- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Igen, csütörtök ennél is a fordulónap. Szinte bármilyen tevékenységgel órák alatt megvan, az egyetlen kivétel talán az amikor felfedezünk. Ahhoz hogy ott összejöjjön, különleges, értékes égitestekről kell adatokat gyűjteni. Csak a haladás és a "dudálás" átlagos rendszerekben nagyon keservesen adja.
-
Peppo
őstag
Csak az számít, amit az adott héten csinálsz, nem tudod átvinni a következőre.
Az ARX mennyiség elsősorban a tevékenységtől függ. Ha 2,6 óra alatt kihúztad maxra, az elég jó szerintem, akkor valami olyat csináltál, amit rendesen jutalmaz a játék.
Azt nem tudom, a mostani aktivitások mennyit érnek. A régi powerplayes szállításokkal a merit mellett elég gyorsan ki lehetett húzni maxra a heti ARX-ot is, így én , ha jól emlékszem, azt csináltam. És rémlik, hogy a kalózirtás is jól hozott.
-
Submarine
senior tag
-
Submarine
senior tag
Ma már simán elindult a kliens, nem kellett semmit mókolnom.
A win temp törlést, hogy csináltad meg accountonként? Nem egy windowsod van? Vagy mind külön gépen fut? Nekem a kettőt elbírja a gépem, de már ritkán játszok.Engem csak az bosszant, hogy a gui szín és fov beállításaim mindig törlődnek frissítéskor.
-
5150head
senior tag
Köszi! Kinyitom/felhúzom itt a mérnököket, aztán megyek tovább a SagA-hoz.
Ha az eddig megjelent hajók árából indulunk ki, akkor a Stellar verzió 33000, a standard 16520. Ha nem kell a sallang shipkit meg skin akkor elég a standard, aztán olyanra buildeli az ember amilyenre akarja. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
5150head
senior tag
FC-n nem voltam a legutóbbi update óta, azt elvileg javították már, de akkor lehet mégse
A többi nekem nem nagyon jött elő. Talán az ugrás néha hosszabb volt amikor VIP taxiztam, de ez is kb 20-ból egyszer. Engem belogolásnál is simán beenged, pedig este szoktam játszani. Ma 2x voltam ben eddig a CG miatt, rendben volt minden kivéve a stuttert mert az mindig van... Hibaüzenettel meg csak akkor vágott ki amikor szerver off volt legutóbb.
Nem fogja valami a hálózatot nálad? -
5150head
senior tag
Nálam is beszaggat, valószínűleg szerverpara. Nálam teljesen random a szaggatás függetlenül attól, hogy éppen hol repülök.
Én már egy hete pihentetem a kolonizálást, az aszteroida bázisom kb 40%-nál áll. Még a carrieren van kb 11 (cutter) fordulónyi cucc aztán még egy kör a carrierrel és megvan az is. A felszíni portot szerintem el is engedem. Hatalmas grind lenne így egyedül, de még pár embernek is.
Múlt héten kalózkodtam, több kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel, aztán most az utóbbi 2-3 napban limuzin taxizok.
Éptettem egy luxus orcat és celebeket furikázok egy tourist rendszerből mindenfelé. Eddig élvezetes, főleg h tettem az orcara egy surface scant is így a megállóknál szoktam scannelni is, uh onnan is jön pár millió meg közben húzódik az explorer rankom. Eddig érdekesek a touris beacon-ök sztorijai is, a lore-hoz ad hozzá sokat. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Valamit a legutóbbi nagyobb változtatásnál nagyon elrontottak, szerintem a Trailblazers első kiadása óta ami hivatalosan is béta (azaz kaka) amikor az exe is visszaállt odyssey-ről elitedangerous-re. Még mindig szaggat rendszeres időnként teljesen indokolatlanul a legerősebb gépeken is, színes hajós hibákkal kivág össze-vissza, meg pl ilyen teljesen érthetetlen jelenségek is előjönnek hogy egy CZ-ban megjelenő Capital Ship egyik Heat Relay "egészsége" nem +100-ról hanem -100-ról akar indulni, és emiatt nem lehet sebezni, vagyis a dög elzavarhatatlan.
-
Peppo
őstag
A jó öreg Tojás. Bármikor eszembe jut, kedvem lenne sütni egy rántottát az emlékére. Kifizette a Fleet Carriert tele modulokkal meg vagy tíz évnyi fenntartási költséget, Pedig én messze nem farmoltam annyit, mint sokan mások, és nem is csináltam a legoptimálisabban. Nem volt meg az 1M/h csak kb. a fele.
-
5150head
senior tag
Ez amúgy rohadt szomorú...
Az utóbbi 4 nap (összesen 4-6 óra játék) több rendszerben csak 1 db (!!!) T9-et találtam, abban is csak junk volt. Amiben rendesen volt LTD az 2 db KraitMK2 volt. Bányász hajókat is alig találni. Ezen a két hajón kívül mást nem találtam.
1m populációnál nagyobb, anarchia, ind, rendszereket néztem boom státuszban és ring nélkül... Kínomban már a theft küldikre próbáltam rá, az kb ugyan az, de "vicces" egy 250-500k credites küldetést berakja 8-as Threat-re.
Aztán próbálkoztam low secus rendszerrel is, de ott se nagyon találtam értelmes hajót addereken meg ilyen kis sz@rokon kívül... pedig az billiós populációs volt boom státuszban. Persze szinte azonnal kaptam a nyakamra a secusokat hyperdiction után.
Ezt a role-t rendesen kiherélték, vagy próbálják a kalózokat openbe terleni...
Még azért 1-2 napot próbálkozok vele hátha találok valami fasza rendszert. -
5150head
senior tag
Szívesen
Amúgy vicces, hogy amit a #49241 -ben írtam az is egy twitter bejegyzésből derült ki, mert vki rákérdezett.
Sehol nincsenek közölve a konkrét mechanikák, úgy kell összevadászni az infokat.
Eddig értetlenkedtek az emberek, hogy a portok marketei miért nem működnek. Hát ezért. Aztán ez is olyan "feature" mint a 10 épület után a pont duplázás, meg hogy a 2 port után szintén duplázódik a pontigény... szokásos frontier kommunikáció.
Én most éppen két outposthoz rakom meg a carriert, meg ami hely marad azt még az aszteroid porthoz aztán majd meglátom.
Lehet tartok egy kis pihit, agyalok egy kis pve kalózkodáson vagy celebek fuvarozásán. Azt nem igazán csináltam még a játékban. (ezekkel kapcsolatban jöhet tipp)
Közben meg jött a Warframebe is új tartalom... -
5150head
senior tag
Eközben a Pilots' Federation megerősítette, hogy ahhoz, hogy az olyan felszíni struktúrák, mint a kitermelés és a finomítók hatással legyenek az orbitális csillagkikötők gazdaságára, a csillagkikötőt ugyanazon a bolygón kell megépíteni, mint a felszíni létesítményeket. Tehát ha finomítót szeretne az állomásán akkor az alatta lévő High Metal Content bolygón kell megépítenie a finomítói hubot.
Forrás -
[HUN]NIMROD
senior tag
Nincs semmi gond a szóló műveletekkel, a nagy része ilyen. A mechanikáját átgondolva semmilyen védelem nincs arra, hogy valaki a másik állomásáról beelőzzön. Ha egy rendszer nagyon kell, akkor az a módszer, hogy 15 fényéven belülre kell jutni egy Outposttal, azt egy hordozóval egy menetben felhúzni, és az utolsó tonnákat egy L-nél kisebb hajóval bevinni. Ekkor azonnal megjelenik az állomás kb 20 km-re, odaboostolunk és letesszük a foglalót a célrendszerre.
Én különben eddig squadrontól teljesen függetlenül választottam, eddig nem is segítettek be, és csak véletlen hogy egybeesnek a céljaink (én: különleges ELW, squad: nagy népesség).A második Orbisomnál én is látom, hogy laza ~20k tonnával kell többet gürizni... Nem értem, mire fel az emelés, talán úgy látták, hogy irreális a robbanásszerű terjeszkedés. Egyébként szerintem nagyon sok foglalás nem fog megvalósulni, lejár a 4 hét és felszabadulnak, mert csak próba volt a játékos részéről, meglátták az anyagigényt és feladták.
A 10 létesítményes bónusz meg nem akkora nagy szám, csak arra a rendszerre vonatkozik, azt írja hogy "All prices within this system are reduced."
-
5150head
senior tag
Hogy költöttél 700m-et?
Az állomások jó áron veszik át a cuccot, szóval ott mindenképpen profitot termel az ember. Az persze más, ha a carrierekről veszed a cuccot, jóval piaci áron felül.
Amúgy simán játszható soloban, én át se lépek openbe. Nem hajt a tatár, még két outpost van aztán jön az asteroid base meg a starport és megvan a 10 állomás.
Esetleg majd ide beírom, ha valakinek lenne kedve segíteni, mert a port biztosan combos lesz, de igazából haladok ahogy tudok/jólesik.
SC assist meg docking comp aztán gyorsan lehet végezni, szinte figyelni se kell a repülést, közben meg megy valamilyen stream vagy videó/film. Összekötöm a kellemest a kellemessel.Nekem egyelőre elég ez az egy rendszer, nem tervezek "hidat" építeni semerre se, de annak sztem úgy van értelme, hogy felhúzod a legolcsóbb alap portot, aztán mész is a következő rendszerbe.
#49230[HUN]NIMROD
Ahogy redditen láttam, van explo is erre a foglalásos dologra, szóval valószínűleg csalók. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de elvileg ezek azok a rendszerek, ahol a népesség fel tud menni milliárdos nagyságrendbe - valahol értelemszerű is. Ez az SSL squadron fő célja, a legnépesebb játékos frakció. De nekem csak önmagában az is számít, hogy a földszerű bolygó a legritkább, az emberi létezés szempontjából nagy jelentőségű. Gyanítom hogy a bevétele is a népesség nagyságától erősen függ, bár a pénz nem számít.
--
Nézem a kolonizálós szűrővel a térképet, és iszonyat hogy milyen mértékű foglalások történnek, nem is értem, néhány helyre hogy jutottak el?? Sehol a közelben lakott rendszer ahonnan 15 fényéves távról indítani lehetne... -
Peppo
őstag
Valami ilyesmi volt az enyém is, bár asszem, nem csak pulse lézerek voltak rajta. És vicces, de simán működött a barbipajzzsal is, igaz, csak normál vagy high res site-okra vittem. De azért a bi-weave jobb.
Ha jól emlékszem, én is oda vittem, ahol a birodalmi rangot farmolják. Ott volt megfelelő res site a célrendszerben, a másikban meg felvettem egy rakás küldetést. Ezekből néha megjelent erősebb kalóz is, de én sem voltam egyedül.
Azért egész éjjelre nem hagytam kint, mint a "nagyok", de pár órát simán ellövöldözött, gyakorlatilag probléma nélkül. Aztán egy rakás pénzt meg materialt felvehettem a küldetésekből.
Cargoban meg valami filléres cucc volt. Jöttek ezek mindenre.
-
5150head
senior tag
Elképzelhető. Elvileg az újonnan épített portoknak is kellene küldit adni minden felé, gyakorlatilag meg háát.... Bevallom én még nem néztem, hogy a sajátjaim adnak-e küldit. Hosszú távon ez lenne a logikus. Ebből gondolom, hogy az újonnan kolonizáltakba is adnak a környező már meglévő rendszerek küldiket.
Szép kis build, tök fasza, hogy működik.
Cargoba milyen csalit raktál? -
5150head
senior tag
Én anno próbáltam ezt, de nekem valahogy nem sikerült. Nem jöttek úgy a kalózok a resben mint ahogy kellett volna, és a küldiket se úgy adta a rendszer ahogy kellene, aztán ahogy olvasgattam az évek alatt ez is kapott egy nerfet, bár lehet van olyan spot ahol még működik.
#49196Raymond
Persze, én is soloban játszok. Még a Titánt is soloban bombáztam a háború alatt.#49195[HUN]NIMROD
Én most táblázatban összeszedtem, hogy mit hogy lenne érdemes meg ideális (meg megkérdeztem grokot meg chatgpt-t is)
Ha csak a szükséges 10 állomást húzom fel (port nélkül) akkor 216 forduló a 784-es cutterral. De gondolom nincs mindenhol L-es pad, szóval T8 is kell szóval biztos hogy ennél több forduló. Ha elveszem a már elkészült 4 állomást akkor is van még több mint 150 forduló.
Viszont ha már ehhez a 10 állomáshoz hozzácsapom a planetary portot, (meg még egy secu stationt, mert pont így jönnlék ki jól a tier pontokkal is) akkor már 505 forduló a cutterral
Mit ne mondjak, elég csúnya számok. És akkor még ugye teli raktérrel nem is mindig repül az ember.
Az FC ugrás ideje megjavult már?
Muszáj lesz vennem egyet, ha komolyabban akarok építkezni. -
5150head
senior tag
Meddig tudom nélkülözni ezeket?
Elég nagy a nyersanyag igény. Szerintem ez akkor fog változni, ha a CG-nek vége vagy tovább nerfelik a nyersanyagigényeket a devek.
Most az a narrativa, hogy mindenki akinek van FC-je meg lóvéja, az telepakoltatja az FC-jét mintha nem lenne holnap. A CMM a szűk keresztmetszet ahogy néztem, a legtöbb termelő állomás máris üres, a CMM-et meg 200-400k ért veszik az FC-k miközben (ha találsz outposton) 5k az eladási ára, és mindezt úgy, hogy már kapott buffot a CMM termelés.
Mivel jár passzív income a saját rendszerek után, érdemes lehet Refinery outpostokat telepíteni, mivel az termel CMM-et. (de ez csak az én tippem) -
5150head
senior tag
Többen azt írták, h több mint egy óra az ugrás.
Megindult mindenki kifelé.
De legalább van plusz egy dolog amire lehet használni az FC-ket, mert ahogy néztem a nyersanyag igényt úgy a legegyszerűbb.
Ugye a rendszer elfoglalása után 4 hét van elvileg az állomás felépítésére onnantól a tiéd a rendszer. Ha jól értettem célszerű a legkisebb/legolcsóbb állomást felhúzni, mert így is teljesítettnek veszi a rendszer, aztán később lehet bővíteni.
Hangsúlyozták, hogy béta, meg aki most tol bele nyersanyagot, pénzt, az nem lesz kompenzálva ha később kap egy nerfet a nyersanyagigény. Gondolom megnézik, hogy hogy haladnak vele a playerek. Egyik azt írta redditen, hogy 8+ óra FC-zés volt neki egy nagy állomás kb 1/3-a.Más:
4 hajó fog jönni az idén, az első egy Medium multiroll Gutamaya Corsair. Szerintem jól néz ki.
A Mandalay-t meg tegnaptól már meg lehet venni creditért, uh nyugdíjaztam az ASPExplomat. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Te már profi vagy ahhoz hogy tudd: nincs. Semmilyen módszer nem létezik, csak a megfelelő csillagok. Nem szabad túlhasználni az overcharge-ot. Én ha tehetem, még most is kerülöm az olyan rendszereket, ahol pár 10k fénymásodpercnél messzebb kell menni, mert így is nagy időveszteség azokhoz képest, ahol minden relatíve közel van.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Köszi! Jó a megerősítés, de azóta tényleg át tudtam cuccolni és nálam is működik. Azért kellett, mert az inarán így tudom a leggyorsabban megcsinálni a "THE DECORATED HERO" plecsnit, amihez 100 db tier5 kell (ebből a "trükkös" megoldásból már csak 18). A kereskedésnél egy szint 400.000 db áru haszonnal eladása. Eddig a Pareco rendszerben két állomás között 5 percenként ment 2*794 tonna oda-vissza, amik egymás mellett vannak. Ennek az volt a másik fontos haszna, hogy a PP2 miatt meglett az összes extra modul. Az FC-n viszont így most ~percenként 794, tehát kb 8.5 óra alatt van meg egy szint. Vizet használok, az a legolcsóbb, minden körben emelni kell a vételi árat, és ha már nem lehet tovább emelni, kiszórom a rohadtul megdrágított adagot, és veszek megint 21cr/t áron és kezdődik elölről
Csak ez a kezdeti aprópénz a bukta (~17k) mert az adásvételnél csak a két számlám között megy a zsé ide-oda. De lehet hogy hamarabb kész leszek, mint hogy elérném a max árat.
Azért azt is tudni kell, hogy másik feltétele a szintlépésnek a market network érték növelése 100-asával, de ezt már korábban előkészítettem, 45 szintnyi van. -
5150head
senior tag
Tudja a tök. Du. volt, azóta volt restart, ugráltam ide-oda, nincs már benne a sessionben.
Eredetileg a harcolós cuccot nyomtam, amikor ledobnak aztán capture the flag. Jó uncsi, 2000-es évek vibe... 3-4 után ránéztem a terminálra és ott voltak ezek a reaktiválós küldik.
Még arra tudok gonoldni, hogy esetleg megváltozott a state időközben azért tűnt el nekem.
Másik rendszerben (Infrastructure failure) vettem fel megint 3 dbot. Ezeknél ki is írta jobb felül a dolgokat. Más kérdés, hogy a háromból eddig csak egyet tudtam megcsinálni. A 2.ban kinyírtak uh bukta, a 3.ban meg ahogy leszálltam jött a dropship és a túlerő, uh iszkiri.
Nem kicsit van ez amúgy elb@szva. Itt is az lett volna a bónusz feladat Threat 3-nál, hogy szedjek le egyedül 0 upgrade cuccal 16 scavet... Gondolom hajóról kellene lebombázni őket. Jó nagy f@szság. Egyáltalán nem tetszik. Még 6-8 scavvel elbánok ide oda ugrabugra, de folyamatosan spawnoltak, pedig dropship sehol se volt. Lesz0phat aki ezt kitalálta. El is ment a kedvem az egésztől.
Pedig amúgy a settl. reactivationnak meglenne a hangulata, lootolgatok, stb. Még azt se bánnám ha jönnének scavek (azért ne 16an b+), de olyan szinten unfair és elavult a gunplay, h sokat biztos nem nyomnám.
Amikor az első engihez kerestem Pusht, akkor is 3-4 npc szétlőtte a military scarabot? wtf? Annyira jó volt, h inkább vettem Pusht az egyik Carrieren...
Aztán megláttam, hogy mennyi goods meg data kell 1-1 motyó fejlesztéséhez , és úgy vagyok most vele, h szerintem elengedem az onfoot részt. -
5150head
senior tag
Köszi.
A jobb felső sarokban meg kellene jelennie a mission objektivnek nem? Nekem az se jelenik meg, pedig volt scan a rendszerben.
Vagy azt be kell állítani valahol, hogy írja (hiába túrtam a menüt nem találtam meg)
A 3. küldi abandon lett, de úgy, hogy a power regulator a zsákomban maradt (írja h mission item) ez is valahogy beragadt, mert se eladni nem tudom a barban, se kidobni. -
Murphys2
tag
Szia Buke! Ezzel csúsztam meg 1db-bal, 9 van a hajómon: Sell a total of 10 Culinary Recipes or Cocktail Recipes to stations in Colonia. Ha eladsz egyet, ár nem számít!
Jelenleg a Coloniánál vagyok. Az FC-n nem megy a kereskedés? Eddig ezt nem vetem észre. De azt igen, hogy a kibányászott anyagokat alig tudom átpakolni. Köszi előre is.
-
Leslie33
tag
Köszi Buke a választ. Szerintem beújítok egy Mandalay-t felfedezésre, exobiózásra. A kabinból való kilátásra nem tértél ki, de lehet ez nem is annyira fontos. Inkább lehet előnyös a 3-as futómű, a 4-essel szemben, nehéz terepen történő leszállásnál.
Ezeknél a Pre-Built hajóknál, ha megsemmisül, akkor az alap hajót ingyenesen kapod vissza, de az összes módosított modult újra egyesével kell megvásárolni és beépíteni? -
csakb
őstag
Vagy csak a bubiról kindulva lehetséges ??
Ha jól értem, eleinte úgy fog menni a dolog, hogy venned kell egy Colonization Beacont egy megfelelő NPC-től, és utána 24 órád lesz, hogy a vásárlás helyétől max 10 fényévre elhelyezd egy olyan, nem kolonizált rendszerben, amire más még nem formált igényt. És először ezek az NPC-k csak a Bubble-ben lesznek elérhetőek, szóval ja, a Bubble széléről fog indulni kifelé a móka. Colonia stb. eleinte nem játszik.Hogy később hova fejlesztik, azt még nem lehet tudni.
-
Leslie33
tag
Szia Buke! Hogy vált be a Mandalay? Használtad már felfedezésre, exobiora? Mi lett a végső build?
Az is érdekelne, hogy milyen a kilátás a kabinból. Én eddig egy ASP Explorer-t használtam exobiozásra, amiből nagyon jó a kilátás a bolygófelszínre, amikor 20-30 méter magasan repülve kutatom a bacilus telepeket. Bár inkább külső nézetet használok, amikor nehezebb megtalálni őket. Gondolkodom rajta, hogy a Mandalay-t használnám felfedezésre/exobiózásra. Előnyösebb lehet a tripod futómű ha nehezebb terepen kell leszállni. -
mumtaz
senior tag
Elvileg maximum heti(!) 400 érhető el. Amit eredetileg Peppo említett, az az, hogy korábban a Karácsony előtti időszakban volt, hogy napi - asszem 100(?) - ARX járt már pusztán azzal, hogy a játékos belépett a játékba és ez mindentől függetlenül, tehát nem volt befolyással a heti 400-ra. A heti maximum 400-hoz viszont nem elég csak belépni, hanem játszani kell.
-
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
Azt is érdemes megjegyezni, hogy aki a nagy tojásláz idején nem szedte meg magát credittel és vett carriert, az most nehezebben boldogul. Nekem sincs FC-m, de szerintem nem is fogok csak creditet ezért farmolni. Kb a fele összeg van meg, de sokat kéne nyomni, hogy összejöjjön a lóvé. Sajnos engem a bughunting nem nagyon köt le, meg nem is vagyok annyira ügyes benne, uh nekem marad a kereskedés/bányászat ami aránylag kifizetődő.
Mondjuk én sokat ki is hagytam, de ez a PP2.0 most nekem egy kellemes felüdülés, aztán a többit meg majd meglátom.
De ha credithez lesz kötve a colonizáció akkor a hasonló playereknek mint én kb elérhetetlen lesz. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Szerintem ez nem lesz sajáttőke-függő, és nem fog hozzá sokmilliárd kelleni. Nagyon gyanús, hogy ebbe az új játékelembe is ugyanúgy bele lehet majd kezdeni, mint mondjuk a településharcba ahol egy új játékos az alap felszereléseivel csak a Low CZ-nál esélyes, aztán szépen felfejlődhet az ott vagy máshol szerzett bevételeiből, küldetések jutalmaiból. Legalábbis tiszta hülyeség lenne a részükről amiatt tovább inflálni a pénzt, csak hogy milliárdokat lehessen elkölteni, vagy eleve kizárni a játékosok túlnyomó részét akik nem kőgazdagok. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a kolonizálást nem lehet majd csak saját szakállunkra csinálni, hanem valamelyik hatalom megbízásából, és akkor kvázi ők állják a cehhet.
A solo/open téma nem lesz átírva emiatt, ahogy az FC-k, úgy az új telepek is meg tudnak jelenni bárki számára.
Féket azért majd csak bele kell tenni, nehogy az legyen hogy hirtelen az egész galaxisban mindenhol ott legyünk, elveszne az ismeretlen varázsa.
--
Más: ki ismeri a twitchet annyira hogy tudja: miért jelent meg nálam néhány napja a DropsEnabled tag? -
5150head
senior tag
Én most sztem visszanézek a gamebe náhy körre elviszem ezt az új Type8at. Kíváncsi vagyok. Összeraktam egy mérnökölt trade buildet edsyn, bár nem emlékszem mennyi nyersanyagom maradt, szóval ez képlékeny
Ha esetleg úgy van nyomhatnánk winget is, bár én sose toltam csak single-ben...Ezek után elmehetnék jósnak is, nem ?
Panther Clipper When? -
5150head
senior tag
Ha pl egy Elite 2-re gondolsz én kapásból azzal indítanék, hogy felejtsék el ezt az FPS lövöldét a különböző bázisokon. Van egy rakás másik game ami ezt sokkal jobban tudja.
A bázisokon és az állomásokon való mozgást megtarthatnák.
Tessék az űrhajózásra koncentrálni abba jó az Elite, azért szeretjük.
A matik és a fejlesztések megszerzése és mérnökölés szerintem feleslegesen el vannak húzva a játékban.
Nekem pl nagyon hiányzik a loadout. Lehessen variálni, csereberélni, de jelenleg a modulok átszállítása is nyűgös egyik bázisról a másikra.
Változatos bolygórendszerek, legyen értelme a felfedezésnek.
A rendszerek közti ugrálás egy idő után szerintem rohadt unalamas és repetitív lesz. Esetleg lehetne növelni a hajók ugrótávját.
Értelmes kereskedési rendszer. Én pl imádtam Type 10-al repülni és hordani az árut. De sokszor mire odaértem egy adott helyre már nem annyiba került a motyó mint amikor indultam nhány perccel korábban. Hirtelen változnak az árak, igények, lehetne playerbarátabb ez a rendszer.
Az aknák pl használhatatlanok, pedig jó móka lett volna menekülés közben hajigálni kifelé a kalózokra.Meg van egy rakás dolog ami most nem jut eszembe
Qhira Esetleg a No Mans Skyra ránézhettek, az Coop és elég fun tud lenni. Retroscifi de nekem pl bejön.
-
buke
tag
Azt elfelejtettem, hogy igen itt a Colonián a Carcosa rendszerben indult a war állapot és én, ahogy egy bázisnál végeztem még rögtön ott tudtam másik helyre felvenni ugyanolyan 4-es védelmi küldit a bázis terminálokból, tehát szinte mindig van ilyen. Ilyenkor, ha küldi jutalma item és 10-nél nagyobb db számú a mati, akkor a dominator ruha nem tudja felvenni a többit.Itt nincs figyelmeztetés. Maverick lesz ilyenkor jobb. A legtöbb játékosnál gondolom a dominatornak a hátizsákja nem erre van módosítva.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ha nem szorítanak sarokba, akkor a folyamatos meneküléssel, hátrálással ki lehet kerülni a végzetes támadásokat, és egyesével leszedegetni őket. Ha van rakétád, a második találat a csapat közepébe ki is végzi őket, minek bármi másra váltani? Legjobb amikor egy frissen ledobott 6 fős csapat két raksi után fexik is, még mielőtt körül tudnának nézni. Emiatt jó a dupla L-6 kombó, azért ezt nehéz minden esetben elérni. Nézd meg pár felvételemet a twitchen, bár most már nem a High helyeket farmolom, de azoknál is lazán lehet aratni.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Hogy szólnak? Sehogy. Persze hogy semmit sem lehet tenni a solo ellen.
Csináltam egy-egy keresést inarán úgy hogy a kormányzás anarchia, a népesség egymilliárd felett, minden frakció / csak játékos, és a két lista teljesen eltér. Szóval ha nincs itt valami téves feltételezés akkor vannak nagy anarchikus NPC társaságok.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Bármivel csökkented a befolyásukat, ami ellenük irányul, de nem kell törődni egy random társasággal. Ha jófej akarsz lenni, akkor tarts be amit kér, de nem muszáj. Viszont SSL területen azért inkább ne tevékenykedjen senki, aki nem ismeri az aktuális direktívákat. Néha még az is árt, ami látszólag használ, mert előfordul hogy éppen csökkenteni kell a befolyást vagy legalábbis szinten tartani.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
És ha rányomsz konkrétan az "IMPORT GAME DATA" gombra?
#48692 mumtaz: meg kell jegyezni a GPS koordinátákat, és leszállás után arrafelé venni az irányt. Vannak olyan segédoldalak, ahol be lehet adni a jelenlegi és a céladatokat, és ebből kiadja hogy hány fok felé kell haladni nyílegyenesen, most hirtelen nem találom, de régebben én is használtam (nem tudom mire, de nem exobionál).
-
Leslie33
tag
"gyomrában egyéb kis kategóriájú hajókat szállíthatna. Persze ennek magában nem tudom mi értelme lehet."
Én abban látom értelmét, hogy egy nagyobb hajóval, nagyobb ugrótávval felfedező úton, exobiozásnál le tudok szállni egy Sidewinderrel is, ami a nagy hajó gyomrában van. Sokszor, sok időt vesztegetek azzal, hogy nehéz terepen nem tudok leszállni a most használt ASP Explorerrel sem. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Látom, köszi. Érdekességnek jó, de 51+17mrd mellett nekem már szerencsére nem kell így trükközgetnem. Annak lehet viszont értelme, ha a mati jutalmakat is meg tudom szerezni a másik profillal, bár ha jól értem, azokat nem lehet átadni, csak kereskedni.
----------
Új hajó: most ez mi, szép lassan mindenből lesz egy SCO-optimalizált változat, amik miatt a régi hajópark mehet a kukába? És a Panther mikor jön már...
----------
Mai bug: Ody CZ-nél leszállok, de a hajó nem megy el, a hajtóművek akadozva villognak, viszont a kék beszállóhenger már nincs, a lehívásikon szürke ("Departure in progress"). Megoldás: a csata végén ki kellett futnom a terepen olyan messzire a településtől, hogy az iránytűről eltűnjön a hajóikon, és ott megint le tudtam hívni. -
42861
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Ennyire mélyen azért nem szándékozom beleásni magam. Max még egy profilt kreálok, ami csak explo lesz. Sokszor volt, hogy kimentem hosszabb felfedező útra, de néha jó lett volna egy kis harc, vagy küldizés, vagy bármi más. Ilyenkor macera, ha 30k fényévre vagyok az élettől. Ebben a francos jövőben kitalálhatnák már a teleportálást.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
NÉGY (4!4!!4) acc?! Te nagyon durván nyomod ezt a témát
Akkor meséld már el légyszi pontosan, hogy mi a menete a halmozásnak, mondjuk összeteamezel a kisegítőkkel, és? Így veszel fel küldetéseket, a fő profiloddal megcsinálod de a végén mindenki megkapja a jutalmat? És azt valahogy átjátszod a főprofilnak?
-
buke
tag
42861: ha egyszerre megy több acc. jobb, ha növeled a virtuális memória méretét a partíciókon. [link]
Merevlemezt nem érdemes használni, lassú nagyon, csak SSD-t. Attól, hogy több lesz a virtuális memória nem lesz gyorsabb az alt. acc.-ok közti átállás,de legalább biztos nem akad be, vág ki, mikor mennél át a másik profilodra. Nekem 16 Gb valós memória mellett sokszor be-be akadt, belassult a 4 Horizon profil.Jelenleg az összes 6 partíciómon kb 80 Gb virt.memó.van, amely ad egy stabilitást a megalomán igyekezetemnek.
-
Peppo
őstag
Hajóknál kikerült a véletlen a fejlesztéseknél, így most előre lehet tudni, hogy mennyi material kell egy adott szint eléréséhez. Ha ötös vagy a mérnöknél, akkor asszem úgy van, hogy annyi pörgetés kell, ahányas szinten éppen húzod a cuccot. (Az 1-es szint egy pörgetés, utána a 2-es kettő, aztán a hármas fullra pörgetéséhez újabb 3 és így tovább.)
A mennyiségekről meg annyit, hogy láttam egy streamet, mikor a fickó bement egy HGE-be, és az eddigi 3-5 material konténer helyett volt ott vagy 30-40, vagyis egy G5 tárolót akár egy körben fullra tudsz tölteni. Nem kell a kilog-belog trükközés. (Legalábbis ott nem.)Encoded is jobban jön, pl. a Jameson Crash Site is buffolva lett szépen. Gondolom, a szkennelés is jobb, de ezt nem tudom megerősíteni.
Raw materiallal nem tudom mi van, az biztos, hogy a lezuhant Anakondák is kaptak buffot, de azt nem tudom, hogy azok a szép nagy mezők, amelyek még az Odyssey megjelenése előtt voltak (kb. 1000 fényévnyire a bubitól), farmolhatók-e még. Én onnan szedtem, mikor kellett, és azóta nem fogyott el. Látszik, mennyit játszottam mostanában.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nagyon egyszerű lenne: aki ok nélkül megtámad valakit, azt ki kéne tiltani örökre. Tehát ha kalóz, aki csak rakományért csinálja, vagy aki előbb szkennel, és ha van rajtad vérdíj akkor amiatt lő az maradhat, minden más kuka. Pillanatok alatt kitisztulna a kép, és mindenki bátran openezne.
-
Leslie33
tag
Hányszor fantáziáltam már arról, milyen durva lenne, ha egyszer csak egy sötétebb bolygón, futkosni látnék valami lényt. Para lenne... vagy nem kéne ennyi Alien filmet nézni.
Most találtam először olyan bolygót, ahol egyetlen növényi jelet találtam és az nem baktérium volt, hanem stratum. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Tippem szerint már csak elvétve 1-2, de lehet hogy nincs is több. Azért ahhoz sokan vagyunk, meg már túl könnyű bárhova elmenni, hogy a régiókban kb minden területen kutattak már, és egy adott faj elterjedése elég nagy.
Mozgó dolgok meg bármi új nem nagyon lesz, erre ne számíts. A már megígért dolgok sem jönnek, nemhogy olyanok, amikről szó se volt...
Én meg most szembesültem azzal, hogy a hajók szállíttatása leüríti a rakteret... Értem hogy ezzel csalásokat akarnak elkerülni, de azért na, amikor lent harcolok egy településen gyalog, és egy hálózati szakadás miatt ébredek egy másik rendszerben, akkor azért nem kéne lenyúlniuk mindent...
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Úgy sejtem hogy az Interceptor-vadászat mérhető ehhez, de gondolom ezt nem fogod választani (meg lehet hogy az Orthrus-nerf után már kevésbé jó). Az 50 milliós küldetésekkel a kereskedelem toronymagasan a leggyorsabb, szóval hiába unalmas, ha kell a pénz, ezt kell csinálni.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Jó, nem akarok akadékoskodni, de ki az a kezdő, aki elindul normális cuccok nélkül, majd a nagy semmiben véletlenül rábukkan a hordozódra, és OTT szereli fel magát rendesen?.. Szvsz azzal hogy mindenkinek engeded a javítást és a feltöltést, adatok leadását, már eleget tettél.
-
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem könnyű megtippelni, mert játékosfüggő is. Részemről az Expressway to Exomastery-t használtam az Elite V eléréséhez, ami állítólag 30,5 mrd profitot hozott (nem látom a számlámon, vagy az 50 mrd-omnak ez teszi ki a 3/5-ét??). 2-3 hónap biztos volt, a napi átlagomat olyan 3 óra körülire tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest