Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz redingitell #1819 üzenetére
Jobb késő mint soha.
Megint ránéztem onlinera. 3. ligában vagyok.
Kár volt. Rosszabb mint volt.
Ez nem foci szimulator, ez ugyanolyan, mint a fifa/eafootball...arcade játék.
Onlne elterjedtek a 415 vagy 424 felállások. Semmit nem csinálnak, csak előrebasszák a labdát és lesz valami, mert többen vannak elől, mint én hátul. Kozeppqlyán van egy Davids nekik, ami MINDiG egyedül a közeppályán lefüleli a passzok 70%át, odaér mindenhova. A játékosaim ha elbasznak egy passzt, ott a kontra (ez kontra? elől ál 4,5 csatár) és gól. Tegnap volt három top 5000es játékos, akik nem ezt a valóságot tagadó felállással jatszottak, és elvertem őket....szóval nem vagyok béna
Gyerekek ez egy vicc, nem szimulátor.
Sőt, az ilyen felállást támogatja a konami, mert a játékmenet programozás nekik kedvez.
LOL! Megyek vissza gép ellen játszani.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz redingitell #1816 üzenetére
Ezr mire állítjátok? [kép]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1811 üzenetére
Vagy csak egy dlc lesz, amit megkell venni ha szeretnél Master League-át.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ProEvoFan #1803 üzenetére
Csak nem bírtam magammal és folytattam az online szenvedésemet.
.....de most végleg elődöntöttem, hogy soha többé online játék. Vannak ezek a szuper csapatok, amikor úgy letámadnak, megelőznek mindig, egy paszt nem tudok megcsinálni, mert a tököm tudja miért. Nekik minden passz ok, kiugratások nem akadnak el, szerelni nem tudom őket, szöglet után leszerel, és gól, a csatárjaik nem futnak el a labdától, hanem elé menek, a kényszerítők nem akadnak el nekik
...stb....ez van. Előző két hónapban 2. ligás voltam. Most a harmadik ligában 20%os a win rátám....
Egy év múlva újra bepróbálom az onlinet.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
A mostani Arsenal pakkban Arteta az megegyezik a Didier Deschamps LCB taktikával? Van annyi cointom, lehet kipróbálom.
Mostanában fasza meccseket játszok gép ellen az utolsó előtti nehézségen. Nem könnyű nyerni, főleg mikor bajnokságban néha kötelező legend módban játszani.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz VinoRosso #1802 üzenetére
Online nyertem 6-0ra. Minden bejött. Nem csináltam semmit máshogy, mint eddig. Kb annyi történt, hogy a játékosom 4 a 2 ellen nem az ellenfélnek passzolta a labdát, stb.
Utána 2x alázott a konami. Azt csinálta ellenem, amit velem a 6-0nál.
Ez sehogy sem jó. Nagyon foshalmaz az online játék, mert nem rajtam múlik a siker. A szerver(?) eldönti hogy 4 a 2 ellen szituban Ronaldinho tud e normalisan passzolni, vagy sem.
Maradok a gép elleni játéknál. Eventek. My liga. Ennyi. Egy forintot sem költök erre a manipulált szarra.
A vicc az, hogy igy is az egyetlen normális focis játék a piacon.... -
ProEvoFan
nagyúr
Sajnos az online része még mindig a csaláson alapszik. Mármint a gép csal.
Akkor nyerek ha azt engedi. -
ProEvoFan
nagyúr
Iniesta nektek is "csak" 99re jött ki?
-
ProEvoFan
nagyúr
Feljutottam div2be. Ilyen még nem volt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1765 üzenetére
Köszi a tanácsot.
Van még valami tuti gomb kombó? -
ProEvoFan
nagyúr
Superstars nehézségen durván csal a gép. Az a baj, hogy top playeren meg unalmas, mert agyonverem a gépet. Viszont superstarson meg szívat, mert csal....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Zoolee1976 #1755 üzenetére
Ha ingyen kapnám az új ea fct, akkor sem játszanék vele.
Az efootball gameplay igy is sokkal jobb számomra.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz matolcsida #1725 üzenetére
Tavaly október óta játszom, kb 250 órám van benne.
Felteszem máshogy a kérdést. Hol is találom ezt a lehetőséget, ahol ti is nyitogattok? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1723 üzenetére
Nekem egy sem volt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1718 üzenetére
Ezek milyen nyitások?
-
ProEvoFan
nagyúr
A 2K amit az NBAval művel az példaértékű.
Nem a pénzéhes részére gondolok, hanem a tökéletes gameplayre, mert az mestermű és ez bizony bizakodó hangulatba hozza a kis lelkemet ha tényleg kiadnak egy focis játékot.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1648 üzenetére
Jogos. Csak felkurtam magam.
-
ProEvoFan
nagyúr
EB csapat választást elbasztam.
Innentől csak a csigazabálokkal tudok lenni? -
-
ProEvoFan
nagyúr
Mostanában nincs egy játék, ami ennyire felkurna online.
Nem hiszem el, hogy nem csalnak....baszki, minden passzom elekad, mindig szerelnek, de engem körbepasszolnak, folyamatosan leszerelnek, a játékosaimmal nem tudok pontossan passzolni...stb...hihetetlen. -
ProEvoFan
nagyúr
Div3ban obline nem értem hogyan csinálják,, de nem tudom elvenni tőlük a labdát ha rácsavarodnak. Meg állandóan szerelnek, ami nálam lehetetlen.
Na mindegy....ami nem megy, nen erőltetem. Maradok offline bajnokságokban. -
ProEvoFan
nagyúr
A játék online része minden csak nem foci. A lényeg, hogy minél több támadó legyen elől. Egyből előre küldik a labdát, mert úgy is több lúd disznót győz. Védekezés? Minek? A játék sokszor pontatlanul passzoltat a játékosaimmal, igy nem is kell annyi védő hátra, mert így van leprogramozva a gameplay.
Ez a játék továbbra is AI ellen élvezetes., az online része egy rossz vicc, arcade játékteremi fossss....[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
[kép]
Szoboszlai Végre. -
ProEvoFan
nagyúr
A bajnokságból hogyan tudom átmenteni a felállásomat/taktikámat az online meccsekre?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1565 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1562 üzenetére
"Attack 1: Defending Petit
Attack 2: Attacking Martinelli
Defense 1: Deep Line Petit
Defense 2: Counter Target Messi"
Ennek a működését nem használom, mert nem is értem hogyan működik. Van erről valahol valami leírás? -
ProEvoFan
nagyúr
Bajnokságban néha kötelezővé teszi a játék, hogy eggyel nehezebb fokozaton játszam le a következő meccset.
Ezt hol tudom kikapcsolni? Ugyan is ilyenkor csal a gép, állandóan elvernek....mindent kihagynak a játékosaim. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1348 üzenetére
Megoldás az offline event. En csak azt játszom.
...másik a Master League lenne...[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
1 hónap alatt beletettem 96 órát.
Nekem tetszik, teljesen jó ez. Egyedül a Master League hiányzik, de az nagyon.
Ma jött Salah totw lapja. Most boldog vagyok vele. Más jatekok mellett visszaveszem a tempót heti 1-2 eventre. Pl ami adja az ingyenes totw lapot. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz fczolika77 #1278 üzenetére
Jó lett. Szép munka.
-
ProEvoFan
nagyúr
Jöttek új pakkok.
Full csapat, inter/milan/bayern.
Vannak benne quick counter 85 edzők.
Ja és Sallai 91 cf a válogatottból.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1251 üzenetére
2040re?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1243 üzenetére
'Várós a Master League. '
+1
Amúgy erre van ígéret? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1227 üzenetére
Kb 2-3 hete játszok. Eddig kb 5500 forintot költöttem el. Ebben benne van az 500 cointos match pass is. A közepes match passt minden hónapban megveszem majd, ennyi belefér. Néha fogok vásárolni 'hét játékosa' pakkból, főleg ha végre benne lesz pl Szoboszlai, Salah...stb kedvenc.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1222 üzenetére
6x bepróbaltam, nulla sikerrel.
Pedig Drogba/Bergkamp nagy kedvencem volt anno.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Div4ben tegnap kaptam egy első osztályú játékost.Ezzel a csapattal. [kép] Hihetetlenül jól játszott. Első félidőben már négyet kaptam....
-
ProEvoFan
nagyúr
Europai POTW lapok mikor frissülnek?
Ugye én már nem latom a visszaszámlálást. -
ProEvoFan
nagyúr
Online div5ben vagyok.
Sajnos nevetséges dolgok történnek online. 2x egyedül vezetem kapura a labdát és a kapus mindent fog. Más szituáció, odaér a lehetetlenből...[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Contract Renewal nagyon lassan jön.
Megszerzésére a Mach Passon kívül van masik mód? Így egy év múlva bajban leszek. -
ProEvoFan
nagyúr
Azért itt is megvan az online betegség A játékosok elfelejtenek pontosan passzolni, meg stb. Ugyan az, mint a Fifaban. De itt legalább offline jó a gameplay.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1155 üzenetére
Itt arra gondolok, hogy a heti player of the week pakkból négyet tudok nyitni (egyet az eventből, hármat akár egy csapolt sör áráért, 300 cointért). Szóval ehhez hasonló módon a legendaty játékosok megszerzése nem ilyen egyszerű.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1153 üzenetére
Aha, akkor Seedorf epic az durva nagy szerencse volt.
Gondoltam vannak olyanok is, mint a heti 'hét játékosa' lehetőség is. Az baráti.A 300 coin nem vészes. -
ProEvoFan
nagyúr
Hogyan lehet szerezni legendás játékosokat? Gondolom pakkokban szokott lenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1144 üzenetére
Amúgy milyen taktikával nyomjátok online?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1128 üzenetére
Ok, értem. Köszi.
A közepes Match Passt megveszem minden hónapban, ez tuti. Néha befigyel majd a fullos is. Teszik a játék, nekem elég ez a tartalom, hiszen nem csak ezzel játszom. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1112 üzenetére
Igen, hülyeséget kérdeztem.
Más.
Amit a Match Passban meglehet szerezni Nominating Contract játékosokat, ezek a csillagos kártyák rövid időn belül lejárnak?[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1110 üzenetére
Esett egy epic Seedorf.
Training max lvl után megduplázódtak az elosztható pontok. Miért is?[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1104 üzenetére
Liverpool pakkot szeretnék. Volt már régebben? Szoboszlait 90re tudtam felhúzni. Edzőm még az alap, amit ad a játék. A srác nálam mindig kezdő lesz, hiába lesz nála jobb játékosom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1104 üzenetére
Az Arsenal pakk után ezek az Arsenal játékosok egyből ekkora lvl-ek lesznek?
Vagy te húztad fel training lvlel? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1098 üzenetére
Tavaly digitálisan megvettem 12ezerért.
Idén nem fogom. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1095 üzenetére
Köszi. FC 24 még nincs kipróbálva és lehet nem is lesz, mert tetszik a efootball 24. XSXre van telepítve a trial, de pl amiket írtál róla az FC24 topikban, nem valami étvágygerjesztő...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1089 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1076 üzenetére
" tud lenni a Sharp Touch, ami mostmár alapértelmezett szerint 2*L2"
Nekem nem csinál semmit, de szerintem én vagyok a béna... Beállítottam 1*L2-re.
Amúgy ha vannak még ehhez hasonló kontroller tipped, azt szívesen olvasnám. -
ProEvoFan
nagyúr
Hétvégén kipróbáltam a játékot.
Teljesen jó ez. Dögivel van benne offline event, pontosabban én vs ai meccsek, eventekbe csomagolva. Elején bőkezű a program. Messi, Neymar, Seedorf, Levandowski...stb...van a csapatomba.
Ok, ezek lehet nem erős kártyák, de kezdésnek több mint ok.
Pozitív az összkép, mindez ingyen. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1055 üzenetére
Akkor ez most valamilyen offline mód?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1045 üzenetére
[link] [link]
Innen gondoltam, hogy akkor egyelőre kuka.
Rendben, szerintem délután telepítem.
Online a pvp szerűség felbosszant minden játékban. Pl a Fifában is szivesebben játszanék kártyajátékot, ha full offlineban is lehetne futtatni a FUTot. Semeddig nem tartana nekik ezt a lehetőséget megoldani. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TrueGooner #1042 üzenetére
Rengeteg offline tartalmat kérekszépen.
Bár éppen majdnem pont most töltöttem le (de mégsem, nem akarok online játszani), mert foci lázban égek, köszönhetően Szoboszlainak. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék, hogy a játékban van már úgymond teljes értékű offline tartalom? Gondolok itt a korabbi részekből a master ligára...stb.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék hogy van offline tartalom a játékban?
Megjelenés körül mintha ígérték volna az offline bajnokságot.
-
ProEvoFan
nagyúr
Éreztem hogy megkell vennem 1000 forintért ps5re a játékot, és felrakni rá a friss szezon patcheket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest