- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
matolcsida
csendes tag
válasz eddienhl999 #1650 üzenetére
másik profilt kell kreálnod (steam, xbox, sony, mobilon google account váltás) és ha az uj profilről indítod a játékot akkor 0-ról kezded a dolgot
-
TrueGooner
senior tag
válasz eddienhl999 #1650 üzenetére
Csak menj a Contract > Players menübe, és szerezd be az összes ingyenes játékost. Nem érdemes újrakezdeni, hiszen ha gyűjtesz elegendő GP-t, akkor eltudod kezdeni meghosszabbítani a legjobb játékosaid szerződését. Így gyorsabban lesz használható csapatod, mintha újrakezdenéd.
-
Cambi
tag
válasz eddienhl999 #319 üzenetére
Szerintem csak DIV 1-ben kapnak ratinget a játékosok, és azok kerülnek be oda.
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz eddienhl999 #292 üzenetére
Köszi szépen Eddie! Ahogy időm adja rápróbálok.Off: boxra megvettem az Nhl 22 őt,nagyon jó lett szerintem.Már ha nem csak véletlen a nevedben az Nhl !😄
Zoolee
-
eddienhl999
tag
válasz eddienhl999 #290 üzenetére
Ezt a videót találtam kontrollerrel kapcsolatban Neked. [link] A steam-es lépések a lényegesek. Persze el is kéne indítani a játékot előbb. Az indításhoz viszont találtam ezt a linket: [link]
Hátha valamelyik segít.
Esetleg még ez a videó: [link][ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
válasz eddienhl999 #287 üzenetére
Szívesen!:)
Viszont az "X" gomra nem tudom eldönteni, hogy a "Standing Tackle" vagy a "Shoulder charge" a jobb beállítás.
A támadásépítés tényleg egész jól megy, sokpasszos játékot játszom, de így is elég sok labdát vesztek az ellenfél 16-osa előtt, mert olyan mintha csak nyomnák az "X"-et mint süket a csengőt, aztán el is veszik a bogyót. 😀 Én hiába nyomom, sokszor megtorpannak a játékosok, általában 3 passzból meg egy inditasból átjátsszák a komplett védelmem... Nyilván én vagyok a béna, de fogalmam sincs mit csinálok rosszul. 😀 2 legendás CB-m, és egy Kimmich DMC-m is van. A legnagyobb probléma szerintem, hogy birtoklásra épülő taktikában nagyon magasan védekezik a csapat, de a védelmi vonal magassága egyelőre nem állítható...
-
TrueGooner
senior tag
válasz eddienhl999 #284 üzenetére
A Mach-Up, a 9-es verzióban az X volt (PS-en), ez került most át az L2-re. Ha távol vagy a támadótól és nyomvatartod, akkor megkezdi a Jockey mozgást, ilyenkor 16-oson belül még a kezét is a háta mögé teszi a védőd. Folyamatos nyomvatartás mellett, ha a közeledbe ér a labdás támadó, automatikusan megtörténik a szerelő mozdulat.
-
TrueGooner
senior tag
válasz eddienhl999 #282 üzenetére
Másnéven "Jockey", ha közel érsz a támadóhoz akkor szereléssel is megpróbálkozik a védő.
-
ROBREGGAE
tag
válasz eddienhl999 #264 üzenetére
Én a Fifától agybajt kapok, úgyhogy nem esik nehezemre visszaállni.
Viszont erre az évre kellett egy játék, amiben normálisan lehet menedzselni a csapatot. Csak ezért próbáltam ki a Fifát, mert annak tényleg jó, egy tesztnek. Játékmenetileg ég és föld azt tudom írni.
Meg persze bennem még mindig ott van ez a csalódottság, illetve az a bánásmód, amit tanúsítottak a kamuzásokkal. Kicsit még azért mindig mérges vagyok az efootballra.
-
Carvus
senior tag
válasz eddienhl999 #256 üzenetére
Én tolom még az eventeket, igaz újak már nincsenek, csak az eddigi bajnokságok+válogatott váltogatja egymást, engem továbbra is leköt arra a heti pár meccsre, amit erre szánok. 300.000 GP-t már összeszedtem + meg lesz a member reward, aztán majd kapom tavasszal a jó kis reward kártyákat...
ROBREGGAE: fifa jó?
divi#2208
-
ROBREGGAE
tag
válasz eddienhl999 #256 üzenetére
Én fifázok. Egyáltalán van valami változás a játék területén?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest