Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
bilon73
üzenetére
Érdekes, hogy a konzol kategóriába nem esik bele az xbox.
Mindenesetre nem kell aggódni, ahogy néztem teljesen ugyan az ami eddig volt. Egy PvP Event, egy Themed Event és egy Ranked Event… Csak a neve változott, illetve hogy magán az eseményen FIFA helyett eFoci lesz. Továbbra is szörnyen ötlettelen a KONAMI sajnos… -
ROBREGGAE
tag
válasz
bilon73
üzenetére
Na ezeket nem tartom sokra. Vannak, akik legalább tisztában vannak a játék hibáival, de stream közben nem ordibálnak, meg szidják agyon az EA-t. Magyaroknál meg különösen jellemző ez a toxikusság.
Simán streamelném az Efocit, ha értenék hozzá meg a gépem is erős lenne hozzá...
-
TrueGooner
senior tag
-
TrueGooner
senior tag
válasz
bilon73
üzenetére
Hát... Félig...
Ha PC-n az Xbox Store-ból töltöd le a játékot, akkor az Cross-Play az Xboxokkal.A Steam-es eFootball már nem. Reméljük egyszer teljes cross-playt kp a játék, de ez évek óta ígéret tárgyát képezi, a Master League-el, és a Mobilos kontroller támogatással együtt.
-
-
TrueGooner
senior tag
válasz
bilon73
üzenetére
Ez a része igaz. Ezen már gondolkoztam, hogy jó lenne egy hely a játékban ahová oda kerül minden megjelent Epic, Legenda, stb… Akár irtózatosan sok GP-ért cserébe, mondjuk 10-15 millióért. Ez nem borítaná fel a pénzügyi irányelveiket sem, mert a 150-es Packokból meglehetne szerezni azonnal, de aki játszik és gyűjti a GP-t mondjuk fél évig, az vehetne magának egy tetszőleges Legendát.
De persze egy Piac is király lenne, de a GP-nek nincs olyan nagy jelentősége jelenleg a játékban, hogy megérjen bárkit is eladni. Egy sima adok-veszek meg szintén negatívan hatna a bevételeikre szerintem. Ki akarna Packokat nyitogatni, ha Piacról beszerezhető lenne bárki.
-
VinoRosso
veterán
Nem mindig a jobb nyer
ilyen a fociban is van. Ez annál több. Erősebb állítást fogalmaznék meg, túl sokszor nem a jobb nyer. Ez az ára a 600 millió letöltésnek.
A jövedelemzősség: rekord bevételt realizált az eFootball a legutóbbi pénzügyi évben, de a profit csökkent 30%-kal. Ha ebből azt a következtetést vonod le, hogy kiadáscsökkentéssel nagyobb profitot lehet realizálni az nem a véletlen műve.
-
ROBREGGAE
tag
Igazából nem maradsz le, van egy heted, hogy költsed rá a lóvét, amíg ki nem esik.
Előbb-utóbb gondolom megint jön Van Basten, Rijkaard meg tököm tudja melyik szerepelt már.
Ez a cserebere dolog mellesleg tényleg hiányzik. Régen volt, hogy 3 ugyanolyanért választhattál bárkit PES-nél. Itt is kellene hasonlót bevezetni.
-
ROBREGGAE
tag
Gondolom online meg továbbra se nyerhetek meg egyes meccseket, ha nem akarja a gép. Ezt a csalást nem fogják kivenni a játékból...
Lehet javult a játékmenet, meg van dinamikus időjárásféleség, de ez mind az újdonság varázsa, amennyiben a másikat vagy téged nyom jobban a játék, idővel megint háborogni fognak az emberek.
Jöhetnek ilyen 50-es csomagok stb., ez nem teszi igazságosabbá a game-t.
-
VinoRosso
veterán
Úgy, hogy csalnak. Kilaggolják a játékot amikor vesztésre állnak, és így nem regisztrálja be a vereséget nekik a játék.
Vannak olyanok is akik tényleg annyival jobbak, mert elképesztő mennyiségű időt toltak a játékba, de közel se annyi amennyit a ranglistában látsz. Aki a tetején van annak 90%-a csaló.
-
ROBREGGAE
tag
Lehet arrafele a kapcsolat is jobb, nem laggol be a játék olyan mértékben nekik, mint Kelet és Közép-Európában.
Nekem sosem volt öt bar-os kapcsolatom például. Németeknél állandóan látom az öt sávot.
Lehet amúgy nem jó honnan közelítem meg. Gondolnám, hogy biztos baszó nettel tolják, a lehető legkevesebb késéssel.
-
TrueGooner
senior tag
Létezik egy úgynevezett META taktika, amit mostmár szinte mindenki használ. [link]
Azok akik 150-200.-as streakeket csinálnak, amióta létezik PES, a META taktikát tolják online és minden apró részletét ismerik, így még azokat is könnyedén verik rutinból, akik csak most, vagy nem rég kezdték el alkalmazni. Én nem hogy soha nem META-ztam, de képtelen vagyok ebben a játékstílusban játszani. -
TrueGooner
senior tag
-
VinoRosso
veterán
Szinte biztos, hogy mobilosok voltak, nem csak ezzel a 3 csatáros dologgal volt így (én is akartam amúgy).
Mindig megnézem, hogy az ellenfelem milyen taktikával játszik, mert ahhoz választok én is taktikát, és szinte minden nap van olyan, akinek az edzőjét nem találom sehol google-al, kizárólag YT-on van róla videó és az mind mobile.
Előbányásztam az előzményekből amire mostanában rákerestem:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre nem kell aggódni, ahogy néztem teljesen ugyan az ami eddig volt. Egy PvP Event, egy Themed Event és egy Ranked Event… Csak a neve változott, illetve hogy magán az eseményen FIFA helyett eFoci lesz. Továbbra is szörnyen ötlettelen a KONAMI sajnos…
Ha PC-n az Xbox Store-ból töltöd le a játékot, akkor az Cross-Play az Xboxokkal.
ilyen a fociban is van. Ez annál több. Erősebb állítást fogalmaznék meg, túl sokszor nem a jobb nyer. Ez az ára a 600 millió letöltésnek.