- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
válasz ProEvoFan #1766 üzenetére
Az AI durván figyeli a letámadó játékosod mozgásának az irányát. Amennyiben ezt az irányt folyamatosan finom változtatod, az AI elbizonytalanodik. Amikor a zöld A gombot(xbox) lenyomod megtámadod a labdát birtokló játékost, de nem tudod irányitani a játékosod. Ezért hol lenyomod, hol elengeded, amikor éppen nem nyomod meg tudod változtatni a mozgásod irányát. Ilyenkor megpróbálod kitalálni merre akar fordulni,haladni, passzolni a gépi játékos és ennek megfelelően változtatsz az irányon. Mivel elbizonytalanodik, valamivel több időd lesz nagyon közel kerülni a labdát birtokló játékoshoz, és ekkor jöhet a "bekerités" az RB, ahogy TrueGooner is irta. Közben persze a játékosod sebességét is nem árt vátoztatni a megfelelő pillanatban,nem kell egyfolytában nyomni az RT gombot sem. Tehát összességében az A,RB,RT gombok összehangolt nyomkodása a lényeg szerintem, és persze a helyezkedés, ahogy TreGooner ezt is irta. Igaz, én a passzsávokkal nem foglakozom annyira, mert hiába zárok le egyet, Az AI a játékosaimat úgy helyezi a pályán, hogy marad még egy-két passzsáv, nem jön zavarba a gép. Nekem ez jött be, tegnap kettőt játszottam Superstarban, 5-0, 2-0 ide.( Egyetlen 100/100+ játékosom sincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest