Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
rendszeresen árulják aprón külün a dokkot, gondolom ők is megvették egyben és külön eladják.
Pár hete vettem én is egyet 49ért. Egy gtx1050-et tettem bele
Azért is vettem, mert 100W (valójában 96W) pd tápot is ad a kábelen és lan és usb3 port is van a dokkon. Egy sata is van benne, de nem lenne szerencsés azzal lassítani a gpu sávszélt. és tényleg 500W tápja van.
Ahhoz képest, hogy egy jobb fajta type-c dokkoló 40 körül kezdődik (+tápegység is kell ahhoz) simán megérte.
A rövidebb, gyári tb3 kábelén kívül műkdök ezzel a relative olcsó, usb4-es, 1.2m kábellel is, így jobban le tudom helyezni. [link] -
-
haxxika
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
PE4C-nek nagyon felment most az ára. Inkább tényleg vedd meg ami fent van, tudod azt is noti adapterrel használni.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Pe4l+1 slotos vga+kompakt házikó+Dell da2 brick?
Jó az aláírások...True story sajnos xDProtézis: Köszi, a kitöltését és gratula. Üdv a klubban..Hátha AxBattlert is meggyőzi sikered a dgpu mentesség csodálatos előnyeiről(bár szerintem tud róla, mert mintha a jó múltkorában tőle kértem volna tanácsot noti ügyben, aztán vettem egy dgpus w520at xD). Végtagjaidra vigyázz azért... Nehogy bekapja a vga ventije... Drága mulatság lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kacsakcs
csendes tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ugyan ilyen laposom van. Jelenleg A18 Bios verzió. Elég korlátozott ... Nincs lehetőség a dGPU tiltására. Egyedül az optimus-t tudod ki-be kapcsolni. Be: iGpu+dGpu Ki: Csak dGpu
Setup 1.x-el könnyedén letiltod. Nálam a Gtx 760 driver-ével fut az Nvs5200, ergo nem kell két driver.Belinkeltem egy képet a bios-ról. Gondolom egyről beszélünk ...

-
∂яσнυη
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem ismerem annyira a Delleket, de ha biososan lehet tilteni, akkor jó lehet...Nem kell egyébként 2 külön driver...
nando-nek így működöt:
On my Dell E6440 + EXP GDC + Win8, I proceed to:- disable the dGPU in Device Manager
- used ''DDU" to disable automatic driver installation
- remove existing AMD dGPU drivers since they hook into the iGPU drivers
- remove existing Intel iGPU drivers
- load latest Intel drivers and appropriate NVidia ones
- Using DIY eGPU Setup 1.31, disabled the dGPU and set Gen1 link speedWilliamgrant-nek is gondja volt a Dellekkel (gen1)....+dgpu+amd.......
-
Precorus
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Hali!
Én csak a saját acer aspire e571g-mről tudok nyilatkozni: nvidia dgpu mellé amd gpu semmi gubancot nem okoz, gépen se whitelist se semmi. Eszközkezelőben dgpu letilt, ennyi. Még ddu sem kell, elvan a két driver egymás mellett.(és mivel bios megcsinálja a compactiont, meg a windows is jól viselkedik, se setup, se dsdt, semmi nem kell)
Persze, ezeken csak mpcie van(a nitro családtól eltekintve, az kéne
), ami azért akadály....talán majd az optibay mellett húzom ki a kábelt, nem tudom, két nap múlva lesz csak vége a vizsgaidőszaknak 
Szóval cserébe hogy p&p, és kapsz mellé dgpu-t is ha esetleg hordozod, ha meg is oldod a kivezetést, lifegni fog a hdmi csati. Ez azért simán lehet akadály, főleg ha nem válalják neked át kiskerben a garit, mint nekem

-
válasz
AxBattler
üzenetére
Ahogy Zsolt is mondta, egyszerűbb az élet ha csak dGPU van. De amúgy simán mennek együtt is ha már sikerült összelőni. Én nem tapasztaltam nagyobb fogyasztást, tartok tőle hogy egy 3D izzasztás során a processzor így is - úgyis zabálja az áramot és melegít mint egy kályha. Az hogy van-e mellette még egy iGPU, majdhogynem tökmindegy. Kb annyit fogyaszthat alapjáraton is mint a BT modul. Nem emiatt fognak a ventilátorok csapágyasra forogni.
-
kzsolt00
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, mert szándékosan dGPU nélkülit vettem anno, de ahogy mindig olvasom a tapasztalatokat, abbó az derült ki számomra, hogy ha van opció a dGPU biosból való letiltására, akkor elég minimális az esély, hogy ebből később gond/probléma/plussz teendő legyen. Az már inkább gondot tud okozni, mikor nincs a BIOS-ban gyárilag mód a letiltásra. Akkor is le lehet ugye tiltani a dGPU-t de akkor már a Setup 1.x et kell igénybe venni, ami már önmagában megbonyolítja a dolgot. (ez sem vészes nyílván, de a semminél 1-el több cselekvés pluszba.)
-
sulaco79
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat!
A kijelző 768p-s és egyelőre nem is akarom full HD-re bővíteni. Sztem az igényeimnek egy 1GB-os ASUS GTX 750 OC megfelelő lehet. (nem vagyok fpstálib
)Amúgy az EXP GDC-s vagy a BPlus-os adaptereket ajánljátok inkább EC-s platformhoz? A gép egy Dell Latitude E5530-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért is vettem, mert 100W (valójában 96W) pd tápot is ad a kábelen és lan és usb3 port is van a dokkon. Egy sata is van benne, de nem lenne szerencsés azzal lassítani a gpu sávszélt. és tényleg 500W tápja van.

), ami azért akadály....talán majd az optibay mellett húzom ki a kábelt, nem tudom, két nap múlva lesz csak vége a vizsgaidőszaknak