Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiet
csendes tag
válasz
patex1983 #185 üzenetére
Nem a mikrofon zajszűrésére gondoltam, hanem zenehallgatásra. Van egy másik márkájú fülhallgatóm, ami szintén zajszűrős, de az bringa közben kb használhatatlan. Majdnemhogy fel is erősíti a szélzajt, nemhogy elnyomná. Ezért kérdeztem, hogy ez hogy teljesíthet ilyen téren. Köszönöm!
-
-
blaca83
őstag
válasz
patex1983 #98 üzenetére
Én most rendeltem egy 4-est, de a PRO 3-al is tökéletesen meg voltam elégedve.
Lehet, hogy nálad van valami beállítási probléma vagy a telefon miatt van gond.Nálam egy Xiaomi 9T -vel utána pedig a 13T-vel is teljesen tisztán szólt a beszéd, még zajos környezetben is vagy éppen autópályán komolyabb szél zaj mellett.
-
-
ztoldy
senior tag
válasz
patex1983 #82 üzenetére
Sajnos ez egy gyenge pontja volt eddig az összes előző verziónak is. Valóban elő szokott fordulni olyan eset, amikor olyan hangosan kellene már beszélni, hogy értsenek utcán a másik oldalon, hogy az már kiabálás lenne, de ez az előző verziókkal is így volt. Én nem tudom, hogy egyes teszteken ez a jelenség miért nem jön elő.
Ez a kategória kb. ezt tudja, legalábbis az Earfun-nak még nem sikerült olyat kiadni az air pro szériából, amivel mikrofon terén is maradéktalanul elégedett lettem volna.
Lehet, hogy egy 10-essel drágábban már van olyat, aminél ez a hiba nem jelentkezik pl. Oneplus buds3, amiről lehet yt-on találni több mikrofon teszteket is bemutató videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest