Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz VinoRosso #1802 üzenetére
Online nyertem 6-0ra. Minden bejött. Nem csináltam semmit máshogy, mint eddig. Kb annyi történt, hogy a játékosom 4 a 2 ellen nem az ellenfélnek passzolta a labdát, stb.
Utána 2x alázott a konami. Azt csinálta ellenem, amit velem a 6-0nál.
Ez sehogy sem jó. Nagyon foshalmaz az online játék, mert nem rajtam múlik a siker. A szerver(?) eldönti hogy 4 a 2 ellen szituban Ronaldinho tud e normalisan passzolni, vagy sem.
Maradok a gép elleni játéknál. Eventek. My liga. Ennyi. Egy forintot sem költök erre a manipulált szarra.
A vicc az, hogy igy is az egyetlen normális focis játék a piacon.... -
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1776 üzenetére
Nem. Nem vagyok hajlandó beállni a QC, LBC sorba… Konkrétan undorodom ettől már ha meglátom. Hát milyen szimulátor az, ahol lehetetlen labdabirtoklással érvényesülni?! Sündisznó alakzat és R2 csurig, ez az EGYETLEN taktika ami működik?! Ez egy vicc… Nem hogy kipróbálom, azon gondolkozom inkább hogy letojom a coinos eventeket is mostmár és csak simán elengedem minimum egy évre…
[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
válasz VinoRosso #1760 üzenetére
Ezen jót mosolyogtam. Én valóban szoktam két különböző sakk programot egymás ellen játszatni. Amit az első lép azt lépem a másodiknál folyamatosan. Érdekes megfigyelni a játékukat egymás ellen, én meg tanulni akarok belőle, mert nem vagyok jó sakkozó... Saját magamat tréningezem két AI segitségével
Script ellen az egyetlen megoldás, ha az EU megtiltja a területén a játékon belüli vásárlást! ( A legjobb az lenne, ha az egész világon ezt tennék.) Ekkor a Konami pénzt kérne a játékért és annyi, nincs több bevétele, nincs értelme a scriptnek a továbbiakban. Egyébként vannak országok ahol már betiltották, Ausztrália, Hollandia ilyen, talán Belgium is, és gondolom van még pár amelyről nem tudok. Nem lenne ez olyan meglepetés az érintett cégeknek, sok országban kiverte már a biztositékot ez a megoldás. Én biztos, hogy pezsgőt bontok aznap. Ismerek olyan mobil játékot, melyben néhány lootért( igaz, a legértékesebb lootok a játékban) 45.000 Ft-ot kérnek! Akárhogy számolom ez több. mint 100 Euro... Ennyit nem kérnek a legnagyobb AAA cimekért konzolon vagy PC-n, amiket sok évig fejlesztettek! A játék ingyenes, de ez akkor is botrányosan sok. Rájuk férne már némi rendszabályozás. -
BaJaZo
aktív tag
válasz VinoRosso #1750 üzenetére
Te irtad:" Nem te irányítod, hogyan reagáljanak a csapattársak, hanem a gép dönti el, az meg előbb fogja elindítani a játékost mintsem bármit tudnál csinálni."
Persze, hogy a gép dönti el, hiszen az adott pillanatban általad irányitott egyetlen játékoson kivül, az összeset a gép (AI) irányitja.
Ezért lenne fontos a két egymástól független AI, igy az ellenfél AI-ja nem tudná mire készülsz, és nem tudná előbb elinditani a játékost csak némi késéssel. Ahogy a valóságban is: a védekező csapat mindig kis késéssel tud reagálni a történésekre, és ez a kis időbeli különbség az, amit a támadó csapat vagy ki tud használni vagy nem. Ez itt sajnos nem igy van. Ezért állitom, hogy egy AI van, ha meg kettő, akkor szarul van megirva.[ Szerkesztve ]
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz VinoRosso #1748 üzenetére
Ezek szuper tények a Konami lebuktatásában, rabolják az időnket evvel a mocskos pénzéhes hozzáállásukkal.Sajnos.az emberek birkák, és nem képesek hatni rájuk.Evvel már simán amerikában perbe fognák őket, és meg is érdemelnék! Csaló szar játék?Nem kell játszani vele szólna a régi mondás.Nem egyszerűen csak írtani kell a világban bármelyik cég hasonló hozzáállását az emberekhez.Ezek miatt van pl a mostani globális felmelegedés és közelgő összeomlás.Nem gondoltam túl,ha engedjük hogy lopják az időnket akkor azt engedjük el ami a legdrágább nekünk.Fordítsuk át és dobjuk fel a redditre,ott azért lenne nagyobb visszhangja!Ha neked nincsen kedved vagy időd, szívesen megcsinálom valamikor.A játékba ölt idő helyett,mert az tényleg egy nagy semmi.Kivették a 2vs2 funt is amiért volt valami értelme evvel játszani.
Zoolee
-
BaJaZo
aktív tag
válasz VinoRosso #1750 üzenetére
Pontosan amiatt van az a sok anomália amikről rendszeresen irsz, mert egy AI van.Szerintem. A szándékos csalás csak egy része a problémáknak, a másik a pocsék AI, mivel csak egy van, azért ilyen amilyen. Ez csak feltételezés részemről, egyikünk se tudja hány AI van, csak a programozók. Amikről irsz, szerintem nem szándékos csalások, csalni sokkal észrevehetetlenebbül is tud (ha akar) a program(ozó). Mindez a gyenge AI és némi bug eredménye. Ráadásul ahogy láttam a videóban, nem egy esetben saját hibádból vesztetted el a labdát vagy kaptál gólt...
Mindezzel együtt, nekem egyre jobban tetszik az eFootball, mióta nyáron megtanultam rendesen (és szabályosan) szerelni. Azóta ritkán kapok gólt. Most a cselezésre megyek rá, van itt hova fejlődni játékban, engem a taktika része különösebben nem érdekel, nem az itt a lényeg. -
BaJaZo
aktív tag
válasz VinoRosso #1748 üzenetére
Természetesen benne van a pakliban, hogy szándékosan csal a program, hiszen valahogy pénzt kell termelnie, a játék alapból ingyenes. Viszont szerintem a probléma nem csak ebből adódik. Gondoljatok bele egy olyan helyzetbe amikor a valóságban a pályán látható mindkét csapatnak ugyanaz a személy az edzője! Na vajon melyi ujját harapja meg? Abszurd még a gondolata is egy ilyen szituációnak, márpedig az eFootballban ( és persze az EA FC-ben is) ez a helyzet! Ugyanaz a mesterséges intelligencia irányitja mindkét csapatot, tehát azt csinál a csapatoddal amit csak akar!
Az lenne a tökéletes futball játék, amelyben két egymástól fggetlen mesterséges intelligencia működne párhuzamosan egymás mellett és az ellenfél mozgására semilyen befolyásuk nem lenne. Kizárólag a saját csapatot irányitaná mindkettő.
Azt nem tudom, hogy ehhez elegendő lenne-e a mai konzolok teljesitménye, de gondolom igen.
Mivel se a Konaminak, se az EA-nak nem érdeke a tökéletes szimulátor, el kell fogadni azt ami most van, nincs értelme mérgelődni, megsértődni. -
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1740 üzenetére
Szomorú… De ilyen tekintetben valszeg nem lesz jobb az EAFC sem, nem azt várom hogy jobb lesz, egyszerűen csak más.. Kicsit kell a változatosság.
Egyébként azzal nem tudok egyetérteni, sőt, egyenesen cáfolni tudom, hogy aki költ az tolva van. Most is 8.000 coinnal hagytam ott a csapatom, mert a mostani akcióba bevásároltam, ilyenkor megéri (relatív, tudom). Inkább azt tudom mondani, hogy aki minden Epicre rámegy, azzal abszolút nem lehet mit kezdeni védelmi oldalon, mert átszalad a pályán mint a gyorsvonat… Én nem akarok felhagyni az eFootballal, jelenleg is sokkal szimpatikusabb játék mint az EAFC, de egyszerűen ki kell találniuk valamit, hogy ne legyen ennyire monoton a játék…
Valami új módja a játékosok fejlesztésének (XP Card eltörlése esetleg?!), vagy új játékmódok, vagy tényleg egy sokkal mélyebb taktikai aspektus, és persze ezeknek a hibáknak (?) a javítása…
Az 4.0.0 óta egyébként k..va sok a lábakon átfolyó labda, és tényleg szinte minden távoli lövésből gól születik. De persze ez is csak a QC/LBC taktikának kedvez, mert a kontra végén nincs felállt védelem és tudnak lőni…Ma sokat nyomtam az FC-t… És ótvar kerettel is azt kell hogy mondjam, fantasztikus lett a taktikai oldala a játéknak. Van egy “without ball” alapfelállásunk, és minden posztra letudjuk bontani a feladatköröket. Aztán van egy “with ball” felállásunk, amit labdaszerzés után azonnal elkezd felvenni a csapat. Komolyan, szemmel láthatóan úgy alakul a taktikai térkép a pályán, ahogy elterveztem. Annyira jó lenne ezt az eFootballba látni, régen ez is pont fordítva volt, és a PES erőssége volt, ma már etéren is az EA vezet…
[ Szerkesztve ]
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz VinoRosso #1657 üzenetére
Lehet én is átállok a sötét oldalra ha nem annyira gáz mint ez.Offline meg ott a Football life a PES 21 smoke patchra épülve csodálatos szim.Egyszerűen lassan el kell engedni mert ez az idő már sohasem jön vissza amit ebbe rakok, és minden 5-6 ik meccs élvezetes.Ez lassan az én függőségemnek is kevés lesz
Zoolee
-
redingitell
senior tag
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz VinoRosso #1635 üzenetére
Szép munka! Sajnos én már C ben vagyok mert ahogyan jön az igazságtalan szkript ki is lépek.Majd minden meccsen ki kell,de csak azokon ahol 50 goldert megy a meccs.A fun 2vs2 legalább akkor jó ha van olyan akivel lehet passzjátékot játszani.Amugy sok liga 1 - 2 es játékosok is totál homály előre ívelős értelmetlen játékot játszanak 2vs2 ben!Nem is értem ezt az egészet, sokszor olyanoktól kapok egy perc alatt három gólt,aki addig hozzá sem tudott szagolni a meccshez,de amikor kapom a gólokat hirtelen mindenkin (védőn)átsuhan a labda.A Coinami még mindig aljaskodik evvel a játékkal.De úgy látom az egész világon ez a trend, lényeg a legnagyobb bevétel.Megérettek a multik a pusztulásra.
Zoolee
-
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1613 üzenetére
Ahogy írtam is, védekezésnél a két DMF visszazár CB pozícióba egyéni utasítás révén, így a 4 CB kellően szélesen helyezkedik ahhoz, hogy ne lehessen szórni a keresztlabdákat. Alkalmazkodom a játékhoz. Még Rummeninge-t is sokszor befutják az ellenfél védői, pedig 103-as sprintje van, akkor én miért törekednék a a leggyorsabb védőkre? A védők speed boostot kapnak a védekező harmadba, ezt biztos mindenki tapasztalta már. Akkor már inkább megpróbálom lesre akasztani a kontrákat. Kockázatos, az tény. De nekem a Te 4 védős, 3 DMF-es taktikád nagyon unalmasnak tűnik, még akkor is ha működik, ne sértődj meg.
Nem mondom, hogy nem kontráztak még le ezzel a taktikával, de amúgy kit nem? Az ellenfelek 90%-a Zeiter meg Alonso… Nem csak Te próbálkozol a kontrákkal.
Nagyon nagyon régen elhagytam a szélső védőket, mert szerintem a 3 védős felállások erősebbek a játékban. Nekem ez a játék legnagyobb élvezeti faktora, hogy amit kitalálok a Game Plan-ben az hogyan működik a pályán. Egyáltalán nem rossz eddig, tényleg.
Gvardiol és Beckenbauer sem lassú egyébként CB-nek. Saliba játszhatna Gabriel helyett a sebessége miatt, de egy Destroyert mindenképp akarok hátul tartani. A napokban nem egy Div. 1-es játékost is elkentem, szóval annyira rossz nem lehet..
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz VinoRosso #1610 üzenetére
Köszi, akkor nem a challengeknél, hanem a missionnál kell nézelődni, tiszta sor.
Na de a Te csapatod pl egy teljesen vállalható, nem a hihetetlen kategóriába tartozó csapat.
Kollégáét nézd meg, én arra kérdeztem, hogy ezeket hogy lehetett kinyitni, pénzköltés nélkül, mert nekem tökmindegy hányat nyitottam, soha nem adott be egy ilyet sem.1500 coint kuporgattam össze, hogy a Messi-m meglegyen
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz VinoRosso #1567 üzenetére
Nekem nincsen úgymond "bizonyítékom".Legyen annyi elég hogy ez a játék nem arról szól hogy ki hogyan játszik,sokkal inkább arról hogy belenyúlnak durván a játékmenetbe azért hogy annak se menjen el a kedve aki most kezdte, és az is játsszon vele aki több száz eurót ráköltött a sok legendás játékosokra.Agyon szkriptelik az egészet,de sokkal jobb lenne egy havi díjas normális játék.A múltkori kiakadásom is ezért volt,a játékban semmilyen konzisztencia nincsen,minden egyes parchnél újra kellene tanulni.Ez egy idő temető,de nekem sajnos ennél kevesebb van hogy ebbe a szarba fektessem!Ez nem picsogás egyszerű tényszerű állapotjelzés.
Zoolee
-
jkrisztian
aktív tag
válasz VinoRosso #1535 üzenetére
Szerintem alapból teljesen máshogy közelítjük meg a dolgot. Az, hogy mi mennyire hatásos az aktuális metában, engem nem nagyon foglalkoztat. Engem tényleg nem nagyon érdekel az eredmény, a saját játékomat próbálom játszani, és a legkevésbé sem érdekel, hogy mi az ami működik és győzelmet hoz. Lehetne LBC-ezni, de én azt nem szeretnék. Ha több vereségem lesz emiatt, nem nagyon bánom.
A lényeg, hogy úgy játszunk ahogy szeretünk, legyen az bármi. Nem szeretnék ezen vitatkozni ne érts félre.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz VinoRosso #1531 üzenetére
Én nem figyeltem ezt meg. Mármint eleinte körülményes és nagyon pontatlannak lehet lenni, de amint ráérzel sokkal gördülékenyebb lesz az egész. Sokkal pontosabban lehet passzolni, oda ahova csak szeretnéd, ezáltal kevésbé lesz körülményes a labdajáratásod ha érted mire gondolok. Például területbe passzolni nagyon hatásos ami nekem folyamatos fejtörést okozott assist mellett. Én úgy kezdtem el gyakorolni, hogy csak AI eventek alatt kapcsoltam be, szépen át lehet rá állni.
-
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1513 üzenetére
Azt a lapot nem lehúzták. Vagy is de, de erre számítani lehetett, mert ezek a lapok “A” és “B” formában kapnak csak boostot, alatta nem (ott van a leírasban is). Tehát ezek a POTW lapok olyan kártyák, hogyha az adott héten top formában játszott a játékos, akkor az ingame mostmár számszerűsítve is van.
Ami a frissítést illeti, a háló animáció menő lett, mást nem vettem észre. -
Cambi
tag
válasz VinoRosso #1509 üzenetére
Először is köszönöm a gyors segítséget!
Win 11-em van.
1, na ez teljesen új információ számomra, hogy így lehet kapcsolgatni úgymond, egy próbát megér mindenképpen.
2-3-ről: monitoron nyomom Displayporttal most, illetve a network lagot kizárom, mert én is gondoltam erre, ezért megnéztem simán gép elleni gyakorló meccset is, ott is pár percenként váltogatta egymást tökéletes játékélmény és az ilyen 10-20 FPS-es "játékélmény".
Arra gondoltam még, hogy Nvidia vezérlőpultban megnézem az Efootball.exe beállításaít illetve módosítok valamit, ha úgy érzem attól javulna valami.
Hőmérsékleteket is néztem játék közben, CPU és VGA sem ment 80 fok fölé se.
Köszi szépen még egyszer![ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1488 üzenetére
Majd a harmadik körben fogod megkapni a négyből az egyiket. Maradona mellett Costacurta, Ronaldo, meg a Dortmund kapusa? közül lesz nyitási lehetőség. Aztán nem tudom a kövi melyik lapnál jön. Pár hónap alatt mindegyiket megszerezzük a végén, ha minden nap rúgunk büntetőt.
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1458 üzenetére
A Coop tényleg kifejezetten szórakoztató. Elfért volna egy "Player Profile" ami összegzi a saját erősségeinket, de úgy összességében nagyon szórakoztató játékmód szerintem. 3 meccset nyomtam, mind a három 2vs2 volt, és kiváló volt a kapcsolat is.
A MyLeague-t kicsit szenvedős lesz végig nyomni, de hajt a kíváncsiság hogy mit ad (ha ad) a végén. Ha nem ad semmit, akkor nem fogom erőltetni, annyira nem jó az a mód. Offline játékosoknak viszont kiváló.
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1450 üzenetére
Egy 36 vagy 38 meccses Offline szezon, ami egy valódi bajnoki szezont igyekszik éreztetni. A meccsek különböző napszakokban lesznek, és változó időjárással. Hogy lesznek-e átigazolások, stb, azt nem tudom, vagy hogy 2 különböző szezonnak lesz-e köze egymáshoz. Állításuk szerint egy nagyon egyedi játékmódról van szó, hát legyen úgy!
-
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1441 üzenetére
Szerintem Crossplay-re gondolt, hogy a különböző platformok tudjanak egymás ellen játszani. Az tényleg nagyon kellene, mert jelenleg nincs… Nagyot dobna a párkeresés pontosságán minden bizonnyal. Érthetetlen, miért nem teszik még mindig bele, amikor anno az egész játékot így kezdték el reklámozni. Mi tartja Őket vissza? Valami engedélyük hiányozhat?
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1431 üzenetére
Ja amúgy van benne valami. Eleinte csak próbából raktam hátrébb cb-be, de most már a középpályás védekezést megoldom Vieirával, Barellával, Tchouaménivel és újabban lecseréltem a anchor manes Rodrit, mert szegény lassú és inkább betettem a west hames destroyer Rice-t, régebbi lapja volt. Mindegyik jól szerel és aránylag gyorsak is.
Elől kell kicsit alakítanom, mert Gullitot is most már CF-nek használom, így nem aktiválódik a classic 10-es style, ami amúgy LBC taktikában annyira nem hasznos szerintem. Így ő biztos pont és gyors is. Viszont Van Basten speedje 77-es, ott kell kicsit legóznom, mert érzem is itt a legutóbbi meccseken, hogy nem szuperált annyira jól. Romárió és Inzaghi meg super-sub, őket második félidőben hozom be mindig. Brazil sebességével nincs probléma, meg még cf-ben Vinicius Jr. van.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1429 üzenetére
Nagyon ritkán nézem az overallt. Ferrert is megcsináltam hogy jól tudjon védekezni.
Nálam most így festenek, ezek a legfrissebb pont elosztások. Régen Rijkaardot középpályán használtam, de ráébredtem, hogy hátul Maldininek ő a tökéletes párja. Mivel Orchestrator cb nem létezik, Rijkaardnál nem aktiválódik, behátrál inkább. Kevésbé agresszív mint Maldini, aki destroyer.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1420 üzenetére
level 2-n érzékeltem, de átváltottam 3-ra, az se jobb. Ja meg lassan minden meccs laggol.
Ma pedig még a kontrollerem is lefagyott magától, gólt is kaptam sikeresen. Régebben volt már ilyenem. Ja és haveromnál is megtörtént ez, szóval ezt a játék csinálja valahogy, gép újraindítás után működik újra a kontroller a játékban.
Vagy a gépemmel van valami, vagy ennyire szar a játék állapota, hogy minden szereléskísérletnél kurva nagy késéseket érzékelek. Vagy nem jó gombokat nyomogatok, szar ütemben, de érdekes régen meg védekezni is jobban tudtam.
Emlékszem amikor kijött ez a játék, teljesen játszható volt. Div1 is meglett, de azóta szívat állandóan div2ben, amikor néhány pont kellene a feljutáshoz.
Az is mindegy mit játszol, kikkel, mert egy idő után nem fog működni. Tapasztaltam, hogy érdekes módon egyes periódusokban a div8-as is elver, aki még soha nem járt magasabb osztályban.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1381 üzenetére
Igazából tök mindegy mit játszol hosszabb távon, ha nem lehet normálisan védekezni meg támadni.
Volt egy idő mikor possessionbe toltam, utána ugyanígy folyamatosan kikaptam, jó átváltottam lbcre, most már ott se működnek a dolgok.
Amúgy le is szarnám én a ligát, ha lenne más játékmód... De az, hogy a coinosat is lerövidítették 1 megnyert meccsre... Fél óra alatt megvan. Illetve idióta AI elleni meccsek, amik szintén uncsik. Semmi fejlődés, semmi tenni akarás. Lényeg, hogy Messinek legyen három baszó lapja, amiért kurva sokan pörgetnek.
Fifába legalább tudsz draftozni, meg mással elfoglalni magad. Milyen jó lenne itt is hasonló, mikor felkúrod magad a ligán...
-
BaJaZo
aktív tag
válasz VinoRosso #1374 üzenetére
Mert mozi az egész. Én délután újra, ki tudja hányadszor, töröltem a francba. Mostanában nem is telepitem újra, ahhoz nagy változásnak kellene történnie, de nem fog, ebben már nem is reménykedem.
Akik ezt a játékot összehozták vagy nem értenek a futballhoz és az a baj, vagy értenek, akkor viszont még nagyobb baj. -
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1338 üzenetére
Én ilyenkor nem azért szoktam besokallni mert “más megtudja venni én meg nem”, hanem mert ki nem állhatom ha egy játék ennyire a pénztárcámra játszik. Most lehetett megvenni 8 ezerért a 103-as Messit, és megint megpróbálják Nekem eladni csak most 105-ösen. Egy éven belül minden legendából lesz 104-es, 105-ös változat, aztán kitalálnak megint valamit amivel “értéktelenné” teszik a csapatod.
A Standard vagy a POTW játékosok szépen lassan ténylegesen sokkal gyengébbek lesznek a Booster lapoknál, és gamechanger lapoknak fognak számítani, de sok már most is az szerintem.
Árulják ezeket a nyomorult Boostereket külön a Shopban, még az sem ennyire arcátlanul nagy lehúzás mint 3 havonta újra eladni Messit, egyre nagyobb OVR-al… -
fczolika77
junior tag
válasz VinoRosso #1333 üzenetére
Gratulálok, division 1-es ellenfél ellen mindig édes a győzelem, 3-0 az pedig önmagáért beszél... 🙃
Ma az első 3 meccsem nekem is tetszett, minden úgy alakult a pályán ahogy irányítottam a fiúkat, az utolsó két meccsen teljesen kaotikus volt minden. Nem értem...
Az irányítás nem mindig van a helyzet magaslatán. 😐[ Szerkesztve ]
PSN: fczolika
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1319 üzenetére
Én összeteszem a kezem ha valaki kilép 2, vagy 3:0-nál mert tudom, hogy gondol egyet a játék és simán visszajön 15 perc alatt. Viszont amikor nagyon nagy az ellenszél, akkor nincs megállás. Én nagyon ritkán lépek ki, de amikor 20 perc után 3:0 van, mert se védekezni, se támadni nem tudok, akkor tényleg felesleges erőltetni, kínomba csak nevetni szoktam..
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1313 üzenetére
Lassan de biztosan elveszik a kedvem az egésztől… Az utóbbi 1-2 hétben csak a “kötelezőt” nyomom le, A Tourt is sokszor csak szimulálva. Ennek így ebben a formában az égvilágon semmi értelme. Pláne, ha EZ igaz, akkor majdnem az van amit mondtam. Pofátlan módon újra és újra kifogják adni ugyanazokat a játékosokat, egyre erősebb formában. Szintén nem látom ennek így értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz VinoRosso #1286 üzenetére
Lehet valami ilyesmi igen, mert kétlem hogy ennyire én voltam a balfék.
Tényleg az volt, kapura lőtt, kapusom meg kiütötte akárhova, ott termett egy ellenfél, és bepofozta akárhonnan, miközben a játékosaim nézték.Én meg ha megfeszültem se tudtam gól lőni, többször vezettem a kapusra 1v1-ben de legtöbb esetben be sem vette a lövést, belevezettem a kapusba.
Na mindegy, div5-ben vagyok, próbálkozok.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1282 üzenetére
Rám nézve szerencséje a játéknak, hogy nincs alternatívája, mert rég letöröltem volna a picsába. Meg nyilván van benne pénzem nem kevés.
Div2-ben maradtam múltkor, második felvonásnál tartok. Ugyanúgy uccsó két meccsemen kell 2 pont, hogy benn maradjak. Hasonló forgatókönyv, valahol a közepén elkezd a játék csalni, persze ikszelek meg ki is kapok.
Erre most a 8. meccsre 5-0-ra nyerek, bármilyen megerőltetés nélkül. Máskor is ugyanazt játszom, ugyanúgy vannak vagy nem a játékosaim formában...
Offline tök játszható, ott vannak a játékosaim, ahol kellenek. Az instrukciók is működnek, ahogy leállok ligázni, máris összevissza rohangál mindenki a pályán. Igazából tök mindegy mit állítasz.
Lassan, de biztosan eljutok arra a pontra, hogy kurvára nem foglalkozok a felállással, a taktikával, a játékos profilokkal. Hiszen semmi értelme az egésznek.
Amikor én kétszer olyan gyorsan mozgok, mint az ellenfelem... Vagy pont fordítva... Teljesen elveszti az értelmét, hogy ezt a játékot valami szimulátorhoz hasonlítsam.
Ugyanaz a szenny, mint a fifa, ezt a céget is ugyanúgy a lóvé érdekli most már, kiadva ugyanazokat a játékosokat századjára... Nem javítanak direkt semmit, telnek a hónapok.
Content sincs, leszarják magasról, hogy lenne valami más, amit a szétcsalt liga helyett tolna az ember. Akár egy Master League.. Vagy egy WL-hez hasonló dolog.
Sokági védi az ember, hogy idő kell, de most már eltelt nem kevés hónap, s nem látok előrelépést.
-
csababarca
őstag
válasz VinoRosso #1282 üzenetére
utóbbi három napban ugyanez.
nem tudok nyerni, de gólt lőni is alig.
közben nyelek 6-7-8 gólokat, előtte sose volt ilyen.
de három meccsen 6 öngólt lőttem.
5 gól meg olyan volt, hogy kapusom a támadó elé ütötte.szóval most vagy én felejtettem el játszani, vagy iszonyat erős ellenfeleket dobott a játék.
vagy script utolért.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
BaJaZo
aktív tag
válasz VinoRosso #1269 üzenetére
Ez bitang nagy gól volt...
A scriptet engedd el. Ha úgy vesszük, az egész játék egy nagy script. Mindenben a program dönt. Fölé rúgod vagy mellé, esetleg lyukat rúgsz, mindent a program számol, ki tudja milyen meggondolás alapján.
Megnéztem ezt a török kihivást, nekem elsőre összejött a győzelem, igaz sovány 1-0 volt, pedig nagy fölényben voltam. Mindketten Galatával játszottunk. Régebben játszottam online, feltűnt, hogy a labda fizika messzebb van a valóságostól, mint offline. A megpattanó labdák 90%-a az ellenfélhez került, nyilvánvalóan nem véletlenül... Bosszantott, de ezzel együtt kell győzni, nincs más lehetőség. -
fczolika77
junior tag
válasz VinoRosso #1208 üzenetére
Engem is volt már, hogy hülyére vertek, bár sima zakóba hál istennek aránylag ritkán kerülök bele...
Vannak egészen kivételes játékosok.
Division 1-es ellenfél ellen, a szűk vereség vállalható kategória nálam.
A túl sima meccseket nem szeretem, mert ha túl gyorsan vezetek mondjuk 2-0-ra,akkor kilépnek, vagy leteszik a kontrollert...PSN: fczolika
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1200 üzenetére
Erről írtam a múltkor. Ugyanezt csinálja nekem.
Most visszajutottam div3ba, de totál katasztrófa az egész. Megint rúgok két kapufát egy meccsen meg hasonlók nyilván más meg berúgja a kipattanót.
Előző találkozón teljesen üresbe fut be Gullit, látom is, integet a holland. Jöttem szélről Di Mariával, érkezik is a fejére a labda, a védő későn ér oda, aztán elfejeli a picsába a kapu torkából. Mondanám, hogy oké, ha nem lenne rajta heading és aerial superiority. Ergó lófaszt nem ér az egész skillezés is, ha előre scriptelt minden.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1186 üzenetére
Nem, de kipróbálom az emberfogást is pluszban. Maldinit nem rakom szélre sokszor, általában Robertson van ott. Bappé, ha középen szerepel is lefut legtöbbször mindenkit, nem tudom elvenni a labdát.
Nagyjából amúgy én is ezeket használom, classic 10-esek vannak a pályán. Gullit meg Del Piero révén. A többi anchor man, box-to box és orchestrator. Meg nyilván formafüggő is kiket rakok be.
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1180 üzenetére
Hát de eleve Full-Backek nélkül nyomom. Még R. Carlos is LMF posztra van pontozva jelenleg. Igyekszem olyan csapattal játszani akiket kedvelek (Mbappe-t örömmel elhagynám, de annyira OP a csávó hogy “kénytelen” vagyok Őt játszatni, pedig unszimpatikus egy alak). De visszatérve, eszerint alakítom a taktikámat is, és ebbe most nem fér bele, hogy mind a két széle Deep Line legyen, és még 2 csere is elmenjen rájuk. Saka amúgy sem egy nagy spíler védekezésben és staminában sem.
Én nem vettem észre, hogy szétnyílna a védelem a Deep Line DMF miatt. Pont, hogy tök szépen váltanak támadás és védekezés között, labdaszerzés után Rice azonnal lép fel a középpályára. Majd próbálok róla én is valami GIF-et lőni holnap, hogy bemutassam.
Kár, hogy csak 2-2 instrukciót lehet kiszabni, ha korlátlan lenne, akkor az micsoda kapukat nyitna meg…
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1178 üzenetére
Általában a saját csapatomra szabom a taktikám, csak nagyon ritkán az ellenfélhez, ezért váltottam csak most taktikát. Ha reagálok is olykor ellenfelekre, általában meccs közben szoktam.
Az Anchor Man elhagyásától én is féltem kicsit, de a Deep Line Rice, aki a támadásoknál sem lép magasra elég jó stabilitást ad hátul, mivel visszalép Gvardiol és Dias közé. A 2 meccs alatt tényleg úgy mozgott mindenki, ahogy elképzelem, persze lehet, hogy az ellenfelek sem voltak valami acélosak.
Majd holnap lesz időm tovább tesztelgetni a csapatot, kipróbálom a Deep Line szélsőket, de nekem túl fárasztó taktikának tűnik. Az ilyen még Robi Carlost is kiszokta csinálni, nem hogy egy Saka-t. -
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1102 üzenetére
Szerencsére a vásárlás előtt, a Pack menüben, az adott Pack leírása helyes.
Ezek szerint pedig…
- Ten Hag +1 Speed.
- Xavi +1 Dribling.
- Arteta +1 Passing.Ezek a plusz értékek egyébként pont elegek ahhoz, hogy a 97-es Mbappemat 101-re, az 99-es Messimet pedig 103-ra emelje. Szóval bizonyos játékosoknál ezek az új menedzserek akár +4 OVR értéket is hozzáadnak.
Még csak megvenni, meg körbenézni volt időm, kipróbálni sajnos nem tudtam. Saka-nak nagyon örülök, egy ideje fájt a fogam egy jó Saka lapra. Eddig egy POTW Saka kártyám volt, de arra ugye nem tudtam Skill Trainert tenni.
[ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1082 üzenetére
Mindig akkor csinálja amikor 3 vagy 1,2 pontra vagyok a feljutástól, tegnap volt 4 meccsem rá, természetesen nem engedte a gép, hogy nyerjek.
Érdekes mód ilyenkor rúgok egy meccsen 3 kapufát, az ellenfél kapusa ilyenkor fog ki mindent. Nálam ilyenkor nyílik szét a középpálya és a védelem, mint egy baszott folyosó.
Ez mind a script része, a játékosom szerelésnél elveszti a labdát, vagy oda pattan az ellenfélhez.Nem értek hozzá, nem vagyok programozó, de ez direkt így van valahogy megcsinálva az tuti. Direkt nehezítik meg a dolgodat, nehogy 5 meccsből vagy 4-ből feltudj jutni.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1057 üzenetére
Ezek nekem is mindennaposak mostanában. Ez a nyomom a match-upot tövig és nem reagál például. Meg direkt szarul helyezkednek a védőim, hogy esélyem se lehessen szerelni.
A kapusok is viccesek, van hogy nálam Dida mindent kifog formától függetlenül, de tegnap pl. semmit.
Sikerült olyat elérnem, amit eddig nem. Div5-ből elsőre nekifutásra visszaestem div6-ba, tök gáz.
S érdekes, hogy nálam a coin event 80%-ban megfelelően működik. Nincsenek ekkora faszságok, aki elver, az tényleg jól tud játszani. Ezzel szemben a liga borzalom.
Persze megértem, hogy sokaknak 3100-as csapataik vannak tele epic lapokkal. Ez az Eto'o lap is vicc, egyik meccsen olyan kiszorított szögből rúgott nekem gólt, hogy csak pislogtam.
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1064 üzenetére
Tudom, hogy nem Cross Play játékot írtál, de amely játékok Cross Platformok, ott menni szokott a Cross Play is. Én szerintem a különböző platformok teljesen más szerverekről mennek. Most a legutóbbi 3.0.0 frissítés indulásának a napján is emlékszem, hogy úton voltam, és amikor már minden máshol ment a játék, a Mobil elérhetetlen volt vagy délután kettőig (Nem túlterhelés miatt, konkrétan Karbantartást írt a játék).
De arra gondolunk szerintem mind a ketten, hogy papíron ugyan az a játék kellene legyen PC-n és Konzolokon is, Nekem még is másnak tűnik. A PC sokkal érzékenyebb az inputra, amennyire észrevettem.
Egyébként tényleg durvák amiket beküldtél, szóval félre ne érts nem megmagyarázni próbáltam. De ugyanakkor nagyon furcsa is, mert Nekem max akkor vannak hasonló eseteim mint az a hátrapasszos gól, amikor egész meccsen azt érzem hogy a Delay-el küzdök, de olyankor is nagyon ritka az EKKORA baki.[ Szerkesztve ]
-
-
Cambi
tag
válasz VinoRosso #1057 üzenetére
Mondjuk ezek tényleg kemény jelenetek. PC-n játszol igaz? Megmondom őszíntén, PS-en valahogy ilyen borzalmakat nem szoktam átélni.
Nagy nehezen sikerült eljutnom előző season végén DIV1-be, ez egy tök jó célkitűzés volt számomra (PC-n anno pár hét alatt megvolt ott könnyebb volt még jóval.)
Most viszont ezek a haszontalak eventek, meg a sima div meccsek sem tudnak lázba hozni, semmi motivációm nincs, hogy játsszak bármit ezekből. Magyar liga még jó a magyarokkal, de már kezdek türelmetlen lenni a csicsak Konamival szemben.
Offline játékmódokról nem is beszélve, legalább egy "rendes" coop módot meg crossplayt raknának már végre be, hogy tudjak a pécés haverokkal játszani és élvezni csak a játékot.
FIFA-t ilyenkor irigylem picit, mert ott az első hetek szerintem nagyon jók tudnak lenni, amikor még nem 99-es játékosokkal rohangálnak az emberek. S annyi minden van a játékban, hogy most is gondolkodtam azon, hogy hagyom ezt az efost a fenébe, mert ok, hogy tök jó a gameplay, de egy 25 évvez ezelőtti PS1-es részben 5-ször több csapat meg játékmód volt, ami nagyon szánalmas az az igazság. -
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1026 üzenetére
Mbappe mindenkit megfut. Egyébként egy taktika sem lehet tökéletes, de folyamatosan törekedni kell rá. Nyílván amint szerzek gyorsabb CB-t akinek minden egyéb adottsága is megfelel, azt fogom betenni. Mertesacker azért került ki. Magas, mindent elfejel, mindenbe bele ér, de a sebessége botrányos sajnos, szóval Ő is a padon kapott helyet.
[ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1018 üzenetére
Az Orchestrator én úgy tudom, hogy a mélységi irányító. Tehát azért hátul helyezkedik el, ha dmfbe van.
Amúgy nekem a challenge eventekkel kevésbé van bajom, mert azokat újra próbálhatod ahányszor akarod. Most meg már ráadásul győzelmek kellenek, nem 5 pont...
Ligánál viszont nem biztos, hogy van kedvem megint 10 meccset letolni, ha felakarok jutni. Ráadásul még coint se ad vagy valami értékeset, amiért van értelme idegbetegnek lenni. Pl. lehetne egy nyitás epic lapokból vagy fasz se tudja, bármi. Ami tényleg értelmes reward... Mert gp-t meg skillseket minden ótvar AI elleni meccsen szarásig összeszedhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest