- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3116 üzenetére
Hát, nem tudom, milyen verzió az (mondjuk lehet, hogy nálam is csak a modok csinálták a könyvtárakat, már nagyon régen telepítettem), de qtp3 readme-jét, ha elolvasnád, abban le van írva, hogy csak ki kell tömöríteni a Data mappába (akár vannak azon belül ilyen mappák akár nincsenek), aztán az Archive (most már) Alteration-t kell alkalmazni az ott leírtak szerint (kép is van). Az Alteration azért kell, hogy ha BSA-ból veszi a program az original elemeket, akkor ezzel felülírd, tehát elméletileg nem szükséges a meshes, stb. könyvtáraknak ott lenniük.
Én csak ebből tudok kiindulni. De ha működik, akkor tök mindegy, hogyan érted el, nem?
Gondolom, akkor te, végül is a bonyolultabb módon, beszerkesztetted a QTP3 fájljait az eredeti bsa archívumokba.
Karidnak sok a cucc? Nem kell újratelepítened, elég, ha kikapcsolod a modokat a launcher Data files menüjében, aztán ha lesz új VGA-d, csak bekapcsolod, nem kell betöltési sorrenddel és hasonlovakkal játszani.
Armamentarium csomagban bent kell lenni mindennek. Hogy érted, hogy hiányzik? Lehet, nem jó helyre tömörítetted ki. (Van általam át nem szerkesztett mod, amelyik saját könyvtárat csinál, onnan kell bemásolni, de ezt az archívumban meg tudod nézni.) DLC-ket a Ko9 telepíti fel (végül is ezeket a küldetéseket teszi bele a játékba), valamint az unoff mods patch is DLC... néven telepíti a modjait.
Most megnéztem, Armamentarium Data mappával készült, tehát azt kicsomagolni Oblivion főkönyvtárba kell, nem a Data-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest