Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
válasz zolikaDB #69468 üzenetére
1, "Samuból az LH351A és B csak 1.5A-es": mit jelent, mit okoz?
Kisebb teljesítményű.
2, Ez a Luminus SST20 kb hány lument fog tudni a fent említett driveremmel, mondjuk LG HG2-vel?
Nem tudom, milyen drivered van. A lámpát többfajtával is szerelik. Ha az A6 amit lejjebb linkeltél, az jó eséllyel el fogja füstölni magas fokozaton.
LUMINUS SST-40 N5 DD NEUTRAL WHITE 5000K - ez még oké, be tudom építeni, működni fog?
Ez 5050 méret. 5x5 mm. Igazából nem tudom, a lámpádban milyen méret van, de ahhoz a mérethez van illesztve az optika.
4, Osram.
Én ezt linkeltem, itt 3535 feliratot látok: [link]Bocs, igazad van, nem 4040 hanem 3737 méret ( de nem 3535 ). Akkor is nagyobb, mint a 3535, nekem reszelni kellett a központosítókon.
mi is ez a távtartó, hol van? Miből, hol kell reszelni?
Az optika alatt szokott lenni egy távtartó gyűrű, ami központosít, és beállítja a megfelelő távolságot a fókuszhoz. Nem mindig, TIR optikáknál nem mindig szükséges ( van amelyikre integrálva van ).
A távtartó belső átmérőjének illeszkednie kell a led méretéhez, máskülönben nem központosít.Nincs ilyen driverem, nem tudom. Stabilizált induktív PWM drivereknél számít, 7135 drivereknél nem. Ez egyik sem.
Ki kell próbálni, ha osram ledet akarsz használni ( benne van a pakliban, hogy kinyírod a drivert ). Vagy, szerzel egy nem DTP csillagot, és te magad forrasztod fel rá a ledet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Delonghi Magnifica S
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest