- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4844 üzenetére
Bocs a késésért, a hsz-m után rögtön mentem szunyálni, kiheverni a tegnapit... Többé kevésbé sikerült
A grafikáját nem bántottam, félreértettél. Az ugrás hiánya abból fakad például, hogy a motorba nem volt beépítve. Ezt leszámítva hibátlan, mind grafika, mind mozgások terén. A kezelés tényleg megszokható, bár én sem szeretem a külső nézetes mászkálást. Obliban ugyan szoktam, de csak hosszú sétáknál. Witcherben is a válfölöttit használom, az a legbarátibb. Az az "ide kattintok, ide megy, oda kattintok, oda megy", nekem nem tetszik. Nem túl RPG-s szerintem
A mozgásokról meg csak annyit, hogy nagyon színvonalasan vannak kidolgozva, és többnyire nagyon szépek, és impozánsak. Igaz a kivégzések elég viccesek olykor, de ezt is a motor hibájának rovom fel. Sőt nem is hiba, inkább korlát....Amivel összefutottál, az nem csalás, hanem pech. Mellesleg 6ot ki kéne tudni nyírni az elején is, szégyelld magad
Pedig én még "nehéz" fokozaton tolom. Hozzáteszem, h Spoiler az a hülye ghoul-os küldi is pont élt, amikor kísértem a csajt, és amikor megtámadott 3-4 bargeszt, akkor pont ott volt egy ghoul is, az uccsó oltárnál. Nah ott én is beszoptam
De reloadnál okosabb voltam...
Amúgy utána a csajszi elhív ugyebár "valahova" másnapra, de az a gáz, hogy nem emlékszem a részletekre, és a küldi eltűnt a Naplómból.
SpoilerOFF
Übersoldier? Az nagyon über játék
Én azt hiszem az eggyel játszottam, de ritka poén volt. Szó-szó, nem volt rossz, de én mindig is jobban fogok húzni egy CoD-hoz. De ha pl a CoD2-vel összehasonlítom az Übersoldier-t, akkor nem mondom, hogy a CoD a győztes. Csak a név miatt asszociál mindenki a CoD-okra, de lehet jobbat csinálni. Bár aláírom(vélemény!, nem tény!!) hogy nagyon jók a CoD-ok, a World at War-hoz is sok reményt fűzök.
A honlapod meg sasolom, kíváncsi vagyok mire jutsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest