdi visszatölteni a pajzsot.
-
orientcx
őstag
válasz
ooooobi #10723 üzenetére
Szerintem a Pythonra fölül 2 db C3-as beam, a többire cannon. Az mc csak kis hajó ellen ér valamit, de annak meg a két beam is gond nélkül kitekeri a nyakát. A nagy gépek ellen a cannon a tuti. A két lézer simán levakarja a pajzsot még egy elite kondáról is, a 3 ágyú meg pár lövéssel álomba ringatja a PP-jét. Viszont a távolság nagyon nem mindegy. A lézerekkel egész közelről, az ágyúkkal meg úgy 2-300 méterről, mert akkor még elég közel van a nagyobb hatáshoz, de már elég messze, hogy a gimballed rendszer pontosabban célra tartson. És ami szintén a beam mellett szól, az egy esetleges boost harc. Ilyenkor csak egy rövid ideig van a kuncsaft a célmezőben, és a beam adott idő alatt nagyobb pusztítást végez, mint a pulse. Mindenesetre a minél jobb PD az alap, és meg kell tanulni jól gazdálkodni a zafttal(pl messzebbről épp csak annyit lövöldözni, hogy a PD utána tudja tölteni, hogy amikor ideális lesz a lőpozíció, akkor maxon legyen a töltöttség
Persze - mint minden ebben a játékban - ízlés dolga
-
Mellesleg megint kiszedett egy nő. Most meg valami Shelly nevű elite kondás lány volt az elkövető. Én nemtom mit követtem el, de ezek pikkelnek rám. Viszont most nem bénáztam mint az előző esetnél, egy röpke pajzshámozás után máris rácsodálkozhattam a 4B-s cannon erejére - 2, azaz 2db lövés után már pukkant is a hölgy gépjárműve(azért hívtam neki egy taxit, hátha megbékél velem a nőszövetség) -
baphomet
senior tag
válasz
ooooobi #10723 üzenetére
Hosszas kísérletezés után nekem a 3 large pulse (esetleg 2 pulse + 1 beam) és 2 medium multicannon kombó vált be a leginkább. 4 pippel a fegyvereken, csak a lézerekkel tüzelve egy fél töltésből lemegy a pajzsa egy nagyobb hajónak. Utána alpha strike a PP-ra, szinte folyamatosan lehet lőni, legfeljebb akkor hagyom abba a tüzelést, amíg újratölt az MC, annyi idő elég a lézereknek is visszahűlni egy kicsit.
-
gigafun
senior tag
válasz
ooooobi #10600 üzenetére
Annyira nem sürgős, inkább megvárom, hogy üzembiztos-e. Nem szeretném, ha nem tudnék játszani valami gixer miatt. Mondjuk powerplay előtt lehet, hogy megcsinálom, hogy gyorsabban lejöjjön a frissítés.
Edit :
Két és fél órája frissítgetem mobilon a topikot, és nem mutatott semmi új hozzászólást, csak most. -
-
kozi71
senior tag
válasz
ooooobi #9847 üzenetére
Köszönöm szépen a sok sok választ!
Sol-ba folyton meghív valami katona tiszt, már idegesít.Van olyan bázis ahol 8-10 küldetésből három ez. Kaptam valami rangot egyik küldetésért, gondolom most behívnak szolgálni.
30 ezer az úgy jött össze, hogy a fuvarért fizettem 15-t, plusz valami helyi kalóz klán is lenyúlt szintén ennyivel.
Ez a üzemanyag akkor jól megtréfált engem. Teljesen másként gondolkoztam.
Akkor a rebuy érték az ami engem érdekelt ezek szerint. Ez csak a hajóváz, vagy a felszerelt gép ára?
Ma kifagyott a játék egyik állomásra bedokkoltam, tankoltam és csontra semmi utána. Remélem ha most visszamegyek a leszállított áru ott lesz. Mindjárt futtatok egy file ellenörzést (steam).
Hopp még valami, tart még a hajó árleszállítás? Illetve mi a neve a bázisnak. -
Zsooodammit
csendes tag
válasz
ooooobi #9757 üzenetére
Nem tudom, ott voltál-e a fotózáson anno, de ott többen kikapcsoltuk a 'Report crimes against me' opciót, mert páran lövöldözni akartak. Na, ettől van az, hogy ha valaki rád lő, akkor sem lesz automatikusan Wanted. Meg persze ha Anarchy rendszerben történik az incidens, de gondolom Quivira nem az.
-
-
baphomet
senior tag
válasz
ooooobi #9757 üzenetére
Csak akkor lőhetsz büntetlenül, ha wanted. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi rendszerben van rajta bounty. A szkennelés után látható bounty-k más rendszerekbe szól(hat)nak. Pl.: a Fedeket nem érdekli, ha valaki fején a birodalomban vérdíj van, Fed rendszerekben attól még tiszta az illető, ha kilövöd, már fizetheted is be a sárga csekket.
-
tikshow
addikt
válasz
ooooobi #9757 üzenetére
Adott rendszerbe nincs rajtuk körözés, de galaxis szinten lehet. Ki lehet őket lőni, csak az állomásokkal vigyázni kell, nehogy a bejáratnál szépen szétszedjenek. Én ilyenkor scantávolságon belül beizított utánégetővel megszoktam várni, hogy mit reagálnak, ha nem lőnek, akkor berepülök. Vagy bízok a vak szerencsébe és utánaégetővel padlógázon leteszem a gépet az állomáson.
-
duvi
nagyúr
válasz
ooooobi #9423 üzenetére
"Amúgy milyen részét lövitek a hajóknak? Én a power plantot csiklandozom, azzal egész hamar szétesnek." Csak a PP-t érdemes célozni, ha megsemmisítés a cél. A többi alrendszer már nem viszi magával a hajót, ha kilőjük (talán az 1.0-tól kivették az FSD és Thruster berobbanását).
-
baphomet
senior tag
válasz
ooooobi #9223 üzenetére
Kiskoromban azt csináltam, hogy elszaladtam a hirig szélére és kívülről befelé haladva hámoztam meg a CZ-t, így általában sikerült nem túl sok ellenséges figyelmet magam felé fordítani.
(#9226) orientcx Ez az eset eléggé kiverte a biztosítékot a nemzetközi porondon is, Michael Brookes többször kommentelt ma a hivatalos fórumra, mint máskor egy hónap alatt. Nemcsak ilyenkor egyszer-egyszer kéne vastagon fognia a banhammernek.
-
orientcx
őstag
válasz
ooooobi #9223 üzenetére
Azt, hogy melyik oldalon állsz, azt ahogy írtad, a jobb panel jobb szélső végénél kell beállítani. Ha ez megtörtént, akkor a hajók egy része pirosra, a másik része zöldre vált. Ha ilyenkor a pirosakat inted ki a versenyből, akkor elvileg jár a kp. Persze olyan időnként előfordul, hogy valamiért nem adja meg. Tegnap pl volt egy olyan köröm a CZ-ben, hogy egymás után 4db-ot lenyúlt(1 konda+3Python). Egész ki voltam rabolva. És persze az más, amikor a meló zömét a többi csinálja, akkor nem fizetnek, de ezeket gyak egyedül lőttem szét(bár már olyan is volt, hogy épp odaértem, és még pont bele tudtam egyet durrantani, és már jött is az sms az utalásról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest