Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz viragdani01 #3 üzenetére
A mellékelt képet
loptam"kölcsön kértem" a telefon topic-jából, szóval nem tudom, hogy mi volt épp csatlakozva a készülékre, és mi nem.
De, nem is ez a lényeg! Hanem az, hogy ha veszek egy telefont, otthon kibontom, beüzemelem, majd arra a döntésre jutok, hogy vennék hozzá egy jó fülest, akkor hogy a pékbe fogok rájönni, hogy az adott készülék mit támogat, hogyha a dev. options alatt az a szöveg fogad, – kis túlzással – , hogy itt van egy impozáns lista, de lehet ebből igazából csak az SBC-t, AAC-t meg mondjuk az alap aptX-et támogatja a készülék. WTF?!
Merjek ezután berendelni egy LHDC-s fülest? Fizessek plusz pénzt csak azért, hogy hátha ki tudom használni? Én érzem csak ezt gáznak?"Még a Bluetooth Codec Changer nevű ... "
Az app-ra majd ránézek, köszi!" ... az LDAC és az aptX közti váltás csak úgy megy, hogy újraindul közben az Air Pro 4 ... "
Ilyen (aptX-et és LDAC-ot is támogató) fülesem még nem volt, de a Soundcore Liberty 3 Pro és a Technics EAH-AZ80 fülesem is "át kell kapcsolni" a két üzemmód (SBC/AAC vs. LDAC) között.Egyébként milyen telefonnal teszteltél, ami aptX Adaptive-et is tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- További aktív témák...