-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
Igen, mert az escape podot meg a rare goodsot még nem kapcsolták vissza, uh azért nem jár merit, ellentétben a felfedezésekkel, amikért már jár elvileg.
Rohadtul nem értem amúgy, végigpróbáltam mindenféle rendszert, de sehol se adott, így eladtam a bio adatot 270m-ért ami volt + a térképeket is mielőtt bebukom valahol...
Miután volt az exobios balhé, hogy mindenki eladta az exobioját inudláskor és 100-as lett, kikapcsolták az explot meg a biot, aztán amikor visszakapcsolták akkor volt az a megkötés, hogy 7.-e előtt szerzett bioadatért már nem jár merit.
A guideban az van, hogy:
Hand in biological research samples - turn in exobiology data to PC in RS (PA LYR) (see notes)
Hand in cartography data - Sell exploration data in RS via Universal Cartographics (EM A PA NK LYR ZT)
Szóval a bion annyira nem is pörögtem, mert Mahonnál nem ad, de a Cartora kellene adnia...
Lehet h bug, de a bugreportokat már a tököm fogja túrni, hogy akkor most mi is van... -
5150head
senior tag
Skacok, nem ez jelöli a térképen, hogy az adott rendszer elfogad felfedezés és bio adatot?
Nekem eddig még cartograhpicot nem sikerült úgy eladnom sehol, hogy meritet kapjak érte.... Most az egyik kisebb bioval is bepróbálkoztam, de arra se adott ebben a rendszerben, meg a térkép adatra se.
Elvileg már visszakapcsolták ezt a két funkciót.
Jó lenne ha valaki felvilágosítana, köszi.Szerk: Bocs csigi nem neked akartam válaszolni.
-
5150head
senior tag
Igen, jelentős buffot kapott több tevékenység, köztük a felfedezés is.
Én a hét közepén elindultam egy kisebb körre kipróbálni az exobiot, de ahogy néztem azt Mahonhoz nem biztos hogy be fogom tudni váltani meritért, bár úgy emlékszem, hogy a reinforced rendszerekben írta, hogy az explo meg bio adatokat is elfogad... -
wollnerd
aktív tag
"Viszont továbbra is "0" a rankom. Korábbi kérdésem áll még."
Meg kell csinálnod a weekly assingments-eket (sztem egy héten belül), aztán jön ranglépés.
Ui.: Itt egy kis videós segítség a feladatokról. -
5150head
senior tag
Ezzel van sok embernek problémája.
Szerinted én végig fogok most így tolni még 18 hetet, hogy maxos legyek?
Most megtoltam kicsit a lehetőségeimhez mérten, benne vagyok a top 10-ben, de biztos, hogy fogy majd a lendület, meg mással is "kell" nyomni.
A másik meg az h 34. (talán) szintnél adja az első modult a hajóhoz. Addig csak a bónuszokat meg a csomagokat kapjuk. Sztem ezt is lehetne előrébb hozni, mondjuk 10-es szintre. Az a 10 szint földi halandóknak kényelmes tempóban kb 2-3 hét, aztán legalább kaptál valamit cserébe, mert ez így tényleg grind. 2 hónap mire eljut az ember az első modulig.
Biztos, hogy finomítanak majd ezen is. A mérnöklésen is finomítottak, ugye bejöttek a mati traderek, meg a pörgetés rng-je se megy már negatív irányba. (Az elején ha jól rémlik vissza tudott ugrani kisebb értékre a meglévőnél.)Amúgy lehet, hogy tényleg az a megoldás, hogy az ember kifarmolja az FC-t aztán azzal tolja. Összességében úgy gyorsabban megvan talán.
-
5150head
senior tag
Nem hiszem, hogy fog. A payout az a menüben jelenik meg, nem pedig a bounty összegén. Legalábbis a trade-nél Mahonnál így van.
Szóval ha pledged van Archernél és elérted rankban a +100% bónuszt akkor kapod meg a dupla kreditet, de azt is powercontactnál tudod beváltani, nem duplázza a "felvillanó" bounty összeget. Csak az eredeti számít, a bónusz után nem jár merit. Legalábbis én trade payoutnál nem kaptam az tuti. -
5150head
senior tag
Ahogy írtam, nekem a Rare goods hozta eddig a legtöbbet Mahonnál.
Tegnap a legtöbb rendszer Boomban vagy expansionban volt, uh adták a rare-t rendesen. Egy packért volt h 1000 meritet is kaptam. Körönként meg volt a kb 5e-6e merit.
Ez az útvonal egy Trader Pitonnal:
Orrere - Uszaa - Diso - Leesti - Lave
Aztán keresek egy Mahon által Reinforced rendszert több mint 150Ly-re és eladom a Rare motyót.
Annyit bolondítottam még a dolgon, hogy amikor szedem össze a Rare cuccot akkor megnézem inarán, hogy a kövi rendszerbe mit tudok átvinni legnagyobb profittal és azzal telerakom a hajót, úgy ugrok át a következő rendszerbe. Ez hoz plusz creditet, meg ha 40% felett van a profit akkor kapod a meritet is utána, uh ebből is jöhet 20-30 merit/tranzakció akár.
Itt van, hogy ki hogy ad a különböző tevékenységekért.
Ezt meg linkeltem korábban is, hogy az egyes tevékenységek mennyi meritet adhatnak -
[HUN]NIMROD
senior tag
A második kérdésedre régen az lett volna a tuti válasz, hogy be kell spájzolni, mert ha kilépsz tőle, akkor elveszik a vásárlás lehetősége. Szerintem ez most is így van, mert kicsit durva lenne ha nem.
Az elsőre én most csak találgatni tudok, de a kollégák itt azóta pont ilyen dolgokkal kapcsolatban írtak, ha jól értem. Legvalószínűbb hogy a szintlépéshez a meriteket kell növelni és ennyi, más nem számít. Ha ezt valaki úgy csinálja hogy csak egyféle módon keresi meg mindig a megfelelő célrendszert, az is jó.
#48828 Snoke : na és ha van wake scannere? Azzal megtudja a célrendszert, legalábbis az elsőt. Ha mi onnan azonnal továbbugrunk egy harmadikba, úgy már tényleg tuti a menekülés.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Mintha azt mondaná hogy ő exkluzív módon kapta meg kipróbálásra. Twitchen is láttam egy nagy nézettségű streamert ezzel repülni (amikor a dropokat farmoltam, köszi Leslie33), de a tömeg még sehogy sem férhet hozzá. Akkor őrülök meg, ha ezzel együtt nem fogják betolni a Panther Clippert, az már NAGYON hiányzik...
-
gabranek
senior tag
Biztos, hogy nem Python volt (két hosszan előre álló nyúlványa volt és ezek között helyezkedett el a pilótafülke...az Eve Onlineban van egy hasonló hajóm, és ott is a kinézete tetszik nagyon). Az ARX shopban nem néztem, de ha csak ott van akkor mindegy is... az Elite már régen eljátszotta az esélyét, hogy valódi pénzt toljak bele
Közben megtaláltam a videót, ezek szerint csak jönni fog.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Még csak ARX-ért lehet venni, én megvárom az általános bevezetést. De akkor is csak úgy ha valami miatt tényleg kell.
Innen kiderült, hogy az FSD-je A és SCO egyszerre! Nekem kimaradt az az információ, hogy a frissítéssel megjelent az ÖSSZES osztály SCO változatban! Ha ezeket fel is lehet húzni nagy hatótávúra, akkor tényleg kukázhatjuk a régieket, és mégsem kell cserélgetni -> buke #48512 ! -
Peppo
őstag
Én így értettem. Mindegyik SCO drive mérnökölhető lesz, és elérhető 2-7 méretek között.
Odatekertem az adott részhez.
Az is lesz. Most már tényleg ideje lesz visszaülnöm a pilótafülkébe.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Eléggé nehéz pontosan eltalálni, mert a célpont eredeti távolságától is függ, minél messzebb van, annál könnyebb: a kezdeti gyorsulás az igazán brutális, de az sem azonnal a gombnyomásra indul be. Én megpróbáltam azt az amúgy is létező szabályt követni, hogy a sebességet (c) 10-zel szorozva jön ki a távolság (ls) nagyjából, esetleg egy kicsivel több lehet a c. Például ha 2000 ls-re van, akkor kb 220 c-nél kezdünk fékezni.
-
VikMorroHun
őstag
Igen, ez lehetett, csak azt nem értettem, hogy mibe akadt be. Nem volt ott semmi, csak a talaj.
"Hát bizony ez is egy fontos szempont, mekkora üzemanyagtankod van és milyen gyorsan tudsz tankolni."
Én úgy vettem észre, eggyel kisebb tankot érdemes vinni, mint amekkora Fuel Scoop van a hajón. Pl. a Krait Mk II-nél 3 max. hatótávú ugrás belefér tankolás nélkül, és viszonylag gyorsan feltölti 5A Fuel Scoop - 4C Fuel Tank esetén. Meg a minimális ugrási távolságnak is jót tesz, ha kevesebb üzemanyagot kell cipelni feleslegesen. -
gabranek
senior tag
Egyszer vettem egy rikító zöld festést a Corvettemre. Egy óra repülés után szedtem is le róla, mert a fekete háttér előtt iszonyú zavaró volt a szinte világító mintázat
Egyébként a Frontier meg ne hajófestéseket csináljon, hanem kontent kerüljön be végre ebbe a játékba, hogy érdemes legyen visszajönni. Mert az a szomorú, hogy ezeket a skineket is kiütöttem twitchen, de annyi időre sincs kedvem elindítani az ED-t, hogy megnézzem, hogyan mutatnak -
buke
tag
csigi: csak egyet tud, de létezik program amivel többet is lehet.
Mindenesetre ezt érdemes használni a Fleet Carrier Route nevűt
[link]
Az a program amit az elején írtam 1000 tonnáig tud, de ha sokat variálod utazás közben a monitoron a képeket oldalakat akkor hajlamoss "leakadni" az automatika, tehát megállA kép alapján lépked.
-
Peppo
őstag
Teljes terheléssel egy 500-as ugrás132 tonna. Üresen kb. a fele. Legalábbis ennyi volt, mikor utoljára ugrottam vele, ami már jópár hónapja volt.
Mikor kijött a FC még duplája volt a fogyasztása, de aztán lejjebb vitték, ami jó ötlet volt. Most kb. korrekt. Továbbra sem olcsó mulatság, de végre el lehet vinni akárhova úgy, hogy nem kell napokig bányászni hozzá a naftát. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Dehogynincs: inara commodity search. Rendezd csökkenő sorrendbe "supply" szerint.
-
Peppo
őstag
Bányászattal fedezni az üzemanyagot elég húzós, ha egyedül mész. Ilyenkor jobban jársz, ha inkább bevásárolsz egy full raktérnyi tríciumot, kidobálod az olyan modulokat, amelyekre nincs szükséged (pl. Shipyard nem kell, ha csak a te hajóidat viszed, ill. ha más pilótáknak csak 1 hajójuk van bedokkolva nálad. Outfitting is automatikusan jár a tulajdonosnak. Ez a két modul együtt majdnem 5000 tonna.). Ha rendesen kipucolod a rakteret (marad kb. 24000 tonna hely, majd televeszed tríciummal, fullra megtankolod, akkor azzal oda-vissza megjárod a Beagle Pointot. Annál messzebb meg nincs semmi. Persze, ha kitérőket szeretnél tenni, akkor már előfordulhat, hogy valahogyan pótolni kell. Én visszafelé a Colonia irányába kerültem, és ott vettem valamennyit, ami már elég volt hazáig. De pl. az is segít, ha mikor már teljesen tele a raktér meg a tank is, még bedokkolsz egy kb. 800 tonnás szállítmánnyal is (Type9 vagy Cutter elbír ennyit), mert a hajód raktere nem számít bele az össztömegbe. Ez így együtt már elég kell legyen egy oda-vissza útra bárhova a galaxisban. Az egész kijön kb. 1,2 milliárdból. Azt hamarabb összeszeded, mint a tríciumot bányászattal.
Arra azért érdemes figyelni, hogy ha a bubin kívül akar az ember tríciumot venni, az jóval drgább lehet.Ha mégis bányásznál, érdemes lehet használni ezt, (mondjuk amúgy is) megtervezed vele az útvonalat, és ha van már felfedezett trícium-lelőhely útközben, akkor azt írja.
Nagy utakat azért így nem vállalnék be, rengeteg idő elmenne a bányászattal. De ha csak egy kicsi hiányzik, azt lehet így pótolni.Ha viszont többen mentek, akkor simán járható út ez is. Persze akkor legyen mindenkinek bányászhajója a fedélzeten! És még akkor is felkészülhetsz, hogy a végére nagyon fogod utálni a bányászatot.
Azért hosszú utak előtt egy útvonaltervet érdemes csinálni, hogy ne 20000 fényévnyire érjen a meglepetés, hogy kifogytál.
-
Snoke
tag
Hát igen, a tricium bányászat lehetséges a jegyes gyűrűkben, de nem hatékony. Más jól fizető küldetésekkel kell megkeresni a pénzt és megvenni valahol. 50k / tonna körül szokott lenni az ára, kicsit olcsóbb, ha megtalálod a jó eladót. Mire bányászva szerzel egy tanknyi triciumot, az alatt a 100-szorsát keresed meg a megfelelő küldetésekkel.
-
-
Dijon Libra
csendes tag
Áh, legyintettem egyet és lemondtam róla. Szűkös volt a határidő, én meg amatőr szálítóként kevés esélyt láttam rá, hogy sikerül összeszedni ezeket a ritka ásványokat.
Utólag néztem csak, hogy a küldetésadó jelezte is, ez egy csapat alapú küldetés,
nem hiába tejelt volna több millát. -
Dijon Libra
csendes tag
Fú, hát nagyon köszönöm a válaszokat!
Sikerült ráérezni, valóban a túl alacsony repülési szög volt a hiba.
Egyébként nagyon élem a felszínen való bányászatot, elképesztő addiktív. Főleg az az űropera zene, ami bányászás és felfedezés közben felcsendül, na az...
Jelenleg Bromellite-re vadászok. Célba is vettem egy jéggyűrűs bolygó aszteroida mezejét. Küldtem a kutató drónokat, de mielőtt még kielemezte volna az aszteroida nyersanyag tartalmát, már lőtték is seggbe a Type-6-emet.
Mondjuk számítottam rá, hogy nem lesz egyszerű a bányászat az ilyen helyeken.
Lényeg a lényeg, hogy csak becsúszik a kosárba az az Odyssey a napokban.
-
Snoke
tag
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Volt hogy én is kajtattam valami után sokáig mindenhol, de 2-3 ilyen eset után el kellett fogadnom hogy nagyon hamar eljön az a pont amikor már nem éri meg a ráfordított időt. És biztos hogy volt olyan, amikor vagy 4x fordultam rá más-más helyekre miután felmentem SC-ba, és semmi eredménye nem volt. Szóval nem tökéletes a dolog - ami nem baj - vagy lehet hogy egyszerűen a kisorsolt legritkább értékek olyan alacsonyak, hogy mondjuk egy bekékített területre, ami így is akár sokszáz négyzetkm, egyetlen példányt rak ki - na azt próbáljuk csak megtalálni...
#47394 Raymond: na ma jutottam el a 3. évadig, és hát beszrás hogy mennyire ütött a 2. rész vége! Sírtam!
A legjobb sci-fi sorozat valaha! A korábbi részek is kellemesek azt leszámítva amit már írtam, de ahogy előkészítették, megalapozták ezt a csattanót, az egyszerűen a történetfűzés és a dramaturgia örökranglistáján a No.1.! Amúgy mekkora volt viszontlátni az Orbis állomás prototípusát a Főnix által
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Óóó, sajnos ez "normális", én sokszor futottam bele olyan helyekbe akár légkörrel, ahol az egyik fajta élőlényből egy árva példányt nem lehetett fellelni, hiába jelezte a szkenner kék foltokkal.
For All Mankind: tényleg nézhető, profin van megcsinálva, csak a kötelező unalmas feminizmus+homárpropaganda zökkent ki egy kicsit. Meg ha már ilyen durván átírják a múltat, kivehették volna azt a szörnyű bagózást is, hihetetlen hogy 5 perc nem tud elmúlni úgy hogy valaki ne fújja a füstöt. Még jó hogy a holdbázison nem megy ez (bár whiskey-t ÜVEGBEN azt azért vittek magukkal :)) ) Nem tudom, volt-e valami céljuk az egésszel a szórakoztatáson kívül, de nekem az jön le, hogy akarva-akaratlanul azt támasztják alá, valami nagyon nem stimmel a hivatalos narratívával, mert normális esetben egy holdraszállást követően valahogy így kellett volna alakulnia az űrkutatásnak, ehelyett eltelt fél évszázad, és lófsz se történt, csak makognak hogy "nehéz lenne újra felépíteni az infrastruktúrát" meg "elvesztették" az emberiség állítólagos legnagyobb teljesítményéről szóló összes adatot...?!?
-
VikMorroHun
őstag
100 fényév? Az semmi.
Na jó, nem semmi, de ahhoz a 400+ fényévhez képest nem sok, ami ahhoz kellett, hogy átszeljem a bubit, hogy eljussak arra az állomásra, ahol meg akartam venni az új hajót. Még szerencse, hogy a térképészeti cuccok eladása előtt megnéztem a Shipyardot, így kiderült, hogy nem is árulnak Krait MK II-t. Úgyhogy kereshettem egy másik állomást. Ahhoz meg kellene valamilyen engedély. Jó, akkor egy harmadikat. Meg is van. Alig 100 fényévnyire, ráadásul olyan útvonalat kaptam, hogy nem lehet menet közben tankolni. Kis módosítással már igen.Végül eljutottam a célhoz, eladtam az adatok nagy részét, és megvettem a hajót. Majdnem teljesen fel is sikerült szerelni (még semmi extra dolog nincs, csak ami kapható egy állomáson), mert 100 millió jött össze a becsült 60 helyett. Ráadásul az első jutalom helyszíne alig 27 fényévnyire van...
-
VikMorroHun
őstag
Igen, benne van az ismert hibák listájában.
Megvettem az Odysseyt. Hát, érdekesen indult. Nem a gyakorló küldetésre gondolok, az sima ügy volt, miután délelőtt megnéztem Youtube-on (csak nem tudtam, hogy mindenkinek ezzel kezdődik
).
Egyszerűen nem akarta felfogni a játék, hogy ha Analyze Mode-ban van a hajó, és a Discovery Scanner gombját nyomkodom, akkor nem kéne előkészíteni a sugárfegyvereket, hanem indítani kéne a Discovery Scannert. Még azután sem, hogy a fegyvereket teljes mértékben letiltottam a Fire Group panelen. Szerencsére kilépés és újraindítás után megjavult. Illetve a galaxis térképet is alaposan átalakították, ahhoz is hozzá kellett szokni.Már csak azt nem értem, mi az, hogy csak bizonyos bolygókra lehet leszállni. Mert egy Water world, ahol nincs szilárd felszín, azt még megértem. De pl. egy High Metal Content World esetén, ahol szilárd az egész bolygó felszíne, ugyan miért nem lehet?
-
Snoke
tag
Nálam is ilyen. Akkor a legjobb, mikor egy nav beacon körül nézelődöm épp és valaki megtámad. 25 darab sárga jelölő közül keresgélni kell ki lő épp rám, nehogy olyat találjak el, aki nem hostile. Vadásznak parancsot kell adni, hogy támadja a kijelölt célpontot, különben ott nézelődik mellettem.
-
wollnerd
aktív tag
A sorozatlővőjének a 3° fokos jitter-re miatt. (fogalmam nincs mit jelent magyarul a szó) amit DEA elmagyarázott.
A lényeg hogy minél tovább lövöd, annál pontosabb lesz, végül szuperpontos. Persze sztem tarthatna ez rövidebb ideig...
-
buke
tag
-
duvi
nagyúr
Ha már új SRV, itt trailere is: Introducing the Scorpion SRV
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
Peppo
őstag
Én is úgy emlékszem, hogy az első mérnök, akinek 5 Pusht kellett vinni, elfogadta azt is, ami egy korábbi küldetésből maradt nálam, és lopottnak számított.
Szerintem az Odyssey előtti időkből számító küldetéseknél tényleg csak azok voltak jók, amiket ők adtak. Ha buktad valamiért a rakományt, hiába vettél máshol ugyanabból a cuccból, nem fogadták el.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Hát igen, ezért jó ha van tartalék. A fejlesztésekhez elég sok fog kelleni, ezekből ilyenkor egyet be kell áldozni. A küldetés nem ragaszkodik ahhoz a példányhoz, amit emiatt adtak, bármilyen szabályozó jó. Hatalmas mázlival esetleg a lerobbant SRV-ben (ha van) lehet egy nem lemerültet találni.
-
wollnerd
aktív tag
Igen, köszi, nemrég néztem utánuk.
A legjobbak az Manticore Intimidator és az Extinction. Ezek full engizve akár egy lövéssel képesek pajzsostul is kiiktatni.
Csak hát az matigyűjtés... Sokkal nehezebb mint a Horizon-os és sokkal több időt vesz igénybe... Még csak nem is létezik igazán kockázatmentes mód mint a hajósnál! Ez így nem oké... dehát angolok... -
Megoldódott!
Leírom, okuljatok belőle.
Mivel a bootképernyőn még ott pörgött szépen a Kraitom, reménykedtem, hogy a játék még számon tartja. Így is volt.
Elrepültem egy feszíni bázisra, felballagtam a kilátás végett egy szép hegyre, majd hagytam lemerülni minden energiát és megfulladtam.
Ekkor életbe lépett a biztosítás dolog és pénzért meglett a hajóm.
Ijesztő volt csupaszon, na.. -
Deaxus
tag
Ezt a technikát kezdtem el én is alkalmazni.Most már elég jól megy a dolog.
Viszont a különféle cuccosok beszerzése elég nehezen megy.Nem is nehezen,inkább hosszadalmasan.
Nem vagyok holmi tolvaj,aki belopódzik és kilopkodja a cuccosokat a szekrényekből,én lelövök mindenkit,bevárom az erősítéseket,azokat is lelövöm,kirámolok mindent,és a végén leállítom a generátort is(a poweres cumóért). Ez mennyivel becsületesebb.Ugye?
Ez így sokkal hosszabb idő,de nekem így tetszik.
Elsőre mérges voltam,hogy nem lehet minden cuccoshoz csereberével hozzájutni,de végül is így korrektebb,meg növeli is a játékidőt.
Most az első mérnökhöz próbálom összeszedni az 5 "pusht". Kellene a nagyobb hátizsák.A következő meg az éjjellátó lesz,mert bizonyos helyeken nagyon hiányzik.
Meglepett, hogy kipucoltam két helyet,és ezzel meg is lett a 400 ARX-os heti kvóta.Gondolom ezen később változtatnak.
Azt melyik gombbal tudom elérni,hogy eltegyem a kezemben lévő dolgokat?Erre még nem jöttem rá. -
duvi
nagyúr
Igen, ruhából és fegyverből is ki lehet fogni max. grade 3-as szintűeket. Még ritkábban engizetteket is.
Szerverek lelőve. Itt a mai patch note.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
A fejlesztések, amit bármelyik állomáson a boltban lehet csináltatni, megnyitják a helyeket a mérnöki módosításoknak (amellett, hogy a ruha/fegyver értékei is nőnek). Egyes szinten nem lehet mérnökölni, kettesen már fel lehet rá tenni egy mérnöki módosítást, hármason még egyet azaz összesen már kétféle lehet rajta, és így tovább az 5. szintig.
Azt nem is tudtam, hogy boltban lehet kapni eleve magasabb szintű cuccot mint 1, de azt nem hiszem, hogy 5-öst is árulnak valahol, mert igazán azzal lehetne sok rohangálást megúszni. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Óóó, akkor ennyi. Pont a gyakorló után vesztette el a beállítást. Ha ráteszel valamit arra amit Duvi mutatott, tuti menni fog! A legutóbbi frissítés nagy vívmánya az is, hogy ez a gomb lehet ugyanaz, mint a fegyvereknél az újratárazás. Logikus, mert nem lehet a kezünkben egyszerre a két dolog. Érdemes is arra tenni, mert akkor marad +1 könnyen elérhető gomb valami másnak.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Akkor itt valami a gomb-hozzárendelésekkel nem stimmel. Nézd jól át a beállításaidat, és változtasd meg, lépj ki-be, hogy megjegyzi-e stb. Persze a gyakorlóban ment, tehát ez nem kéne hogy probléma legyen...
--------
És itt a végső összetevő-lista valós számokkal: https://forums.frontier.co.uk/threads/presenting-the-odyssey-engineer-upgrade-cheat-sheet-wip-it-shows-the-materials-required-for-suit-and-weapon-upgrades-materials-for-mods-etc.578437/ -
gabranek
senior tag
Na elolvastam a posztodat és reggel óta engem sem enged be
Vagyis a főmenüig eljutok, de az is kb 10 perc, aztán onnan nincs tovább.
[HUN]NIMROD: Amúgy ahogy tegnap este nézegettem, szerintem a hajók világításához nem nyúltak sajnos. Vissza kellett térnem az anacondához a miningnél, mert pythonnal egyszerűen semmit nem lehet látni, mintha nem is világítana rajta semmi (gondolom az lehet mögötte a koncepció, hogy nagyobb hajó-nagyobb lámpa, de ez így használhatatlan).
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem vesztettél semmit, mármint a saját körülményeidhez képest. Teljesítményjavulás nincs. Sőt, bizonyos helyeken nálam mintha újabban menne át képregénybe. Főleg az olyan helyeken, ahol sok a tűz, füst, csillanás stb.
Most meg jött egy folt a foltra? Megint ápgrédel. De tényleg: van olyan köztünk, akinek a steam még mindig a saját ablakában intézi a frissítést, és nem a launchernél? Korábban ez nem így volt... Én Frontiernél vettem, aztán amikor adtak kulcsot, aktiváltam a steamet is, mert csak úgy működik a VR. Éppen arra kellett figyelnem, hogy mindig a steam frissítse, mert ha csak a launcherből csináltam, akkor a steam azt nem vette észre (pedig ugyanabban a mappában van), és ő is lefuttatta az egészet másodszor. Most meg már ő nem is hajlandó... -
oke
senior tag
Nekem WOT-nál volt hasonló problémám, akkor nekem a táp okozta ezt, viszonylag új volt a gépben és valamiért ezt a játékot nem szerette. Mással semmi baj nem volt, stresz teszteken is simán "átment". Betettem egy másik tápot, azzal nem volt hiba. Elvittem gariztatni a tápot és szerencsére cserélték is.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Mi az hogy! Nálam is kb napi két összeomlást produkál, teljesen változatos helyzetekben. Szorgalmasan küldözöm nekik vissza jelentést
És ilyenkor sokszor amikor tesznek egy lépést előre, megyünk kettőt vissza, pl az elemlámpa fénye nálam tegnapelőttig jó volt, most meg olyan mintha nem is lenne kb, egy nagyon halvány folt jelenik meg, az is rossz helyen, semmit sem ér. A fények úgy ahogy vannak borzalmasak, nem is értem, ezt eleve miért követték el. Ki volt az a vakond, aki azt mondta hogy ez az új megvilágítási modell jó lesz?...
-
gabranek
senior tag
Engem heteken keresztül szivatott az alig egyéves gépem a cégnél. Amint egy játékot futtattam vagy olyan programot ami kicsit terhelte, kis idő múlva összeomlott a windows. De volt, hogy órákon keresztül csak az alap programok futottak (thunderbird, chrome, ilyesmik) és egyszercsak dobott egy kéket...de játékkal egyből le tudtam fagyasztani.
Először hw hibára gyanakodtam és a végére az alaplapon és a rendszervinyón kívül mindent kicseréltem, de semmi nem hozott eredményt (annyival nekem jobb volt a helyzetem, hogy bluescreen view-el meg tudtam nézni a logokat, és leggyakrabban, 3-ból egyszer driver hibára hivatkozott). A végén csináltam egy teljes win újratelepítést és azóta semmi gond.
A helyedben lehet megpróbálnám a wint újratenni (ma már azért nem tart fél napig a telepítés, mint az xp, 2k vagy 98 esetében) -
Peppo
őstag
Ha ennyire nem megy nálad, érdemes lenne írni a supportnak. Nyilván most van dolguk, nem kerülsz sorra egyhamar, de általában segítőkészek, és tudnak olyan ötleteket mondani, melyekre esetleg nem gondoltál.
Igaz, esetedben bonyolítja a problémát, hogy játék elindul, és utána fagy le, de egy próbát akkor is megérne. -
duvi
nagyúr
Elég sokféle hibával találkoztam és olvastam, de a tied egyedinek tűnik. A géped bőven elég a stabil futtatáshoz. Esetleg driver, vagy valami szoftveres hiba lehet? Mindegy, hogy melyik verziót (alap, Horizons, Odyssey) indítod el? Más játéknál nem fordul elő fagyás/crash? Nincs húzva valamelyik hardvered (proci, ram, vga)? Esetleg nézhetnél egy VGA tesztet (pl. Superposition és közben fusson a HWiFO64 a részletesebb adatokért ), hogy mennyire melegszik a kártya?
-
mrzed
senior tag
Első körben ezzel izzaszd meg a vga-dat. Ha már itt gond van, akkor egyértelműen a videókártya a ludas. Ha nem crash-el a gép, nem lép ki a tesztből, akkor jöhet ez. Ha a prime95 -től fejre áll a gép, akkor lehet még ram, vagy alaplap hiba. Ezt követően kell egy memtest86 boot pendrive-ot készíteni, ezzel pontosan lokalizálni lehet a memória hibáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged