Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
válasz
Fecogame #196 üzenetére
Megvettem, KÖSZ a tesztet és az ajánlásokat!
Kb. 2 hete használom Redmi Buds 4 Pro-t váltott.
Alapból hangosabb annál és tényleg sokáig bírja: kb. egy teljes feltöltés után 1-1 hétig használtam, bár ált. 1 nap csak az egyik fülemben van és sokszor a zajcsökkentést is bekapcsolom.
Fontos még, hogy külön megnyomva a fülemben, néha be kell kapcsolni, mert akkukímélés miatt kikapcsol, ha nem párosítom, vagy kikapcsolom egy időre.
Egyelőre csak Podcast-okat hallgatok rajta, sokszor bringázás közben és nagyon jól szól, DE ha fúj a szél, akkor kb. semmit sem ér a zajcsökkentés, hiába adaptív, vagy külön a szél elleni, de nem hallott a másik fél telefonhívás közben.
Különben valamennyit erősít/javít a zajcsökkentés csak nyilván nem tud mindent elnyomni, érdemes használni, főleg pld. beszédet kiemel.
Az EQ-t még nem egyéniesítettem, mert ahhoz nagy csend kell: elsőre nem is hallottam, hogy mit kéne hallanomaztán nagyon odafigyelve már igen.
Nagyon jó az EarFun-alkalmazás
Hasznos a csörgés, ha az ember nem találja, de ha már nem csatlakozik, vagy lemerült, akkor nem csörög. EZEN Kéne javítani, mert azért annyira nem olcsó, hogy az ember simán elhagyhassa.
Negatív még, hogy ha pld. fülemben van és tömegközlekedek, de BT nincs párosítva/bekapcsolva a telón (akku-kimélés), akkor más telókra rákapcsolódik és engedélyem nélkül elkezd szólni a fülemben vkinek a zenéje
Elégedett vásárló vagyok, nehezen esik ki a fülemből. -
BusyChild
tag
sziasztok.
Van esetleg valakinek működö kuponkódja Air pro 4-hez?Köszi
-
patex1983
őstag
-
Csiet
csendes tag
Sziasztok. Ez a füles a szélzajt mennyire szűri ki? Gondolok itt pl bringázásra. Akinek van, esetleg segíthetne. Köszönöm!
-
i400
senior tag
válasz
tuzpenge #181 üzenetére
Nekem csak egy anomáliám volt Macbook + iPhone kapcsolattal. A hívás a gépen is csörög, mert van amikor munka közben egyszerűbb ott felvennem. Az udvaron voltam, gép a házban telefon a zsebben, hívnak és a fülesen vettem fel a hívást, és nem értettem miért szakadozik a hang. A telefon kijelzőjén láttam, hogy a Macbookra van továbbítva a hívás és a fülessel azon keresztül beszéltem
Supportnak írtam, de olyan élmény volt velük beszélgetni, mintha vmelyik kitboga videóba kerültem volna -
tuzpenge
őstag
Pár hónapja már használom az Air pro 4-et..minden jó, de ma zenehallgatás közben hívtak és nem tudtam felvenni...ott bohóckodtam, de végül telefonon vettem fel, utána meg egyszer csak beszélgetés közben visszadobta a hangot a fülesre....
Hogy kell felvenni a bejövő hívást hogy a fülesen szóljon a hívó fél??? Próbáltam hosszan nyomva/érintve akkor viszont felvette de nem a fülesen szólt, hanem akkor meg átdobta a MacBook-ra a hívást....iPhone és MacBook valamint iPad amikkel használom...
Köszi! -
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Tudom nem ez a füles... De melyik a jobb? Earfun Wave Pro vagy a Tune Pro? Ilyen fülesem már van csak szeretnék mellé egy nagyobbat.
-
Sungoo
addikt
Lehet, hogy buta kérdés. A fülhallgató tud két eszközhöz egyszerre kapcsolódni? Jelen esetben egy táblagép, és egy telefon. Vagy ha az egyikkel használni akarom, akkor a másikról le kell választanom?
-
kp78
addikt
mindenkinek!
Úgy tűnik a telefon lesz a hibás, másik telefonnal egyszerre indul.
-
kp78
addikt
Nektek egyszerre indul a zenelejátszás mindkét oldali fülesen?
Nekem először mindig csak a bal oldali szólal meg, majd 0,5-1 másodperc elteltével kezd a jobb is működni.
Pro3-nál ilyet nem tapasztaltam. -
patex1983
őstag
Be van, vagyis volt kapcsolva persze. Csatlakozott is mindkét eszközhöz, de nem váltott köztük, fixen a box hangja hallatszott csak a fülesben. Ha meg a telefonról indítottam valami médialejátszást, akkor elindult, majd pár másodperc múlva megállt. Gondolom amiatt, mert nem tudta kiküldeni a hangot a fülesre.
-
-
i400
senior tag
Mivel nem találtam érdemi infot egyik tesztben sem a multipoint működéséről, így félve rendeltem meg, de szerencsére ios és macos között tökéletes a váltás.
-
doongoo
addikt
januárban rendeltem tőlük wave pro fejhallgatót, azzal nem volt semmi gond. Olyan volt már viszont korábban, hogy pl. a U-boom speaker nem volt EU-ban készleten. Most csak próbaképp néztem, hogy az air pro 4-et simán tudnám most is rendelni, azaz nincs szerintem ilyen ország szerinti tiltás. Gondolom függ a terméktől, amit rendelni akarsz, hogy az éppen van-e.
-
vasi79
aktív tag
Rendelt valaki mostanában EU oldalról? Nekem más termékre azt írja, hogy vagy nincs raktáron/a célországba nem szállítanak. Van ilyen hogy már Magyarországra nem szállítanak mert van helyi forgalmazó?
-
válasz
TheBikerider #146 üzenetére
Volt egy kis kitérőm, iphone helyett, S25-tel is kiválóan működött.
-
doongoo
addikt
válasz
Domokosember #156 üzenetére
A bluetooth hang mindig késik, csak az a kérdés, hogy mennyit. Game módban tutira nem fogod észrevenni, de szerintem amúgy sem. Millisecundumokról beszéünk, azaz a másodperc ezred részéről...
-
Hauptmann
veterán
válasz
Domokosember #156 üzenetére
Note9-en nem késik.
-
Domokosember
újonc
Sziasztok! Samsung S24+ -om van Exynos procival, szeretnék biztos lenni benne, hogy nem fog késni a hang videó lejátszásnál YouTube-on. Félig értem a codec problémákat, de aggasztó, hogy nincs egzakt válasz. Végigolvastam becsülettel az összes hozzászólást. Ígértetes a füles, hajlok rá, hogy kipróbáljam, de szeretnék biztosra menni.
Késni fog a hang videólejátszásnál? -
solti
senior tag
Sziasztok! Bő egy éves Earfun Air Pro-t megéri erre lecserélni? Az Air Pronak még nincs appja meg ilyesmi, de annyira nem is hiányzik.. viszont az egyik fülesből a kis fekete "szűrő" már kiesett, és direktbe belelátok a "hangvetőbe", van egy érzésem, hogy ez nem igazán tartósítja...
-
Yeffy
veterán
neztem azt is, de egyreszt (most) 2x annyiba kerulne, mint az AP3 kedvezmennyel, masreszt nem tud aptX-et, plane nem Adaptive-ot. egyik fo ok volt, amiert anno ezt valasztottam. ugyh egyelore maradok ennel.
max, ha megint besz@rik gariido alatt, megy vissza ismet, aztan nezek valami mast.
-
Yeffy
veterán
erdekes. nekem is harmasom volt, ma kuldtem vissza 11 honap utan, mert ehhez kisse hasonlo baja volt, szinten a bal oldali bud-dal (leirhatom mi, ha erdekel valakit, csak nem akarok alapbol OFFolni rola itt).
amiert ezt leirtam, az az, h elgondolkodtam, h mivel visszakapom az arat, kirpobalom az AP4-est. ez a fulbol kivetelt erzekelo funkcio neha jol jonne. de mivel tobben is írták, ebben a topikban is olvastam, h nem megbizhato modon mukodik/nem mindegy, hogy rakod le/stb, igy ugy dontottem, h nem zsonglorkodom ezzel, rendelek megint egy AP3-asat. talan ez mar tovabb birja.
-
33as
senior tag
válasz
Zsolesz1885 #148 üzenetére
Persze megtartja, de gyere át ide a topikjába:
-
Zsolesz1885
tag
Sziasztok!
Iphone tulajoknak szólna a kérdés. Épp keresek egy fülest kb ez a 25-30 ezer a lélektani határ, és eddig ez a kütyü vezet a vélmények alapján, Airpods-ot nem akarok annyiért venni. Nos, egy 14 pro-m van és ugyebár az Apple nem igazán engedi az EQ használatát külső szoftverekkel. Nekem fontos lenne a méy basszus mivel azt nagyon szeretem, csak hát jelenleg nem tudok beállítani egy Redmi füleheshez youtube közben.Szóval, ennek a fülesnek az alkalmazásában működik az EQ az Iphone-non, és megtartja a youtube-nál is? Köszi
-
basaja
senior tag
Android után most iPhonnal tesztelve is csak azt tudom írni, hogy az árát tekintve kiváló választás. A beszéd minősége viszont almán messze jobb, mint droidon. Érdekes...
-
Pár napja használom, kiváló cucc. iPhone-om van, tökéletesen működik vele. (Nem tudom androiddal milyen)Régebben volt Airpods-om, van összehasonlítási alapom. Amit az Earfun nyújt 25 ezerért, az üzemidő, a hangzás, a kapcsolat telefonhoz stb., több, mint tökéletes. Az Airpods pro 4x annyiért, nyilván kizárt!
Szóval Én örülök, hogy egy teszt véletlenül szembe jött velem a YT-on, meg is vettem és nem bántam meg, tehát nem küldöm vissza. Amire használom, arra remek ár/érték arányú eszköz. -
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Elvileg jött firmware frissítés a fülesre. Valaki be tudná linkelni, hogy mit tartalmaz? Én véletlenül gyorsan rányomtam és nem tudtam elolvasni... Köszönöm szépen!
-
RocketSWET
csendes tag
- UPDATE - Jött email értesítés, hogy feladták a csomagot (UPS) elvileg dec.30.-at jelez kiszállításra, de az csak egy becsült idő szerintem. A lényeg hogy elindult.
-
én az első anc-t használom itthon általában. elég jól kizárja a világot ilyenkor. a zenében én nem vettem észre hangszínváltozást. a többi nagyából egyértelmű, hogy mit csinál(na). talán nekem az ear adaptiv nem teljesen világos. utcán sátálva az elsőt használva azért jön be egy kis csekély zaj, de az autókat alig hallom meg. veszélyes így sétálni. én sem szeretnék gwm-re megdögleni..
az ambient sound részen is próbáltam már vásárlás közben de vissza kellett kérdeznem a kasszástól mert annyira nem volt jó ahogy beengedte a hangokat. itt 2 verzió van, lehet a másikat kellett volna kapcsolnom. majd még kitapasztalom -
kp78
addikt
Tegnap nekem is megjött a 11.25-én megrendelt Air Pro 4.
Majdnem 2 év elégedett Pro 3 használat után rendeltem meg ezt, egyelőre bejáratás, és ismerkedés azzal a pár extrával, amivel többet tud, mint a 3.
Ezeket az ANC módokat volt már ideje vkinek tesztelni?
Esetleg tapasztalat, h melyik a leghatékonyabb?
Azt még nem volt időm tesztelni, hogy a 4-ben is megmaradt-e, hogy a lecsatlakoztatott, tokból kint hagyott, majd akku kímélés céljából kikapcsoló fülest azt érintő hosszas érintésével be lehet-e kapcsolni, de remélem, h igen.
-
vasi79
aktív tag
válasz
RocketSWET #132 üzenetére
A hármasnál is előfordul ez a hiba.
-
RocketSWET
csendes tag
Időközben még annyi frissítés, hogy új üzenetet kaptam (myearfun.com-tól) miszerint több idő lesz a csere a megnövekedett forgalom miatt (black friday, karácsony ). Így választhatok, hogy várok vagy visszakapom a pénzem. Én a várakozást választottam, mert augusztusban még 18e vettem itthon most ha jól látom 25e + szállítás. Addig meg melóba elhordom a feleségem régebbi samsung buds fülesét (nem használja most) itthon H.O.-ban meg van helyette fejhallgató is.
-
realist
őstag
válasz
RocketSWET #132 üzenetére
Pontosan ugyan ez a problémám, gyak mindennel próbálkoztam már, de nem találtam megoldást softwaresen.
Amazon vásárlás az enyém, ma írok nekik... -
RocketSWET
csendes tag
Leírom a történteket hátha később segítség valakinek. Maga a rendelés a globalról volt, mert akkor amikor vettem még itthon nem volt készleten. 3 hónapja használom és van egy visszatérő hiba, hogy a bal oldali füles random időközönként szétcsatlakozik majd ha próbálkozok vele életre kel és működik tovább bizonytalan ideig. Az első két hónapban keveset használtam így nem tűnt fel de, most hogy napi szinten szükségem van rá kiderült hogy ez így nem lesz használható és valószínüleg van valami baja. Fizikai sérülés szennyeződés nincs rajat a hiba mindig csak a baloldali fülesben jelentkezik és eszközfüggetlen tablet, teló, pc, tv mindenhol produkálja. Az is mind1 mit állítok az appban kb végigpróbáltam az összes beállítást hátha. Előtte Air S-em volt azzal semmi hiba nem volt így sajnáltam is kicsit a váltást. A hangzás amúgy rendben van én egy S24-el használom LDAC módban mert Exynos proci van benne, illetve PC is LDAC ott megvettem a A2DP Drivert-t is hozzá.
Írtam a magyar forgalmazónak is elsőkörben mert az oldaluk szerint ők szoros kapcsolatban állnak a nemzetközivel, gondoltam teszek egy próbát. Gariztatásban nem tudnak segíteni így kerestem a globalt. Bekérték a megrendelés számot (ez a global oldalon a saját profilban meg is van archiválva így könnyen azonosítottak) + elküldtem a hiba írását. Kerestek, hogy próbáljak ki még egy két dolgot, ha nem sikerül csatoljak képet a hibáról és a sorozatszámáról ami a doboz hátulján van. Mivel előzőleg már mindent kipróbáltam elküldtem neki a képet a dobozról az eszközről hogy nincs rajat fizikai sérülés, látszik hogy a dobozban is csak a jobb oldali fény villog illetve a teló appban nincs kapcsolódva a bal.
Közben írtak hogy elnézést kérnek a kellemetlenségért küldenek egy újat. Remélem az új már nem csinál majd ilyesmi hibákat, a régit meg majd meghirdetem hibásan, alkatrésznek mert a doboz és a jobbos füles tökéletes. Becsatolom ide is a képetek itt már aptX-el alappal is próbálkoztam persze sikertelenül ez a része nem befolyásolta a hibát.
-
doongoo
addikt
válasz
RocketSWET #130 üzenetére
Volt garis cserém a hivatalos oldalon. Kértek kis videót a hibáról és küldtek új fülest. A rosszat vissza sem kellett küldenem. Korrektek voltak és lement az egész kb. 10 nap alatt.
-
válasz
RocketSWET #127 üzenetére
Én se tapasztaltam semmi hasonlót (ismerős sem). Gariztasd szerintem
-
ztoldy
senior tag
válasz
RocketSWET #127 üzenetére
Szia, nem tapasztaltam.
-
RocketSWET
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék hogy van-e másnál is ilyen jellegű hiba hogy a bal oldali füles kapcsolatot random eldobja majd csak a tokban eltöltött szintén random idő után lehet normális működésre bírni. Szoftverfrissítés, hard reset, nem oldotta meg a problémát. Az eszköz teljesen sérülés mentes, új kora óta produkálja ezt a hibát am. Első alkalom után hosszú ideig nem volt vele gond így nem foglalkoztam vel gondoltam megoldódott de a napokban egyre gyakoribb lett. (közben kereskedőt is kerestem már) Nincs lemerülve teljesen feltöltött állapotban és az összes beállítás kombinációt végig próbálva produkálja, hozzá kapcsolódó eszköztől függetlenül.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok a hazai forgalmazó oldalán most 22990 forintért van a füles ha valakit esetleg érdekel.
-
Ez a füles tudja az aptx LL-t? Low latency? Tv-t néznék vele és van egy avantree oasis b transmitterem.
-
doongoo
addikt
válasz
lsebestyen #119 üzenetére
ja, az más, nálam csak az ugrott fel, hogy sikeres volt a frissítés
-
petrson
senior tag
válasz
lsebestyen #115 üzenetére
En nyomtam egy FR-t es utana nem akart 1 oran at kapcsolodni az apphoz. Amugy mukodott rendesen a fules. Sokadik probalkozas utan rendbejott.
-
petrson
senior tag
Ma jött egy új firmware. Letöltöttem, reseteltem, aztán újra párosítás, ami rendben ment, de az applikációhoz nem kapcsolódik. Mi lehet a gond?
-
patex1983
őstag
-
blaca83
őstag
válasz
patex1983 #98 üzenetére
Én most rendeltem egy 4-est, de a PRO 3-al is tökéletesen meg voltam elégedve.
Lehet, hogy nálad van valami beállítási probléma vagy a telefon miatt van gond.Nálam egy Xiaomi 9T -vel utána pedig a 13T-vel is teljesen tisztán szólt a beszéd, még zajos környezetben is vagy éppen autópályán komolyabb szél zaj mellett.
-
petrson
senior tag
válasz
Hauptmann #107 üzenetére
Nekem is ma jott meg.
A palcika tisztitasra van kitalalva.iPhone-nal aki hasznalja: az App-ban nincs lehetoseg kodeket valasztani. Nem igazan ertek hozza, nincs is valasztasi lehetoseg? Van egy Xiaomi Pad-om, arra letoltve az appot, ott figyel a menupont, aptx lehetoseggel. Hogy van ez iPhone-on? Koszi a segitseget
-
Hauptmann
veterán
Megjött, nem szól szarul, de még be kell járatni. A hívást nem teszteltem még.
Az a hosszú vékony pálcika mire való?
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
válasz
Hauptmann #100 üzenetére
Hát ja......
Én is emiatt a teszt miatt mertem megvenni, de kár volt.....#103 Fecogame: kétlem, hogy erre a minőségre bárki azt állítaná, hogy tökéletes. De még csak azt sem lehet mondani, hogy jó.
Itt egy valós videó, zajos környezetben. Kár, hogy ezt már én is csak későn találtam meg és vakon hittem az itteninek.
[link] -
-
ztoldy
senior tag
Illetve kérdés, hogy hányszor, mennyi időn keresztül volt tesztelve. A pro3 és most a pro4 is van, hogy jó, de van, hogy szinte használhatatlan. Sajnos ez ilyen és nem is nagyon javítanak rajta, így részemről szerintem ez volt az utolsó verzió, amit megvettem.
Youtube-on vannak olyan tesztek, ahol a füleseket zajos környezetben vagy legalább azt imitáló körülményekben tesztelik. Egy 10-essel drágábban már azért van olyan füles, ami inkább használható konferenciára, telefonálásra is zordabb körülmények között is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest