-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Kacsakcs #3358 üzenetére
Sajnos sehogy, elvittem Tenkenhez és mivel neki is ilyen konfigja volt, kisakkozta.
Ha az égitestek megfelelően álltak, akkor elindult Gen1-ben, ha pedig üstökös is keresztezte őket akkor Gen2-ben is. Mivel nem akartam a dologba beleőszülni, megszabadultam attól Dell laptoptól.Igazából amúgy is utáltam (ergonómia lol), nem is nagyon értem hogy szeretik mások ezeket a gépeket, mondjuk messze nem objektív a véleményem, mert előtte is Lenovo laptopjaim voltak (csak első generációs i5 procival).
-
-
Kacsakcs
csendes tag
válasz
Kacsakcs #3350 üzenetére
Többszöri próbálkozra sem jártam sikerrel
Próbáltam két féle biossal, fel driverezet és szűz windowsba egyaránt, de semmi érdemleges.
Szűz windowsba csatlakozás során felismerte ( szabványos vga adapter ) majd ekkor a wi-fi adapter leállt és internet híján meghiúsult a Windows által telepített driverezés ... ezután az istenért nem érzékelte többször ... Valami 5let? -
-
-
ezsolti
tag
válasz
Kacsakcs #1912 üzenetére
Átfutottam a hozzászólásaidat gyorsan. Nem világos, hogy mit csináltál az nvs 5200-vel. Le kell tiltani bios-ban. Csak az integrált kártya használatát válaszd ki. Optimus kiválasztása nem jó! Az eszközkezelőben kevés letiltani! Ha nem tudod külön kiválasztani az integráltat a bios-ban akkor szükséged van a setup 1.3-as programra. Ha eddig is így csináltad akkor bocs, hogy feltartottalak!
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Kacsakcs #1904 üzenetére
(#1906) Williamgrant:Nem hinném. Nézz rá az nvs pontjaira!
Kirr:+1
Ez az eGPU pontjai!
Ne foglalkozz vele, hogy elsődlegesként ezt hozza elő.
Egyébként a kis sávszélesség miatt javasolt csak az nvidia alap drivert+physX-et felrakni(nem kell se 3d, se audio, se experience). Ha újra húzod a drivert, akkor DDU-val távolítsd el és járj el a leírtak alapján. Újraindítás szükséges a kettő között!
Javaslom a Throttle Stop progit is. Talán ér valamit, talán nem. Nekem bejött. Ott annyi, hogy a Set multiplier nél kitolod a maxi turbo órajelre.
MSI Afterburner, Nvidia Inspectorral tudod túlhajtani a karit. Ha még nem Oc-ztál soha akkor inkább ne vagy kövess egy tutoriált és lépésről lépésre haladj.
PhysX-et az nvdia kezelőpultban állítsd át, hogy a proci számolja.
Csak saját felelősségre. Az helytelen OC rövidíti a kártya élettartamát!
-
-
-
-
kzsolt00
tag
válasz
Kacsakcs #1771 üzenetére
Igen erre gondoltam. Bár most nem olvastam nagyon részletesen, de alig van különbség az i5 520 között és az i7 740 között? Mármint a linked alatti 3dmak eredmények szerint... Valami nem stimmel mert elvileg 2400 vs 3000 benchmark pont.
Illetve még lényeges különbség a +2 mag, amelyből lehet profitálni helyenként. A lol-is ad némi pluszt +2 mag miatt, ez személyes tapasztalat.Az egpu után hozzáadsz egy SSD-t és nem akarod lecserélni még évekig a konfigodat
-
kzsolt00
tag
válasz
Kacsakcs #1768 üzenetére
Alapvetően a célodhoz elég lesz egy 550TI. Bár akkor már egy GTX 560 inkább. (1920 vs 3120 g3d benchmark pont az alap verziók esetén.)
Későbbiekben egy I7 upgrade hasznos lehet. Tekintve, hogy első generáció, szerintem nem akkora nagy összeg. (csak figyelj, hogy lehet cserélned kell a tápod is nagyobbra!)
A rendszered működéséhez le kellesz tiltanod a dedikált VGA-d. ( nVidia NVS 3100M ezt ). Ehhez nagy valószínűséggel kellesz egy kicsit bajlódnod a Setup 1.x nevü programban.
Ha ez megvan, menni fog.Azt, hogy honnan, hát egy PE4C v2.0 át látok itt aprón is, ráadásul egy Dell 220 as táppal, az baromi jó üzlet.
Ha meg nem, akkor én amikor vettem, egyenesen a hwtools hivatalos oldaláról, viszont ott jön ám vámteher keményen pluszba, az amugy is nagy árra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged