- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoke
tag
válasz
aerosmith #47195 üzenetére
Ody továbbra is működik VR-ban, de a járkálós része nem. Az ilyen vetítővászon szerűen jelenik meg. Játszható VR-ban, de nyilván szánalmasan néz ki a valódi VR megjelenéshez képest. Az űrhajóval repkedős rész és a bolygó felszínen SRV-vel furikázós tökéletesen működik VR-ban, minden headsettel, az index-szel is. Az Odyssey az egyetlen DLC az Elithez, szóval ezt a kérdést nem igazán értem. Játékmenetet érintő változások nincsenek a Horizons-hoz képest. Vannak újdonságok, de azok leginkább a járkálós részt érintik, amik Neked kompletten újak lesznek, ha elindulsz gyalog. Én több, mint 1100 órát játszottam, de gyalog ha mentem fél órát összesen, sokat mondok. Kihagyhatod, ha VR-ozol és nem tetszik a vetítővászon verzió.
-
macy
addikt
-
Snoke
tag
válasz
aerosmith #46086 üzenetére
Csak mondom, hogy VR-ban még a 90 és a 120Hz között is látható a különbség, nem is kicsit. Egy mobilon biztos nem, azon a kicsi kijelzőn, de VR-ban 120-en olyan sima lesz a kép, mintha bekapcsoltad volna a legdurvább élsimítást, csak nem lesz homályos, mint attól. A headset képfrissítése és a játék képkocka/másodperc nem ugyanaz. Nem minden vásárló bepalizott lúzer.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
aerosmith #46086 üzenetére
És tényleg
(Jó, persze a VR az más, de itt most arról van szó, hogy az Ody működjön PS4-en és vele egyidős gépeken, ha figyelted.)
----------------------------------------
Ki küldetésezik sokat? Azt tapasztalom, mintha az olyan feladatoknál, ahol ki van kötve, hogy nem szólalhat meg a riasztó, nem lenne meg a megszerzendő adat/tárgy. Pl ha le kell tölteni valamit, akkor a terminálokon szépen ki lehet jelölni a kis földgömbös adatportot, odamegyek, rajta van a célpontjelölő, de amikor csatlakozok, a listában már csak hagyományos adatok vannak, küldetéses kékkel kiemelt nincs, és az egész bázison egyik portnál sincs. Ugyanez mintánál úgy néz ki, hogy már meg sem találom az épületleltárban a célpontot, és ha mondjuk egy kisebb ipari létesítményben csak egyetlen ilyen van, hiába szedem ki belőle a tartalmát, azt nem számítja teljesítettnek... -
Hesperus008
friss újonc
válasz
aerosmith #46061 üzenetére
Nem egészen úgy van. Persze a nagyobb PP nehezebb, ez igaz, ezzel együtt nagyobb az integritása is. Az efficiency viszont (ami meghatározza a hőtermelést) attól függ, milyen a betűjele a PP-nek: az E a legrosszabb, az A a legjobb. A konklúziód igaz, a fogyasztáshoz kell méretezni. Viszont azt igen át kell gondolni bizonyos esetekben (harci vagy explo hajónál leginkább), hogy a fogyasztók milyen prioritással működnek majd.
-
Attila 1984
tag
válasz
aerosmith #42349 üzenetére
Olvastad hogy így érkeztem? Valamint ha mással már előfordult hogy nem nyúlt hozzá a beállításaihoz majd azok önáló életre kelnek és teljesen más mint volt...azok tudják most miért vagyok dühös....meg olyan SVR-t vettem...ami nem ugrik a space gombal...puff...cserébe közel volt...meg olcsó....
készen vannak ezek...it nem a pihenésről van szó, hanem arról, hogy úgy készítenek el valamit amit le se tesztelnek...
sok helyen látszik ha valaki ezeket kifarmolta volna valaha is a készítők közül...elsőnek mondta volna azt hogy ne legyünk már köcsögök a játékosokkal...
-
Attila 1984
tag
válasz
aerosmith #42207 üzenetére
Számomra teljesen érthetetlen a készítők agytekervényes idiótaságai...mennyibe telne egy olyan, hogy vásárolhatsz magán szekrényt egy állomáson vagy lakást...és oda szépen a cargódból is, meg mindenhonnan is ki tudnád pakolni a cuccodat...meg ez a modul raktár se egy áttekinthető eresztés...sajnálom hogy nem tanultam meg angolul, pedig kötelező volt érettségin, de mivel nem használtam sokat felejtettem...és azért ez a játék meg a hozzá való infók azért nem alapfok...de kb alapfokon se tudok...a menükbe kiigazodok , meg néhány sztori szálat megértek játékokba
-
Attila 1984
tag
válasz
aerosmith #42194 üzenetére
Köszönöm aerosmith! tegnap aktiváltam mind a 6-ot...de jöttek a sentinelek...és addigra annyit estem keltem a svr-el hogy felrobbantottak...mehetek utántölteni....és szerintem ha innen felszállok és visszajövök már nem lesz aktiválva mind a 6, kezdhetem előlről....valamint láttam más videóba hogy valami cuccot is bele kell dobni...mielőtt a végső scant megejthetném.a gömbön...de ancient relic, se ancient key-sincs nálam...de ami aggaszt ha már aktiválva van mind a 6, és nekem fel kell szálnom hogy töltsek srv-t a gépre...és visszajövök...kezdhetem előlről a ceremóniát, vagy már csak scannelni kell visszamenni?
-
Peppo
őstag
válasz
aerosmith #42071 üzenetére
Tudom, hogy megnehezítették az eladást. Azért is tartom ma már jobbnak az LTD kapirgálást. Régebben jobban szerettem a Painite túrást.
(#42072) adamthetux Persze, tuti több milliárd lesz. Csak nem mindegy, mennyi az a több.
Biztos van valami oka, amiért nem akarnak raktárat. Talán pont azért, hogy ne lehessen egyszerre sok ezer tonna árut eladni. Én is örülnék neki, ha lenne. Nem kellene, hogy óriási kapacitása legyen, de legalább 1-2000 tonna lehetne. Hogy ha éppen nem akarok elmászni a kereskedőig, és eladni a cuccokat, akkor is átülhessek egy másik hajóba.
(#42073) Attila 1984 1 limpet egy tonna raktér. Bányászathoz nem árt jó sok, én általában telepakolom a rakteret velük, aztán ha nem férek, párat kidobok közülük. Inkább, mint hogy akkor ne legyen elég, mikor kellene.
Hogy mennyi controller modult viszel, az ízlés dolga. Nekem a Cutteren van egy 3-as prospector limpet controller, az két limpetet tud egyszerre irányítani. Szerintem ennyi elég. (Kisebb hajóra is ilyet tennék.)
És van még 4 darab 5-ös collector limpet controller, ezeknek darabja 3 limpetet irányít, így egyszerre 12 gyűjti a cuccot. Ezen kívül van egy 6-os pajzs, és a többi raktér. Egy ekkora hajón szerintem ez optimális, de nyilván egy kisebbre, mondjuk egy Pythonra már nem fér ennyi, oda más összeállítás kell. Ezekre tudsz keresni buildeket, van egy csomó feltöltve. -
Attila 1984
tag
válasz
aerosmith #42044 üzenetére
Köszi!
És tényleg....azt esetleg meg tudnád válaszolni, vagy valaki...hogy ha kapni dilated surface scannert az állomáson...és venni akarok miért van mindenhol minden rendszerbe pirosan háromszögbe felkiáltó jellel ellátva és egyiket se tudom megvenni se felszerelni....a reacted meg a deployed sáv se lógna bele a 25MW-be...mi ennek az oka akkor ?
-
Peppo
őstag
válasz
aerosmith #41915 üzenetére
Az sokszor eddig sem tudta követni. Jártam úgy többször is, hogy néhány perces adatok alapján próbáltam eladni, de már csak a felét adták volna érte.
Ha az utazásra megy el a sok idő, akkor viszont a painite bányászata sokkal kevésbé éri meg, és inkább tripla LTD hotspotra kell menni. Bár a mapped mining gondolom működik ez után is, szóval aki azt tolja, az lehet, hogy marad annál. Ha egy óra alatt tele a raktér, akkor még így is jobban jöhet ki időben.
Ez igazából az új játékosoknak lesz szopás, mert ők sokkal nehezebben jutnak majd el oda, ahova nekünk könnyebb volt. Persze vannak ennek is pozitív velejárói, de azért akkor sem fair velük szemben.
-
gentlelynx
tag
válasz
aerosmith #41909 üzenetére
Változó, ezért nehéz tippelni...
Elvileg már hallani olyan híreket, hogy be lehet lépni, de még nem tudom megerősíteni.
Olyan is volt már régebben, hogy elindult, aztán újra leállt... Szerintem érdemes megvárni az itteni idő szerint 15h-t, de van ahol már (steam) tölthető a frissítés. -
Peppo
őstag
válasz
aerosmith #41842 üzenetére
A legegyszerűbb, ha elvállalsz olyan küldetéseket, amelyekért kapsz Biotech Conductort vagy Exquisite Focus Crystalt. Előbbieket megtartod, utóbbiakért cserélsz Supercapacitort. Azt 1/6 arányban váltja a trader. Jobb szállítóküldetésekért vagy ha van olyan hajód, akkor akár kalózvadászatért is kaphatsz ilyeneket.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
aerosmith #41838 üzenetére
A Biotech Conductor mission reward, tehát ezek a nagyobb küldi egyik válaszható jutama lehetnek.
A Military Supercapacitors pedig a háborús rendszerekben vannak leginkább jelen a "'High Grande emmisions" signalokban vannak. Ritkák, de a FSS-nel gyorsan fel tudod kutatni. -
Submarine
senior tag
válasz
aerosmith #41808 üzenetére
1. outfittingben látod a modot a szintjét meg az experit is, azt viszont nem vágom mi lett az első generációs modokkal (azokat is megpatchelték nem?)
2. mindegyikre külön külön meg kell csinálni, ha pineled a receptet, akkor bárhol megtudod ahol van remote engizés
3. ezt is külön külön tudod csak feltenni, és csak a zengineernél, sehol másholÉrtelemszerűen mindenhez annyiszor annyi mati kell, ahányszor véghez akarod vinni.
/szép Magyar anyanyelvünk
/
-
FehérHolló
veterán
válasz
aerosmith #41719 üzenetére
Nekem 5 nap (kb. 12 óra) volt eljutni Chief Petty Officerről Rear Admiralig.
Amikor már szövetséges lettem a frakciókkal, ilyen 6-8 milliót (rep 5+) érő, 100t körüli hurcibálós küldetéseket adtak a Sothis Mining és a Babbage Gateway állomásokon. Az utolsó 3 rang (Lt Commander fölött) óránként jött. -
wollnerd
aktív tag
válasz
aerosmith #36169 üzenetére
Megnéztem a "HazRES taktikák nagy hajóknak" videóját és 2 észrevételem lett.
1: Felesleges lenne a Pulse laser a hajón? (Anacondán használtam hiszen úgy tudtam h ez is a pajzs sebzése ellen hivatott lenni.
2: Régen az ED-ben a fighter legényeknek más volt a szövegük, mint ma? Az én vadászpilótám más szövegeket rádióz, mint a videóban látott.Egyébként köszi a tippeket.
-
Azumi?
csendes tag
válasz
aerosmith #34663 üzenetére
Nem tudom, hogy a cooperative mennyire fontos neked, ezért leírom, mit csináltam az elmúlt pár hétben.
Cél: Corvette
Cél: a rank és a pénz megszerzése (cooperatve nincs a céljaim között)
Helyszín: Rhea (youtub-on láttam....)Érkezés 177 mill Cr-el, és egy anacondával.
Cselekmény: Anaconda villámgyors átalakítása passanger küldikre.
Passanger küldik, gyors, nem időrabló, lehetőleg a szomszéd rendszerbe irányuló.Goooooo! Move Cmdr!
Végeredmény (megszerezvén közben az allied statust a helyi frakcióknál): rear admiral,és több, mint 1MILLIÁRD Cr!!!
Jelenlegi status: Happy. Corvette, full tunningal.
Remélem segítettem.
Üdv:
A
Ui: Inara elavult, fórumok,és Youtube friss videók. Ezeket kell figyelni, és NAGYON gyorsan ráugrani, mert a Rhea-t is nerfelték az első napom után. De, így is megérte!
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
aerosmith #34628 üzenetére
Tegnap este sikeresen ki is nyírtam a Cobrát.
Sztori röviden: gondoltam, teszek rá fuel scope-ot és kipróbálom a csillagból tankolást. Pont volt is egy alkalmas jelölt a rendszerben. (Összefoglalóból megnéztem az alkalmas csillagokat.) Elindultam az űrállomásról, megjelent valami célkereszt, gondoltam, kipróbálom, mi ez. Bal egérgomb katt, erre tüzet nyitottam az állomásra. Akkor már láttam, hogy ez hiba volt, mire kijutottam volna, szétlőttek.
Sebaj, Cobrát visszavettem, felszálltam, elrepültem a csillagig, majd elégedetten láttam, hogy tölt.
Ez jól fog jönni hosszabb utasszállítós küldetésen, úgy hiszem. Nagyon tetszik, hogy apránként fedezem fel a lehetőségeket, amikkel tele van ez a játék. (És még a Horizonst meg se vettem.) -
-
grHawk
aktív tag
válasz
aerosmith #33600 üzenetére
Ja, csak mi értelme is lenne?
Az EDHU a magyar Elite játékosok közössége. Nem egy elszigetelt csoport. Egy kifejezetten PH-s Eliteseknek létrehozott discord csak fölöslegesen osztaná meg a játékosokat. Gyertek az EDHU discordra, van több szoba, ha zsúfolt a társalgó, segítőkész játékosok, sok hasznos infó.
-
warcat
veterán
válasz
aerosmith #31580 üzenetére
Megy az még mindig most fejeztem be mára (tegnapra) ,de Millerport lockdown alatt volt,elvileg nem is adott volna küldiket de néha mégis volt,a rekordom 47 millió volt egy kör scanelésért lockdown előttről de azóta nem tért magához a dolog.
Nem hiszem,hogy hozzányúltak, inkább csak a sok ember miatt gyakran beragad a küldetéstáblák frissítése,ezt gyakran tapasztalom.
A passenger küldik a másik állomásról (Jeffries) jelenleg a legmegbízhatóbbak,az Anaconda 10 kabinjával ugye kb 10m/kör,és miközben csinálgatod,időnként bele lehet futni egy rakat scanner küldibe,olyankor átpattanok az Eagle-be megcsinálni őket. -
orientcx
őstag
válasz
aerosmith #29628 üzenetére
"linkelhetnéd az aktuális Corvette buildedet"
-
Nem tudnék újdonsággal szolgálni, minden maradt, ami volt tavaly augusztus óta. Az igazság az, hogy mióta megint vagyok, még elő sem vettem. Kicsit céltalanná vált, hogy gyak megerőltetés nélkül akár komplett HazRES-eket lehetett legyalulni vele, ezért inkább előkotortam a másik accountomat, amihez eddig még hozzá sem nyúltam.
A régebbi fórumosok biztos emlékeznek még a kb egy-másfél éve indult "nagy újrakezdő hullámra". Akkoriban én is kedvet kaptam hozzá, de nem akartam feladni mindent, ezért inkább vettem egy + account-ot erre a célra. De aztán valahogy mindig adódott valami újdonság, és maradtam Slink Spirit.
Most viszont egy hirtelen elhatározásból úgy döntöttem, elérkezett az idő egy újabb legendás harcos megszületéséhez ... őőő ... hááát...khmmm... hogy is mondjam ... ha a vagyont nem is, de a szerénységet erre a karakterre is átörökítettem...
Nem mondom, kicsit fura érzés volt csúcsragadozóból prédaállatként reinkarnálódni, de amilyen hihetetlenül felgyorsult az előrelépés lehetősége, még egy pár nap, és megint én kergetek mindenkit. Szerintem ez nagy kicseszés az új játékosokkal, rengeteg ED-s órától esnek el azzal, hogy pár hét alatt a csúcsra lehet érni. A megjelenéskor anno hosszú hosszú hónapokig tartott ez a folyamat, és ennek megfelelően sokkal nagyobb örömöt is adott egy-egy újabb lépcsőfok teljesítése.
Jó, tudom, ebben a gyorsaságban a mostanra összegyűlt tapasztalat is belejátszik, de 14' decemberében hiába lett volna mögöttem ennyi ED-s óra, akkor sem tudtam volna egy-két pillanat alatt előrejutni. Ráadásul mivel már nem a Corvette megszerzése a cél, így uncsi A-B kereskedés, vagy egyéb gyorsító gründölés, meg ruinozás nélkül, csak úgy laza szórakozásból csinálom, ami ugye lassabb haladást eredményez.
Mivel manapság a hajó 40%, és a mérnöki tudomány 60, ezért elsősorban erre koncentrálok, és igen jól haladok.
-
első nap:
tevékenység azonnal Sirius Corp felségvizeken
kb fél óra - Adder
kb másfél óra - Cobra
kb 4-5 óra - Aspmásodik nap:
Elvíra néninél felfedezésre fullra fittelt Asp 41 Ly-es ugrótávval, és minden nála elérhető fejlesztéssel
Sirius permit, meghívó Marco barátunkhoz, aki bemutat Palin mesternek Őt mindenképp előre kell venni, mert felfedezés közben nagyobb biztonságban van az ember mint a bubiban, és ilyenkor még jobban is jön az a pár Misike, amit hoz, de ami a lényeg, a thruster tuning a legfontosabb fejlesztés - ha bármi van, el lehet iszkolni ... őőő...én természetesen neeem, csak úgy tanácsolom. NektekHarmadik nap:
25 db unknown fragment begyűjtése(hogy a hazahozott felfedezési anyagokkal már ne keljen majd császkálni egy vékony pajzsú Asp-al), utána a kellő 5k Ly(5005Ly) megtétele, adatok leadása Palin mesternek(trailblazer 65%), repu ötös szintre tornázás, drive tuning négyesre(abból a rohadt Pharmaceutical Isolators-ból egy árva darabot sem ad)
és ha már úgy is arra jártam, a szomszédban vehető meta-alloy beszerzése és annak leadása Felicity nénineknegyedik nap:
Gyors csempészet(gyárekeek, a csámpészet csúúúúnya dolog! Nááágyon csúúúnya) - így nyitott az út Dweller szakihoz - PD-t ötös szintű Charge Enhanced-re, a beam lézereket 3-as overcharged-re tuningolva,
így meghívó Lei Cheung mesterhez, shield ötösre pakolva, SB-ek hármasra
utána látogatás Tod barátnál, MC-ket négyesre(mod embedded fw sincs)
jó pár küldetés, novice combat rankKomolyabb összeget mernék feltenni rá, hogy pár nap, és egy igen combos FDL-ben fogom büntetni azokat a Clippereket és Assault shipeket, akik annak idején az alap 3C-s pajzsú Asp-ommal megkergettek ... őőő ilyenek persze nem voltak, csak úgy mondtam. Csak úgy...
-
baphomet
senior tag
válasz
aerosmith #29596 üzenetére
Jó lesz az legfeljebb 20mill/órának szerintem, mert addig oké, hogy, ha már megvan a rutin, akkor negyedóra alatt végigszkenneled a cuccot, csak ne felejtsük el a 2*240 fényéves oda-vissza utat, a ruin keresgélést meg a le- és felszállást. Jó volna egy pontos köridő egy rutinos ruinostól, de szerintem megvan ez 3/4 óra is minimum azért a 13 millióért.
Ezzel szemben simán versenyképes az egyszerű turista fuvarozás. Gazdag rendszerben szövetséges frakció bármikor ad 2-3 megállós "városnéző" küldetéseket 5-10 millióért. Egy ilyen fél óra alatt kész van, és még a felfedező rangunkat is növeli. Kábé, most ezzel lehet a leggyorsabban beszerezni egy elite fokozatot az áhított Shinrarta Dezra permit-hez.
-
Vesa
veterán
válasz
aerosmith #29591 üzenetére
Tömören:
A Solo módot írom le, mert Openben kicsit más és állítólag nem is működik tökéletesen.Fogsz egy hajót ami relatíve nagyot ugrik (csak az idő tényező miatt fontos), ha nincs ilyen, más is jó amire felszerelhető egy minimum 8-as cargo rack és vihet magával SRV-t.
Elrepülsz MEENE rendszerbe, ott leszállsz valahol (jellemzően Felice dock-ban, de az outpostokon is beadja a küldetést). Amint dokkoltál, kapsz egy üzenetet Ram Tah-tól, innentől aktív a küldetés.
Elrepülsz SYNUEFE XR-H D11-102 rendszerbe, ott megkeresed a SYNUEFE XR-H D11-102 1 B holdat, ezen található az alien site. A hely megtalálásában segít ez a kép.
Érdemes koordináták alapján keresni, elsőre nem feltétlen a legkönnyebb, de 2-3 kör után már pillanatok alatt meglesz.
Leszállsz az alien site-on belül egy sík területen, és átülsz az SRV-be. Megnyitod a következő linkeket (Ruin map, Combinations)
A második linken lévő adatokból most a Beta Site kell. A területen elszórtan vannak tárgyak. A listában találhatóakból egyet össze kell szedni és átrakni a hajó rakterébe (mivel az SRV-be csak 2db fér el). Ezt követően cserélgetni kell a tárgyakat a hajó és az SRV között. Mindig a megfelelő 2db tárgynak kell lennie az SRV rakterében, majd ezzel a rakománnyal kell szkennelni bizonyos oszlopokat. A pontos megoldásban segítenek a fenti térképek.
Például: beteszed az SRV-be az Urm+Casket tárgyat (táblázat, első sor), majd odagurulsz a hozzájuk tartozó obeliszk(ek)hez (a táblázatból megnézed melyik lesz, a térképen meg azt, hogy hol van) és szkenneled. Jelen rakománnyal az E26+G17+G18-as oszlopok lesznek azok, emiket szkennelni kell. Ha jól csináltad, kapsz egy üzenetet, miszerint sikerült az adatokat dekódolni. Szépen végig mész az összes kombón (13db), majd vissza a hajóba és irány ismét MEENE rendszer. Leszállsz ott ahol a küldetést felvetted és megkapod a 13milliót. Ha kidokkolsz, majd ismét vissza, akkor újra lehet kezdeni az idők végezetéig (illetve amíg nem nerfelik). -
Cooper911
senior tag
válasz
aerosmith #29417 üzenetére
Milyen forrást? Saját tapasztalataimat mondtam el.
Soloban voltak bizonyos küldik. Átváltottam openbe ott voltak másfajta küldik. Visszaváltottam Soloba és ugyanazok a küldetések voltak Soloban mint elötte Soloban. Többször is ismételtem. Néha volt egy egy új küldetés de lehet hogy azért mert letelt a 10 perc. Régen egy Solo-open-solo gyors váltás után az összes küldetés más volt, nem volt egy ugyanolyan sem mint a váltogatás előtt.
Ez December közepe táján volt azóta nem játszottam. -
baphomet
senior tag
válasz
aerosmith #29420 üzenetére
Nem vették ki az open/solo váltást sem. Nem is nagyon lehet, mivel a küldetéseket a szerver generálja és játékmód váltásnál biztos, hogy más szerverre kerülünk, mert más-más szerver szolgálja ki a solo és az open/pg módokat. Újra visszaváltáskor, meg vagy változik, vagy nem, attól függően, hogy ugyanarra a szerverre dob-e vissza, ahol eredetileg voltunk. Amúgy meg -váltogatás nélkül- 10 percenként frissül a kínálat.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
aerosmith #29162 üzenetére
Nem lehet
Egyelőre semmilyen interakciót nem lehet kezdeményezni velük. Van aki rájuk lőtt (kapcsolatfelvétel ember módra), de semmilyen hatása nem volt.
-
baphomet
senior tag
válasz
aerosmith #29137 üzenetére
Mutatja az (nekem legalábbis), de nincs túl sok egy helyen, így nehéz észrevenni. Zoomolj ki annyira, hogy a vastagabb segédrácsok 100x100-asak legyenek és kapcsold ki az útvonalak megjelenítését, ekkor már könnyen észrevenni a leszűrt rendszereket.
Így ni:Itt a figyelmes szemlélő, akár 6 cw rendszert is kiszúrhat magának.
-
-
Cooper911
senior tag
-
orientcx
őstag
válasz
aerosmith #28528 üzenetére
"Corvette festés persze maradt teljes árú.."
-
Szerintem az ED elkövette azt a hibát, hogy messze a mostani szériaszín a legszebb. Adták volna ki abban a beteg rózsaszínben, ami jelenleg feláras, és akkor most minden Corvette tulaj kétségbeesetten várná, hogy végre sorra kerüljön, és akár 25 Fontért is megvehesse a mostani gyári színt. -
orientcx
őstag
válasz
aerosmith #26201 üzenetére
"Bocsi egy kérdés, a multicannon hullra sebez nem? Hogyan bontod le róla a shieldet?"
-
Bocsi, ez a kérdés elkerülte a figyelmem.
Mióta a lézereket kiherélték(a pulse, és a burst azért használhatatlan, mert gyenge, a beam meg azért mert rögtön forr tőle a hűtővíz), azóta még a fejlesztés nélküli MC is jobb náluk(C3, és attól felfelé). De ha még fel is fejleszted őket, és pakolsz rájuk spec effect-et is, pl incendiary-t, az mint ahogy a neve is mutatja, generál elég termikus hatást, hogy egy pillanat alatt cibálja le a télikabátot még a kondákról is -
orientcx
őstag
válasz
aerosmith #26165 üzenetére
Na ez a fitt.
A kellő teljesítményhez természetesen szükséges a PP fejlesztés is. Nekem egy négyes van fent, de lehet, hogy egy hármas is elég lenne, egyszer ráérősebb időszakban ki fogom próbálni(minél kisebb a PP tuning, annál kisebb a kánikula)
Ennyi rakteret csak a küldetések miatt tettem fel, hogy a kellő mennyiségű mod embedded fw-t begyűjtsem. De lustaságból fent hagytam, majd egyszer elnézek Shinrarta Dhezra-ba, és átpakolom, de igazából most sincs hiányérzetem. Mindazonáltal még egyszer hangsúlyoznám, az ötös szintű fejlesztések nélkül manapság nem hajó a hajó.
-
-
baphomet - "Az antimony konkrétan nekem sem kell. A ruthenium és tellurium viszont thermal resistant SG és OC PP alapanyag"
-
Ezért csak az antimony-t említettem én is(bár a tellurium sem kell feltétlenül, ha csak valaki nem akar plazmát használni, mert máshoz nemigen szükséges az 5-ös szintű, "grill 2000" fantázianevű PP)
-
"Az inara.cz component listáján látni, hogy egy adott összetevőt hány recept használ. A nullásak ugrottak a mélyűrbe, még a ritkák is."
-
Ne csak a nullásakat szórd ki(bár én abból a ritkákat megtartottam, nehogy holnap érkezzenek újabb lehetőségek, pl beam 5-ös tuning, amihez esetleg pont azok kellenek majd), hanem ami pl clean thrusterre való, vagy más olyan fejlesztésre, amilyet úgysem fogsz használni. Sajnos én mint beteges gyűjtögető sokszor képtelen vagyok megnyomni a "discard" gombot -
orientcx
őstag
válasz
aerosmith #26165 üzenetére
"megosztanád pls coriolison az aktuális Corvette fittedet?"
-
Ha hazaértem, belinkelem, de ha a videóimból indulsz ki, ott nem maga a fitt, hanem a mérnöki fejlesztések dominálnak(hogy abban mik az én fejlesztéseim, azt a (#26106)-os kommentemben megtalálod.
De azt garantálom, hogy ha építesz egy ilyet, gyak legyőzhetetlen hajód lesz -
orientcx
őstag
válasz
aerosmith #25221 üzenetére
aerosmith - "tudnál javasolni egy-két kurrens buildet Corvetthez?"
-
Az igazság az, hogy a Corvette-el utoljára még a bétában harcoltam komolyan, és az az olcsó haláraknak köszönhetően természetesen maxra volt fejlesztve. Ott nagyon bejött a thermal resistant prismatic pajzs, egy chaff, a többi utilityre Resistance Augmented SB, 2 db huge MC, overcharge fejlesztéssel, incendiary spec effectel, 1 C3, és két D2-es beam-el(itt nem vált be az emelt sebzésű, de rövid hatótávú verzió, inkább a másikat ajánlanám), a spec effect itt is mint az MC-nél, a kicsikre meg valami tornyot a muslicák miatt. De a bétában ötös szintre lehetett fejleszteni a lézereket, most meg csak kettesre(emiatt talán a burst-okat kéne kipróbálni, de csakis az ötös szintűt, mert a sima nagyon karcsú), és egyébként sem tudom, hogy az éles verzióban megmaradtak-e a béta paraméterei. Mindenesetre ott ez a config brutális volt úgy tűzerőben, mint shield-ben. Egyszerűen elpusztíthatatlan volt. Egyszer bementem egy HazRES-be némi arany rakománnyal. Minden kalóz azt akarta, volt, hogy egyszerre 6-7 ügyfél dörömbölt a pajzsomon, de max egy-két karikát ha el tudtak koptatni. De az élesben sokkal durvábbak lettek az npc-k, és némelyik olyan pofátlanul csal, hogy az már tényleg vérlázító. Most minden sokkal nehezebb lett. Talán egy pár nap múlva lesz megint több időm(tán hétfő vagy kedd), és addigra fel tudom tolni a Corvette-t, és ha felavattam, beszámolok róla. Mindenesetre az biztosnak látszik, hogy manapság a large és pláne a huge MC a nyerő, de a jó tuning igen nehézkes hozzájuk, vagy büdös nagy malac kell hozzá. -
kiskuplung
őstag
válasz
aerosmith #22479 üzenetére
FPS-t úgy tudsz vele játszani, hogy az opentracket úgy állítod be, hogy egérmozgást emuláljon.
Amúgy FPS-re szerintem pont nem jó, mert a fejeddel nem tudsz normálisan célozni. Vanishing of Ethan Carter-szerű sétálgatós játékban is jó, mert nem kell benne célozni, és kontrollerrel tudsz mozogni. Én inkább szimulátorozásra ajánlom. Az Elite freetrack-et támogat, mint ahogy pár másik játék is amit próbáltam, pl. Project CARS.
A következő projektem az lesz hogy előgubázom a régi LED-es headtrackeremet és összeházasítom a kínai kerettel, így elvileg tudok majd fel/le/oldalra/előre/hátra is hajolni
-
mojito75
csendes tag
válasz
aerosmith #22355 üzenetére
Sziasztok, hozzászólnék a merit farmoláshoz, mivel mostanában pont ezt teszem.
Ez a heti 5333 merit farmolása szerintem azért barokkos túlzás. Valóban az első 2 hétben sok időt vesz igénybe feltételezve, hogy már az első héten megvan a 10.000 merited. Mivel azonban az előző heti ciklusból hozott meritjeid megfeleződnek, így a 2. hét után már csak 2.500, a 3. hét után már csak 1.250 meritre, a 4. héten még kevesebbre van szükség a rank 5 szinten tartásához, ami nem sietve is heti cirka 1-2 órát vesz el az életedből, cserébe az 50 ropogós mihályért. Szóval szerintem hosszútávon mindenképp megéri. Én például 1 óra alatt röhögve összeszedtem 700 meritet úgy, hogy kezdő kisbarétomnak segítve ellenséges frakcióból általában kereskedő hajót "interdoktorálok", armort 5%-ra lövöm, egy kicsit várok, míg a barét megérkezik és a maradékot lelövi (1-2 perc), így mindkettőnknek jár a 30 merit. Ha nem lassítana le, azért még lehetne fokozni. Sajnos Aislling Duvalnal nem találtam military strike-ot vagy hasonló helyet, ahol csoportosan lehet ölni meritért, így marad az ártatlanok mészárlása és patyolat lelkemen megjelentek az Archon Delain fanok apró űrvérfoltjai.. -
-
Cooper911
senior tag
válasz
aerosmith #22097 üzenetére
T9-el csinálom a második CG-t éppen.
Mondjuk én Flight Simulatorban is szerettem leszálni ilyen meg ilyen helyeken.
Persze akinek bejön az használja, csak nem értem hogy lehet a legjobb részt kihagyni
Van aki Truck Simulatorban is kihagyja a parkolást, pedig az a legjobb rész.orientcx: Elképzeltem, ahogy benyomot a DC-t és felálsz. A DC meg vadul elkezd landolni, te meg pattogsz a pilótafülképben össze vissza
Persze egy IPSZ tagnak ez alap
-
Cooper911
senior tag
válasz
aerosmith #22065 üzenetére
Az egyiknél polymert kell szállitani, a másiknál meg irtani a kalózokat.
Minél többet csinálsz annál több creditet kapsz.
Ha sikerül az event akkor az állomást fejlesztik, több elérhető dolog lesz.Itt lent ki van irva a csatornám linkje, az utolsó Elite videómban pont egy ilyen eventet csinálok.
-
duvi
nagyúr
válasz
aerosmith #21988 üzenetére
cím: elitedangerous.hu:9999 - pass: EDHU2015
De tényleg benne van a Téma összefoglalóban -
duvi
nagyúr
-
Cooper911
senior tag
válasz
aerosmith #21662 üzenetére
Türelem, tornaterem.
Steamen nincs meg? Szokott segiteni ha a steam-et elindittod és akkor az leszedi a frissitést.
Ha amúgyis fent van a steam, akkor lépj be a frontier oldalra és kérjél stem key-t amit hozzáadsz a steam accountodhoz, igy már müködni fog a fenti módszer. -
brd
nagyúr
válasz
aerosmith #21103 üzenetére
Értem. Bár mondom, nem volt még FDL-em, de most már megnézem, mit tud. Mindenesetre én valami ilyesmivel kezdeném a próbálkozást. Aztán lehet, rájönnék, hogy itt is jobb a Pulse a Beam helyett, ahogy Vulture-ön, esetleg csak a H HP-n, és talán az MC helyére is mehetne valamilyen Laser, vagy hogy semmi szükség a Chaff Launcherre, mehet oda is Booster, esetleg neked kellhet valamelyik UM helyre pakolható *WScanner. Ill. valószínűleg egy harci hajón az A-s sensor sem létszükséglet, és elég a D-s. Továbbá lehet, hogy szükséged lesz nagyobb tankra/Fuel Scoopra, ekkor nyilván valamelyik HRP helyére az kell kerüljön. Esetleg, ha nem érzed teljesen reménytelennek, mégis elkezdheted gyakorolni a PA/RG használatát a H HP-n.
LacStein: Tartsd meg a büszkeséged, Cargo-t oda nem adunk, különösen gépnek nem!
Akkor már inkább meg kell próbálni menekülni, mert ha nem sikerül, akkor is csak a bizti díjat buktad ahhoz képest, minta csak a Cargo-t dobtad volna ki.
-
brd
nagyúr
válasz
aerosmith #21096 üzenetére
Mennyi pínz'-t szánsz rá, és miért ragaszkodsz ehhez a hajóhoz? Szerintem tök' béna hajó. Oké, hogy pl. fel lehet rendesen pajzsolni, de kevés/kicsi fegyver fér rá, és az adatai alapján úgy fordul, mint egy tank (sosem volt ilyen hajóm, de az adatok alapján a manőverezőképessége megegyezik a Python-éval). Akkor már inkább egy Python, bár az kicsit drágább. Ha nem wing-eket akarsz megtámadni, akkor erre a célra egy jó Vulture is jó lehet, az 22M-ból is kijön. Ha wing-ekre is pályázol, akkor olyan hajó kell, amin elfér legalább 500-600 MJ-nyi pajzs, hogy kibírja, ameddig a wingtagokat egyenként lecsapod. Vulture-ral sem lehetetlen persze wing-eket megcsapkodni, csak ott már előrfordulhat, hogy el kell menekülni pár km-re, hogy visszatöltsön a pajzs, ami idő, és az a legdrágább az életben (ezért a játékban is).
-
baphomet
senior tag
válasz
aerosmith #21096 üzenetére
Nem használok FdL-t, így érdemben nem tudok segíteni, de mi az akadálya annak, hogy szépen végigpróbálj többféle setupot, hagy megtaláld a magadnak megfelelőt?
Gende, vagy HIP 20277 például. Hitech rendszerek, ahol van HazRES is. Általában kapható ott minden fegyver, amit egyből élesben ki is tudsz próbálni. Nem tetszik, nem működik? Eladod oszt jónapot. Nem buksz rajta, nem visz el a rendőr érte, nem nevet ki senki, hogy játszol a játékkal, ahelyett, hogy várnád a sültgalambot. -
_Kondor_
tag
válasz
aerosmith #19892 üzenetére
Ez alapján szépen telepítsd újra a drivert és a szoftvert: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=84295
-
gigafun
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz
aerosmith #19753 üzenetére
A teljesen off tartalmak (nem kapcsolódik a játék témájához szervesen) valóban off beállítással menjenek
Azok a kommentek, amik legalább részben a témához kapcsolódnak, azok mehetnek on-ba, de itt is lehet alkalmazni a nem idevágó szövegrészekre külön kijelöléssel az Off topic kapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest