Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz TrueGooner #1855 üzenetére

Nekem is ugyanez a stílusom és pont azért álltam át LBC-re mert ezzel tudom elérni az elképzelésemhez legközelebbi taktikát. Az, hogy LBC ne tévesszen meg, a felállás és a játékosok playstyleja miatt ez nem az a kick&rush mint amit a legtöbben játszanak.
    Mivel 6 játekosom van a középpályán ezért pont jók a passztávok és a helyezkedésük miatt rengeteg rombuszt alakítanak ki, gyakorlatilag körbepasszolom az ellenfelet mindenhol.
    A hole player meg a deep lying fw elképesztően jól cserél helyet pont jó az arány az alakzatbontás-tartás közt.
    Valamint az is jó ahogy az egész csapat együtt mozog, ha az ellenfél térfelén vesztek labdát van elöl elég emberem a visszatámadásra viszont ha nem sikerül visszaszerezni mozognak vissza a konrta irányába és folyamatosan ott vannak a labra körül. Az ellenfél így nehezen tud létszámfölényt kialakítani bárhol van a labda viszont nekem szinte mindig létszámfölényem van (ha nem könnyen tudok oldalt váltani mert elég széles a felállás).
    Amúgy az új META ez a szélről fejelésre ívelgetős buziság, azellen ez nem jó mert oda vonalszélső védők kellenek, ezeket a lóbszó fejelőket még a top formás Van Dyke se tudja lefejelni, az egyetlen esély ha a beadást megfogja az ember.

Új hozzászólás Aktív témák