- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Az UFL ökoszisztémája már most 100x jobb mint az eFootbalé. 2 hónapos szezonok, tök fasza skinek, személyre szabható egyedi stílus. És sok-sok grind ha jó csapatot akarsz. (Nem pénz, grind!) A játékmenet meg alakul, de jelenleg 0.60 a verziószám. Béta… Érdemes rá odafigyelni.
Az EAFC meg szerintem az elmúlt évek legjobb “fifája”, és szerintem jelenleg jobb játék az eFootballnál. Dinamikus, jó tempójú, látványos, hangulatos. Elvek… Az eFoci mellett milyen elv szól? Folyamatosan kerülnek ki a licenszek, a játékmenet semmit sem fejlődik, egyre jobban árkádosítják, rég elvesztette azt ami miatt szerettem a PES-t, és ami miatt reménykedtem benne, hogy még lehet jó játék. Crossplayt képtelenek beletenni 4 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest