- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
kzsolt00
tag
válasz
kisza25 #1384 üzenetére
Fent volt az asztali gépemen, bár akkor még csak GTX 660 am volt, 2GB ramos. Egy az egybe megette a 2GB videó memóriát. De szélsőségek alapján nem jó általánosítást levonni.
A GTA5 ön kívül személyes tapasztalatom nincs másról, hogy nem lenne elég fullHD hoz a 2GB.
Arról nem beszélve hogy, az abszolut maximum részletességhez nem elég csak, azt is csak stabil magas fps mellett nem képes tartani, amúgy igen. Ha megelégszel kevesebb FPS el, vagy nem ultra részletességgel, akkor de, elég a 2GB fullhd hoz.
(a GTA 5 esetében, ami egy elég kiemelkedő példány, mások nem esznek ennyit)De szerintem itt senki sem akar egy eGPU rendszerrel GTA5 öt futtatni abszolút max grafon. Vagy ha igen, akkor ahhoz sem elég már ilyen szűk pénztárca.
-
Tenken
őstag
válasz
kisza25 #1365 üzenetére
Így se összehasonlítási alap. Amit muszáj megvenni az az adapter, de arról elég sok árat mondanak. Ebay-en legolcsóbb csupasz pe4l 2.1b ec-s adapter még mindig kb 22k szállítással együtt.
Minden más opcionális.
Azért nincs értelme összehasonlítani azzal amit linkeltél, mert oda akkor keress olyan lapost ami hasonló erejű procival van (ami elég fing, mellesleg). HD7770 argépen van 34k-tól, de ennél aprón találsz jobbat is. Ráadásul nv-vel a monitort is megspórolhatod.Linkelt ház amúgy nem rossz. El tudnám képzelni ehhez a felálláshoz is.
(#1368) gyurex17:
youtube video alapján ne ítélkezz...
Ha adott játékokat használsz, akkor meg tudod nézni, hogy hogyan teljesítenek egymáshoz képest a konkrét kártyák.
Adapter nem a legjobb döntés. Nem írom le miért, fuss neki még egyszer és rájössz.(#1374) Williamgrant:
Én a raijintek-esre gondoltam. Gigába nem fér vga, az nem játszik nálam. -
-
válasz
kisza25 #1363 üzenetére
1. Mikor ő vásárolt rendszert, ez a termék még nem volt elérhető.
2. Nem ugyanaz a célközönség igénye a két termék esetén.
3. Pénzügyileg összehasonlítani annyira korrekt mint egy robogót egy smarttal. Egyik esetében van egy teljes értékű laptopod + igény esetén 3D képességekre képes egységed, míg másodiknál egy barebone gép van.
Számoljunk:
HDD - 20.000 Ft
Monitor - 30.000 Ft
Cucc - 84.000 Ft
Egér + bill - 10.000 Ft
144.000 FtVS:
eGPU alrendszer - Kb. 40.000 Ft
Lenovo T510 lapos i7 procival (hwapró) - 85.000 Ft
VGA kártya (amit akarsz, de legyen egy gtx660) - 30.000 Ft
Egér - 5.000 Ft
160.000 Ft -
-
Tenken
őstag
válasz
kisza25 #1353 üzenetére
Nekem megy faszán minden, meg ment is minden próbált géppel.
Igaz, hogy én eleve olyanokat próbáltam, amire volt példa, hogy sikeres, de amire célozni akarok, hogy ha van egy kis sütnivalója meg it affinitása az illetőnek akkor nincs kockázat gyakorlatilag.
Vehetsz jobb asztalit, vagy szarabb gamert ennyiért, vagy a kettő közt ezt. Minőségi lapost + korrekt, utólag is skálázható teljesítményt.
Én egy pillanatra sem bántam meg, hogy erre adtam a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest