Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Latitude-ben szerintem tutira lehet tiltani BIOS-ból a dGPU-t.
Egyébként külső kártyának kizárólag GeForce-ot vennék, mivel leggyakrabban nem monitoron/TV-n, hanem a belső kijelzőn játszanék, és úgy tudom, ahhoz AMD nem jó. A kérdés a notiba épített mobil Radeon chip-re vonatkozott.
De a linkelt idézeted alapján radírozni kellene, mivel a gyári Crimson driver ezek szerint össze van kapcsolva az Intel driverrel - és Ő le is tiltotta a Radeon-ját.
Én felváltva használnám a gyári belső, és az ExpressCard-on rákötött külső NVidia GPU-t. Viszont nem a gyártói VGA driver-eket használnám, hanem a legfrissebb, WHQL-es Intel/GeForce Mobile/GeForce Desktop telepítőket. (No nem vagyok egy frissítés náci, de azért 2-3 havonta update-elek!)
Kérdés, hogy ilyenkor nem keverednek össze a driver-ek (mobile és desktop GeForce)?
Lehet kettőt egymás mellé telepíteni a gépre, akkor is, ha egy időben csak az egyik chip aktív?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest