Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Lehet egyedül vagyok ezzel, de nekem a Birthday promo nem tetszett. Akiket meg akartam szerezni arra nem volt coin, az összes pickből, upgradeből se ők jöttek, rendszerint csak ugyanazok a legalsó polcos duplicatek. Nem is foglalkoztam az evo bakery résszel, most érted, minek tegyek egy Serie B-s Szenegálira finesse+-t, vagy egy török ligás, holland védőre bruisert vagy akármit?
Alig jött értékelhető BD játékos SBC. Ugyanez a bajom a TOTS-al egyelőre: csak Locatellit leakelték (ő már ki is jött). Az elmúlt pár évben ez volt a 2 legjobb promo, szinte minden nap jött egy Mkhitaryan, Dybala vagy akár Wamangituka SBC.
Most meg majd fos upgrade és pick várható gondolom.Gratula, Kristóf!
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerintem meg az evok az egyetlen megmaradt jo dolog a jatekban, ez tartja kb eletben a dolgot. Pont hogy az tud engem is a legjobban motivalni a jatekra ha kijon egy jo evo valamelyik lapomra, foleg ha Juvesra. Hogy akkor ot felevozzam, hasznaljam, jatsszak vele.
"Nincs igazából motivációm arra, hogy leüljek játszani." - miert cdinaltal fullos Arsenal teamet, ha nem azert, hogy jatssz veluk? Van egy fasza csapatod a kedvenc jatekosaiddal, innentol mar csak elvezned kene veluk a jatekot, meg fejlesztgetni oket tovabb, amikor tudod.
Az evok szerintem zsenialisak, a jatek osszes tobbi resze hulladek, borzalmas iranyba mennek osszessegeben iden is.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezt irtam szerintem november vegen mar.
Ez az evo jo dolog lenne,de tulzas.
Unalmas egyszeruen. Nekem a lenyege ennek a jateknak az sbc,meg a pack nyitasokbol valo jo jatekosok voltak,viszont most meg kevesebb jatekos lehet hasznalhato a promokbol,ergo meg kisebb az esely a jo lapra. -
myckey
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze, ez megvan !
De SBC egyelore keveset tudok kirakni. Ilyen 85 koruli csapatot esetleg...meg hat, a grindeles nem az en asztalom. Megy a szeker megy a szeker, de meg meg all !
( illetve szeretek UT kivul is jatszani ...Ott vegre realisabb gameplay fogad, a sajat beallitasaimmal ) -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igazabol akkor boven eleg juliusban felrakni ezekre az evot es ennyi.
Akkor mar mindenki 99 lesz,es a feladat megoldva..
Kristof pont ugy maradsz le,hogy nem akarsz.
Az evok mindig a jatek pillanatnyi allapotara tudjak felhuzni a jatekosokat,1 honap mulva meg ujra tudod oket fejleszteni.. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem egyelőre ők vannak, de ezek még nincsenek készen, várok a jó evokra.
Illetve akiket nem linkeltem: Joelinton (cdm 93,6 gg rating), Miley fantasy lapját is evozom az új LB/RB evoval, ő valami 94+ lesz. Bár tőle ugye van már egy FS evom, amire az informot 2 hétig vadásztam, de sebaj...
Meg lesz még egy icon swap evo is, már ha azt választom végül.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze, valószínűleg olyasmi lehetne, hogy ha eladod akkor a ps+ lekerül és aki megveszi, majd rárak amilyet akar. Kérdés, hogy ezek a ps+ evok meddig lesznek elérhetők.
Van itt még rajtam kívül, aki sehol sem tart a tokenekkel? A wl nyilván megvan, de a többi nem. Nagyon bele kellene húzni, mert szűkösnek érzem az időkeretet.
SB-ben mennyi a minimum meccs, ha kombinálom a csapatokat? -
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igaz, bár én főleg a ki nem lépést nem értem. Mert pár éve amikor az volt a feladat swapsbe h lőj gólt 10 meccsen + nyerj 6-ot, akkor kb. minden 2. ellenfél kilépett 0-1-nél. Itt van ez a cup ami egy japánt ad, ehhez nem 10, hanem 20 meccs kell, de szinte senki nem játssza aranygólra, és 3-4-5 gólos hátránynál se lépnek ki, rugdosódik, gólörömöt néz. Mennyivel gyorsabb lehetne pedig. Elhiszem h imádnak játszani ezzel (
), de olyan sok másik játékmód van, ezt meg 2 max 3 óra alatt le lehetne zavarni, ehelyett napokig szopni kell vele, mialatt ott van a többi objekt vagy Rivals rewards, amit szintén tolni kellene. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sot, meg a swapok es hasonlok jo resze is rivalsben ment regen. A fifa20 volt az elso fut-om, emlekszem a summer heat Mendy objevtivere, ahol konkretan Mendyvel kellett rivalsben egy rakas meccsen golt loni, cross assistot adni, nyerni, meg hasonlok. Boritekolhato volt, hogy ha kaptal egy tizit, jott az alt f4, nehogy veletlenul golt lohessel Mendyvel
szoval ja, akkor is agyhalott/gonosz geci volt mar a legtobb fifas (tisztelet a kivetelnek), csak kevesebb volt a talalkozasi pont veluk. -
A guru
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
FS evobol konkrétan nettó 80k coinért evoztam 2 icon chemes rommá boostolt játékost akikhez hasonló nem hogy milliókba kerül, de nincs is a marketen. Halott jelenleg bármilyen promo ameddig kullognak az evok power curvje mögött.
A TOTY lapjaimnál is már azon agyalok mikor casheljek ki belőlük, mert fog jönni olyan evo hamarosan, amivel egy 87 Cruyffból jobb lapot csinálok, mint a TOTY Putellas.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nemtudom mit kell csinálni ahoz hogy wl rewardból toty nyissa vagy bármi èrtèkeset...11-14winig megyek mindig eddig az egyetlen ami èrtèkes ès jó lap volt az egy speciális frimpong(nemtudom már melyik promobol akkor az volt az egyik lap)se addig se azóta nem nyitottam wlből olyan kártyát aki èrne valamit akár anyagilag akár tudnám használni....Èn úgy látom hogy amióta nagyrészt eladható a reward drasztikusan levan húzva!Eladhatóból nagyon ritkán ad hasznalható lapot,untradeből többször nyitok jókat vagy nagyobb foddereket akik jók sbcbe
Nemtudom min múlnak ezek a dolgok de örülök neki ha legalább neked szerencsèd van vele.Nekem már a wl meg a rivals az a kèt mód amihez a legkevésbé van kedvem mert nemèri meg amit belefektetek csak mindig marad a remènykedès hogy hátha...
Rivalsot elengedtem már direkt tartom magamat div 2 vagy div1 ben,ott könnyen nyerek nem jutok már fel elitbe mert semmi èrtelme. -
A guru
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én azelőtt se csak tapelgettem a finesse shotokat, szóval engem kevésbé érint a mostani bug. A lényeg hogy 3 bar feletti erőt rakj a lövésbe és úgy fog működni mint a patch előtt, szerintem nagyobb a dráma ekörül mint valójában a hiba. A low driven finesse is ugyanígy működik.
Hozzáteszem egy hete dolgoznak ezen, ami nevetséges.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Így van. Én nem is foglalkozok vele. Sőt a 10 tokenest se rakom rá Marseiler lapomra, mert 90est csinál belőle. 85ös a lap, de top szinten van már most is. 5/5 és minden fontos ps rajta van. Inkább fokozatosan csinálok majd belőle egy olyan lapot, h minden statja 99 lesz a játék végére.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Soha nem az arat nezem egy sbc-nek, hanem a fodder mennyiseget ami kell bele. Tok mindegy, mennyibe kerul egy 90-es lap, ha kell egy sbc-be 5 db 90-es lap, az mindenkeppen 5 db 90-es lap, artol fuggetlenul. Az eddig kijott toty sbc-k szinte egyike sem er annyi fodder mennyiseget, amennyit kernek erte.
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy mibe rakja majd a rengeteg 82-84 foddert? Egy idő után Quick sell vagy ilyeneket pazarol majd 79+ pikkbe?
Amúgy ebből a tw 2 teambol egy sem jött a héten.
Szóval nem hinném hogy este esik egy mbappe vagy dembele.
Este 7 rendszer összeomlás után kB mikortól lesz érdemes nyitni? -
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jol van sracok akkor tiki takazzatok.
Soha az eletemben nem kerultem feljebb,vagy nyertem tobbet,vagy ment jobban a jatek azert,mert annyira extra jatekosaim voltak.
Pedig tavaly es tavalyelott is toty mbappeval mentem januar vegen mar.
Volt,hogy jo volt,volt hogy szart nem ert es mindent blokkoltak,szereltek,lefutottak a 99-es sebesseggel.
Mondom,placebo,azert hogy mjndig azt erezd,hogy soha ne legyen kesz a csapatod.
Hanyszor volt mar,hogy azt erezted nem is ugyesebb mint te,de gold modric-kroos-kdb-ruben dias stb. siman szetszaladtak a csapatodat,csatarodat stb.
Lehet neked 100millios kereted,centivel nem leszel jobb,mint a par milliossal.
Nem mondom,hogy bronz csapattal,de aproert osszelehet rakni olyan csapatot,amiutan nulla kulonbseg van.
-
Tajték
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én tudom a stílusom , régen is ugyan ezt játszottam.
A felállással küszködtem egy ideig de rájöttem hogy nekem sem sem a 2 csatáros, sem a meta 4411, 442 RM-LM stb... nem jön be.
Eddig mindig kellett nekem az RW-LW de néha az is nehézkes volt. Sokszor nem találtam őket passzra, csak indítani.
Rátaláltam a 4321-re ST mellette 2 CAM , ott érzem hogy nincs távol se túl közel a 2 szélső, picit hátrébbról indulnak a védelemre indítás miatt és passzal is jobban megtalálhatóak, valahogy ezt jobban érzem
Pedig így nehezebb picit mert jó CAM aki szélső kvalításokkal rendelkezik kevés van... RW-LW rengeteg jó van. -
Tajték
senior tag
-
A guru
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gauntlet nálam is a top 1, olyan jó kis teameket építgetek. Mondjuk én szerintem tényleg olyanok ellen játszom ott akik kikapcsolt monitorral tolják szóval minden tisztelettel kihívás nem nagyon van benne pláne mióta az objectiveket is rommá butították. De legalább a rewardok tényleg jók.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Es akkor erre jon meg ra hogy top gold vagy akar hasznalhato promo lapot iden meg sokkal nehezebb nyitni mint korabban. Meg hat azokkal is az van amit az ikonokkal irsz, hogy vagy gyengek a ps-ek, vagy mas miatt lesz nagyon hamar outdated mind. Nem is tudom van-e meg osszesen 20 gold mezonyjatekos aki igy december kozepen extranak szamit, vagy legalabbis jol hasznalhato/befer a legtobb csapatba. Aki ilyen, az meg nagyreszt elerhetetlen a legtobbeknek (Bampe, Vini). Nekem egyedul Bonmati van goldok kozul a csapatban, de igazabol az evo Mirettim pl lassan jobb lesz nala mindenben, es ingame sem nagyon erzodik gyengebbnek. A kezdom 90%-a evo vagy ikon. De hat beszedes az is hogy mig 2-3 eve ilyenkor egy Putellas millios lap volt, addig most 100k, vagy hogy mondjuk egy gold Valverdevel par eve akar totsig is vigan elvoltal, most meg decemberben a kutyanak nem kell.
-
-
Sandros112
tag
-
T0rnad0
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem most kezdtem, de az ingyé pontokat olyan pakkra akartam elkölteni, amiből ikon jöhet. Az ajándék Gerrardon kívül van már 5 db, őket szeretném evozni a későbbiekben.
EA's hit:
Csináltam most 1 órán belül 6 db 82x10 pakkot a következő eredménnyel:
88: 2 db
87: 1
86: 3
85: 2
84: 12
83: 22
82: 18
Kb a többi sbc is ilyen sikerrel zárul.
Ahogy gjoe is írja, ebből azért jó sokat kell kirakni, hogy kijöjjön egy ikon sbc.
De akkor szerencsére másnak jobban adja. A csapatra nem panaszkodom, kihozzuk ebből is a legjobbat
-
Digestive
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
igazából az a 83*10 sem ér sokat, sőt amennyire le lettek húzva a pakkok, nem igazán tudok olyan játékmódot mondani amiben megérné játszani a rewardért

Olvasom, hogy miket nyittok 10-11 WL winekkel, és egyáltalán nem motivál arra, hogy próbáljak többet nyerni.
Talán most a silver kupában vannak a legjobb pakkok, de ott is csak a 20wines reward az igazi -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Látom EA portásai meglépték a nagy csavart, most felhúzták az ai védekezést.
Gond a mondandóddal, hogy egyszer abból indulsz ki, hogy van a kapcsolatnak jelentősége ("Perpill az ai defending miatt még fontosabb a jó kapcsolat"). Majd a másik mondatban, ahol a pistike rosszkor nyomkodja a szerelést, ott nem említed meg. Ai defending számít, manualnál nem. Elég érdekes elképzelés. Pedig ebben nagyjából benne van, hogy miért rossz a cselezés mechanika. Egyszerűen a technika hatránya minimum 100-200ms késés. (Rendering, inputlagok, távolság...) Ami már számottevő.
A "lapok" gyorsabbak ai futásnál dologban is benne lenne a végkövetkeztetés, de az már konteó lenne.Amúgy múltkor egy meccset nézve azon röhögtem, hogy még egy focimeccsen a 20 mezőnyjátékos a pálya egy kicsi részén tömörül, addig ebben a játékban szépen tartják a nagy távolságokat, hogy cselmatyinak legyen helye forgolódni. És még meccsenként változóan el is futnak a játékosok a labdás elől. Ezt egokirályok élvezik. Aki meg focizni akar, az nem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azóta újabb 2 hosszabbítás, abból 1 szopó
Benzema képtelen 5 méterről gólt lőni, de az övének bezzeg 0 szögből is megy. Ezt a szart így nem lehet játszani, hogy vicc gólokat kapok. Rendes játékidőben abból egyenlített a gyerek, hogy Hansen egy szimpla 2 méteres passzt elrontott a kp-n. Megnyomtam a sima passzt erre ő indítani akart
-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sokszor morog szerintem mindenki, és annak ellenére morgunk, hogy szerintem a játékosok nagy része tisztában van vele, hogy az esetek 70-80 %-àban nem a skill számít , hanem a játék és a szerverek állapota.
Akkor a legbosszantòbb, ha az ember látja , hogy skill alapján sima győzelem lenne, de az ember kínlódik, mert a játék nem azt csinálja amit kell. Nekem ez a legújabb delay xarakodàs , ami felbaxxa az agyam . Ilyet eddig nem tapasztaltam . Mintha x-szàz ms lenne a latency, qrva idegesítő. -
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Felesleges ilyenekre epiteni egy draga sbc tervezesenel,mire kirakod Busquets-et kijon egy uj patch amivel haszontalan lesz a tiki-taka es helyette mondjuk a long ball pass fog menni, vagy a rapid, vagy a power shot, vagy ki tudja. Totalisan kiszamithatatlan az egesz jatek.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Éppen írni akartam már a napokban, h megtaláltam az idei legjobb csatáromat.
Dianival vannak párban. Elképesztő (volt) ez a lap az utóbbi héten. Extrém gyors és a 160 centijével olyan volt vele az R1 dri, mint az álom. Sérthetetlen volt, nem tudtak vele mit kezdeni.
Erre a tegnapi peccs után kb elveszítette az értékét. Itt nem egy pici finomítás, nerf volt. Hanem kinyírták az R1-et! Úgy belassul kb, mintha jockeyt nyomnék vele. Nem értem miért kell így átesni mindig a ló túloldalára.
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
" Az ember hozzászokik valamilyen játékstílushoz aztán teljesen megváltoztatják. " Itt van a lényeg. Így 40 után már érzem, hogy nem tudok, és nem is akarok olyan gyorsan adaptálódni. Ez már tryhard nekem. A patch előtti napon írtam itt szépet a kanadai barátainknak, de közben amúgy sorra nyertem a meccseket és úgy éreztem, úgyahogy érzem most a gamet. Na akkor gondolom ez most kuka
És nem fidget spinneltem a kapu előtt, mint kedves Pinas barátaink. Erre most konkrétan megbaszták a dribblinget
Na mind1, a következő patchre majd pont megszokom ezt is 
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát pedig szerverhibának azt nevezni, hogy kapufa lesz nagyobb baromság. De ha kifejted megköszönöm. Persze véletlen lehet, de a te általános panaszod (10000xg-m van, mindenkit lejátszok a pályáról, de nem tudom kivégezni) nem a véletlent erősíti. De jó szerver hiba. Amúgy 5:0 is 2 után van
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerver hibája.
Ugyanis többször van az, hogy amikor látom a meccs kezdésénél hogy csapatom lomha és béna, akkor az elején még simán képes vagyok ettől függetlenül összehozni 1-2 gólt vezetésre. De amikor lefáradnak a játékosok, kb 4-5x akkora az impact rám, mint az ellenfélre. Emiatt ha az mócsingképű nem is tud játszani, azzal ver el, hogy az ő játékosai nem passzolják 45 fokban mellé a labdát, sokkal gyorsabban indulnak el és futnak.
Így aztán te akárhogy zsonglőrközhetsz, még azt is megpróbálhatod hogy ilyenkor csak tartod a labdát. De elárulom nem fog működni, mert pár passz után mintha már kést szúrkálnának a védőkbe és teljesen lehetetlen dolgokat csinálnak: kirúgják a labdát, elesnek csak úgy maguktól, oylan rosszul veszik át, hogy 3 másodpercbe telne nekik újra összeszedni magukat.
És ezért vagyok full ideg, mert sz@r kapcsolat ellenére is próbálom megnyerni a meccset, hátrányból is vezetni kezdek, de a végéig exponenciálisan nő a hátrányom a kapcsolat miatt. Ezáltal erősen tudatosul, hogy megint egy lepkecsattogtató béna gyerek vert el a szerver miatt, hiába voltam én skillesebb. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez már régóta így van. 2:0nál vált a játék. Az hogy kapufa vagy védés, mellé. Lényegtelen. Nem enged elhùzni nagyon. Persze ne értse félre senki. Ha 10 ziccered lesz utána, akkor abból valamennyi be fog menni. Csak más arányban. A szoros meccseken ez szívás. Kedvencem, amikor rushba mindenki cseszik védekezni, de 2:0 után kb 5ször kell kell 3 nak az egy kapusnak menni ziccerben, hogy gól legyen.
Végülis szimuláció. A csapat morálja kap egy ütést az elbizakodottság miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és a többi csajra, stb.....

a tiéd is konteó. Csak a logikátlan fajtából.
LendvaiFeri1
Kristof_94