Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Megérkezett az SP40A. Nem lesz könnyű lefotózni/videózni a különbségeket, a falon/szögmérőn annyira nem látszik, hogy milyen élőben [link] .
    Röviden: Kellemesebb tónus (szűk 5000K), kicsit nagyobb hotspot (de még mindig nem akkora mint a HL55-é), emiatt kicsit fényesebbnek tűnik. A flood széle most fokozatosan tart a 0 lumenbe, nincs meg a határozott széle a megvilágított területnek. Gyakorlatban úgy néz ki, hogy a low álláson (gyaloglósra állítva a magasságot, hogy pár méterrel elém világítson) a sima kb 50-60 centire még a flood fénnyel határozottan megvilágítja a talajt, de hozzám közelebb már semmi fény.
    Az SP40A 60 centire sokkal kevesebb fényt ad, viszont még a cipőmre is jut valamennyi fény, vagy az órámra ha megnézem az időt (miközben ugyanoda nézek/célzok) a fejlámpával. embere válogatja, nekem ez kicsit kellemesebb megoldásnak tűnik.
    Úton a LH351D-s sima is, azt még bevárom a képi anyaghoz.
    Egyébként az intelem (Please make sure that you have a good knowledge about the tints of LH351D LED before ordering) majdnem felesleges, szerintem egyáltalán nem gáz, élőben meg végképp.

    Érdekesség: Korrektek a lépcsők az SP40eken, de több tíz kipróbált lámpa után még mindig a HL55 szintjei a legkellemesebbek nekem. Ha nincs is égető szükség a 90 és 450 lumen között még egy lépcsőre, nem baj ha van (a 165 lumenes köztest használom magas fénynek, csak nagy sebességnél/erdőben lejtőzésnél rövid időre pakolom fel 420ra).
    A nagyobb hotspot miatt(?) hasonlónak tűnik a fény az SP40A 5 és a HL55 10 lumenes állása, illetve a 90/55 is. A 450/420 esetén csak kicsikét tűnik világosabbnak a Fenix.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák