Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Es akkor erre jon meg ra hogy top gold vagy akar hasznalhato promo lapot iden meg sokkal nehezebb nyitni mint korabban. Meg hat azokkal is az van amit az ikonokkal irsz, hogy vagy gyengek a ps-ek, vagy mas miatt lesz nagyon hamar outdated mind. Nem is tudom van-e meg osszesen 20 gold mezonyjatekos aki igy december kozepen extranak szamit, vagy legalabbis jol hasznalhato/befer a legtobb csapatba. Aki ilyen, az meg nagyreszt elerhetetlen a legtobbeknek (Bampe, Vini). Nekem egyedul Bonmati van goldok kozul a csapatban, de igazabol az evo Mirettim pl lassan jobb lesz nala mindenben, es ingame sem nagyon erzodik gyengebbnek. A kezdom 90%-a evo vagy ikon. De hat beszedes az is hogy mig 2-3 eve ilyenkor egy Putellas millios lap volt, addig most 100k, vagy hogy mondjuk egy gold Valverdevel par eve akar totsig is vigan elvoltal, most meg decemberben a kutyanak nem kell.
-
-
Sandros112
tag
-
T0rnad0
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem most kezdtem, de az ingyé pontokat olyan pakkra akartam elkölteni, amiből ikon jöhet. Az ajándék Gerrardon kívül van már 5 db, őket szeretném evozni a későbbiekben.
EA's hit:
Csináltam most 1 órán belül 6 db 82x10 pakkot a következő eredménnyel:
88: 2 db
87: 1
86: 3
85: 2
84: 12
83: 22
82: 18
Kb a többi sbc is ilyen sikerrel zárul.
Ahogy gjoe is írja, ebből azért jó sokat kell kirakni, hogy kijöjjön egy ikon sbc.
De akkor szerencsére másnak jobban adja. A csapatra nem panaszkodom, kihozzuk ebből is a legjobbat
-
Digestive
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
igazából az a 83*10 sem ér sokat, sőt amennyire le lettek húzva a pakkok, nem igazán tudok olyan játékmódot mondani amiben megérné játszani a rewardért

Olvasom, hogy miket nyittok 10-11 WL winekkel, és egyáltalán nem motivál arra, hogy próbáljak többet nyerni.
Talán most a silver kupában vannak a legjobb pakkok, de ott is csak a 20wines reward az igazi -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Látom EA portásai meglépték a nagy csavart, most felhúzták az ai védekezést.
Gond a mondandóddal, hogy egyszer abból indulsz ki, hogy van a kapcsolatnak jelentősége ("Perpill az ai defending miatt még fontosabb a jó kapcsolat"). Majd a másik mondatban, ahol a pistike rosszkor nyomkodja a szerelést, ott nem említed meg. Ai defending számít, manualnál nem. Elég érdekes elképzelés. Pedig ebben nagyjából benne van, hogy miért rossz a cselezés mechanika. Egyszerűen a technika hatránya minimum 100-200ms késés. (Rendering, inputlagok, távolság...) Ami már számottevő.
A "lapok" gyorsabbak ai futásnál dologban is benne lenne a végkövetkeztetés, de az már konteó lenne.Amúgy múltkor egy meccset nézve azon röhögtem, hogy még egy focimeccsen a 20 mezőnyjátékos a pálya egy kicsi részén tömörül, addig ebben a játékban szépen tartják a nagy távolságokat, hogy cselmatyinak legyen helye forgolódni. És még meccsenként változóan el is futnak a játékosok a labdás elől. Ezt egokirályok élvezik. Aki meg focizni akar, az nem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azóta újabb 2 hosszabbítás, abból 1 szopó
Benzema képtelen 5 méterről gólt lőni, de az övének bezzeg 0 szögből is megy. Ezt a szart így nem lehet játszani, hogy vicc gólokat kapok. Rendes játékidőben abból egyenlített a gyerek, hogy Hansen egy szimpla 2 méteres passzt elrontott a kp-n. Megnyomtam a sima passzt erre ő indítani akart
-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sokszor morog szerintem mindenki, és annak ellenére morgunk, hogy szerintem a játékosok nagy része tisztában van vele, hogy az esetek 70-80 %-àban nem a skill számít , hanem a játék és a szerverek állapota.
Akkor a legbosszantòbb, ha az ember látja , hogy skill alapján sima győzelem lenne, de az ember kínlódik, mert a játék nem azt csinálja amit kell. Nekem ez a legújabb delay xarakodàs , ami felbaxxa az agyam . Ilyet eddig nem tapasztaltam . Mintha x-szàz ms lenne a latency, qrva idegesítő. -
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Felesleges ilyenekre epiteni egy draga sbc tervezesenel,mire kirakod Busquets-et kijon egy uj patch amivel haszontalan lesz a tiki-taka es helyette mondjuk a long ball pass fog menni, vagy a rapid, vagy a power shot, vagy ki tudja. Totalisan kiszamithatatlan az egesz jatek.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Éppen írni akartam már a napokban, h megtaláltam az idei legjobb csatáromat.
Dianival vannak párban. Elképesztő (volt) ez a lap az utóbbi héten. Extrém gyors és a 160 centijével olyan volt vele az R1 dri, mint az álom. Sérthetetlen volt, nem tudtak vele mit kezdeni.
Erre a tegnapi peccs után kb elveszítette az értékét. Itt nem egy pici finomítás, nerf volt. Hanem kinyírták az R1-et! Úgy belassul kb, mintha jockeyt nyomnék vele. Nem értem miért kell így átesni mindig a ló túloldalára.
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
" Az ember hozzászokik valamilyen játékstílushoz aztán teljesen megváltoztatják. " Itt van a lényeg. Így 40 után már érzem, hogy nem tudok, és nem is akarok olyan gyorsan adaptálódni. Ez már tryhard nekem. A patch előtti napon írtam itt szépet a kanadai barátainknak, de közben amúgy sorra nyertem a meccseket és úgy éreztem, úgyahogy érzem most a gamet. Na akkor gondolom ez most kuka
És nem fidget spinneltem a kapu előtt, mint kedves Pinas barátaink. Erre most konkrétan megbaszták a dribblinget
Na mind1, a következő patchre majd pont megszokom ezt is 
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát pedig szerverhibának azt nevezni, hogy kapufa lesz nagyobb baromság. De ha kifejted megköszönöm. Persze véletlen lehet, de a te általános panaszod (10000xg-m van, mindenkit lejátszok a pályáról, de nem tudom kivégezni) nem a véletlent erősíti. De jó szerver hiba. Amúgy 5:0 is 2 után van
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerver hibája.
Ugyanis többször van az, hogy amikor látom a meccs kezdésénél hogy csapatom lomha és béna, akkor az elején még simán képes vagyok ettől függetlenül összehozni 1-2 gólt vezetésre. De amikor lefáradnak a játékosok, kb 4-5x akkora az impact rám, mint az ellenfélre. Emiatt ha az mócsingképű nem is tud játszani, azzal ver el, hogy az ő játékosai nem passzolják 45 fokban mellé a labdát, sokkal gyorsabban indulnak el és futnak.
Így aztán te akárhogy zsonglőrközhetsz, még azt is megpróbálhatod hogy ilyenkor csak tartod a labdát. De elárulom nem fog működni, mert pár passz után mintha már kést szúrkálnának a védőkbe és teljesen lehetetlen dolgokat csinálnak: kirúgják a labdát, elesnek csak úgy maguktól, oylan rosszul veszik át, hogy 3 másodpercbe telne nekik újra összeszedni magukat.
És ezért vagyok full ideg, mert sz@r kapcsolat ellenére is próbálom megnyerni a meccset, hátrányból is vezetni kezdek, de a végéig exponenciálisan nő a hátrányom a kapcsolat miatt. Ezáltal erősen tudatosul, hogy megint egy lepkecsattogtató béna gyerek vert el a szerver miatt, hiába voltam én skillesebb. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez már régóta így van. 2:0nál vált a játék. Az hogy kapufa vagy védés, mellé. Lényegtelen. Nem enged elhùzni nagyon. Persze ne értse félre senki. Ha 10 ziccered lesz utána, akkor abból valamennyi be fog menni. Csak más arányban. A szoros meccseken ez szívás. Kedvencem, amikor rushba mindenki cseszik védekezni, de 2:0 után kb 5ször kell kell 3 nak az egy kapusnak menni ziccerben, hogy gól legyen.
Végülis szimuláció. A csapat morálja kap egy ütést az elbizakodottság miatt.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Már ne haragudj, de nem azért baj a rövid keresési idő, mert Jolika néni nézi, hanem mert ha mindenkit 1 másodperc alatt kiszór, akkor sosem lesz az adott másodpercben ugyanolyan állású ellen a szerveren. Vagy kisebb csoda kell hozzá. Ezért lesz random. Ha vársz fél percet, akkor nagy eséllyel befut egy ugyanolyan.
Én csak a tapasztalatot tudom. Pc-n még soha nem stimmelt az állás az enyémmel. Sőt. Közelében sem volt. 2-3 win különbség minimum volt köztünk. De loss is. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gondolom az első pár napban még a régi lapjuk volt nyitható, amikor streamerek játszhattak csak. Ettől még nyilván indokolatlan a brutál ár, mert hiába ritka lap egy Interes Pavard, ha cserébe szar is és senkinek nem kell
Jó, itt a játék elején még annyira nem szar, segíthet is a linkelésben (pl. nekem is félig Serie A-s, félig francia csapatom van), de inkább úgy mondom, hogy bármelyik csapat nagyon kényelmesen megvan nélküle. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A rodrygo emelkedése 50%. Az első wl eredménye. Mondjuk összejátszhato volt első héten szerencsével 100k. Ezt egy millióig 3szor kell dupláznod. 100% haszonnal. A fodderek összesen nem emelkedtek 100%-ot. Rodrygo se max a játék elejéhez képest, de akkor nem sok pénz volt. A 10%os shortolások meg jók. De két hét telt el. Szóval 2 hét alatt szkeptikus vagyok kezdő tőke nélkül. De ha nem gondolkodok, akkor elhiszem
A bappe meg. Kreativitás. Kap egy 86os lapot. Elérhető áron. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Itt nem feltétlen script van. Egyszerűen szarul van megcsinálva a késések összeszinkronizálása. Ez ebben a részben valamiért még feltűnőbb. Ugye nem kell mondanom, hogy ha te pl 50 ms késésben vagy a másik meg 5, akkor nem egy időben játszotok. Egy ilyen gyors játékban pl az ő játékosa már a 16os vonalán van, nálad meg előtte 5 méterrel mondjuk. Te arra reagálsz, a másik meg másra. A végen egy szar lassú labdával vagy valamivel összehozza. Nekem nagyon feltűnő, hogy a szuper ellenfelem, aki mindig pont elpasszolja, ellövi, cselezi a labdát amikor én odaérek. Nála már lehet "rég" elpasszolta a labdát. Én meg mindig pont nem. Egy normális játékban ezt úgy lehetne megoldani, hogy pl egy 5ms-es németet nem sorsol össze egy 30as magyarral. Viszont itt az instant meatchmaking a lényeg. Ezért marad a buherálás. Extra hitboxal és rásegítéssel. Ha vissza tudnál ugrani pár osztályt egyből látnád, hogy jól megy a through ball. Ezt tapasztalatból tudom. Egy idő után feljutsz oda, ahol már ritkán vagy a dákó jó oldalán. Plusz nem bénák ellen játszol, szóval élnek is az előnnyel ha van.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na vajon mi lehet a through ballal? Valószínűleg most a másiknak király, míg amikor neked jó, akkor a másiknak szar. Ez a fifa mérleg hinta. Amúgy sokkal nehezebb feljutni. A pénzes függők még az 5. osztályban vannak. Lassabban halad fel az alja is, mert nem lehet védekezni. A jobbak meg körbeverik egymást. így nagy a csata a 81 pick-ért (ami ha 83 lenne is 650 coint ad)
Amúgy pc-n kíváncsi lesz, hogy EA portásainak mikor sikerül azt leprogramozni, hogy ha mondjuk véletlen billenytűzeten nyomom meg az első gombomat a játék menü előtt, akkor is tudjak kontrollerrel online játszani. Vagy legalább valami jelezze, hogy bizony te most billentyűzeten fogsz játszani. Persze ez nagy elvárás, de már az is jó lett volna, hogy ha lemerül a kontrollered, és újra bekapcsolod, akkor tudd folytatni a játékot, mint korábban. De neeem. Nem lehet. Ki kell lépni a teljes játékból. Kezdem azt hinni, hogy a portások felmondtak, és a 60 iq alatti takarítóknak adták át a programozói feladatot, akiket csak a kvóta miatt vettek fel.
-
D.Bergkamp
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Netemmel nincs gond, más játékmódban nincs is gond, csak SB-ben fordul elő ilyesmi. Ahogy olvasgatok itt ott, az old geneknél (legalábbis az xbox one-nál biztosan) fordul elő ilyesmi, és mivel az idei az utolsó kiadás erre a gen-re, ezért gondolom nem foglalkoznak már vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és a többi csajra, stb.....
Pedig az egész játék koncepciónak ugye az a lényege.

csak érdekelt a dolog , hogy a kettő közül melyik
a tiéd is konteó. Csak a logikátlan fajtából.
LendvaiFeri1
Kristof_94