Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
januárban rendeltem tőlük wave pro fejhallgatót, azzal nem volt semmi gond. Olyan volt már viszont korábban, hogy pl. a U-boom speaker nem volt EU-ban készleten. Most csak próbaképp néztem, hogy az air pro 4-et simán tudnám most is rendelni, azaz nincs szerintem ilyen ország szerinti tiltás. Gondolom függ a terméktől, amit rendelni akarsz, hogy az éppen van-e.
-
Yeffy
veterán
erdekes. nekem is harmasom volt, ma kuldtem vissza 11 honap utan, mert ehhez kisse hasonlo baja volt, szinten a bal oldali bud-dal (leirhatom mi, ha erdekel valakit, csak nem akarok alapbol OFFolni rola itt).
amiert ezt leirtam, az az, h elgondolkodtam, h mivel visszakapom az arat, kirpobalom az AP4-est. ez a fulbol kivetelt erzekelo funkcio neha jol jonne. de mivel tobben is írták, ebben a topikban is olvastam, h nem megbizhato modon mukodik/nem mindegy, hogy rakod le/stb, igy ugy dontottem, h nem zsonglorkodom ezzel, rendelek megint egy AP3-asat. talan ez mar tovabb birja.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- 0perces Kolink KLA-003
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest