- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
fczolika77
junior tag
Pár kép. Playstation 5.
PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Sziasztok!
A Myleague fejlődött egyébként. Van már góllövőlista stb.
Grafika is picit mintha javult volna. Kispadon végre ülnek cserejátékosok.
Lassan de fejlődik a játék..persze ez még mindig édeskevés.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Sziasztok, 1 hónapja nem játszottam, így kellemes meglepetés ért, hogy végre megcsinálták a háló mozgást. A meccs előtti animációk tovább javultak.
Lassan, de biztosan jó lesz ez. Csak, hát itt tényleg lassan haladnak a dolgok....[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
My league, SSC Napoli-val 🔵⚪
Legendás szint.
Elég izgalmas a bajnokság, még bármi lehet. 🙂[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Azért idén is jó sokat játszottam. 🎮
Az Efootball nyert idén is. ⚽
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1483 üzenetére
Nem érdekel a GP, ingyen is tolnám, végre bajnoki meccsek vannak 😃
Tavaly a fifában is végig vittem vagy 10 bajnoki szezont, de az nem volt olyan élethű, játékmenet ügyileg.
Ez sokkal jobb,még akkor is, ha sajna elég fapados.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
válasz redingitell #1480 üzenetére
Én sajnos az első 10 mecssen nagyon nyílt játékot játszottam, sok gólt rúgtam, de sokat is kaptam. Az utolsó három meccsen inkább védekeztem, nem is mentek át rajtam olyan könnyen.
Jó lenne az első 6-ba jutni.
A brazil bajnokság elég hangulatos,főleg portugál kommentátorral. A stadionok is változatosabbak, plusz eleve néhány stadion eleve licencelt. 🙂
Alig várom, hogy holnap folytassuk a bajnoki küzdelmeket.[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1475 üzenetére
Nagyon tetszik de nyilván ezt lehetne még fokozni. Még jobb grafika, edzők animáció, sokkal szebb gyep, ne legyen minden mecssen telt ház stb stb.
De most azt mondom, hogy van remény. Illetve azzal, hogy van bajnokság, engem leköt a játék. Eddig volt, hogy hetekig nem is játszottam vele.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Továbbra is tetszik a brazil bajnokság! ⚽
Szerintem eszméletlen jó az offline játékmenet.
Küzdünk mint disznó a jégen, az utolsó három meccsen gól se kaptam, bár az is igaz, hogy csak 1-et rúgtam. Pokoli nehéz az összes bajnoki... 🙂
A tabellán csupán a középmezőnyben vagyok.
Vétek kihagyni ezt a sorozatot! ☝️[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Javában tolom a Brasil bajnoki meccseket. Legendás szinten brutális a játékmenet.
Az összes meccs izgalmas.
Videó ➡️➡️➡️ [link][ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1462 üzenetére
Nekem bejön ez a myliga!
Real Madriddal kezdtem egy bajnokságot. Szuper stáron nagyon élvezetes, az összes meccs izgalmas.
Első meccsen máris vereség otthon, utána egy szűk 1-1 idegenben. A következő három meccsen győzelem. Nyerni tudtam 2-1-re a Barcelona otthonában. 🙂
Volt már esős meccs is, volt már 11-es is, minden mint a cirkuszban.Full valós Real Madriddal vagyok.
Jó lesz majd a Master liga. Várom!🙏[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1451 üzenetére
Na végre. Remélem tényleg így is lesz. Tehát ez egy kisebb Master liga, vagyis mini. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1408 üzenetére
Köszönjük az infót. Hát ez így tényleg csalódás. Nem is értem mit akarnak, akartak ezzel.
-
fczolika77
junior tag
-
fczolika77
junior tag
Az én taktikám az, hogy nem játszok!🤣
Állítólag a master liga tesztelése sikeres volt, állítólag hamarosan érhető lesz....PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1398 üzenetére
Én mostanában alig alig játszok vele. Ellenfelet is nehezen dob be.
Elképzelhető, hogy kevesen játszanak vele. Nem véletlen.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
-
fczolika77
junior tag
Online játék még tetszene is az Efootballban, ha nem laggolna, csúszna vagy mit tudom én minden második meccs. Irreális mozdulatok, stb. Iilletve tisztelet a kivételnek, de ha lövök gyorsan két gólt, akkor kilépnek és vége.
Az is gáz, hogy van a játékban vagy 30 stadion és online alig lehet belőle használni. Ez vagy hanyagság, de gondolom inkább kapacitás probléma, mert munka plusz munka lenne a Konaminak. Csak így meg tényleg nagyon fapados.
Sajnos a fifa illetve EA sports fc meg hiába csili vili, ha a játék, főleg online egy kalap szar. Semmi foci nincs benne.
Offline még szódával elmegy.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Engem ez nem igazán köt le.
3-4 meccs és elég. Inkább játszok mással.
Ha nagyon jó lenne a játék, grafika, tartalom és minden, akkor többet időt töltenék vele....
Csalódás összességében a játék. Évek alatt csak ennyit tudtak, akartak kihozni belőle. Döbbenet. 😲
Mostanában játszok a Gran Tourismóval, te jó ég, az Efootballhoz képest mennyivel jobb grafika van. Ez lenne az elvárásom 2023-ban!
Mikor lesz itt ilyen látvány?
Félek hogy soha. Félek, hogy nincs elég pénz, kapacitás a japánoknál.
Nem akarnak ebbe igazán sokat invesztálni. A végeredményt látjuk. Félig tele a pohár. Olyan nesze semmi, fogd meg jól. 😐[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1351 üzenetére
Jaja, lehetne picit csöpögtetni a bajnoki meccseket offline. Pld Mexikói vagy török vagy tök mindegy. De nem.
Nem akarnak ezek nekünk jót...
Bosszantó dolgok folyamatosan. Van ez a mexikói event online.
A Tigres stadion benne van a játékban. Természetesen nem lehet használni. Dísznek van kb.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1348 üzenetére
A Divisionokat ezek szerint el kell felejteni....
Én ma csak a mexikói eventet játszottam, 3 meccs elég is volt.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
0-3-nál sem léptem ki, milyen jól tettem. 💪🙃
-
fczolika77
junior tag
A PES 21 - et kellett volna kicsit javítani és már tökéletes játékunk lenne, grafikailag és minden szinten.
Ez van. Köszönjük Konami az elmúlt 3 évet.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
válasz VinoRosso #1333 üzenetére
Gratulálok, division 1-es ellenfél ellen mindig édes a győzelem, 3-0 az pedig önmagáért beszél... 🙃
Ma az első 3 meccsem nekem is tetszett, minden úgy alakult a pályán ahogy irányítottam a fiúkat, az utolsó két meccsen teljesen kaotikus volt minden. Nem értem...
Az irányítás nem mindig van a helyzet magaslatán. 😐[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Ukrán, orosz = 🤣 nem szeretem őket.
Efootball stadionon kívül mást nem ismernek.
Pedig van a játékban vagy 30 stadion, de nem, ők nem választanak másikat.
Laggolnak is.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Nem dehogy!
Ez az OROSZ csóka, három egyforma gólt rúgott rövid időn belül...
De, hogy???? ➡️➡️➡️ [link]PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
A fifa illetve EA online egy kalap szar, 6-6,6-4, 6-3 tenisz meccsek 🤣, akkor már inkább efosball.
Itt a tegnapi meccs összefoglaló, 1,5 perces.
Kár, hogy kilépett... ➡️➡️ [link][ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Valahogy én se játszok mostanában vele sokat, nem köt le ez a Dream Team. Felnézek, 2-3 meccs és ennyi.
Az is gáz, hogy a legtöbb játékos hátrányban kilép, így kevés az igazán jó meccs. A remény hal meg utoljára, de az elmúlt 2 év rémálom a PES 21 után...PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1312 üzenetére
Az igazat megvallva, 2-0 után kilépett, de elmentettem a két gólt, majd felrakom YouTubra.
Éreztem, hogy erős játékos, azért is néztem meg, hogy vajon mi a legjobb eredménye....PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Én meg nem tudom, hogy sikerült, de 2-0 ide 🙃
Szerintem ilyen előkelő helyen lévő játékos ellen, még nem is tudtam nyerni.[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Én Playstation 5 - ön játszok. Nagyon hiányoznak az eredeti mezek és a kijelzők.
Fifát idén biztos hanyagolom, az efootball egyre jobb.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Összességében csalódott vagyok, hogy 3 év alatt csak erre volt képes a Konami....
Grafika is csak most kezdi utolérni magát, a PES 21 még mindig szebb,a többiről már nem is beszélve...
⬇️⬇️
[link][ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Ma csak 2 meccset játszottam, 1-0-ide division 3-as ellen, a másik meccs laggolgatott, kaptam egy gólt és nem szép dolog, de inkább kiléptem.
Nincs türelmem már ehhez. 🙂PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Sziasztok, csináltam egy saját TRAILER - t, sok munka van benne, remélem tetszeni fog nektek. 🎮⬇️
-
fczolika77
junior tag
válasz redingitell #1263 üzenetére
Online pedig török event, természetesen 1 stadion. 😐
Nem várom el, hogy legyen 5 valós török stadion, de legalább 2 illene.
Vagy, ha minden kötél szakad, akkor adja be randon ami van... De nem.
Efootball stadion és az összes esti meccs. Annyira unalmas már.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Akkor pedig feküdjenek rá az online részre. Időjárás változás, napszakok, stadionok. Tiszta gáz, hogy 2023-ban nem lehet teljesen egyénre szabni ezeket.
Sokszor még offline se!PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Én költöttem már erre az efootballra összesen vagy 10.000-ret,de mondjuk két év alatt az lófasz...
Egy szuper Master ligáért simán adnék évente annyit.[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz redingitell #1245 üzenetére
Undorító ez Dream Team.
Remélem lesz valami, mert ez a tartalom kevés így.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Régi PESekben csak a sima online divisionban játszottam, valós csapatokkal. Ez a Dream Team már a halálom...
-
fczolika77
junior tag
Ma délelőtt énis toltam 4 mecset, 2 győzelem 2 vereség, az egyik division 1-es ellenfél ellen.
Tegnap is játszottam vagy 10 meccset, jó volt mind. Hál istennek nem éreztem a csütörtökii pénteki csúszásokat.
A japán event végre több stadionban megy, ennek örülök. Már csak tényleg ezek a fránya nappali meccsek hiányoznak.[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Mintha másik dimenzióban játszana a srác. Minden lövés gól volt az első félidőben. A második félidőt nem néztem.
🎮
Énis játszottam de mintha nem az a játék lenne, mint mondjuk 3 napja.
A játékosaim össze vissza futnak, az emberváltás sem olyan gördülékeny mint eddig. Mintha laggolna is de ebben nem vagyok biztos.
Valami nem ok, ez tény. 😐[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Tachográf jah. De nem csak ez volt a gáz, észrevettem bár kicsit későn, hogy tegnap voltak csúszások. Nem sok de pont annyi, hogy egy picit későn reagált.
Na majd ma. 🙃PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1214 üzenetére
Nem tudom ma mi volt. 5 meccs győzelem nélkül...
Szerintem ennyit jelent, hogy éjszakás vagyok a héten. Elég egy minimális tompaság és már nem úgy megy a játék.
Az mondjuk tetszett, hogy az Ázsiai BL-ben eredeti kijelzők vannak, elég sokat dob a játékon. Mellé arab kommentátorral játszottam 🤘🙃[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz VinoRosso #1208 üzenetére
Engem is volt már, hogy hülyére vertek, bár sima zakóba hál istennek aránylag ritkán kerülök bele...
Vannak egészen kivételes játékosok.
Division 1-es ellenfél ellen, a szűk vereség vállalható kategória nálam.
A túl sima meccseket nem szeretem, mert ha túl gyorsan vezetek mondjuk 2-0-ra,akkor kilépnek, vagy leteszik a kontrollert...PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Ma nem játszottam de holnap folyt köv.Hátha lesz valami érdekes kihívás vagy valami a csütörtöki frissítésben.
VinoRosso, szerintem annyira gáz ez a ⭕a játékosok alatt. Az volt az első lépés, hogy én kivettem 😃🎮PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Ma 3/3 11-est kihagytam 🤣🤣 legközelebb nem vállalom el, ne adja meg Spori 🤣🤣
-
fczolika77
junior tag
Annyira imádom, 2-0-nál feladják az ellenfelek. Nem lép ki, inkább nem csinál semmit.
Jó lenne, ha kitalálnának erre valamit.Ma is játszottam 6 meccset, abból division 1-es ellenfél ellen szoros vereségeket szenvedtem. Division 2-es ellen összejött egy 4-0-ás siker, a többi győzelem papírforma eredmény volt.
Most division 5-ben vagyok.
Cambi, a Dream Teamet énis unom, jó lenne ha végre csinálna is valamit a Konami, volt rá épp elég idejük. Sokak szerint, nem is akarnak se Master ligát, se Edit módot, se semmit. 😐Ebből a dream teamből jön nekik a lóvé...[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Nincs annyi időm játszani, illetve rossz tapasztalatom van még a PESklubbos időkből.
Edzőmeccseket szoktam játszani Rudi és Batigol ellen.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Vannak buzik ez tény..
Tavaly játszottam egy igazán köcsöggel, egész meccsen tartotta a labdát és nem tudtam tőle elvenni,talán csak egy pillanatra..
Nem is akart támadni, így lett egy gyönyörű 0-0.
Labdabirtoklás 95-5% volt a javára.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Én ebben a játékban azt szeretem legjobban, hogy igenis a tudás dönt. Nyilván a taktika is fontos, de hiába a jó taktika, ha nem tudjuk kivitelezni a pályán.
Tegnapi nap után belelkesedtem, megpróbálok a következő időszakban minél feljebb lépkedni a divisionokban.
Valójában be kell vallanom, a Division 1 egyenlőre nem reális.😐Kevés vagyok én ahhoz....PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Ti nagyon benne vagytok a taktikai részben. Én ezekhez sajnos hülye vagyok. 😐Mondjuk az tegnap feltűnt, Hakimi felzárkózott a támadáshoz és jó nagy zavart okozott az ellenfélnél. Jobban bele kéne ásni magam ebbe,, hogy ki merre menjen, meddig és miért 😃⬆️↗️⬅️↙️↖️
-
fczolika77
junior tag
Az én csapatom csak 2873-as,hogy tudnám feljebb tornászni őket?
Itt a 8-0-ás győzelem a Barca ellen, csoda, hogy nem lépett ki a srác.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Ma elkapott az ékszíj! 😃🎮
14 meccs, 11 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség.Volt ebben 6-0-ás és 8-0-ás győzelem is 🙃
Énis kamerát váltottam, Blimp-re és be kell vallanom, nekem is jobban megy így. A csapat is összeállt, vissza álltam kontra játékra.😃🤘PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
Tök fura, hogy ebben a magas kamera állásban játszol. Enyém is magas, de nem ennyire 😃
-
fczolika77
junior tag
Játszogattam ma offline és online. A grafika sokat javult, lassan vissza kell szívnom, hogy szebb a PES 21.
Még egy pici javulás és jó lesz ez. 🙃
Legendás szinten brutális a játékmenet, egy élmény. Tavaly inkább fifáztam, ott soha nem lesz olyan fizika mint itt.PSN: fczolika
-
fczolika77
junior tag
PES 21 még mindig szebb...
Csodás gól 4K-ban [https://youtu.be/IIjx9uJEbZE?si=0SQ8w5cJiItOti2U][link][ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1144 üzenetére
Bellingan az brutális, bár most a valóságban is az
Én a stadion állíthatóságát várom de piszkosul, legyenek végre nappali meccsek és ne csak ezt a szar efootball stadiont erőltesse a nép, mert rém unalmas.[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
-
fczolika77
junior tag
Ismétlésnél, hogy lehet eltűntetni az összes betűt stb, hogy csak a kép legyen??? Régebben volt olyan lehetőség.
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1132 üzenetére
Nem reális az 5-5,inkább azért küldtem be, mert ilyen sok gólos meccsem még nem volt a 24-ben, illetve az is ritka, hogy egy játékos rúg 5 gólt az ellenfélnél.
2-3 gól szokott lenni többnyire.
Mostanában inkább fifáztam, az pedig online teljesen abnormális, 10 gólos meccsek zsinórban.
Efootballban egyébként division 2 a csúcs nálam. Jól látom, hogy picit gyorsult a játékmenet? Nekem ez tetszik.
Online elérhető az Ajax stadion, ez is piros pont nálam 🔴[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Ős PESes vagyok, gyakorlatilag a fél életemet ezzel a játékkal töltöttem. Fájdalom, hogy két év alatt nem tudtak nappali meccseket csinálni online...
A tartalom is a nullával egyenlő. Eredeti csapatokkal szeretnék már nappali meccseket játszani online, ezt kérem karácsonyi ajándéknak a japánoktól 🌲🙃
Platformom PS5, szívesen játszanék barátságos meccseket :ID fczolikaPSN: fczolika
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest