Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
Sziasztok ! Engem ez a kolonizálás nagyon érdekelne, de már óvatos vagyok az ilyen csepegtetett infóknál. Ennek az egész rendszer "építésnek" milyen kategóriába fog esni a credit vonzata
? -
4580693
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nagy nehezen sikerült.
És valóban az volt a probléma, amit említettél fentebb. Szóval, most mea culpa. 
Az a Barbi pajzs az melyik? Régebben olvastam róla, de fogalmam sincs most.
10 év játék után azért mondjuk illene tudnom...
Szeretek explorerkedni. Nincs is csak 5 hajóm, mert nem gyűjtöm őket és ebből az 5-ből használok kettőt. Néha egy harmadikat is, amikor thargoidokat szottyan kedvem vadászni. Amúgy meg a jövő évi bővítésre kellene farmolnom a krediteket. Felvillanyozott a saját állomás ötlete.
Remélem, nem fake news volt, amit olvastam a minap. -
5150head
őstag
válasz
4580693
üzenetére
Nm.
Ugye az se mindegy, hogy milyen POWER COMMODITIES-t vettél fel. Mert mindegyik másra jó és másfajta rendszerbe való. A leírásukban benne van am, hogy mit hova kell vinni.
Amúgy ha explorerkedsz akkor azzal lehet legjobban szakítani most (ha még nem nerfelték) Li-nél pl: +210% Increased exploration data sales in your Power's territory.
Aztán nem tudom, hogy ehhez a "first" bónuszokat hogy számolja. -
4580693
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Köszi.
De azt hiszem, hagyom a fenébe az egész PP-t. A nullás szintet sem tudom megugrani azzal a sz@rral. Videókat néztem, elolvastam mindent kismilliószor, de semmi. Majdnem az összes frakció rendszerét meglátogattam, de mindenhol kudarc volt. Hiába használtam a térkép szűrést, hiába minden segítség, ez nem jött össze. Megyek inkább explorerkedni. Azzal van sikerélményem.
-
4580693
senior tag
Valami még mindig nem stimmel.
Beraktam a hajóba 8t Alliance Trade Agreements-et. Elvittem szinte az összes környékbeli undermining rendszerbe, de sehol sem kellettek. Valamit nem tettem meg, csak nem tudom mit.
Már a harmadik rakományt szórom ki az űrbe.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
A nagy változások:
-nincs bünti ha elhagyunk valakit
-hétről hétre nincs meritcsökkenés
-egy 100-as skálán lépjük a szinteket, egy hatalomnál az összes különleges modul megszerezhető, csak más sorrendben. Mindenki a saját eredetijét adja először. (Ez különben tiszta hülyeség, mármint hogy mindent megadnak. Így senki sincs váltásra kényszerítve, és az ötlet maga is ostobaság, miért férne hozzá mindenki a többiek specialitásaihoz...)
-újabb tevékenységek, jutalmakSzóval amiket először írtam, még mindig megvannak úgy látom, de valaki aki PP-zik, majd elmeséli.
-
Snoke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pontosan nem tudom, nem mélyedtem bele, de kb minden változott. Annyira már nem érdekel az elit, hogy foglalkozzak ezzel a PP dologgal.
-
Snoke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Most jött a PP 2.0. Amit írtál, már a múlt.
-
4580693
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Köszi!
-
5150head
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Közben egy játékos pajti meglepett a steames verzióval. (Most akciós) Nem szabadulok ettől a game-től úgy látom.
Uh mostmár nekem is Ody van.
A frontier accommal be is jelentkeztem, szépen áthúzott mindent uh "öröm bódottá'". Csak azért írtam ezt le, hogy nekem sikerült a migrálás, mert több helyen azt írták, nem lehet áthozni a progresst epicről steamre. Gondolom itt a frontier acc a lényeg.
On foot tutorialt elkezdtem, de meh inkább skippeltem, ez a gunplay elég béna, az fps-em meg 30-40 között ingadozik, nem fogom nagyon erőltetni azt a módot az tuti.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
4580693
üzenetére
Okés, szóval ha jól emlékszem ez az egész meritek farmolására megy ki. Az hogy milyen módon csináljuk, csak rajtunk múlik. A leggyorsabb viszont a főhadiszállásról (jelen esetben Gateway) kereskedelmi anyagokat, szerződéseket stb szállítani a legközelebbi preparation rendszerbe egy nagy hajóval, úgy hogy 100.000 kreditért újra és újra lenullázzuk a félórás várakozást.
-
4580693
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Edmund Mahon. Ahol éppen kempelek, Ő volt a környék nagy kutyája.
-
4580693
senior tag
Sziasztok. Elkezdtem a PP-t, de van valami, ami nem tiszta. Vagyis kettő: van valami szállítós bigyók, de eddig egyiket sem tudtam teljesíteni.
A scan, az escape pod gyűjtögetés és a bounties is meglett pikk-pakk.
De van ez a sell rare goods meg a transport power commodities. Na ezeknél vagyok meglőve. Kerestem a neten némi információt, de az olyan zavaros volt, hogy inkább növelte a zavart a fejemben, mi hogy segített volna.
Tud valaki ezzel kapcsolatban egy kis segítséget nyújtani?Köszönöm
-
buke
tag
A frissítés tönkre vágta az FC-n történő adás-vételt az Ody. materiáloknál
Persze a hajómból sem tudom átrakni alanyi jogon. Türelem, majd rendbe hozzák.
-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
Nemár...
Pedig a Wiki mást mond:
The free version for in-game credits will be released on 29th October, 2024.[5]
Mivel először a legacyt szedte le azt indítottam el, és láttam, hogy egyik új hajó sincs bent. Gyanús lett és akkor jutott eszembe, hogy külön van szedve a live meg a legacy és indítottam rá a live installra. -
Peppo
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Arról sajnos semmi még mindig. Én is várom. De, ahogy a kolléga is írja, a kolonizációhoz illene. Nyilván egy nagy rakás nyersanyagot kell odavinni minden rendszerbe, ahhoz jó lenne ilyen. Más kérdés, hogy úgyis FC-t használ majd mindenki ehhez.

-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: legyünk bizakodóak, talán ezt tarják a legnagyobb durranásnak (különösen a kolonizáció kapcsán), ezért teljes a hallgatás.
Más: megint leállt az FC forgalom.
most próbálgatom a teleportot. -
[HUN]NIMROD
senior tag
...mmmMMMIKORJÖNMÁR A PANTHER CLIPPER???!? Basszus, sok évvel ezelőtt már kitúrták a gamefilesokból hogy elkezdték belefejleszteni, erre azóta csak fossák itt a semmire sem jó hajókat (na jó, a Type-8 legalább kicsit feljebb vitte az Outpostokon kereskedés kapacitását), ez meg még mindig a kanyarban sincs

-
buke
tag
5150head: én még soha nem játszottam másokkal csak az alt. acc.-jaimmal. Viszont úgy látom eljött az idő betagozódni valamilyen csoportba akik kolonizálni fognak. Gondolom itt sem konkrétan az online közös játék az elsődleges, hanem a személyekre kiosztott feladatok elvégzése záros határidőn belül.
-
5150head
őstag
Én most sztem visszanézek a gamebe náhy körre elviszem ezt az új Type8at. Kíváncsi vagyok. Összeraktam egy mérnökölt trade buildet edsyn, bár nem emlékszem mennyi nyersanyagom maradt, szóval ez képlékeny

Ha esetleg úgy van nyomhatnánk winget is, bár én sose toltam csak single-ben...Ezek után elmehetnék jósnak is, nem ?
Panther Clipper When?
-
buke
tag
Kolonizáció ! [link]
Pár nappal ezelőtt írtam valami hasonlót
Előtte nem olvastam semmit sem erről.
""Qhira: Milyen érdekes lenne, ha játékosok az npc-éikkel együtt ténylegesen elkezdenék növelni a mostani buborék méretét. Ha meg kevesebbet fejlesztenének, akkor lassan a mostani BGS elvek szerint tovább működne minden. Hoppá ?!
Most mi is van ? Egy váz rendszer, ahol a frakciók cserélődnek, semmi több. Látványos fejlődés vagy rombolás nincs.
UI: A fő kérdés az: meddig növelhető játékos által a buborék ?""
Ezek után elmehetnék jósnak is, nem ?
-
5150head
őstag
Az Everspace 2 gyöngyszem a maga nemében, arcade game inkább meg looter ahogy mondod, szerintem nagyon nem lehet párhuzamba hozni az Elittel, de jó játék.
Nekem bejött ez a fajta bányászat, az volt a gond, hogy nerf után elég ritkák lettek a robbantható sziklák.
Más:
Kijöttek végül az új hajók? Jól látom Type-8 is creditért megvehtő már?
Mandalay, Python Mk2 meg a Type-8 ami jött eddig? Panther még mindig sehol? -
5150head
őstag
Én is nagyon régen nyomtam már, nekem az Ody meg sincs pl.
Ami tartalom volt a gameben azt nagyjából kipörgettem.
Sokszor olyan érzése van az embernek egy idő után, hogy a készítők nem akarják, hogy élvezd a játékot. A legtöbb aktivitás ami nem harc el van húzva.
Én a kereskedés mellett imádtam core bányászni is. Szerintem a minigame amit kitaláltak hozzá elég ötletes, meg kell forgolódni a hajóval is, stb, uh bejött, de könyörgöm, ha egy hotspotba berepülök, akkor ne 5-10 perc legyen már mire találok egy sziklát... Addig csak repkedsz és pingelgetsz. Nerf előtt nyilván mindenki megszedte magát nerf után meg kb felesleges ezt a tartalmat pörgetni mert nem éri meg, de ez elmondható a többi tartalomra is, hogy általában nem éri meg a belefektetett időt. Sorolhatnék egy csomó más dolgot is ami kb kiírtja az ember kedvét a játékhoz.
Ettől függetlenül most azért tértem vissza olvasgatni a topikba mert néha meg-meg jön a kedvem egy kis repkedéshez, de ezzel visszajön a PTS-dm is
Igazán az rántana vissza a game-be ha hasonlóan a többi end of life game-hez itt is bedobnák a gyeplőt, könnyítenének egy csomó dolgon és hagynák a játékosokat élvezni a game-t. Ne egy grindfest/töltőugróképernyő legyen a game.
Ha lehetne creditért materialt venni, a tárolható matik száma nem végleges lenne, elfelejtenék ezt a baszakodást a mérnökökkel és lehetne bármit bárhol mérnökölni (tudom, lehet egy db mentett cucc, de akkor a repu nem nő) lenne loadout amit bárhol bármikor átrakhatsz, a trade nem változna percről percre, és lehessen ingame is követni normálisan (ahogy a weben lehet pl) már előrébb lennénk és a baszakodás helyett lehetne játszani is.
-
5150head
őstag
Ha pl egy Elite 2-re gondolsz én kapásból azzal indítanék, hogy felejtsék el ezt az FPS lövöldét a különböző bázisokon. Van egy rakás másik game ami ezt sokkal jobban tudja.
A bázisokon és az állomásokon való mozgást megtarthatnák.
Tessék az űrhajózásra koncentrálni abba jó az Elite, azért szeretjük.
A matik és a fejlesztések megszerzése és mérnökölés szerintem feleslegesen el vannak húzva a játékban.
Nekem pl nagyon hiányzik a loadout. Lehessen variálni, csereberélni, de jelenleg a modulok átszállítása is nyűgös egyik bázisról a másikra.
Változatos bolygórendszerek, legyen értelme a felfedezésnek.
A rendszerek közti ugrálás egy idő után szerintem rohadt unalamas és repetitív lesz. Esetleg lehetne növelni a hajók ugrótávját.
Értelmes kereskedési rendszer. Én pl imádtam Type 10-al repülni és hordani az árut. De sokszor mire odaértem egy adott helyre már nem annyiba került a motyó mint amikor indultam nhány perccel korábban. Hirtelen változnak az árak, igények, lehetne playerbarátabb ez a rendszer.
Az aknák pl használhatatlanok, pedig jó móka lett volna menekülés közben hajigálni kifelé a kalózokra.Meg van egy rakás dolog ami most nem jut eszembe
Qhira Esetleg a No Mans Skyra ránézhettek, az Coop és elég fun tud lenni. Retroscifi de nekem pl bejön.
-
buke
tag
Qhira: Milyen érdekes lenne, ha játékosok az npc-éikkel együtt ténylegesen elkezdenék növelni a mostani buborék méretét. Ha meg kevesebbet fejlesztenének, akkor lassan a mostani BGS elvek szerint tovább működne minden. Hoppá ?!
Most mi is van ? Egy váz rendszer, ahol a frakciók cserélődnek, semmi több. Látványos fejlődés vagy rombolás nincs.
UI: A fő kérdés az: meddig növelhető játékos által a buborék ??? -
[HUN]NIMROD
senior tag
Kétféle módon: vagy beülteted a saját hajódba ágyúkezelőnek, vagy két külön hajóval mentek együtt Wingben. Nagyot dob az alapélményen amikor ott van más játékos, még akkor is ha csak véletlenül. Direkt együtt nyomulni állandóan valakivel óriási lehet. Sokkal gyorsabb is úgy minden fejlődés.
-
buke
tag
Qhira: Igen, de a kérdés itt inkább az, lehet-e olyan bolygókat generáltatni, amelyeknél a diverzitás többszöröse a földünkének ?
Őserdő jellegűekre gondolok pl.
Sokkal összetettebbnek kellene lennie a felfedezés menetének, hogy ne fulladjon unalomba.Vagy egy tengeralattjáró, ami egy srv variánsa lehetne...ennyi ! Víz effekt kellene és jó pár animált lény. -
buke
tag
Milyen újításokat látnátok szívesen egy új verzió megjelenése esetén ?
-
buke
tag
Qhira: Kiegészíteném Nimrod kolléga információját, hogy a odyssey materiálokat lehet átadni más játékosoknak ledobva a bolygó felszínre is, akár nagyobb mennyiségben, db számban 1 csomagban is, most próbáltam két acc.-om között a Colonián.
Persze a kockázat megvan, hogy ledobva a talajra a csomagot valahogy eltűnik, ill. nem tudja a másik felvenni. Tehát nem kötelező közbe iktatni egy FC-t, mint piacteret.
A felszíni feladatoknál meg minél többet tanulod, annál jobb, változatosabb megoldásokkal tudod megoldani, ha beüt a krakk.
Pl. Ott van egy high secus nagy katonai bázis, ahol a feladatban írják, hogy már kapásból tűzzel fogadnak. Ekkor igencsak fel kell kötni a gatyót
és pontosan 1-2 megoldás vezethet biztos eredményre, hogy kinyírd az összes katonát. Ez esetben a gyors riasztó lekapcsolás és sok "zsákutcát" elkerülő védekező menekülés mellett a folyamatos ritkítás. Talán így elkerülhető a halál. Ez semmiképp nem üres és bugyuta szvsz.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Az együttműködés abban áll hogy a megosztott és közösen végrehajtott küldetések jutalmát mindenki megkapja, a matikkal valóban nincs seftelés egymás között, csak az állomásokon a pultossal.
A gyalogos feladatok szerintem elég faszák, igaz hogy ezek közt is van az egyszerűtől a nehézig minden, de ez azért ilyen hogy mindenki a kezdőket beleértve is találjon a saját képességeihez valót. Amikor pl egy jól védett katonai objektumból kell kilopni valamit úgy hogy nem ölhetünk meg senkit, na az izgi tud lenni.
A Deluxe szvsz csak attól több, hogy esetleg kapsz néhány festést és dekorációt, és/vagy az OST-t letölthető formában..? Semmi lényeges.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Megvettem a Halloween-i akciós cuccok közül a színes koponyás fényfüzért

-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Leslie33
üzenetére
No problemo

--
Aktuális idevágó tudnivaló: megint vannak dropok, Halloween tematika, a szokásos 4 hajóhoz.
Most épp pl ez a csatorna. -
Leslie33
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
OK! Bocsi! Túl apró betűs volt az aláírás, nem volt rajtam szemüveg...
-
Leslie33
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Akkor a Te játékosneved a VictorHUN? Csak hogy be tudjalak azonosítani. Az én játékosnevem CMDR Sogronsfire. Tisztelettel!
-
buke
tag
válasz
Leslie33
üzenetére
Leslie33: Igen, én az a Buke vagyok, de néha nem igazán jól jön ki a lépés a videózásban. Pont, amit néztél ott nem néztem rá az "asztali" hangra... és persze nem ment
az OBS frissítés miatt.
Meg néha balul sül el a feladat, de ebből is talán lehet tanulni.
Még nem tettem fel a YT-ra. Szóval jó dolog a sztreamelés, de igencsak fárasztó is egyben, mindig van valami probléma.
Ja, igen szvsz a [HUN]NIMROD kolléga, aki szokott rendszeresen közvetíteni.
Másokat is látni néha. -
Leslie33
tag
Örömmel tapasztaltam hétfő délután, hogy egyszerre két magyar stream is ment a Twitchen. VictorHUN és Buke. Ez utóbbi gondolom Te vagy itt Buke. Sokat lehet tanulni tőletek, köszönöm!
Van még valaki, aki aktívan szokott streamelni, csak nem találkoztam esetleg vele a Twitchen? Szívesen bekövetném. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Teljesen véletlenül került elém: valami évfordulós cuccokat lehet venni a boltban most csak október 21-ig. Külön felhívom a figyelmet a NULLA pénzért behúzható matricákra.
-
buke
tag
A map nem mutatja a war állapotú rendszereket. Az inara nem jó.
-
buke
tag
Azt elfelejtettem, hogy igen itt a Colonián a Carcosa rendszerben indult a war állapot és én, ahogy egy bázisnál végeztem még rögtön ott tudtam másik helyre felvenni ugyanolyan 4-es védelmi küldit a bázis terminálokból, tehát szinte mindig van ilyen. Ilyenkor, ha küldi jutalma item és 10-nél nagyobb db számú a mati, akkor a dominator ruha nem tudja felvenni a többit.Itt nincs figyelmeztetés. Maverick lesz ilyenkor jobb. A legtöbb játékosnál gondolom a dominatornak a hátizsákja nem erre van módosítva.
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: a 4-es szintnél javult a teljesítményem tényleg. Viszont régebben a ledobás után az npc-k 1-2 másodpercig még ott maradtak begyökerezve, most egyértelműen szét ugranak a talajt elérve.Tehát lehetetlen ott helyben elintézni őket. Előny ugyanakkor,hogy az srv-t nem bántják a támadás nagy részében csak a végén néha, tehát lehet onnan gyorsan tölteni.
Érdekes, hogy mindig a mini bányász bázisnál vernek el.Talán mert ott nem tudok jól helyezkedni és a végső hullámban 3 hajóról dobják le az npc-ket. Ilyenkor már baráti katona 1- 2 marad, sokat nem érnek a 18 4-es szintűhöz képest.
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Protect Cargo Cannisters Missions
-
buke
tag
Ezeket a cargo missionokat hol lehet megtalálni nagyobb számban ? Milyen frakció "state" kedvez ezeknek ?
Elég keveset tudom gyakorolni, mert hamar elfogy a 4-es, a többi típus (3,5) meg nem aktuális. -
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: Köszi ! Úgy néz ki segít a dupla L-6. Meglett a G5 és a mérnökölés is. Igen, így más taktikával nem kerülhetnek csoportként nyerő helyzetbe. A maradék pajzs nélküli npc 1-2 fő, max.3 fő, de azokat már le tudom szedni folyamatos védekezés mellett is. Ma éjszaka párat megcsinálok még

-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ha nem szorítanak sarokba, akkor a folyamatos meneküléssel, hátrálással ki lehet kerülni a végzetes támadásokat, és egyesével leszedegetni őket. Ha van rakétád, a második találat a csapat közepébe ki is végzi őket, minek bármi másra váltani? Legjobb amikor egy frissen ledobott 6 fős csapat két raksi után fexik is, még mielőtt körül tudnának nézni. Emiatt jó a dupla L-6 kombó, azért ezt nehéz minden esetben elérni. Nézd meg pár felvételemet a twitchen, bár most már nem a High helyeket farmolom, de azoknál is lazán lehet aratni.
-
buke
tag
Sziasztok! Felszíni küldetéseknél a védekezési feladatoknál a threat 3 feletti szinteknél (4,5) rendszeresen kilőnek a vége felé. A végén több hajónyi npc-t dobnak le és nem bírok velük.Gondolom ezeknél a missionoknál már számít a wing (team) megléte is. Valami ötlete van valakinek ? Erre a setupom: L-6, Shoti, Tormentor.
Taktika: L-6-tal pajzstalanítom a frissen ledobott npc-ket, majd a shotival sorra kilövöm őket, de a végére kilövik az én oldalamon segítő npc-ket és mindig szétlőnek.
Azért erőltetem ezeket, mert itt a 4, és 5-ös szinteknél jóval több a mati (így később jóval több credit lesz belőle) és magából az ilyen feladatból is jóval több van általában.
Készítsek még egy L-6 -ot
Most elvileg van rá materiálom az update óta. -
Leslie33
tag
Na szuper! Köszi a build-eket! Majd ezekből összegyúrok egy személyre szabott konfigurációt.
-
Snoke
tag
válasz
mumtaz
üzenetére
Bocs, de ez nagyon nem az a build, ami az asp-ből ki tudja hozni a maximumot.
Egy ilyesi, már inkább: https://s.orbis.zone/qz8Z
-
mumtaz
senior tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Ez is szép ebben a játékban, hogy sokan sokféle módon tudnak játszani vele.

Persze az ötletek mindig jól jöhetnek. Meg el lehet diskurálni róla, hogy kinek mi vált be igazán. De ahányan vagyunk, annyiféle képpen játszunk. És szerencsére a játék sokféle eszközt és lehetőséget ad a kezünkbe. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
mumtaz
üzenetére
-Hát, én kint vagyok a rákban, itt nincs senki, ezért is gondolkodok így. Amit írtam, az meg valami limpetes materialgyűjtés a felszínen, amihez a megfelelő HP-ok kellenek.
-ok
-én sem használok, de pár hete elé merült egy reddit poszt, ami arról szólt, hogy az ody-ban az advanced docking comp. képes a hajót a pusztában lerakni, azaz nem kell szenvedni vele pl fungodia keresgélés közben. -
mumtaz
senior tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Fegyver azért van rajta, hogy mégse álljak ott letolt gatyával. Mert bár nem nagy tűzerő, de az ugrótávot nem nagyon befolyásolja és kerültem már olyan helyzetbe, hogy mindentől távol egyszer csak megjelent valaki egy ehhez hasonló hajóval, és TK-zta a hajómat. Nem volt nagy tűzereje, mert gondolom ő is inkább az ugrótávra volt berendezkedve. De nálam meg akkor semmi nem volt és meglépni sem sikerült.
Szóval azóta inkább minimum egy vízipisztolyt viszek magammal.A két SRV szintén biztonsági tartalék, mert érdemben szintén nem befolyásolja számottevően az ugrótávot, de sikerült már felszínen kivégeznem SRV-t.
Jó pár éve már, hogy nem használok segítséget sem felszínre leszálláshoz, sem állomásokon dokkoláshoz. Tök felesleges.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Az érkező Mandalay hajó is csak prebuild shipként lesz elérhető egyelőre, vagy egyből vehető kreditért is? Illetve az ilyen prebuild hajók átalakíthatók, módosíthatóak?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
mumtaz
üzenetére
Én kérdeznék valamit erről:
-minek rá fegyver? Ha már fegyver, és materialgyűjtés is a cél -gondolom Crystalline Shardsokból- akkor nem lenne jobb erre a torpedós-limpetes cucc?
-miért kell kettő hangár? Az SRV-t tudod javítani, ha elcsesződne menet közben, de bent a hangárban magától javítja magát.
-eseteleg egyik helyett adv. docking computer-t raksz, akkor az elméletileg landol neked a felszínen(nem landing padon) Odyban. Ez Medium hajó, ezzel nehezebb, mint pl a scouttal.
Vagy hülyeségeket írkálok? -
Leslie33
tag
válasz
mumtaz
üzenetére
Én most fordultam vissza Kamadhenu-ra, mert úgy hallom könnyebb lett a mati grindelés. Még kb 250 ugrás van vissza az ASP Exploreremmel, ami csak 39Ly tud max. Visszafelé is gyűjtök mintákat, nem kapkodok, viszont 1-2 mintáért már nem szállok le. Kíváncsi leszek mennyit kreditet kapok majd összesen.
Többek között az ASP Explorert is fel akarom húzni nagyobb ugrótávra. Ha esetleg tudsz dobni egy buildet a tiédről, azt megköszönném. Aztán tervezem még eljutni a Sagittarius A-hoz és a Colonia régióba is. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
mumtaz
üzenetére
Huhh ez necces volt, a tegnapi utolsó erőfeszítésemmel pont bekerültem a CG top 25%-ba, és most meg látom hogy véget is ért a harc Shinrartánál. Csütörtökön indul a recovery állapot, meglátjuk hogy milyen szolgáltatások jönnek vissza. Amúgy számomra emiatt derült ki, hogy Ram Tah csak az alap bolti cuccokra képes rátenni a védelmet, a mérnököltekre nem, szóval a teljes Hydraölő összeállítást buktam, mert ahhoz kéne a 3 db 2A Long Range Shard is.
-
mumtaz
senior tag
válasz
Leslie33
üzenetére
Én most tértem vissza egy kis felfedező kiruccanásból Vaka-ra. 313 rendszert látogattam meg és lecsaptam szinte mindenre, ahol még nem járt előttem senki. Volt, ahol 390000Ls-et utaztam egyetlen mintáért.
A végösszeg a begyűjtött mintákból ~1.7 milliárd. De amennyit kajtattam, az után most egy darabig biztos nem ugrálgatok. Főleg, hogy az általánosan használatban lévő Pythonommal teljesítettem (max 39Ly) és nem a viszonylag hosszabb távú ugrásokra felszerelt ASP Exploreremmel (~56Ly). -
buke
tag
Globális a probléma nem a thargoidok csinálják. Meghalt a második fc-m is, pontosan ugyanúgy.
Szóltam az utasoknak,ha gondolják a robbantásos módszerrel bubiban lehetnek, ha nincs explo.hajójuk. Na megyek kávézni.
-
buke
tag
Sziasztok, igencsak nemtudom mit kell olyankor ,amikor az FC nem akar ugrani valami időjárás miatt, leáll és kész. Meddig tart hat ez? Elég gáz, itt vagyok már a bubitól 2000 Ly-ra és szól ez a vészjelző vagy mi
az FC-men van jó pár játékos csak nyilván offline vannak. Eddig még nem jött segítség. Nemtom mi legyen.
Elég ciki a helyzet, mert szeretném már leadni ezt az utazást.
Tegnap indultam a coloniáról kb. átlag 55 perces ugrási idővel,
a Thargoidok miatt természetesen. Most meg ez. Kérjek az FCOC-tól mentő FC-t ?
-
Leslie33
tag
válasz
privateer2
üzenetére
Nem is kell nagy hatótávolságú szkenner. Én elégedett lennék azzal is, ha a kézi szkenner hatótávolságával rendelkező eszközt az SRV-ben ülve is lehetne használni. Sötétebb bolygón, vagy nehezebben észlelhető telepeknél, még madártávlatból is simán elmegyek mellettük.
A lábaimat meg nem lottón nyertem!
Mászkálok eleget a hegyes részeken, ahol csak gyalog tudok Fungoida mintákat begyűjteni, mint egy kőszáli kecske egyensúlyozva a szirteken.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na ez nagyon vicces volt: Jameson mellett az AX CZ hosszú szakasza végén bemondja a combat coordinator hogy "It's a Hydra!" ("Ez egy Hydra!" Érted: EGY.) Aztán megjelenik HÁROM.
Az meg érdekes volt, hogy először full sharddal mentem oda, és nem is volt semmi probléma, de pár csata után elkezdtek lerohadni, mint a Titános rendszerekben, az enyémeimen meg még nincs rajta az új Ram Tah védelem. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Nocsak, a csótányok megtámadták Shinrarta Dezhrát. Ha valaki nem Elite azt gondolná, hogy most gyorsan bevásárol a feloldott korlátozás alatt, hát nem fog sikerülni, mert az állomáson (J.M.) minden szolgáltatás fel van függesztve érthető okok miatt. Így az ott parkolt hajókra sem lehet átváltani, viszont más helyekre oda lehet szállíttatni onnan bármit.
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Akkor én múltkor tévesen kerestem, kössz, már találtam is nagy rendszert. Harma. Itt rengeteg FC parkol, gondolom hasonló célokkal.
Az a normális, ha másokat alapból nem zavar az ember. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Hogy szólnak? Sehogy. Persze hogy semmit sem lehet tenni a solo ellen.
Csináltam egy-egy keresést inarán úgy hogy a kormányzás anarchia, a népesség egymilliárd felett, minden frakció / csak játékos, és a két lista teljesen eltér. Szóval ha nincs itt valami téves feltételezés akkor vannak nagy anarchikus NPC társaságok.
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: Nehéz átlátnom ezt, mert én megoldom, hogy ne zavarjam őket, átmentem oda, ahol ugyancsak bejelentkezett valaki az inarán, de csak simán üdvözölt. Szintén egy nagy anarhy frakció van ott. Nekem tudnak szólni,de hogyan szólnak a többi nem inarás szólóban játszó játékosnak?
Itt van a nagy ellentmondás a játékban, mert nyilván a szóló játékos nem akar más játékos csoportnak megfelelni, hiszen ezért játszik egyedül, viszont amit tesz az nem egy külön szerveren történik, tehát bekavar a playerek vezette frakció működésébe.
Én nem szeretek másokat zavarni, de ha sok nem illegális küldit szeretnék csinálni--most a materiálok gyűjtése és eladása okán--,akkor csak a nagy anarhy frakcióknál érdemes egyáltalán keresnem ilyen felszíni küldiket, bármilyen mission jó ami sok materiált ad, tehát 12-18 db-ig. Ezek tuti player vezette frakciók.
Én a nagy közösségbe más módon kapcsolódom be: ez az utaztatás FC-kel. Én eddig sima npc anarhy frakciót csak kicsiket találtam, biztos elnéztem. Van nagyobb ilyen, ahol küldik is vannak ?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Bármivel csökkented a befolyásukat, ami ellenük irányul, de nem kell törődni egy random társasággal. Ha jófej akarsz lenni, akkor tarts be amit kér, de nem muszáj. Viszont SSL területen azért inkább ne tevékenykedjen senki, aki nem ismeri az aktuális direktívákat. Néha még az is árt, ami látszólag használ, mert előfordul hogy éppen csökkenteni kell a befolyást vagy legalábbis szinten tartani.
-
Exobiohoz.
Ott tart a technika, hogy egy kis kézi eszközzel lehet elemezni, szkennelni a lényeket. Ok.
A hajóra nem lehetne egy nagyobb hatótávolságú eszközt fejleszteni, hogy kiszállás nélkül menjen a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Retro PCI-E videókártyák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?

Uh mostmár nekem is Ody van.
Persze a hajómból sem tudom átrakni alanyi jogon. Türelem, majd rendbe hozzák.