Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
8-2-ről nem lett meg a 10 win
Azért ilyenkor szívesen elküldeném az anyjába az összes fejlesztőt. Utolsó 5 meccsen 14 xg-re rúgtam 3 gólt
Hiába timedelek, alakítok ki egyértelmű ziccereket minden kapufa,mellé vagy kapusba. Az utolsó meccsen a teljes csapat csődöt mondott. A védők minden passza ellenfélé, a támadók mindent kihagynak, a kp meg láthatatlan volt. Többet érnék vele ha 5-5-be kezdenék, aztán hamarabb lesz meg a 10 win mint így.
Mateo egész wl alatt zseni volt, mindenkit lefutott. Az utolsó 5 meccsen meg a guruló labda is elpattant tőle meg a leglassabb játékosok is lefutották.
Pickek:
Tarkowski-Sels-Saka
LewisSkelly-Toone-MitomaAz a jó Saka meg MLS-ben, hogy Sakat a TOTY evoba dobtam be, Skellyt meg az immortalosba
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért ilyenkor szívesen elküldeném az anyjába az összes fejlesztőt. Utolsó 5 meccsen 14 xg-re rúgtam 3 gólt
LendvaiFeri1
Kristof_94