-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
gentlelynx #46183 üzenetére
Én is 0.85 -re állítottam egyelőre és egész jónak tűnik. A grafikai részletességből se vettem vissza igazából, sok minden ultrán meg high -on van. Egyelőre csak az Odessey prologue missiont csináltam meg, de mindjárt belépek és megnézem, hogy mi a helyzet az állomásokon.
Volna pér kérdésem azért.
-mi történik ha meghalsz, mondjuk lelőnek tűzharc közben? Úgy értem hol "éledsz" újra, van e ilyenkor valami büntetés vagy pénzlevonás, esetleg egyéb szivatás?
-Ha jól tudom tier 1 típusú fegyverekkel kezdünk, van esetleg bárhol adat arról, hogy lehet tier 2-3 (van még tovább) cuccokat beszerezni? -
miqlas
őstag
válasz
gentlelynx #46177 üzenetére
... nekem pl. a fekete képernyõn, mikor disembark van a hajóból, visszaesik a frame rate 12 fps-re 35-40-rõl, majd mikor kijutottam, vissza mászik ...
-
gentlelynx
tag
válasz
gentlelynx #45740 üzenetére
Nos, bocsi, hogy a saját hsz-re válaszolok, de úgy néz ki megvan a megoldás és hátha segít másnak is!
https://customersupport.frontier.co.uk/hc/en-us/articles/360021729800?input_string=odyssey+install+no -
zeno79
őstag
válasz
gentlelynx #44350 üzenetére
Na igen, azt valóban nem nézegettem még...
Bolygó takarásában lévő célhelyet is nehéz volt megkerülni, amíg nem olvastam, hogy a supercruise-hoz is lehet gombot rendelni, nem csak az ugráshoz... -
zeno79
őstag
válasz
gentlelynx #44344 üzenetére
Ahh, nem mindent értek, de a lényegét igen (hogy kb. ne álljak le vele
).
"bind-elni egy gombot az enemy targetre meg a legmagasabb ellenséges targetre, mert amikor élesíti az interdiktort, akkor ezzel ki tudod jelölni és akkor már látod, hogy kb. milyen szintű ellenféllel állsz szemben"
Kezdő vagyok, és persze nem látom az ellenséget, csak azt veszem észre, hogy hirtelen ki akar szedni vki, nemhogy még előbb észrevegyem hogy "élesíti az FSDID-t" vagy lássam a radaron is?és ez a rész még nem világos, de köszi, majd fokozatosan rájövök/megértem.
-
orientcx
őstag
válasz
gentlelynx #44262 üzenetére
Nem hencegésként mondom(ill Fed szájvitéz vagyok, nem a fenét nem hencegésből
), de amikor megjelentek ezek a winges assasinate küldik, kíváncsiságból ránéztem, milyen nehéz(videó, még anno full MC fittel). Nem mondom, oda már a Corvette praktikusabb a Krait-nél, de szerintem különösebb nehézség nélkül abszolválható. Persze kellően felszerelt Corvette kell hozzá, meg nyilván némi gyakorlat. De anyagilag egyszerűen nem éri meg az a mission fajta. Tudom, elcsépelt a téma, a küldetésrendszer alapvető reformra szorul.
-
orientcx
őstag
válasz
gentlelynx #44260 üzenetére
Igazad van, ez valóban egy értelmes magyarázat. Még akkor is, ha szerintem a CMDR-ek 98%-a a wingeseket is egymaga csinálja, ahogy én is. Ahhoz sokkal nehezebbeknek kellene lennie, hogy csak wingek merjenek nekivágni, de szerintem relatíve kevesen játszanak csoportba tömörülve, a nehezítés miatt biztos lenne zúgolódás. De végül is mindegy, csak adná már ezeket a küldiket!
-
wollnerd
aktív tag
válasz
gentlelynx #44253 üzenetére
Ez elég súlyos! Megérdemelnének akár permabant is emiatt!
-
Submarine
senior tag
válasz
gentlelynx #43828 üzenetére
Ja, akkor azért nem lehet dokkolni sem.
Mondjuk nekem az sem kerek, hogy solo módban is megjelennek a player fc-k is?
Hiába, nem értek a lovakhoz.. -
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #43645 üzenetére
Nyilván optimális nem lenne, inkább csak az a cél, hogy használható legyen. Egyébként sem probléma, ha kicsit nehezebb vele a játék, mert amúgy túl nagy kihívást egy CZ sem jelent. Főleg mostanában, hogy haver is előkerült, és wingben megyünk.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #43643 üzenetére
Nekem is hasonló build van most. 3 beam, 4 MC. És működik is, jó bármire, a legkisebb res site-tól a legvadabb CZ-ig. Csak kíváncsi vagyok, vajon lézerekkel lehet-e egy ugyanilyen mindenes hajót építeni, vagy pedig elvérzik a dolog a magas energiafogyasztáson, ill. a hull túl lassú szétverésén.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #43477 üzenetére
Csaló az volt, akit bent láttam az állomáson belül, és hiába lőtte egy csomó lézer, semmi baja nem lett. De ő be is írta, hogy cheat programot használ. Valamiféle tiltakozó akciónak szánta, mert szerinte túl sok a cheater, és így akarta demonstrálni. Hát, tényleg látványos volt, azt meg kell hagyni. Ő egyébként csak NPC hajókra lőtt, playereket direkt nem bántotta.
Az állomás előtt viszont nem kell cheaternek lennie, hogy lőhessen. Az NPC-k egy jól mérnökölt hajót nem egyhamar kapnak szét. És sokszor nem is lőnek, csak ramming megy.
Valami olyasmi kellene, hogy a high security rendszerekben már belépéskor egy tucatnyi NPC kezdje kergetni azt, akin vérdíj van, és addig le se szakadjanak róla, míg szét nem lőtték, vagy el nem takarodott. Legyen valami tétje annak, ha az ember rossz helyen kezd el lövöldözni.
Alacsonyabb szintű rendszerekben ennek kevésbé komoly verzióit tudnám elképzelni, és ott, ahol anarchia van, nyilván semmiféle megtorlásra nem kellene számítani. Így meggondolná a bányász és a kalóz/ganker is, hogy melyik rendszerbe megy be, és melyiket kerüli el. -
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #43473 üzenetére
Volt már, hogy megsorozott az állomás, mert kicsit nekisodródtam egy másik hajónak. Illetve még ha nem kérsz engedélyt, akkor történhet ilyesmi. Vagy ha beakadsz, és nem mész ki időben az állomásról.
Lehet bent játékos is, aki lő. Cheatert láttam már ilyet csinálni. De a bejáratnál már közönséges gankerek is simán szétlőnek vagy belédrohan egy FDL 500+ sebességgel. Volt, hogy a Jamesonon háromszor egymás után is megpróbálta egy gyökér, pár száz méterre a grillrácstól. Nem nagyon zavartatják magukat.Én amúgy ezt tartom a játék egyik legnagyobb hibájának. Ezt azért nem lenne szabad engedni. Ilyen esetben legalább annyinak történnie kellene, hogy az állomás sz.rrálövi az illetőt két másodperc alatt. De hogy high security rendszerekben is azt csinálnak, amit akarnak, az vicc.
-
Gabesz87
veterán
válasz
gentlelynx #43473 üzenetére
Rendben van, megnézem, de nem hiszem, hogy lenne nálam illegális cucc, mivel egyedül az az 1 meta-alloy volt nálam, amit leszállítottam Farseer-nek. Megnézem a büntiket is majd.
-
Black_Sheep
tag
válasz
gentlelynx #42584 üzenetére
Köszi a választ!
A Python még nagyon messze van, egyelőre 5-8 milla környékéig nyújtózhatok, + az a tizensok milla a fejlesztésre...
Még egy kérdésem lenne: ha egy célpont menekül előlem, hogyan tudom kirántani supercruise-ból?@Duvi:
Tudom, már dolgozom a rankgyűjtésen. A mérnökök feloldását még nem kezdtem el, de a tanácsod alapján ez lesz az első lépés.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #42398 üzenetére
Ez is csak elmélet, de eddig elég jól bejött. Szerintem attól is függ a spawnrate, hogy mennyi küldetésed aktív az adott bandát illetően. És az aktív alatt nem azt értem, hogy mondjuk egy frakciótól vettél fel egy rakás küldetést, ami ugye egyébként sem szerencsés, hanem a több frakciótól egyszerre éppen teljesítés alatt álló küldetések száma mennyi.
Én általában igyekszem úgy felvenni a küldetéseket, hogy lehetőleg kb. ugyanannyi kinyírandó kalóz legyen mindenkinél. De persze ez csak korlátozottan lehetséges, és a vége felé, mikor már csak alig 1-2 aktív küldetés van még, a célpontok is egyre ritkábban jönnek.Hangsúlyoznám, hogy ezt solo módban vettem észre, wingben mintha nem pont így lenne. igaz, wingben sokkal kevesebbet repültem.
Ja és e mellett előfordul, hogy bugos, és egyáltalán nem spawnol célpont. Ez nekem akkor fordult elő, mikor különböző rendszerekbe vettem fel küldetéseket egyszerre. Mondjuk ezt amúgy sem célszerű csinálni, le is szoktam róla hamar.
Ja és a Heveri rendszer, amit írtam a linkelt hozzászólásban, az utóbbi hónapokban nem volt annyira jó. Nem is rossz, de már nem olyan, mint régen.
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #42392 üzenetére
Kizárt
. Akkor lángokban állna a szép új Frontier székház
-
Morpheusz.
újonc
válasz
gentlelynx #42360 üzenetére
Igazándiból ez egy olyan dolog volt amit még nem próbáltam, nem ismertem és érdekelt. A legutóbbi felfedezősdim kb egy hónapig tartott és a visszaút majd egy napba. Konkrétan majd 7 órába, pedig az 56-57-es ugrótáv annyira nem rossz. Persze lehetne jobb is de bizonyos dolgokat képtelen vagyok leszedni a hajómról pl.: pajzs, vagy elhárító eszközök. Persze kicsik, de morálisan nagyon fontosak nekem
. Régi beidegződések még az "Ősi" Robigós futamokból
. (Tudod! Csak az első milliómról ne kérdezz!)
A Colonián még nem jártam, de most annyira nem is érdekel. Megyek egy kicsit a messzibe nézelődni, felfedezni. -
Morpheusz.
újonc
válasz
gentlelynx #42356 üzenetére
Köszönöm a választ. Én is ilyesmire gondoltam. A bajom ezzel az, hogy 393-as távot átlagolva 55 ugrási képességgel 7 ugrással tudom megtenni. Tankolás amíg lehűl az FSD és ugrás.
Ha a neutronos ugrást nézem, 275-ös nagy ugrás után is még legalább 2* kell ugranom a következő csillagig. Tehát 4 ugrást spóroltam. Ez így jó annak aki a térképen gyorsan és ügyesen tud navigálni. Nekem ez kicsit molyolós (túl földhöz ragadt 2D-s gondolkodásom van ehhez). De ha explorerkedés közben az utamba esik egy neutron csillag, már tudom hogy kell kihasználni.
-
Deaxus
tag
válasz
gentlelynx #42011 üzenetére
Igen,így szoktam.Köszi azért.
-
Deaxus
tag
válasz
gentlelynx #42009 üzenetére
Nem, bemásoltam,ami a Code-hoz volt írva.
De,most hogy rákérdeztél,és rendesen beleástam magam a témába,rájöttem,hogy nagyon nem azt kellett volna tenni.És most már működik.
Köszi a segítséget. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
gentlelynx #41991 üzenetére
Oh, bocsánat, igazad van. Ez a mostani "war"-ra érvényes statisztika.
-
gentlelynx
tag
válasz
gentlelynx #41991 üzenetére
Hihetetlen, hogy telik az idő... 2018 decembere volt
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
gentlelynx #41988 üzenetére
Most egy kicsit magamat idézem, kicsit feljebbről:
Megoldottam. Az inara azt írja, hogy nem működik az auto update a Frontier felől, ezért manuálisan kell ezt megtenni. Megcsináltam és rögtön látom, hogy 40 scoutot kilőttem.
Ha bemész Inarán a ranks and reputations menübe, lejjebb görgetsz ott lesz olyan, hogy import frontier data. Ott le van írva, hogy miért van ez, de a lényeg az auto update ki van kapcsolva (azt hiszem), de az auto update is 48 óránként fut le, ezért lehet manuálisan frissíteni. Ha megteszed, akkor már kiírja, de frissíteni kell.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #41988 üzenetére
Ezt passzolom, mert ilyesmire sosem használtam semmilyen oldalt vagy programot. Én csak mentem és lőttem, míg elit nem lettem.
Nagyrészt amúgy massacre küldetésekben szedtem össze, bár azért pár Scout is segített az előrelépésben.
-
Cooper911
senior tag
válasz
gentlelynx #41964 üzenetére
Khm-khm
-
gentlelynx
tag
válasz
gentlelynx #41962 üzenetére
Mekkora ziccert hagytam ki!
"Öngyújtókból és hajvágókból épített űrjármű!!" = Clipper -
Djuree
félisten
válasz
gentlelynx #41962 üzenetére
én is discordon vagyok főleg, de ide is benézek, de inkább csak olvasok, oda többet írogatok.
-
raymi16
tag
válasz
gentlelynx #41910 üzenetére
Én az imént léptem be, igaz csak körbenéztem, mert vár a munka!
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #41756 üzenetére
Hát, ha valakinek van türelme kihúzni a 10000 meritet nála, az előtt megemelem a kalapom.
Ez a powerplayes szállítgatós dolog talán a legfrusztrálóbb része az egész játéknak.
(#41760) Djuree Végül is pár százmilliárd csillagrendszerről van szó. De még így is meglepően alacsony szám. Talán azért, mert sokan egyáltalán nem mennek felfedezni.
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41679 üzenetére
Szerintem a pénzosztás nagyon rossz ötlet, de ez van...
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41672 üzenetére
Én se tudom pontosan, ezért is írtam, hogy kitömik a hajót pénzzel
Gondolom a szokásosnál komolyabb pénz jutalmat adnak a résztvevőknek.
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #41672 üzenetére
Szerintem ez az "egy rakat penz" angol megfeleloje
-
raymi16
tag
válasz
gentlelynx #41657 üzenetére
Elég változatos akkor ez a dolog akkor ezek szerint!
Engem még annó egyik mérnöknél kapott el 2 tag, de folyamatosan kirángattak SC-ből én meg mindig hagytam, de szerencsére az Assault ship nem volt annyira alultáplált hogy csak úgy szétcincáljanak, de túlerőben voltak így csak a meglógás volt opció! És hát ugye itt is üres raktérrel!
De ez csak egy a sok közül! És ilyenkor jön elő bennem az érzés hogy Dart Sidious módjára kéne feltörölni velük a padlót!
-
Cooper911
senior tag
válasz
gentlelynx #41657 üzenetére
Már én is elgondolkodtam, hogy milyen lenne az ED, ha mindenki egy szerveren lenne és csak open lenne. Szerintem sokan megélnének abból, hogy testőrként kísérnének másokat. Vagy fejvadászként bosszulnák meg az ártatlanok kilövését.
Biztos hogy sokkal inkább hasonlítana a játék a vadnyugatra -
raymi16
tag
válasz
gentlelynx #41655 üzenetére
Na igen, mindez csak elméleti kérdés volt, engem is szedtek ki így 1-2x ezért is dobtam be, hátha kivitelezhető a fent említett módszer!
Mindenesetre lehet meglepődne a gazfickó, ha ilyen szituban találná magát!
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #41612 üzenetére
Ha robbantgatok, én sem viszek nagy hajót. Kényelmetlen is mozogni vele, és egy akkora rakteret telepakolni is sokáig tart. Oda Krait vagy Python szerintem a legjobb. De akár egy AspX is, ha nem kellenek százmilliók.
Ha viszont Painite vagy LTD dupla/tripla hotspotba megyek, oda vétek kis hajót vinni. Két óra alatt tele van egy 500 tonnás raktér, és annyi időt simán el lehet cseszni egy robbantgatós Void Opal gyűjtögetés közben is.
Interdictiont kellemetlen kerülgetni vele, az tény. Volt már pár necces helyzet. De mostanában a régi harci Cutter átépített verziójával megyek, amin fent hagytam a 3 szép nagy beam lasert, meg az összes tuningolt shield boostert, van rajta 4 mining lance, és egy Barbi pajzs is, és e mellett azért elég gyors is. Szóval ha nagyon érdeklődik valaki, hogy mi van a hajón, az is lehet, hogy megnézheti. -
Submarine
senior tag
válasz
gentlelynx #41441 üzenetére
Viszont azt meg nem értem, pl. minek variálták meg a hudon a dokkolás infót.
Feltették sorvégére a rajthely számát, hogy keresni kelljen.
De a 0-át még mindig nem írják oda, pedig azt kellene írni is amit mond.
Repülésirányításban mellőzni kéretik a pongyolaságot..
A tényleges hibákat meg inkább hagyom is, hátha MAJD MOST javítva lesznek..
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #41374 üzenetére
Szintén.
De végül is retró csatorna, szóval ez csak hitelesebbé teszi.
Amúgy a videó tényleg jónak tűnik az abszolút kezdőknek. Szépen kézen fogva vezeti őket. Ha most kezdeném, hasznosnak találnám.
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41337 üzenetére
A procgen küldetéstervező csak azt nézi, hogy winges küldi, ezért az - elvileg - nehezebb. A tartalomba már nem "néz bele".
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41319 üzenetére
Valóban bugos lett ez a patch(is). Belépéskor még jól működik a prioritás állítás, de ahogy ugrunk egyet bebugzik. Innentől ha bármelyik modulnak állítjuk a prioritását, viszi magával az összes többi modulét is. Játék restart után ismét jó, de ahogy ugrunk egyet, máris elszáll
-
4580693
senior tag
válasz
gentlelynx #41316 üzenetére
Nem ott szoktam ellenőrizni, csak éppen ki volt nyitva, mert material trédereket kerestem. :)
A shield booster és az mc viszont deffektes volt, ebben biztos vagyok. :) -
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41305 üzenetére
Gratula! Jó, hogy rájöttél! Ezek ezer éves szoftverek már. Szerintem csak a Win10 kompatibilitást csinálták meg, a többivel nem nagyon foglalkoztak
-
gentlelynx
tag
válasz
gentlelynx #41286 üzenetére
Nem értem... Nekem már egyszerűen a profile teszt ablakban sem akar csinálni semmit.
T6-ra rádefiniáltam egy Ctrl+V kombót, de nem csinál semmit. Amikor egérrel rákattintok az OK gombra, akkor bezzeg kiírja a mouse buttont…
Pedig érzékeli a hotas gomokat, mert amikor megnyomom akkor a setup grid-ben rááll... -
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41284 üzenetére
Igaz ugyan, hogy én feladtam a programozást, de találtam egy tutorial videót hozzá. Hátha neked segít...
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #41239 üzenetére
Ezt javították és törölték az így szerzett javakat.
4580693
Nem a hétfői patchet töltötted most le?
Ha "eltűntek" a csillagok, akkor érdemes megnézni a csillagtérkép beállításainál a Star Class szűrőt -
Cooper911
senior tag
válasz
gentlelynx #41179 üzenetére
Ezt én már a patch előtt is tapasztaltam. Nem a bolygó felől mentem és szemben volt a hologramon a levélbedobó. Kicsit furcsáltam is, aztán amikor beugrottam az állomásohoz, az "normálisan" állt, így kerülhettem meg.
(#41175) orientcx: Köszi
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #41181 üzenetére
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #41179 üzenetére
Ahogy olvastam mas is eszrevette. Elkepeszto mennyi alap problema van a jatekkal egy-egy patch utan.
-
kk75
tag
válasz
gentlelynx #41085 üzenetére
Az Xbox Controller Emulátor lehetővé teszi hogy olyanok is játszanak Xbox Gamepad-al működő játékokkal Pc-n, akiknek nincs Xbox Gamepad-juk, hanem valamilyen más, pl. Logitech Dual Action Gamepad..stb.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
gentlelynx #41070 üzenetére
Igen, kérdezem.
Ja, ha mondjuk az írtam volna hogy "...FC-vel, akkor jutott eszembe ez a kérdés." akkor nem volnál bizonytalan...
Hát, ha azt mondod, állomáson heverészve is lenyúlja a részem, akkor aszem megmutatom neki az utolsó kijáratot.(kirúgom) Azért azt gondolnám hogy egy 200 millás painite-nél az a kb. 24 millió (12%) is sokat számíthat...
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #40789 üzenetére
Az jó, mert ő kiválthatja Palint (G5 Thrusters)
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40778 üzenetére
Erre a hajora tuti Clean lesz, foleg mert csak a Sulphur hianyzik es feltolhatom G3-ra. Az a kis plusz jobb a semminel. Egyebkent nem alltam volna neki a Thrusters-nek ha nem lenne mar meg majdnem mindegy anyag. Kell egy kis setautazas exploration gyujteshez es mehetek Felicity-hez unlock-olni a G5-ot aztan majd meglatom mi lesz. Lehet veszek es kiprobalok par mas hajot is. Kar hogy a Mamba-nal ott van a landing gear problema, az OCD-met nagyon birizgalja hogy tutom letezik pedig VR-ban sose latnam
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #40774 üzenetére
Ez is igaz, PvE esetén a Clean is elég lehet. Más kérdés, hogy nálam a ramming fontos része a harcnak, oda meg minden plusz százalék számít. Főleg olyan hajóknál, mint a Corvette, ami még húzott motorral sem túl fürge.
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40776 üzenetére
Ah, annyit nem er az a +8% hogy +40% thermal load legyen a -40% helyett
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40774 üzenetére
En a clean-t viszem majd, egyaltalan nem harcolok, 0% a combat rank es fegyver sincs egyik hajomon se. A wake scanner is azert kerult most ra hogy engineering anyagot tudjak gyujteni
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40771 üzenetére
Felicity-nel csinalom. A surface prospecting viszont eleg idegesito. Neztem videokat de a scanner meg mindig nem vilagos. Hiaba megyek a keskeny vonalak fele, nincs ott semmi. Azt hiszem felig meddig random talaltam dolgokat. Mentem a "szeles" jelek fele de nem hiszem hogy azert talaltam valamit, a valosagban zomeben akkor is a jel egy ido utan eltunik. Azert erdekes volt hogy a leggyakoribb phosphorus-t kerestem a legtovabb pedig talan 20%+ volt a gyakorisag. Az amit a G4 es G5-hoz kellett megtalaltam percek alatt
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40769 üzenetére
Koszi, akkor ugy latszik nekem a Clean lesz a jo, csak ahhoz gyujtenem kell egy kis sulphur-t. Na meg ugyis kell meg exploration data-t a G5 FSD unlock-hoz, majd utkozben megallok valahol
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #40679 üzenetére
Köszi!
Ez már tényleg érthetőbb. Igyekszem letesztelni a közeljövőben. Ha kipróbálod, írd meg légyszi a tapasztalataidat! Köszi!
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #40671 üzenetére
Hetente megfeleződik a meritek száma, szóval mindenképp az utolsó héten kell összehozni azt a tízezret. Nem lenne amúgy vészes az sem, ha nem 10-20 egységenként kellene bepakolni, hanem menne rendesen. A berakodás majdnem több idő, mint maga a szállítás. Mindegy, lehet bekészítek egy tálca sört, aztán lenyomom egyben.
A játék legszórakoztatóbb része a lövöldözés, és mivel úgyis az elit rangra gyúrok, szívesen összekötöttem volna a kettőt.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #40669 üzenetére
Köszi!
Már amennyire ez az egész áttekinthető. A wikis leírás is inkább azoknak mond valamit, akik már egyébként is vágják, miről van szó.
Na mindegy. Ezek szerint nem nagyon van arra lehetőség, hogy lövöldözéssel szedjem össze Li Yong-Rui számára a szükséges meritet. Kár, mert ez az idióta berakodási procedúrával súlyosbított dögunalmas szállítgatás nagyon nem jön be. Viszont kellene nála a legmagasabb szint. Remélem, a powerplayen azért még alakítanak a jövőben, mert ez így nem az igazi!
-
WhiteHawk24
tag
válasz
gentlelynx #40637 üzenetére
Sajnos két állomáson is voltam és nem láttam olyan küldetést ahol ilyet adott volna. Van valami extra követelménye ezeknek a küldéseknek? Gondolok itt arra hogy csak bizonyos helyeken vehető fel.
A szkenner egyébként rá van rakva firegroupra és végig is futott a "csík" de semmi.
Megjegyzem nem tharg-probe-okért mentem, de azok sem voltak ott. -
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #40622 üzenetére
"Én egy ehhez kísértetiesen hasonlító Python-t raktam össze mérnök előtt, de valahogy nem állt a kezemre"
Megértem, de csodák nincsenek a mérnökök nélküli világbanKellő gyakorlattal javul a helyzet, de fejlesztés nélkül akkor is kihívás marad a harc. Aki megveszi a Horizonsot, annak előbb vagy utóbb, de muszáj lesz felfejleszteni a hajóját.
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40616 üzenetére
"A mérnökölés a harchoz szerintem elengedhetetlen."
Akkor ez igy lokuki
Mert ahogy neztem mennyi anyag kell meg hogyan gyujtogetni azert is hagytam az egeszet. Most ugyan van annyi (EDengineer szerint) hogy Felicity-t feloldhatom es talan eleve egy G2 FSD upgrade-et tudok csinalni, de mar annal is gondolkodtam raszanom-e az idot hogy G5-ig banyaszkodjak
-
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40613 üzenetére
+(#40613) gentlelynx
Oh en csak koca explorer es trader vagyok, lazintani jatszom a jatekot, valahogy nem huzott a grind az engineer-ek fele se. Ezert nincs meg az FSD se boost-olva mert nem siettem eddig sehova, ugyis inkabb az volt a lenyeg hogy mindel tobb adatot begyujtsek ha mar jatszok
Szoval akkor Low-ban meg olyan hajok vannak zomevel amit ki tudok egy A-s Python-al es komolyabb fegyverekkel iktatni es high vagy Haz-ban mar inkabb komolyabb ellenfelek vannak?
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #40610 üzenetére
Nem olyan rossz ám ez a Vulture. Igaz nem HIGH RES-be megyek vele, hogy legyen támogatás, de nem kell már néznem az ellenfelek rangját, jöhetnek akár wingben is, szépen viszi őket a fixált focused pulse.
Az FDL-től azért komoly szintlépés várok a sok hardpoint miatt. Szerintem alulra a nagyra megy majd egy fixált long range pulse hogy ne legyen elmenekülő hajó a többit meg elosztom fixált (nagy hajók és flare ellen) és gimballos (kis hajók ellen) focused pulsokra. De mondom, mostanában nem fogok még játszani, majd legközelebb augusztusban. -
Raymond
titán
válasz
gentlelynx #40610 üzenetére
Python-ra mi kell hogy ha ilyen massacre-t elvallalok es csak odamenjek ledaralni a kisebb hajokat? Nem lovoldozok igy a hivatalos status es a gyakorlat is nulla
Az a kerdes valojaban hogy gimball vagy turret a jobb erre? Azert repuilni tudok igy gondolom a gimball eleg lenne.
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #40606 üzenetére
Én a mission targetekhez oda sem megyek már. Sokkal jobb a RES.
Asszem a djiwal rendszer white station-én veszem mostanában fel a küldiket és átmegyek a Deciat rendszerbe a RES-be vadászni.
De ha tudtok olyan kombót ahol esetleg oda-vissza működik két rendszer között az írtás és mindegyikben van RES azt megköszönöm.Illetve legutóbb összejött a pénz a FDL-re ezért lecserélem majd a vulture-t. Annak mindkét harpointjára fixált pulse lasereket raktam. Viszont így a kis hajókat lassabban szedem mintha gimballos lenne és ugye azokkal a legygyorsabb teljesíteni az ilyen massacre küldetéseket.
Szóval az FDL-nél a legnagyobb hardpointra szerintem gimballos fog menni. -
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #40604 üzenetére
Igen azok könnyen tervezhetőek.
Viszont én csak harcolok mert a többi küldi nem köt le.
Ott kicsit nehezebb belőni hogy pontosan hány óra kell 50 hajó kilövéséhez mert van hogy rajokban jönnek de van hogy 10 percig csak körözök és nem jön egy mission target sem.Ezt a küldi korlátot meg beállíthatták volna darabszámra is.
-
negyven2
veterán
válasz
gentlelynx #40568 üzenetére
Ezek az Xbox-os Frontier Ponits árak (ezek a csomagok vehetőek meg):
300 pont - 990 Ft / €3.99 / £3.19 / $4.99
500 pont - 1 590 Ft / €6.49 / £5.19 / $7.99
1000 pont - 2 990 Ft / €12.49 / £9.99 / $14.99
2500 pont - 7 390 Ft / €29.99 / £23.99 / $36.99Természetesen ezek az árak eltérhetnek ahol nem ezek a hivatalos fizetőeszközök, nincs bennük a helyi adó vagy pl Euro-ban is van olyan, hogy több (én az Ír árat írtam be). Illetve pl. a Brazil Store-ban a 2500 pont kb 5500 Ft-ra, az izraeli Store-ban pedig 13 000 Ft-t körül jön ki.
A pontszámítás meg lényegében ahogy néztem szinte kivétel nélkül egy £1=100 Frontier Ponts. Vagyis ha egy festés az £3, akkor az 300 Frontier Points-ért lehet megvenni.
-
nak0n
aktív tag
válasz
gentlelynx #40568 üzenetére
Este 8 körül érek haza, utána meglesem.
-
nak0n
aktív tag
válasz
gentlelynx #40566 üzenetére
Jelenleg PCn bemész a shopba, pénzért veszel mondjuk festést. Konzolon bemész a shopba, pénzért veszel frontier pontot, és frontier pontból veszel festést. Az lesz a változás, hogy most mindenhol (konzol és PC) tudsz majd pontot gyűjteni ingame és tudsz venni is. Tehát ajándék pont meg ingyenes bármi nincs most konzolon (vagy nagyon elbaxtam, nem vettem észre és nem költöttem el).
-
gentlelynx
tag
válasz
gentlelynx #40272 üzenetére
Bocsánat, egy javítás... Degraded helyett Encoded-et akartam írni... Nincs nagy különbség, mindkettőben vannak alacsonyabb szintű m.matik, de kiolvasható Private Data Bacon az encoded-ban szokott előfordulni, ha jól emlékszem...
-
Corpuscle
őstag
válasz
gentlelynx #40267 üzenetére
Köszi a megerősítést! Sol-tól amúgy sem túl messze van a rendszer, ezért sem értettem. Szerintem néhány száz fényéven belül nehéz újat találni már.
Más: FSS Scanner által azonosított signal source-re jár valami elismerés? Egyáltalán mikor érdemes komolyabban foglalkozni ezekkel? -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
gentlelynx #40083 üzenetére
Én megnézném a bio-ját, mert elég felnőttfilmes neve van...
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
gentlelynx #40077 üzenetére
Van belőle gimbalos is.Én azt használom
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
gentlelynx #40067 üzenetére
Szia!
Én feloldottam mind a kettőt.A Remote tényleg felejtős(bár van aki tudja jól használni https://www.youtube.com/watch?v=LmBGHtcU9Ak ) A Shock Cannon szerintem piszok hatékony de hamar felfőzi a hajót már két darab folyamatos használata is.Én iCourier-en használom kb 10-12 lövés leadása után már kéri a hűtést.De ez egy kis hajó ezért folyamatosan száguldok vele hogy a mozgékonyságát kihasználjam védekezésre,ezért a fordulok közben van ideje hűlni a Shock Cannon-nak.Meglepően gyorsan lehűl.A Krait mk2 meg Thermal Vent-es Beam lézer segíti a gyorsabb hajó hűtést.
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #40039 üzenetére
És még 14-en vannak várólistán, akik nem igazolták vissza magukat
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #40014 üzenetére
Jaja, benéztem. Bocs!
(#40015) Ice_Man22
Mindegy is, hülyeséget írtam. De úgy látom, nem nagyon van arra ilyesmi.
Egyébként ez a része kicsit vicces a játéknak. A 34. században nem lehet alkatrészt rendelni a hajódhoz, csak személyesen megvenni.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39993 üzenetére
Már gondoltam rá, de rögzíteni nem akarom. Majd inkább képernyőmentéseket csinálok.
Simán lehet, hogy te is találkoztál már ezzel a hibával, csak nem vetted észre. Wing esetén feltűnő, de magányos gépeknél is előfordul. Én szoktam nézni a frakciót is, ahova tartoznak, azért tűnt fel, hogy ez most miért nem célpont, ha pont ezeket kell irtanom.
Nem tudom, hogy a wing számít e annál a hibánál. De tény, hogy minden kiugrási anomália akkor történt, mikor wingben voltam.
-
Cooper911
senior tag
válasz
gentlelynx #39937 üzenetére
Nekem még a firegroup-ból is el volt állítódva az egyik. Szokásos patch utáni kever kavar.
Mondjuk ez a fuel-os téma kicsit bosszantó így egy hosszútávú felfedezés közben és ugyebár most nem én vagyok az egyetlen aki a galaxis túloldalán jár...a2d2: 3 nem tankolható rendszer egymás után sokszor előfordult de annál több ritkán.
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39937 üzenetére
Ja ez elkerülte a figyelmem. Tényleg, nálam is az egyiket interdictoros kiszedés után dobta. Hagytam magam mert alacsonyabb szintű mission target volt és elintéztem pajzs nélkül is, de akkor is roppant idegesítő.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39921 üzenetére
A plusz egy hely nagyon jó dolog. De így is praktikusabb lenne összevonni a két modult.
Én éppen kezdőként nem használtam a DC-t, de pár száz (de lehet, hogy ezer) dokkolás után már úgy érzem, semmiről nem maradok le, ha használom. A sc assist ugyanez. Különösebben vezetni eddig sem kellett a hajót sc közben, mert csak beálltam irányba, ráadtam a gázt, és utána néztem ki a fejemből. Ez a cucc legalább az apró korrekciókat elvégzi, így lehet közben egyebekre figyelni. Szerintem tök jó dolog.
Az nem tudom, mennyire jó, hogy a kezdők azonnal megkapják. Én ezt valami minimális szinthez kötném, hogy legalább egy 10-20 alkalommal azért csinálják meg maguk is. A dolog másik oldala viszont az, hogy talán pont ezek a dolgok riasztják el a kezdőket. Szóval ez nehéz kérdés.
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39889 üzenetére
Köszi a válaszokat, most már érthető. Azt tudtam hogy elveszik a másik fajta tuning ha másikat választok, de engem oltárira megzavart az a "comleted all lower grade tuning of the same type" üzenet. Ezt totál úgy értelmeztem hogy pl pulse lézernél végig kell menni mind a 8 fajta tuningon hogy megnyíljon a kettes szint.
(de értelemszerűen csak annyit jelent hogy kell az egyes szint a kettes szinthez, csak mivel nem nyílt meg a kettes ezért kezdtem belemagyarázni a dolgokba). Akkor visszamegyek ma és tolom az egyikre csak a focusedet a másikra pedig csak a longe ranget.@Pissti:
Nem értettem honnan veszed hogy a felénél vagyok.
Na most újra megnéztem a képet, most látom basszus azt a kis nyavajás 1 pont vastagságú narancssárga kis csíkot a focused alatt! OMG ezek aztán tudják szivatni az embert.@Peppo:
Szerintem az valamilyen update előtt lehetett, mert most látom már a csíkot de teljesen baloldalt egy egyenes vonalat -
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39858 üzenetére
Nyilván ez is véletlenszerű, de mostanában a levadászott kalózok szerintem negyedén, ha volt chaff, de inkább kevesebb. Rendszert egyébként nem vettem észre a dologban. Sokszor elite hadihajókon nincs, máskor meg expert kis gépeken van.
Explóra még nagyon nem mentem, eddig az 5000ly túra volt a legnagyobb. De ami 3-400ly fölött van, oda az Anaconda megy. Pl. guardianozni is azzal mentem.
Helyi ügyintézésre az Asp, ill, ha wingben vagyok, és kis bázisra szállunk le többen, akkor a Diamondback, hogy ne kelljen várni vagy helyet cserélni dokkolásnál.Jelenleg nekem is bányagép a Krait, de gondoltam rá, hogy átépítem thargoidozni. Bányagépnek meg szerzek valami közepes szállítóhajót.
(Közben eszembe jutott, hogy ezt is írhattam volna egybe az előző hozzászólással. Elnézést kérek Duvitól, ma nagyon nincs agyam.)
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39853 üzenetére
Biztos meg lehet tanulni azt is, talán még gondom sem lenne vele régebbi játékok alapján, de egyszerűen kényelmes a gimballed.
Szerencse, hogy mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő fegyvert.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39851 üzenetére
Persze, a thruster tuning nagyon kell neki. Szerencsére már a hamar elérhető hármas szint is érezhető javulást hoz. Az más kérdés, hogy én a Pythonnal túl sokat nem lövöldöztem. A szállítóküldetésekhez tartogattam, vadászni meg egy Ferdelance-t választottam, ami a mozgékonyság és tűzerő nagyon kellemes kombinációja. Aztán mikor elérhető lett a Corvette, átálltam arra, de az egészen más műfaj. Azzal nem kell mozogni, csak becélozni a delikvenst, és pár másodpercig lenyomva tartani a tűzgombot.
De haver pl. Pythonnal lövöldöz, és nagyon tetszik neki.
Az incendiary dolgon én is gondolkodtam. Nyilván ez hajótól is függ. Egy Corvette esetén a három legnagyobb ágyú adja a sebzés nagyját, a kicsik esetében már nem látom túl sok értelmét az overcharge-nak. Ezért inkább kaptak high capacity módosítást. Illetve még azért is, mert tényleg hamar kifogynak. Sokkal hamarabb, mint a nagyok. Az egyikre a corrosive kötelező, így a másik háromra kellett még valamit kitalálni. Az incendiary a sebzés nagy részét (talán az egészet) hővé alakítja, és a pajzs ellen még mindig ez a legjobb. Így kétféle sebzés is éri egyszerre a pajzsot, és mindkettőre biztos nincs fullon a resistje.
Pyhonnál ugyanez már úgy nézne ki nálam, hogy a három nagy ágyú overcharged, autoloader, a két közepesből meg (mindkettő high cap) az egyik corrosive a másik incendiary. Ez így viszont csak egy incendiary, és az már lehet, hogy kevés ahhoz, hogy látványos legyen. Nem tudom, ezt nem próbáltam annyi ideig, hogy véleményem lehessen róla. Talán, ha haver végre megmérnököli a gépét, akkor majd lesz viszonyítási alapunk.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39812 üzenetére
Hasznos dolog. Még így is, hogy a kisebb ágyúkon van csak, elég hamar lent van a pajzs szinte minden hajóról. És így még nem is melegszik annyira, és nagyon variálni sem kell vele. Lövök egyszerre mindennel.
. Most, hogy átszereltem a kisebbeket high capacity-re, egy rakás kalózt ki lehet vele lőni leszállás/lőszergyártás nélkül.
Mellette egy full lézer Cuttert próbálgatok, de valahogy nem tűnik közel sem olyan hatékonynak. Egyelőre pulse laser van rajta, de lehet, beam jobb lenne. Csak az meg rengeteg energiát zabál.
-
Peppo
őstag
válasz
gentlelynx #39801 üzenetére
Nekem is az lesz. Az a baj, hogy fel van véve vagy 10 küldetés. Mindenki utálni fog a bázison, mire mindet dobom.
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39783 üzenetére
Az ég világon semmit. Emlékszem Songoku is így edzett az ürhajójában hogy felnyomta a gravitációt.
Találtam linket is: [link]
Szóval ne parázzatok@Jacktor: azért a végén csak odacsapta
-
Peppo
őstag
válasz
Nekem az is tetszik, mikor glide-ból, ami 2500 m/s, kb. két másodperc alatt nullára fékez.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
A talajhoz préselődnél és mozdulni sem bírnál, hogy az élettani hatásokat ne is említsem. Elég csak a centrifugában ülő asztronautákra gondolni (ahol nem mennek el 10-ig).
Amúgy meg landolás egy 10g-s bolygón: [link] -
nak0n
aktív tag
válasz
Az űrben elhanyagolható a gravitáció, ott nem borul ki, tedd csak oda.
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39775 üzenetére
Tényleg, most hogy mondod mintha feljött volna egy ilyen elfogadós ablak, azt hittem rendes felvehető küldetésre gondolsz.
Tegnap estére átértek a hajóim a Deciatba, felszereltem az ASP-t az SRV-vel és engem is meglepett de toltam egy sikeres anyag gyűjtögetést
Az indulásnál kicsit tököltem mire rájöttem hogy az alsó panelen lehet elküldeni a hajót a fejem fölül és akkor tudtam elindulni (vagy valami konfig gond is volt talán). Utána percekig próbáltam egy követ targetelni amit tisztán jelzett a scanner, de szerencsére időben feladtam és találtam más sziklákat ráragadt kristályokkal meg hasonlókkal amiket meg simán tudtam.Két kérdés ezzel kapcsolatban:
- a rakteret kinyitottam az első anyagfelvételnél és az nyitva is maradt utána. Jelent ez bármilyen hátrányt? Sebességet megfelelőnek ítéltem utána is.
- egy ilyen mineral hotspot (vagy micsoda) mellett szálltam le, meg is volt jelölve egy számmal de gondolom csak sorszámozás volt. A hotspot körül 1-2 km-es körben találtam kb 10 begyűjthető objektumot. Ezzel kifulladt a dolog és el kell repülnöm a következő helyre vagy nyugodtan menjek messzebb is tőle? Esetleg ha ma este visszalépek akkor újragenerálódnak ezek a sziklák a nyersanyagokkal? Találtam pont utolsóra egy kenet a powerplanthoz, de gondoltam ha már leszálltam bezsákmányolnék több darabot is mindenből.
Köszi! -
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39773 üzenetére
Na látod ezt sem tudtam hogy ez a distress call egy felvehető küldetés háttere. Én csak simán megláttam és beléptem.
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39725 üzenetére
ja hogy az terraforming, akkor azokat
Nem tudtam mi az a terr. -
CsaBully
tag
válasz
gentlelynx #39717 üzenetére
köszi én is csak holnap, de meglesem
-
a2d2
addikt
válasz
gentlelynx #39717 üzenetére
Köszi ezt én is beállítom, mellé pedig a gyors útvonalat és akkor hamar ott leszek.
-
CsaBully
tag
válasz
gentlelynx #39715 üzenetére
akkor meg hová dugták?
-
CsaBully
tag
válasz
gentlelynx #39713 üzenetére
Köszönöm az utóbbi vszeg jó lesz..miért vették ki ezt a játékból nem értem, 2.x alatt még benne volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged