- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiet
csendes tag
válasz
patex1983 #185 üzenetére
Nem a mikrofon zajszűrésére gondoltam, hanem zenehallgatásra. Van egy másik márkájú fülhallgatóm, ami szintén zajszűrős, de az bringa közben kb használhatatlan. Majdnemhogy fel is erősíti a szélzajt, nemhogy elnyomná. Ezért kérdeztem, hogy ez hogy teljesíthet ilyen téren. Köszönöm!
-
-
blaca83
őstag
válasz
patex1983 #98 üzenetére
Én most rendeltem egy 4-est, de a PRO 3-al is tökéletesen meg voltam elégedve.
Lehet, hogy nálad van valami beállítási probléma vagy a telefon miatt van gond.Nálam egy Xiaomi 9T -vel utána pedig a 13T-vel is teljesen tisztán szólt a beszéd, még zajos környezetben is vagy éppen autópályán komolyabb szél zaj mellett.
-
-
ztoldy
senior tag
válasz
patex1983 #82 üzenetére
Sajnos ez egy gyenge pontja volt eddig az összes előző verziónak is. Valóban elő szokott fordulni olyan eset, amikor olyan hangosan kellene már beszélni, hogy értsenek utcán a másik oldalon, hogy az már kiabálás lenne, de ez az előző verziókkal is így volt. Én nem tudom, hogy egyes teszteken ez a jelenség miért nem jön elő.
Ez a kategória kb. ezt tudja, legalábbis az Earfun-nak még nem sikerült olyat kiadni az air pro szériából, amivel mikrofon terén is maradéktalanul elégedett lettem volna.
Lehet, hogy egy 10-essel drágábban már van olyat, aminél ez a hiba nem jelentkezik pl. Oneplus buds3, amiről lehet yt-on találni több mikrofon teszteket is bemutató videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest