- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #48212 üzenetére
👍
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #48210 üzenetére
Időközben megváltozott a játék file struktúrája. Már nem emlékszem pontosan, hogy mikor, de pár éve máshova kerültek át a játék config fileok. Más az elérési út és a bindings mechanika is. Sajnos nálam már nincs fent a játék, de a srácok biztos írnak egy aktuális elérési útvonalat. Frontier, Epic vagy steam klienset használsz? Csak az elérési utak miatt kérdezem.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
cintula187 #48207 üzenetére
Talán fájlrendszer-jogosultságok. A régi mentett állományodra amivel felülírtad az aktuálisat, most csak olvasási joga van a felhasználódnak. Mondom: talán.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #48207 üzenetére
Úgy látom, hogy mentés után nem frissül a fájl módosítási dátuma itt.
C:\Users\x\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\BindingsIlletve. t1600m a keybind neve amit használók / módosítok. ÉS újra megnyitva a control beállításokat a custom ben vannak a módosítások
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #43111 üzenetére
Én nem adnám el a Condát, mert ez az egyik legjobb multifunkciós hajó
Bármit össze lehet legózni egy Condából (explo, trader, miner, combat). A Corvette kimondottan combat ship (mondjuk ebben kicsivel jobb mint a Conda) és ezzel ki is fújt a felhasználási területe.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #42774 üzenetére
Összefoglaló/Hasznos Tippek Kezdőknek
-
Raymond
titán
válasz
cintula187 #42758 üzenetére
Abbahagytak azokat is par honapja. Gondolom tul bonyolult annak a ket PM-nek aki meg "dolgozik" a jatekon...
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #42750 üzenetére
Le volt kapcsolva a power managementben?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #42749 üzenetére
Tárgytalan
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #39727 üzenetére
Ha az üdvözlő szöveg alatt kéred az engedélyt akkor nem mindíg mondja el az engedély megadását.
-
gentlelynx
tag
válasz
cintula187 #39727 üzenetére
A billentyűzet problémát 3.3.05 óta nem tapasztaltam, előtte viszont szétidegelt engem is... Remélem nem "kúszik vissza", mert nagyon bosszantó tudott lenni.
A hangot sajnos most nem tudom kipróbálni, mert olyan távoli lakatlan rendszerek között vagyok, hogy esélyem sincs bázist találni 1-2 napon belül
Esetleg nézd meg az Options/Audio/Voice volume alatt, ami kibontható tovább, a Ship voice volume/Landing&Docking -nál vannak a docking procedúrához kapcsolható hangok, hogy mindegyik ON-ban van-e. -
bencze
senior tag
válasz
cintula187 #38988 üzenetére
ja, bocs, hát én szó szerint vettem a kérdésed nem kerestem ki az előzményt.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38986 üzenetére
-
bencze
senior tag
válasz
cintula187 #38986 üzenetére
Az este megérkeztem Coloniáig, azt hiszem kb 3.5 óra út volt összesen neutroncsillagokkal. Hosszú és unalmas de nem 10 óra mint rendesen olvastam, hogy lenne. 59ly asp explorerrel. Körül kell nézzek egyáltalán mit lehet itt csinálni.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38982 üzenetére
Igen
Én így használom.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38980 üzenetére
Állíts be egy rükverc gombot és a gázkart teljes spektrumra. Így csak a sebességet változtatod vele. Ha visszahúzod nullára, akkor megáll az SRV. Javításról a YT-on találsz videókat.
-
togvau
senior tag
válasz
cintula187 #38575 üzenetére
nem csak nálad. Volt már pár pánik save and exit, mert éppen egy csillagba tartottam. De ahogy látom onnan folytatódik ahol beállít, legalább is solo-ban.
-
-Solt-
veterán
válasz
cintula187 #38575 üzenetére
Valószínűleg a játékban (is) van a hiba, de sokat segít a dolgon, ha az összes monitorozó programot kikapcsoljátok.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38558 üzenetére
Kilövéskor minél tovább töltöd a Seismic Charge Launchert, annál erősebb lesz a detonátor töltete. Annál nagyobbat robban. Tehát egy Low Fissurebe (repedésbe) erősebb töltetet lősz bele, akkor sokkal nagyobb lesz a detonáció, mint egy High Fissurebe lőtt minimális töltöttségnél.
Robbantási szint jelzője:
A megfelelő erősségű töltetek kalibrálásához egy táblázat:
A fenti anyagok, Pho Mining tutoriáljából lettek kivágva.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38551 üzenetére
Így van. Ha leállítasz egy kilőtt detonátort, akkor pár másodperc múlva megsemmisíti önmagát. Ráadásul abba a repedésbe már nem is lőhetsz másikat helyette! Tehát óvatosan a töltetek erősségével, inkább több kisebb erősségűt lőjetek ki, mint pár maximálisat.
-
gentlelynx
tag
válasz
cintula187 #38529 üzenetére
Ezt írtam én is a #38513-ben.
Nagyon bosszantó és életveszélyes... Már 2x majdnem rajtavesztettem... -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #38448 üzenetére
Ez nem lett javítva. És most (klienst is frissítettem) folyamatosan kivág a játék. Régen nem volt evvel ennyi bajom.
Super cruise -ból -ba , rendszerek között is vagy kidob vagy fél percig agyal.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cintula187 #38424 üzenetére
Én nálam is volt ilyen, a mai nap kivételével az elmúlt 3 napban előfordult egy crash. Mind 3x-szor küldtem bug reportot, tegnap pedig írtam a bugreport fórumra is.
Nem tudom milyen összefüggés okozza hogy kifagy, vagy sem. Remélem FDev tudja/rájön. -
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #38396 üzenetére
Nálam is ez volt. Tegnap meg megállt fél percre a kép, már majdnem lelőttem az ED-et amikor tovább ment.
Patch után előfordulnak ilyen csuklások.Duvi: Köszi!
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cintula187 #38396 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38368 üzenetére
A Discovery Scanner alapfelszerelés lett minden hajón. Nem kell külön megvenni és nem foglal modulhelyet. Ezzel ugyan úgy le lehet scannelni a rendszereket, de nem muszáj a bolygókat lescannelni a questekhez.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #38364 üzenetére
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #38266 üzenetére
Bizony! Főleg ha a pilóta ért is hozzá és szereti is csinálni
Duvi: Köszi.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #37208 üzenetére
Na megjött.
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #36793 üzenetére
A chieftanhoz nem kell semmilyen rang. (Viszont a Horizons kell.)
Egy nagyon jól manőverező közepes hajó. Talán a Federal Assault Ship-hez lehetne hasonlitani, árban sebességben, manőverező képességben nagyban hasonlít hozzá. A hardpointoknál a két Large megegyezik, a két medium helyett a Chieftan egy mediumal és három smallal rendelkezik.
A kinézetnél kinek mi jön be, de szerintem jól eltalálták a Chieftant.
Annak tudnám javasolni aki Combat ship-et keres de a Python még drága neki.
Viszont úgy kell számolni hogy A-s modulokkal felszerelve olyan 100MCr körül van az ára. -
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #36793 üzenetére
Az Alliancenál még nincs rank és a Chieftain is szabadon megvehető. Semmilyen követelmény nincs a vásárlásához kötve.
-
okyoky
tag
válasz
cintula187 #36739 üzenetére
Igen, Capital Ship valami szervíz állványzattal, gondolom. Ez jött az arcom felé 300 fölötti tempóval, miután kiugrottam a SCból.
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #36216 üzenetére
Szia!
Próbáld meg esetleg az ED launcher, options menüjéből a validate game files-t, hátha...Most látom már tárgytalan.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #36219 üzenetére
Újratelepítettem inkább. az se árt néha
-
gentlelynx
tag
válasz
Nekem tegnap simán lefutott, ma a bejegyzésed hatására megpróbáltam belépni; az is ment.
Esetleg egy ilyen "kockafejek" típusú kérdésre, hogy " úrjaindítani próbálta-e már?" nem oldotta meg?Más: Kaptam egy küldit egy fószertől csak úgy "röptében", hogy adott rendszerből egy másikba nem vinnék-e el némi titkosinfót... de nem találtam a mukit seholsem, akkor mi a helyzet? Bázisokon kerestem, esetleg máshol kellett volna? How to? THX!
:nyeretlenkétévesemoticon: -
cintula187
addikt
válasz
Úgyértem sync files <1min nél kiakad és semmi. Töröljem vagy mifene?
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #33637 üzenetére
Én is, de a búcsúszöveg tanulságos volt
-
aerosmith
őstag
válasz
cintula187 #33598 üzenetére
De amugy semmibe se kerül csinálni egyet.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #33598 üzenetére
Tudtommal nincs, csak EDHU-s (részletek a Téma összefoglaló/ Hasznos Linkek szekcióban).
-
Vesa
veterán
válasz
cintula187 #33570 üzenetére
Jó cucc, néztem már én is.
Csak az a landolás...:-) Berongyol 200-al a levélbedobón, aztán meg satufék, nem túl elegáns. -
raymi16
tag
válasz
cintula187 #33567 üzenetére
Mikor először kipróbáltam, én is ebben a hitben voltam!
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
☺️
-
kiskuplung
őstag
válasz
Ez aranyos
-
Vesa
veterán
válasz
cintula187 #33410 üzenetére
orientcx
Még akármi is lehet. Elektronikai hulladékom egy konténernyi van itthon, csak az idő faktor ugye... -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
cintula187 #32654 üzenetére
Mit ertesz "igazi" alatt? Ha a kulcsok/jatekok eredetet, akkor no para, teljesen legit disztributor a Humble (nem szurkezonas, mint a G2A/Instantgaming/stb. jellegu boltok), nyugodtan lehet onnan vasarolni. Sot, keddenkent erdemes megnezni a heti/havi uj bundlekat is, az egyik legjobb ezen a teren!
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #32324 üzenetére
És az normális, hogy a CG rendszerben nincs nav beacon ahol lehetne vadászni?
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #32321 üzenetére
Open solo privat néha megoldj ezt a problémát.
-
glovasi
tag
válasz
cintula187 #32321 üzenetére
Ilyen nekem is van, mikor adományt kéne teljesítenem akkor kilép szerver hibával.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #32318 üzenetére
Akár napokig is eltarthat
Más téma: NEWSLETTER #182
-
anatron
aktív tag
válasz
cintula187 #32154 üzenetére
Ja tényleg nem rossz 5tlet!Úgyis 5 percenként ledob a server.Braben bosszúja mert feleselek.
-
phybercat
csendes újonc
válasz
cintula187 #31428 üzenetére
a "Z" tengely deadzone-ját vedd magasabbra akkor nem kanyarodik majd.
a gombokra nincs ötletem. -
nubreed
veterán
válasz
cintula187 #31422 üzenetére
Én mindig úgy voltam vele, hogy minek cserélje le egy drivert ha az bevált. Most mielőtt videókártyát cseréltem, kapaszkodjatok meg, de a 15.7 -es drivert használtam és nem volt vele bajom az újabb címeknél sem.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
cintula187 #31422 üzenetére
En vissza raktam a 17.4.3 as drivert. Igy turhetoen megy. 40 50 fps egy ideig, aztan szepen 75 fps en marad.
-
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #31308 üzenetére
Igen, az sajnos nagyon hülye lett. Ennél még az is nagyságrenddel jobb volt, amikor a popup rossz helyen jelent meg. Képzelj el egy csomó bookmark bejegyzést, amit végig akarsz látogatni, de közelségi sorrendben. A való életben nem vagyok agresszív, de itt megjelent a szemem előtt az, aki ezt így kiengedte élesbe, ahogyan rugdosom.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #31308 üzenetére
Kipróbáltam az egérrel kattintós kijelölést és rendben műxik. Mindegy, hogy milyen távoli a cél, mindig ráközelít a kamera.
-
42861
senior tag
válasz
cintula187 #31297 üzenetére
Nálam is ilyen. Ez ilyen volt mindig is. Nem tudom, hogy miért nem listázza a teljes ugrótávban elérhető rendszereket. Sose tette.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #31297 üzenetére
Igen, nekem is úgy tűnik, hogy ugyan ez van. (F10-el tudsz képet menteni a játékból, ami a Pictures/Frontier Developments/Elite Dangerous mappába kerülnek)
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #31292 üzenetére
Ha jól értem, akkor célpont jelölés nélkül nem mutatja az összes elérhető rendszert a Navigation paneled? Lesz egy kis időm ránézek még ma és jelzem, hogy nálam hogy működik. Az látszik az én listában is, hogy a legutolsó rendszer az általam kijelölt célrendszer. Ezután már nem látszik semmi az én listámban se.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Horizonsba vagy vagy sima ED-ben? Olyan mintha a térkép nem számolna a tuningal. Esetleg próbáld meg az FSD-t berakni a modultárolóba majd újra felrakni.
-
cintula187
addikt
válasz
Eddig a navi oldalon még olyanok is látszódtam ami túl távol volt ugrásban.
Más.
- A Fire group evvel a patch -el is elfelejtődik
- A térképen eddig ha egy távoli célt ahol ott volt a narancs földgömb jel, hogy az a küldetés célja, rákattintva (ha tényleg nem volt olyan marha messze. A jelenség egy 70 LY re található vélnál jön elő) oda zoomolt a térkép. Most az egérrel pöccre a xy tengelyen rá kell zoomolnom nekem, hogy kijelölhessem útvonal tervezésre. Ez azért már visszafelé fejlődés basszus.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #31215 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #31215 üzenetére
De most komolyan ez miért lehet?
-
scyllafren
senior tag
válasz
cintula187 #31040 üzenetére
Uresen (legkisebb suly), full tankkal meddig tud elmenni scoop nelkul. Nem egy ugrasbol, hanem mindig a legmesszebbi celpontot valasztva, amig ki nem fogy a tank.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #30853 üzenetére
Illetve most lett nehezebb.
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #30841 üzenetére
Nézd meg a linkelt videómban 18:50-nél amikor fordulok rá az aszteroida bázisra akkor fordul a kis kijelzőn is.
De anatron anomáliás videójában is látszik ahogy fordul a kijelzőn az állomás. -
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #30819 üzenetére
"nincs jelen a bal alsó sarokban az aktuális verzió"
Én is kerestem elöször.
Egy újabb apró bug: az intrót nem lehet ESC-el átugrani. -
anatron
aktív tag
válasz
cintula187 #30815 üzenetére
Dehogynem,mindig ez van egy egy nagyobb patchnél.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #30813 üzenetére
Faxom. Failed to communicate with server. Főmenübe kivágás. Hátmivanitt? Azért ilyen eddig nem volt nagy frissítésnél.
-
nubreed
veterán
válasz
cintula187 #30796 üzenetére
Szerintem eléggé. És ezt tudja a Frontier is.
-
to.ca
tag
válasz
cintula187 #30732 üzenetére
Igen.
szerk.: Bocs, IGT-től számítva +2 óra, BST-től +1.Remélem, az a 330 meritnyi médiacucc megmarad a cargoban az update után is.
@nubreed: Hát, mire frissül... Azt hiszem, én ma el se indítom, majd holnap. Különben sem szeretnék családi botrányt.
-
kiskuplung
őstag
válasz
cintula187 #30680 üzenetére
Szép találat
-
Mortel
senior tag
válasz
cintula187 #30680 üzenetére
Kiejtve majdnem ugyanaz.
-
grHawk
aktív tag
válasz
cintula187 #30660 üzenetére
Amikor vihogva mondta Ed, hogy "csak nem harmadik nézet hajókhoz?" rendesen berezeltem. Mondom, ha ezt így megcsinálják, akkor fölösleges lesz (játékmechnakiai szempomtból) belső nézetben játszani. De amikor láttam működés közben, fellélegeztem.
Mert ugyan van hajó külső nézet, de az nem a tipikus harmadik nézetben helyezkedik el, hanem egy másik állásban. Ugyan oda tudod mozgatni a kamerát, hogy meglegyen a harmadik nézet feature, de ad1, nincs HUD, ad2, késve fordul a kamera a hajó után, így szemmértékkel sem lesz hasznos úgy harcolni. Ehhez jön, hogy a kamera reseteli a pozíciót ki-be váltásnál, ezért quick-targeting sem lesz (beugrok belső nézetbe, target az ellenségen, kiugrok vissza harmadik nézetbe...), szóval ez egy fantasztikus feature a felfedezőknek, esetleg, akik forgatni akarnak kisfilmet, vagy bármi, de szinte teljesen hasztalan combatra. Ha valaki ezen körülmények közt mégis combatra tudja használni, az meg is érdemli
Ezért mondom, hogy arany középút. Amúgy külön kikacsintás az immersion pártiaknak, hogy a kamera fix pozícióba állítása késleltetve fordul a beállított irányba (nem zavaró értelemben), mert ezzel valóban a mini-kamera hatását kelti, ahogy Braben magyarázta a nézet loreját.
-
nubreed
veterán
válasz
cintula187 #30660 üzenetére
Hát valóban ne, nagyon nem lenne jó.
-
Vesa
veterán
válasz
cintula187 #30476 üzenetére
Egyetértek, nekem is az egyik kedvencem. Azon kevés kivételek egyike a játékban, ami nem a Power Kapitanyos szögletes, retro design vonalat képviseli.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #30273 üzenetére
Az Engineers kieg megjelenésekor vezették be ezt a funkciót.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #30198 üzenetére
Lehetséges, hogy ez nem hajóról lesz indítva, hanem felszíni bázisról? Persze ez csak egy tipp részemről. Talán a legnagyobb hajókba még beférni. Itt egy méretarány videó. Ez alapján lehet kalkulálni.
-
to.ca
tag
válasz
cintula187 #30198 üzenetére
Két db
7-és modulhelyen, lapra szerelve.
(Mért, a 6 db vadász hol fér el?) -
Vesa
veterán
válasz
cintula187 #30159 üzenetére
Az Elite trailereket mindig oszd el hárommal, az lesz a valós játék ;-)
-
to.ca
tag
válasz
cintula187 #29563 üzenetére
FDL leginkább Alliance-rendszerekben kapható (Fedmich is az)
. Vegyél egyet ott, aztán szereld fel a kínainál! De odáig elugrálni nem lesz egy gyors menet, figyelembe véve a stock ferdelánc ugrótávját.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
cintula187 #29515 üzenetére
Ugy tudom, hogy erre igertek. Igen kuldtem nekik mwg novberben, valaszt nemtudom, hogy kaptam ra.
-
to.ca
tag
válasz
cintula187 #29502 üzenetére
Kösz a válaszokat!
@cintula187: Ha volt egyáltalán global reward az adott CG-hez, mert nincs mindegyikhez... akkor mindenki megkapja, aki nem cg-zett, az is.
"Some CGs will also have global rewards also and work slightly different to normal rewards. Global rewards are things that affect the game for all players regardless of contribution or if they have even signed up at all. The level of the global reward is determined by the tier met and can be anything from limited time discounts on ships/commodities, new rare goods created or can be something that develops an ongoing storyline such as cures for diseases, discovering terrorist cells or defeating enemies. Global rewards are not automatically applied and need to be done so manually and can takes hours or days to be available."
Pl.: Valamelyik hajótípus, vagy felszerelés egy bizonyos helyen, bizonyos ideig olcsóbb, stb.Ja, és ha teljesítetted bármelyik szinten a CG-t, mindenképpen megkapod a jutalmat, ha odamész érte, akkor azonnal, de ha nem, 2 hét múlva akkor is jóváírják, bárhol vagy.
-
totila
tag
válasz
cintula187 #29449 üzenetére
az nem gond, azt az effektet választom, amelyiket akarom, legfeljebb visszaesek két fokozatot a mérnöknél, azt meg visszatornázom fejlesztésekkel
-
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #29365 üzenetére
Így van. A kis nyilak azt mutatják, hogy merre változik az aktuális tulajdonság, ha megtörténik a Remove, de arra figyelj, hogy ez csak az új effect felrakása előtti helyzetre (tehát az eredeti, módosítatlan modulra) változtatva mutatja az állapotot; vagyis ha az új effekt a Remove részben látható tulajdonságokon is módosít, az a Remove részben már nem látszik változásként. Pl. olyan effekted van a modulra téve jelenleg, ami az eredeti tömegen (MASS, legyen mondjuk 10T) 3T-t növel, és kipörgetsz egy olyan secondary effectet, ami csak 2T-t növel rajta. Ilyenkor a Remove részben azt fogod látni, hogy kékkel van írva (eredeti színsémával), hogy 3T-vel kisebb lesz a tömeg, felül viszont (a Secondary effects részben) azt fogod látni, hogy az eredeti (tehát a Remove megtörténte utáni) tömeghez képest 2T-t fog növelni. Tehát itt a Current nem a valóságot fedi, hanem az eredeti, módosítatlan módul tömegét jelzi (a példámban tehát 10T-t fogsz ott látni, ill. az AFTER és a nyilas, százalékos részben az ahhoz képesti változást). Ha a Current helyesen (amit jelent a szó) írná az értéket a Secondary effects alatt, akkor ott az látszódna (Current oszlop) a kipörgetéskor, hogy 13T, változásként (AFTER) pedig 12T (a Secondary effect hatására 2T-vel növekszik csak az eredeti tömeg, azaz, csökken a jelenlegi tömeg, ha elfogadod a módosítást). Persze érthető a logika, hogy miért így van, csak rosszul használják a szavakat a Secondary effects részben.
-
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #29335 üzenetére
Ezek szerint igen, jó tudni.
Mármint, amikor én utoljára ezzel próbálkoztam - pár hónappal ezelőtt - akkor még jött a büntetés is.
-
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #29330 üzenetére
Már egy éve sem volt rá hatása.
Pontosabban lehet, hogy az utóbbi pár hónapban módosítottak ezen, mert azóta nem volt rá szükségem, de azelőtt eléggé jól megvizsgáltam a helyzetet.
-
raymi16
tag
válasz
cintula187 #29330 üzenetére
Csak engem így is, úgy is szkennelnek, ha megy, ha nem, igazából olyan mintha ott se lenne!
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #29308 üzenetére
Majd amikor azzal jön hogy most ő következik és nem hagy békén mert ő sokkal jobban akarja mint te és mostmár tényleg hagyd abba mert ő akar zűrhajózni és ekkor beszáll az édes anyukája is... Akkor már nem is olyan akanyosak. 😂
-
to.ca
tag
válasz
cintula187 #29302 üzenetére
ECM-et még nagyon az elején használtam, akkor gyakorlati hasznát nem igazán láttam, nagyjából csak foglalta a slot-ot. Újabban azonban igen durva tud lenni egy falka dumbfire raketta, így ha van elég hely, lehet, hogy szerelnék fel.
-
undercover
őstag
válasz
cintula187 #29292 üzenetére
Pontosan ez a problémám CZ-ben
Szegény kis Vulture ship-emmel ami kétlem, hogy szar lenne alig bírok harcolni. Meg régebben nem volt az sem, hogy néha egyszere rád ugrik 5 hajó.
-
undercover
őstag
válasz
cintula187 #29290 üzenetére
Meg nagyon nagyon érdekes. Minden ncp-nek CZ-ben kb csak railgunja van azt hiszem meg rakáték. A pajzsom nem nagyon szereti ezt a törödést
-
undercover
őstag
válasz
cintula187 #29276 üzenetére
A személyszállításhoz tudnál mondani egy jó ship buildet? Meg egy kis tippet melyik rendszerbe lenne érdemes kezdeni.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #29251 üzenetére
Basszus, hogy lett inaktiv a crew? Ki se lötték.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Szerencsés vagy, én 3 hajót maxoltam ki mindent 5-ös szintűre és soha semmilyen effektet nem kaptam
Lehet, hogy ez az új patch hatása? -
duvi
nagyúr
válasz
-
42861
senior tag
válasz
cintula187 #29249 üzenetére
Minden állomáson látod az összes tárolt modulodat. Csak ugye ami nincs ott, azt nem tudod felrakni, csak ha "odarendeled".
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #29157 üzenetére
Valószínűleg a "Core" a Core Game-re utal, azaz nem Horizons fut.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #29129 üzenetére
Csillagtérképen állítsd be a szűrést biztonsági besorolásra és csak a low sec. rendszerekre keress rá. Ezekben találsz közvetítőket, akik behajtják a kintlevőségeidet. Megbízás előtt érdemes megnézni a jutalékuk nagyságát!
-
42861
senior tag
válasz
cintula187 #29129 üzenetére
Stopover nevű rendszer rémlik fejből. Ott tuti van.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #29116 üzenetére
Na már ki van írva hogy server status issues detected.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest