Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Idén a legkönnyebb coint szerezni. A rivals reward ad egy csomó coint, eladható pickeket meg eladható packokat. A WL reward szintén sokkal jobb mint eddig bármikor. Ha nem nyitsz semmit sem akkor is 8 win+div3ból sztem heti 200k összejön. Ha meg jön valami akkor nyilván több. Amit írtak, mindenkinek untrade csapata van. Én az elmúlt 2 hónapban kb. 1 poszton használtam eladható lapot, az egyik cm-ben. Az EVO-k kurva jók, sokkal jobb lapokat lehet csinálni mint amit azért vehetsz amennyibe kerülnek. Csomó középszar sbc jött az elmúlt 4 hónapban amik a legtöbb átlag csapatába tökéletesek. Egyszerűen csak gyűlik a coin és nem használják fel. Én is eladtam már idén 800k coint és megint volt 800k-m úgy, hogy minden evo-t coinból veszek.
-
homerhamm
veterán
válasz
Clapaucius
üzenetére
Amúgy rosszabb ez a játék mint egy kaszinó.
-
Clapaucius
tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Bocsi nem tudok szerkeszteni:
Még annyit hozzátennék, hogy korábban bőven 100H fölött játszottam és sokal több pénzt öltem bele, de fele ennyire sem voltam szerencsés
-
bodnar123
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Ha nem játszol sokat de fizetsz (jó azért nem százezreket) ezek szerint ugyanott vagy.
Amúgy nem nehéz pénzt gyűjteni. Div2 reward meg wl 10 winekkel sb elite 1-2vel kb egy hónap alatt jött 2,2 milla. Ebből egy icon casillas 360ért volt eladható. A többi a fodderek kiárusítása meg qs.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
hát ha úgyvan még mint kb 6-7 éve akkor az első bekapcsolásnál fogja megkérdezni, hogy átakarod-e vinni az összes pontot az új játékra, figyelni kell mert többet nem kérdezi meg. de ha valaki azóta vitt át és nem így van akkor majd kijavít

-
toxicjew
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Elméletben igen, de majd vki megerősíti hogy kell, mert én a büdös életben nem vettem és nem is fogok. De kell lennie ilyen lehetőségnek.
-
gjoe
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Fél nappal előbb is ha a szokásos új zeland régió működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LendvaiFeri1
Kristof_94