- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius #3313 üzenetére
Idén a legkönnyebb coint szerezni. A rivals reward ad egy csomó coint, eladható pickeket meg eladható packokat. A WL reward szintén sokkal jobb mint eddig bármikor. Ha nem nyitsz semmit sem akkor is 8 win+div3ból sztem heti 200k összejön. Ha meg jön valami akkor nyilván több. Amit írtak, mindenkinek untrade csapata van. Én az elmúlt 2 hónapban kb. 1 poszton használtam eladható lapot, az egyik cm-ben. Az EVO-k kurva jók, sokkal jobb lapokat lehet csinálni mint amit azért vehetsz amennyibe kerülnek. Csomó középszar sbc jött az elmúlt 4 hónapban amik a legtöbb átlag csapatába tökéletesek. Egyszerűen csak gyűlik a coin és nem használják fel. Én is eladtam már idén 800k coint és megint volt 800k-m úgy, hogy minden evo-t coinból veszek.
-
homerhamm
addikt
válasz
Clapaucius #3314 üzenetére
Amúgy rosszabb ez a játék mint egy kaszinó.
-
Clapaucius
tag
válasz
Clapaucius #3310 üzenetére
Bocsi nem tudok szerkeszteni:
Még annyit hozzátennék, hogy korábban bőven 100H fölött játszottam és sokal több pénzt öltem bele, de fele ennyire sem voltam szerencsés -
bodnar123
őstag
válasz
Clapaucius #3310 üzenetére
Ha nem játszol sokat de fizetsz (jó azért nem százezreket) ezek szerint ugyanott vagy.
Amúgy nem nehéz pénzt gyűjteni. Div2 reward meg wl 10 winekkel sb elite 1-2vel kb egy hónap alatt jött 2,2 milla. Ebből egy icon casillas 360ért volt eladható. A többi a fodderek kiárusítása meg qs.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Clapaucius #170 üzenetére
hát ha úgyvan még mint kb 6-7 éve akkor az első bekapcsolásnál fogja megkérdezni, hogy átakarod-e vinni az összes pontot az új játékra, figyelni kell mert többet nem kérdezi meg. de ha valaki azóta vitt át és nem így van akkor majd kijavít
-
toxicjew
addikt
válasz
Clapaucius #170 üzenetére
Elméletben igen, de majd vki megerősíti hogy kell, mert én a büdös életben nem vettem és nem is fogok. De kell lennie ilyen lehetőségnek.
-
gjoe
addikt
válasz
Clapaucius #114 üzenetére
Fél nappal előbb is ha a szokásos új zeland régió működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged