Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz TrueGooner #1828 üzenetére
jah ha semmi online akkor megnézem
koszonom -
Iramirez
aktív tag
válasz TrueGooner #1826 üzenetére
Úgy képzeljem mint egy offline ligát a gép ellen..?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1811 üzenetére
Vagy csak egy dlc lesz, amit megkell venni ha szeretnél Master League-át.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1807 üzenetére
Igazad van kevertem Gerrarddal. Accelerationt meg Tight Posessiont ad, végülis nem rossz de én nem venném meg ha már van egy Alonsom. Én visszaálltam arra, mert nem tudtam megszokni, hogy nem nálam van a labda, meg alakítottam annyit a játékomon, hogy tudjak vele mit kezdeni.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1785 üzenetére
Végre rájöttél! Első perctől nyilvánvaló volt, hogy mi a szándék, miután áttértek a jelenlegi modellre...
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1777 üzenetére
Hát pedig most high pressingel elég nehezen lehet előre jutni. Megnéztem az első 10 edzőjét PCn, mindegyik Alonsoról Deschampra váltott. Egy-két ellenfelem volt aki tudott mással érvényesülni, a többin átfolytak a támadások.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1774 üzenetére
Most elmezgettem a játékot és variáltam kicsit a taktikán, LBC 3 csatárral 4 vagy 5 védővel attól függően, hogy az ellenfél hány csatárral jön. Deschamp miatt meg vissza tudtam venni a speed pontokból és rátenni a védekezésre, az is segített. Meg nem tartogatom a labdát bizonyos helyzetekben, hanem amilyen gyorsan lehet átjátszom a középpályát, mert sokat abból szoptam, hogy nem oda passzolt ahova nyomtam. Így ha eladom akkor is csak az ellenfél kapuja előtt, és úgy nagyobb az esélyem, hogy a kontrájába bele tudok piszkálni.
Ezzel feljutottam div3-ba egyből. Script így is van, voltak olyan jelenetek hogy wtf (majd teszek fel gifeket) viszont kevésbé érint negatívan. Szerintem érdemes kipróbálnod. Nem mondom, hogy mindent megold, de játszhatatlanból játszható lett így. -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1774 üzenetére
Szerintem a Konami bekeményitett, mert nem elégedett a bevétel alakulásával. Gyanitom, sokan abbahagyják, akik meg maradnak egyre kevesebbet vásárolnak. Igy viszont még többen hagyják majd abba...
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1769 üzenetére
Nem azt nézi, hogy elköltöd-e vagy se, hanem azt, hogy melyik felhasználó fog több bevételt generálni.
Például ha valaki teljesen új játékos és nincs még kész csapata, viszont kivett 1-2 epicet, akkor az többet fog költeni, mint az akinek már fullos csapata van és hónapokat vár arra, hogy legyen valami értlelmes játékos. És mivel gyengébb csapata van meg játszani se tud ezért meg kell tolni rendesen, hogy ne menjen el a kedve a játéktól.
Megint más kategória aki régóta játszik és nem költött semmit, az van a létra legallján, ennél bárkit előrébb vesz aki csak egyszer vett 100 coint. -
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1769 üzenetére
Nincs összefüggés, nekem akkor is csinálta, amikor költöttem rá...
Aztán pár nappal később minden összejött 1-1 meccsen, mikor nem érdemeltem volna győzelmet, akkor is...
Én most azt vettem észre megint, hogy a frissítés hetében sokkal fluidabb volt a játék, most meg tiszta delayesnek érzem... Ezt kurvára direkt csinálják. Ez van sajnos, már nem idegesítem fel magam miatta. Ezért nem kell rákölteni egy vagyont minden héten...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1765 üzenetére
Köszi a tanácsot.
Van még valami tuti gomb kombó? -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1758 üzenetére
A tökéletességhez valóban 22 kellene, de ez csak játék, úgyhogy kettő bőven elég, csak működjön rendesen. Jelenleg nem ez tapasztalható.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1741 üzenetére
Én arról az oldaláról nem látom a játékot, hogy milyen amikor költ rá, de te meg azt nem amikor valaki nem. Az a sejtésem, hogy rangsorolhatja a játék a felhasználókat költés alapján és eleve így vannak párosítva. Úgy 60-70%-ban olyan ellenfelet kapok akinek minden lapja vásárolt epic, többnyire a legújabb. Ennyi pénzes felhasználó nemhiszem, hogy van a játékban, magyarul arra használja a játék a f2p felhasználókat hogy megadja annak az élményét pénzért a többinek, hogy mennyire jó spílerek. A maradék 1/3-részben kapok olyan ellenfelet akinél vannak ingyen lapok is, olyan akinél csak az van kb 10-ből 1. Ez kb augusztus óta ilyen, előtte más volt az arány. Azóta valami botrány, megjelenés óta méginkább. Tényleg minden meccs ilyen, hiába vagyok jobb mezőnyben az ellenfelemnél, a helyzeteket nem tudom értékesíteni az ellenfelemnek meg minden szar bemegy. Teljesen látható, hogy nem ugyanazok a feltételek, 18-ról guruló labdát nem tudja lereagálni időben a kapusom, én meg erőből lelövöm a sarokra az ötösről és kiszedi. Kb augusztusig az volt, hogy 1-2 botlásom volt div3-ig és ott kezdett kiegyenlítődni a játéktudásbeli külömbség, most div5-ben való bennmaradásért küzdök mint malac a jégen, eddig 2x estem vissza div6ba, most először sikerült bentmaradni. A keretem meg erősödött közben, nem gyengült, persze csak papíron. Mire megyek azzal, hogy ennek a de Jongnak 97-es a tacklingje, ha ilyeneket csinál frissen becserélve a meccs végén egy a kezdő sípszó óta fáradó Etoo ellen? Azért a lapért fizettek, én ezt meg ingyen kaptam és ez dönti el ki nyeri a párharcot, nem a kijelzett képességek. Minél több ilyened van annál jobban szopsz, valószínű, hogy amit tapasztaltál negatívumként az annak csak a töredéke, amit akkor éltél volna át, ha nem költöttél volna a csapatodra.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1741 üzenetére
Nekem meg elegem van ebből a mai pc világból...
Elvből se fogok olyan sportjátékkal játszani, amiben a nőket és a férfiakat összeeresztik. S akkor beszélünk arról, milyen a fizika az efootballban, meg hogy pattan a labda.
Az EA genyában, a Marta tökömtudja ki, meg Lehmann celeb magamutogató csajszi leütközi a nála két méterrel magasabb, meg izmosabb csávókat. Nagyon hiteles, így az egyenlőség nevében.
Nálam marad minden szarságával együtt az Efoci, egyébként szerintem most kifejezetten játszható számomra, kicsit másabb, újabb a meccsek dinamikája.
Aztán majd, ha befut az UFL esetleg, ha jól írták, már PC-re is kap lehetőséget nyilván 2025 elején.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1734 üzenetére
Nem a taktika miatt van, hanem mert a játék azokat tolja akik pénzt ölnek bele. Aki többet annak jobban kedvez. Váltottam én is LBC-re abban bízva, hogy ha beállok a kapu elé akkor majd nem fognak megkontrázni. Nem a lószart nem, ugyanúgy lefutja a 101-es speedre edzetett Roberto Carlosomat a 90-es speedű Gullitjával a 16-osról indulva. Én meg a 99-es speedű Mbappéval nem bírom lefutni a csuklósbusz Puyolt.
A minap játszottam egy taggal 20-25-ről lődözött, egy nem volt ami mellé ment volna, egyetlen átvétel nem pattant el tőle, a kapusom meg a felénél árnyékra vetődött, nálam ugyanezekből a java mellé megy, vagy eleve hosszan veszi át, pedig nem nyomom a futást, de ha nem akkor véd a kapus, sőt az ötösről sarokra lehelyezett labdákat is kiszedi.
Nem egyenlő feltételekkel küzd az a játékos aki kevesebbet költ a játékra mint a másik és ez mostanában egyre jobban érződik. Ezért van az, hogy átmennek rajtad mint kés a vajon, mert hiába vagy ott hogy blokkol a játék egyszerűen átengedi a labdát. Ha meg te vinnéd ugyanebben a szituban az ellenfélre akkor a 50-es védekezésű de Bruyne is megelőzi 100-as attacking awernessű Messit. Nem te irányítod, hogyan reagáljanak a csapattársak, hanem a gép dönti el, az meg előbb fogja elindítani a játékost mintsem bármit tudnál csinálni. Külön kilassítottam ezeket a szitukat, mire rávált a gép a passzot fogadó játékosra, hogy mozoghass a passz irányába, a gép az ellenfél játékosával már rég elindult és méterekkel előrébb van. Hiába van a te játékosodnak jobb skillje nem ez a döntő, hanem az, hogy mennyi pénzt lát benned a játék.
Az idei verzióban megjelent ez a smart assist, ami eufemisztikus elnevezése a scriptek egy fajtájának. Passzolj vagy lősz valahova, és a játék 'jobban tudja', hogy te hova akarod tenni a labdát, csak valahogy mindig az ellenfélnél köt ki végül és nem a játékosodnál. Ez eddig is volt a szöktetéseknél, nyomtam bármilyen erővel és irányba, ha röviden nyomtam hosszan adta, aztán meg hosszan adtam és röviden ment, mert sose az én játékosom mozgása határozta meg a passzot, hanem az ellenfél védőjének a mozgása, mert valójában azt célozza meg.
Ha csak taktika lenne a kihívás az rendben lenne, mert minden taktikát ki lehet elemezni, és ki lehet dolgozni ellentaktikát, de ez ennél a játéknál sajnos nem így van. -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1736 üzenetére
Egyetértek, mindkettő tele van hibákkal, hiányossággal.
Én még reménykedem a 2K Games féle Fifában. Ami tény: az idén nem jött új 2K Golf játék, pedig esedékes lett volna idén, két évente jött az utóbbi időben.
Mintha nagyon el lennének foglalva valamivel... -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1734 üzenetére
Azért ilyen, mert ez alapvetően mobilra készült játék... Ezért soha nem lesz olyan amilyennek szeretnénk.
Néztem meccs videókat az FC 25-ből, bár ne tettem volna. Labdafizika nulla, passzsebesség az egekben, játékosok mozgása katasztrófa, pont olyan mint 10 éve. Azokra a hihetetlen gyors állóhelyzetből történő mozgásokról beszélek, amelyek fizikailag nem lehetségesek... Az már csak hab a tortán ahogy ragad a lábakra a labda, bármilyen erős a passz.
Úgyhogy jó játékot![ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz TrueGooner #1718 üzenetére
Korábban panaszkodtam, de most nekem is felhalmozódott sok nyitásom, és végre értelmesek jöttek, kb ugyanazok mint neked, csak Van Buyten helyett Baresi.
Játszani még keveset tudtam, így tapasztalatom eddig nem nagyon van.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
matolcsida
csendes tag
az szép nekem 49ből 5 jött, igazából csak Davids kellett volna mert a sima hollandos epicje már megvolt és kellett 1 boosteres is és ő jött is előre, mellé jött még 4 töltelék booster akik majd eventbe jók lesznek
- Petit
- Yorke
- Zé Roberto
- Luis GarciaSeaman-t egyébként ne sajnáld nekem megvan de ugyan olyan használhatatlan legtöbbször mint a többi, ha ellened van kivédi még a puska lövést is de ha nálad akkor meg csak lepkékre vadászik
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1723 üzenetére
Nekem egy sem volt.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezek milyen nyitások?
-
matolcsida
csendes tag
válasz TrueGooner #1715 üzenetére
ez egészen biztos, mivel ha a régire is rá tehetnéd ki a fene venné meg az uj epic boosteres csoda lapokat
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1712 üzenetére
A finess driblingnek örülök, de amúgy szinte majdnem, hogy mindegy mit alakítanak a játékon amig ezt az idegesítő scriptinget ki nem veszik belőle.
Mostanában rámentem a divizióra, tizenötezredik helynél feljebb nem tudtam jutni emiatt. Itt már minden csapat tele van vásárolt epicekkel, és egyértelműen azt a játékost favorizálja a szkript amelyik többet költ a játékra. Ha csak nem teljesen vak az ellenfél akkor nulla költéssel esélyem sincs. Minden meccsen rúgok 1-2 kapufát legalább, miközben az ellenfél semmit. Kb 2 hete figyelem, hogy mikor rúg az ellenfelem kapufát azóta egy darabot nem rúgott. Én meg minden meccsen rúgok. Ez mégis mi?
Emlett még olyanok vannak, hogy a védőm lábán átmegy a labda mintha szellem lenne, meg hiába nyomom a szerelést vagy a futást hogy lépjen közbe lefagy, konkrétan megáll a levegőben, hogy az ellenfél csatára el tudja rúgni a labdát.
Én egy olyan verziót várok amikor az lesz az újtás, hogy ezt kiveszik a játékból. Addig meg költsék gyógyszerre amit ezen profitálnak. -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1712 üzenetére
Egy kis lépés a szimuláció irányába. Ez is valami.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1701 üzenetére
Nekem biztos nem lesz úgyse más opció. UFL pc-re nem jön ki, Fifa sehol semmi, Ea FC ..
Nálam mellesleg úgyis megvan az, hogy néha kevésbé van kedvem játszani vele, máskor, ha olyanom van, meg egész nap ráállok. S így valahogy el is vagyok vele..
Hétvégén feljutottam div4ből elsőre div3-ba, nálam az is kb. itt kimerül, mert úgyse jön össze a div1 vagy div2.
Játékos nyitásokkal is így vagyok, néha rám jön valami és akkor mindenképp szánok 20-30 nyitást, hátha kificcen valaki. Legutóbb a Baggio, Del Piero, Totti csomag volt ilyen, hát sajna 30-ból sem jött semelyikük.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1699 üzenetére
Még mindig azt tudnám elképzelni, hogy valamilyen formában behozzák a Master League-et.
Egy online játékként, nem mint régen offline módban. Fejlődnének a játékosok, csak nyilván itt is költeni kellene a coinokat, mer az tényleg már most uncsi és nem hiszem, hogy akik eddig kinyitottak minden epic játékost, majd 2-3 további éven keresztül ugyanazokat a játékosokat megvennék... Újabb nevek úgyse kerülnek be, esély nincs egy Ronaldóra, Zidane-ra vagy Henry-ra...
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1692 üzenetére
Nincs már értelme az évszámnak, nem évente egyszer frissitik, hanem össze-vissza, amikor gondolják, hogy alkottak valamit...
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1696 üzenetére
Ja én úgy értettem a releasedet, hogy én releaseltem őket.
-
VinoRosso
veterán
Ezt nem egészen értem, azokból a lapokból lehet húzni akiket elküldtem? Ennek mi értelme? Azért küldöm el, mert nem fér be egyik keretbe se, ha meg befér akkor minek küldjem el? Hogy újrahúzhassam
Amúgy mikor jön az update? Van még 7 db 60 napos, meg 23 db 10 napos. Nem tudom megéri-e megspórolni őket.
-
redingitell
senior tag
Ez mikortól lesz?
-
ROBREGGAE
tag
Nyilván a korábbi tapasztalatokból megedződve, egy pillanatig se csodálkoznék, ha a régi sima epicből lehetne majd nyitni, de hátha nem.
Igazából nekem még jót is tesz ez, mert rengeteg felesleges játékosom gyűlt össze, így legalább rá vagyok kényszerítve, hogy ne tartogassam még 100 évig őket... Nyitni meg nyilván kinyithatok helyettük ugyanolyan használhatatlan játékosokat, de az egész játék erről szól.
Én amúgy nem várok semmit, maximum játékmenetben. Eddig nem volt semmi nagy durranás, tavaly szeptemberben sem... Akkor mitől majd pont most "fejlődik" a játék?
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1689 üzenetére
Ezt is mondta Zelnik: "Biztos vagyok benne, hogy további bejelentéseket fogunk tenni, amikor eljön az ideje."
Sokat sejtető mondat... Lényegében annyit mondott, hogy nem egyszerű a licenszek miatt, de mintha dolgoznának rajta. Egyértelmű, hogy idén már nem lesz belőle semmi.[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1687 üzenetére
Szerintem idén nem lesz belőle semmi. Akkor már bejelentették volna és némi videót is mutattak volna belőle. Az is elképzelhető, hogy egy ideje már csinálják, de nem elégedettek az eredménnyel és inkább csendben vannak.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1685 üzenetére
Ez nem jelent semmit. Kb. annyi, mintha a macskám irta volna
A 2K egyenlőre nem cáfolta a pletykákat, úgyhogy még él a remény.[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1682 üzenetére
Köszi az infót.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1680 üzenetére
Tartok tőle, hogy emiatt nem kell konzolt vásárolnom
-
Zoolee1976
aktív tag
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1672 üzenetére
Igy igaz. Én még láttam Nyilasi, Törőcsik,Cruyff, Beckembauer és társait anno. Sokkal szórakoztatóbb, élvezetesebb volt a játék a folyamatos hullámzása. Hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben.
Szerintem a City kényszeriti ki, hogy az ellenfél tiz emberrel védekezzen, mégpedig azzal, hogy brutáliasn feltolja a védősorát, sokszor az összes City játékos az ellenfél térfelén tartózkodik.Természetes, hogy az ellenfél meg tiz emberrel védekezik. Ennek az a veszélye, hogy lekontrázható a csapat, ezért amikor elveszitik a labdát, azonnal még az ellenfél térfelén vissza kellene szerezniük, ezért aztán jön a brutális letámadás, hogy a védőknek legyen idejük visszazárni. Amikor ez nem sikerül, és érezhetően veszélyes kontra támadás kezd kialakulni, azonnal szabálytalankodnak!!! Ha rajtam múlna,az ilyen szabálytalanságért, amikor nyilvánvalóan a kontra megakadályozása volt a cél, azonnal piros lapot adnék. Úgy értem, ez kellene, hogy a szabály legyen! Kötelezően piros lap minden ilyen esetben! Biztos vagyok benne, ha ezt bevezetnék, Guardiola szétrobbana a méregtől, mert megfosztanák egy fontos taktikai fegyvertől... Érdekes lenne látni mit játszana ezután a City, mert ennyire feltolt védelemmel már nem mernének játszani. -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1665 üzenetére
Nincs semmi probléma. Én nagyon várom, remélem hogy nagy durranás lesz. Amennyiben a szimuláció olyan szinten lesz, mint a PGA Tour 2K21-ben, akkor nem lesz okunk panaszra. Állitólag az NBA játékaik is rendben vannak, tisztában van a 2K Games a labda fizikájával, nem nulláról kezdik, van ott tapasztalat bőven. Viszont nagyon kritikus szemmel állok majd hozzá, ha megjelenik.
Nekem az a bajom az eFootball-al, hogy nem sok kellene a sokkal jobb szimulációhoz, meg is tudnák csinálni de valamiért nem hajlandók beletenni a szükséges melót. -
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1663 üzenetére
Tudom, hogy sok pénzt beleöltél az efootball-ba, és nehéz lesz elengened, ráadásul nagyon elégedett vagy vele, de azért engedd meg, hogy reménykedjünk egy sokkal jobb futball szimulációban, ami remélhetően nem lesz tele mindenféle szkripes csalással.
Egyébként meg általában pletykákkal kezdődiik minden. A magyar ezt úgy mondja, hogy "Nem zörög a haraszt..."
Gyakorlatilag biztos, hogy lesz, a 2K Games csinálja, a kédés csak az, hogy mikor jelenik meg? A 2K games plusz mögötte a FIFA garancia, hogy jó játék lesz. A FIFA célja nyilnvánvalóan nem az, hogy legyen egy harmadik futball játék, hanem az hogy kinyirja az EA játékát, és ehhez minden feltétel adott.
Az kétségtelen, hogy a nagy várakozásnak sokszor pofáraesés a vége, de most nem ez lesz remélem.
[link][ Szerkesztve ]
-
eddienhl999
tag
válasz TrueGooner #1651 üzenetére
Köszi a választ! Azt hiszem ezt buktam, eladtam az összeset :-)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1648 üzenetére
Jogos. Csak felkurtam magam.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1643 üzenetére
Na, az előbb mikor írtam a hozzászólást bennem is megfogalmazódott ez...
Csak egy problémám van, PC-n tolom. UFL-t véletlen sem tudom megnézni.
A fifa25-ért meg fizetni kell gondolom én, és mennyire válthatja meg a világot így elsőre.
Nekem marad ez... Mivel rohadt uncsi most is az Efootball, már azon vagyok, hogy nyáron előveszem a pes 21-et, felturbózom mindenféle kiegészítőkkel és nyomom a Master Leaguet. Forma frissítés sincs, nem is lesz EB alatt sem.
Azt nem tudom Ázsiában, Dél-Amerikában mekkora az elérésük vagy a mobiljáték mekkorát megy, mert hihetetlen, hogy akkor miért van ennyire elhanyagolva a játék. Csak erre tudok gondolni, hogy ott nem panaszkodnak annyit rá.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1641 üzenetére
Én ligába érzem ezt, hogy 1-2 ütemmel később lépnek oda a játékosaim div 3-asként. Ezek az állandó elpattanó labdák, meg rossz labdakezelések technikás játékosoknál is... Őrült nagy laggok.
Nem várok semmit amúgy, hónapok óta ugyanaz van. A legnagyobb frissítés az lesz, hogy megveheted a francia válogatottat 1200 coinért... Meg elkezdték újrahasznosítani az epic boostereket csapatokra lebontva.
-
bilon73
aktív tag
válasz TrueGooner #1636 üzenetére
nekem ez tul fifa lett
-
bilon73
aktív tag
válasz TrueGooner #1631 üzenetére
Wow…kár
mintha tobb lag cheater lenne xboxon. -
csababarca
őstag
válasz TrueGooner #1612 üzenetére
Senki se írta, én sem írtam, hogy te költöttél a játékra.
Én csak azt mondom, hogy az efootball éra előtt sokkal nagyobb százalékban adta be a jó lapokat, mint most.
Nekem. Tehát ez szubjektív, de ott akit akartam megkaptam. Lehet akkor volt szerencsém, most meg peches vagyok.Nálam az ingyenes lap az nem ez, de mindegy.
Pl nba 2k-ban vannak locker code-k, beírod, és fixen adja a valóban ingyenes lapot.
Itt meg ha belépsz, ha missionoket, csinálsz, ha, ha, ha.
Szóval más, na.De mégegyszer mondom, NEKEM korábban sokkal többször adott be lapot, 10-es packok nyitásánál pl garantáltan, mint most.
Ez nálam van, másnak meg beadja.
Ez ilyen, nem a játékot szidom, mert nincs miért, csak leírtam a saját tapasztalatom.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
válasz TrueGooner #1603 üzenetére
Én csak leírtam a tapasztalataimat, ami pedig, hogy akármennyit nyitottam, nekem soha nem adta be.
Végignéztem a csapatod, fogalmam sincs azokhoz pl hogy lehetett hozzájutni.
Hiába próbálkoztam, coinokat is gyűjtögettem bőven, de bármikor nyitottam volna, csak szart adott be.Egyébként milyen challengek adnak nyitási lehetőséget most erre? mert csak a napi bejelentkezést látom, a challengekben csak skill training, gp, training cuccok vannak.
-
redingitell
senior tag
válasz TrueGooner #1604 üzenetére
Megcsináltam az összes feladatot
Már csak a napi nyitásból adhatja...
Persze, tudom, hogy meglesz, csak jobb lett volna hamarabb.[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz TrueGooner #1598 üzenetére
Ne haragudj, de az ingyen Beckenbauer az az én olvasatomban azt jelenti, hogy megkapod tényleg mindenféle nyitás nélkül. Voltak ilyen lapok korábban is.
Én azért mondom, hogy röhejesek ezek a nyitások, mert mióta efootball néven van a játék, és játszok, a büdös életben nem nyitottam ki akármennyi nyitásból se promo playereket.
Pedig játszok majdnem minden nap, és legtöbbször a challengeket is mind megcsinálom, hogy aztán kinyithassam a noname 70es lapokat.De akkor félreértettem, és úgy érted az ingyen Beckenbauert, hogy nem ingyenes.
My bad.[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
válasz TrueGooner #1598 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam személyeskedni, de annyira fárasztó, hogy bárhova “megyek” a neten ezt látom. Kicsit kapjuk már össze magunkat, ott van minden előttünk.
-
csababarca
őstag
válasz TrueGooner #1596 üzenetére
Volt ingyen Beckenbauer?
Adott free nyitást, de egy 75-ös noname játékos pörgött ki
pedig úgy értelmeztem, hogy Beckenbauert fog adni...röhej.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
nutella1
őstag
válasz TrueGooner #1574 üzenetére
Értem. De létezik olyan komplett mod, mint például ez: [link], ami rendbeteszi a hiányosságokat (mezek, játékos arcok, bajnokságok), és amit a legérdemesebb feltenni hozzá?
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1565 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1562 üzenetére
"Attack 1: Defending Petit
Attack 2: Attacking Martinelli
Defense 1: Deep Line Petit
Defense 2: Counter Target Messi"
Ennek a működését nem használom, mert nem is értem hogyan működik. Van erről valahol valami leírás? -
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1562 üzenetére
Nálam live update alapján ilyesmi most. Gullit és Donnarumma szerződése lejárt.
Defensive a két bekkre és counter targetet teszek, akinek a legkevesebb a staminája. No meg, ha nincs a kezdőben anchor man, akkor valamelyik dmf-re teszek deep line-t.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1560 üzenetére
Négeres részhez inkább nem kívánok reagálni.
Ami a játékmenetet illeti, számomra nehezebb lett a védekezés, bár tény sose ment annyira jól, de most még kevésbé érzem mikor kell nyomnom a gombokat.
Alapból sokszor érzek késést, meg nem reagálnak a védőim, amikor a csatárokhoz kerülnek a labdák.
-
Zoolee1976
aktív tag
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1553 üzenetére
Dehogy nem lehet. Alt+F4
-
bilon73
aktív tag
válasz TrueGooner #1546 üzenetére
Petit milyen? Érdemes? Kéne egy jó dmf, makelele nem jött össze
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1546 üzenetére
Mennyiből jött 2x10 +5-öt vettél?
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1540 üzenetére
Nálam a többi eventen is előfordul (pc). De mi ez? Befuccsoltak a botok az új updatettel, vagy szándékosan csinálja egy humán felhasználó? Nem találok rá értelmes magyaráztot.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1526 üzenetére
Nekem van: Coinami.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1524 üzenetére
De most ugyanúgy C forma mint múlt héten.
C forma múlt héten 99.
C forma most 98.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1522 üzenetére
Ja szépen fejlődik mint Vini Junior ratingje, minden héten egy ponttal visszafele.
Jövő héten mi lesz, 97? -
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1519 üzenetére
Úgy kb. semmire nincs értelme. Nekem speciel már kész csapatom van régóta, tényleg csak akkor fogok nyitni, mikor saját kedvenc legendákat hoznak ki. Max Anchor Man, amiből kevés játékosom van.
Pl. ez a mostani is egy nagy hulladék Del Pieróval, Militóval, meg az Atalantás arccal.
Csütörtökön elvileg megint lesz ingyen nyitás brazil legendákból, mostanában legalább mindig kapunk lehetőséget érdekesebb lapokat kinyitni.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1514 üzenetére
Dehát ennek mi értelme van, a forma idáig is boostolta\lehúzta a skilleket. A boostolt játékosok formától függetlenül kaptak egy boostot és ha jó formában volt akkor az még rátett.
Akkor ez nem más mint egy kijelző a formához, sok értelme nincs. -
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1510 üzenetére
Nálam nagyon úgy néz ki hogy volt gameplay update, csütörtök óta húz lefele a script megint rendesen, div 4-7-es játékosok ellen alig tudok összehozni egy x-et, mert nem azt csinálják a játékosaim amit az irányítás alapján kéne nekik.
Ráadásul még a boostolt Vini Junioros lapomat is lehúzták 101-ről 99-re. WTF
-
matolcsida
csendes tag
válasz TrueGooner #1503 üzenetére
Advanced striker = Goal Poacher csupán attól függ, hogy melyiket írja ki neked a játék, hogy UK vagy US angol van beállítva neked. (UK angolnál Goal Poacher a megnevezés, US angolnál pedig Adv. Striker)
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1497 üzenetére
Kellemes Ünnepeket!
Lehet billenytűzettel rúgják (vagy valahogy d-paddal?) Én azzal rúgom alsó sarokra, 80% erővel, mindig a kapufához megy erővel. Bár ezt a kihívást nem néztem még, mostanában pihennek a (virtuális) lábak:
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1497 üzenetére
Boldog Karit!
Gondolom a finishing sokat számít még, de nálam is Ronaldo, Messi, Totti nagy erővel pontosan megrúgja, nincs aki kiszedje.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1470 üzenetére
Ezt a Maradonat hogyan lehet megszerezni? Nekem nem sorsolt semmit, egyből a Neymart adta. Ez is elég OP lap mondjuk, de azért mégis csak az isteni Diego lenne az igazi.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1483 üzenetére
Gólért és meccsért is ad gp-t. Meg gondolom majd frissítik előbb-utóbb.
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1483 üzenetére
Nem érdekel a GP, ingyen is tolnám, végre bajnoki meccsek vannak 😃
Tavaly a fifában is végig vittem vagy 10 bajnoki szezont, de az nem volt olyan élethű, játékmenet ügyileg.
Ez sokkal jobb,még akkor is, ha sajna elég fapados.PSN: fczolika
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1479 üzenetére
Dehát a gp-kért érdemes tolni a my leaguet. Kell a skillek miatt, a legacy transfersnél, meg játékosok hosszabbítására. Egyre kevesebb az itemem, jól jön majd a gp a my leagueből.
Valaki esetleg a shop-ból kivette Fermínt? Érdemes költeni rá 5000 efoci pontot?
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1475 üzenetére
Nagyon tetszik de nyilván ezt lehetne még fokozni. Még jobb grafika, edzők animáció, sokkal szebb gyep, ne legyen minden mecssen telt ház stb stb.
De most azt mondom, hogy van remény. Illetve azzal, hogy van bajnokság, engem leköt a játék. Eddig volt, hogy hetekig nem is játszottam vele.PSN: fczolika
-
VinoRosso
veterán
Én meg arra jöttem rá, hogy kell úgy tizit rúgni, hogy tuti gól legyen. Mivel csak belépkedtem a rewardokért nem kapcsoltam be a kontrollert, hanem billenytűzettel rúgtam. Jobb/bal nyíl + lefele nyíl, 80% erővel. Közvetlen a kaufa mellé megy pontosan ugyanoda mindig, így az összeset berúgtam eddig.
-
ROBREGGAE
tag
Eleve Costacurta kedvenc játékosaim közé tartozik, de emellett mindhárom helyen bevethető a védelemben, az ilyen epic lapok között aranyat érnek.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1462 üzenetére
Nálam mióta ez az update volt minden meccsen 3-4x lefagy 5 mpre a játék. Kicsit kezdem már idegesítőnek érezni, mert többedszeree emiatt kapok ki.
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1462 üzenetére
Nekem bejön ez a myliga!
Real Madriddal kezdtem egy bajnokságot. Szuper stáron nagyon élvezetes, az összes meccs izgalmas.
Első meccsen máris vereség otthon, utána egy szűk 1-1 idegenben. A következő három meccsen győzelem. Nyerni tudtam 2-1-re a Barcelona otthonában. 🙂
Volt már esős meccs is, volt már 11-es is, minden mint a cirkuszban.Full valós Real Madriddal vagyok.
Jó lesz majd a Master liga. Várom!🙏[ Szerkesztve ]
PSN: fczolika
-
matolcsida
csendes tag
válasz TrueGooner #1456 üzenetére
megkapod így is úgy is csak el kéne olvasni a leírást
[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1451 üzenetére
Na végre. Remélem tényleg így is lesz. Tehát ez egy kisebb Master liga, vagyis mini. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1452 üzenetére
Na, ez nekem való lesz. Offline jobban szeretek játszani. Online nehéz elviselni, hogy az ellenfél játékosai 5 méteren 2 métert vernek rám. Ki is lépek ilyenkor, mert nem egyenlőek a feltételek. A valóságban nincs ekkora sebességbeli és gyorsulásbeli különbség a játékosok között...
-
TrueGooner
senior tag
válasz TrueGooner #1451 üzenetére
Egy leak alapján azt is lehetett olvasni, hogy boostereket lehet majd szerezni a MyLeague-el. Az igazán király lenne.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1449 üzenetére
Mi az a Myleague?
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1447 üzenetére
Az még hagyján, de hogy az ellenfél kapuja felé irányított passzot az én kapum felé rúgja és még két játékosom is áugroja/átlépi a labdát az egy kicsit sok.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1442 üzenetére
Olyan érzés, mintha 1 ember csinálna mindent. Így 2023 decemberére összejön, hogy eventbe kerül a coop. Master League-t el se tudom képzelni ilyen tempóban mikor akarják prezentálni, 2030-ban? Vagy a croosplayt.
-
bilon73
aktív tag
válasz TrueGooner #1435 üzenetére
Kerdes mennyien jatszanak. Mert lehet en div1-ben vagyok, de csak div3 alatti userek jatszanak.
ezert kene mar az a kibaszott crossplatform.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1438 üzenetére
Csak ez mennyire megvalósítható addig, amíg létezik a srcipt.
Érdekük, hogy legyen sikerélményed, elhidd mennyire jó vagy. Ennek fényében talán jobban is vagy kapható, hogy nyiss packokat. Meg a másik, hogy van-e elég ember. PESnél is volt, hogy 5 percig keresett ellenfelet, meg még szarabbra emlékszem, mint most.
Majd akkor lesz elég ember, ha normális rewardok lesznek, normális eventekkel, több tartalommal. Én nem csak feltétlen ligáznék, de most már még a coin eventet is ledegradálták, a többi játékmód meg AI ellen említésre se méltó.
Mer a játékmenetet hagyjuk, az a fifában is egy szar. Nem az alapján kezdtek el vele annó játszani. Mára már nyilván a divat miatt, akármelyik laikus is csak a fifát ismeri, meg azzal fog játszani, mer marketingje jobb, jobban eljut hozzá.
-
ROBREGGAE
tag
És van jelentősége?
Tegnap elvertem egy 3120-as srácot simán, sokkal előrébb volt rangsorolva, mint én, kaptam is jó sok pontot érte.
Máskor meg nem tudom megverni a ratyibb csapatot, aki div6-7ben vergődik, soha nem járt fentebb. Rúgok 3 kapufát, kapusa mindent véd.
Ezt a srciptelt szart vennék ki, hogy erős találkozik gyengébbel, sok esetben a gyengébbet segíti a játék. Meg kérdés, hogy játszanak e annyian, hogy én div1-esként csak div1-est kapjak, vagy ha div8-as vagyok, csak onnan, esetleg div7-est, hatost.
Inkább azzal csináljanak valamit, hogy motiváljon div1 után meccseket tolni, vagy úgy a többi divnél is legyenek normálisabb rewardok.
-
VinoRosso
veterán
Nem tudom, hogy mennyire random ez, nekem az elején sokkal több alacsonyabb osztályú ellenfelet sorsolt, egy ideje pedig az ellenfeleim kb fele rankolt(div1-2), 30-40% div3-4 és csak kb 10-20% div5 vagy lentebb, miközben a játékosok 80% div5 vagy lentebb van. Persze nem valószínű, hogy egyforma gyakorsiággal játszanak, aki erősebb divben játszik valószínűleg több meccset tol, viszont ez szerintem nem ad annyit hozzá, hogy eg random sorsolás esetén az ellenfelek 80%-a div4 vagy jobb legyen.
Kiváncsi vagyok, hogy mit variálnak majd ezen.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1424 üzenetére
Használjuk inkább az új elnevezést. Még csak az kellene, hogy a Konami csináljon egy másik EAFC-t, abból még egy is sok... Szimuláció kellene, amennyire csak megvalósitható virtuálisan. Az utolsó nagy frissités után jobb lett a játékmenet, de azóta megint felgyorsitották a játékosokat, gyakorlatilag megint egyérintőzés az egész. Nálam az eFootball = egyérintős futball, az e betű tökéletes... Gondolom sok gyerek sirt, hogy lassú lett a játék, nem tudnak flipperezni, aztán a Konami változtatott.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz TrueGooner #1411 üzenetére
"Olykor a labdának láb sem kell egy irányváltáshoz."
Ez,sajnos az eFootball-ban is látható, és ez is a csalás , és/vagy a labdafizika hiánya miatt van.
Szomorú, hogy ilyen gyenge az UFL. No, de azért vagytok tesztelők, hogy elmondjátok mi a probléma! Ird meg nekik, csupa nagy betűvel, sok felkiáltó jellel, hogy első a LABDAFIZIKA! Második a játékosok valósághű mozgása, animációja. Minden más csak ezután következehet. Amig ezek nincsenek rendben kár az többivel foglalkozni. Ha képtelenek megoldani, akkor vegyék igénybe valamelyik kifejezetten erre szakosodott cég segitségét, azok majd megoldják. Persze, ha a labdafizika hiánya itt is azt a célt szolgálja, hogy csalni lehessen, akkor nem szóltam semmit... -
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1411 üzenetére
Mondjuk számomra a fifa is egy gusztustalan valami, mégis milliók játszanak vele.
Szerintem ez nem gátolná az embereket, hogy elkezdjenek az UFL-lel nyomulni.
Kérdés, ha egy fifa copy, szükség van-e az embereknek még egy hasonló játékra.
Efocis nem fog átmenni rá, ha fifára hajaz, fifás meg az előbbi okok miatt.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1408 üzenetére
Hát ha script nincs benne már jobb mint a fifa vagy a pes szvsz. Némi túlzással egy mobilos gombfoci is jobb a scriptnél, mert ott legalább a fizikai törvényeknek megfelelően pattan vissza a falról a korong.
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1408 üzenetére
Köszönjük az infót. Hát ez így tényleg csalódás. Nem is értem mit akarnak, akartak ezzel.
-
fczolika77
junior tag
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1401 üzenetére
Hétvégén azon múlott a div1-em, hogy nem fújta le a meccset időben ez a nyomorék játék. Legközelebb akár mekkora féregség, lefogom vinni a szögletzászlóhoz.
Na, ezek után én is kiégtem. Tegnap próbáltam meg újból. Első három meccsen 1 pontot szenvedtem össze. Valami elképesztően undorító játékmenet... Semmit nem csinálnak a játékosok, csak a szokásos.
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1398 üzenetére
Én mostanában alig alig játszok vele. Ellenfelet is nehezen dob be.
Elképzelhető, hogy kevesen játszanak vele. Nem véletlen.PSN: fczolika
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1398 üzenetére
Szerintem csak szopat. Gyorsan talál ellenfelet, 1-2 mp és már dobja is. Ez van mióta új phase indult, akármelyik divben vagyok az ellenfeleim legalább fele ilyen. Div4-ben még több is mint a fele volt, ki is hullottam egyből.
De nem ez a legnagyobb baj, csak az igazán jók azok akikkel nem vagyok pariban. A gond az, hogy tolja őket a gép valamiért (vagy engem húz le inkább).
Most is kiléptem az egyik ilyen ellen. Az első félidőben köze nem volt a játékhoz, a kapuig nem jutott el. Aztán a második félidőben éreztem, hogy valami nem oké, az első félidőben ha odaléptem akkor szerelt a védőm, utána meg hiába léptem oda nem maradt ott a labda, nyomott pár cserét aztán már oda se lépett a védőm. Nyomtam a szerelést és nem csinált semmit, még faultot se. Egyszerűen nem nyújtotta ki a lábát és az ellenfél simán elszaladt mellette.
És ez már lassan rendszeres, hogy dominálok vagy akár vezetek is ilyen ellen az első félidőben, azt a másodikban mintha elvágnák a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest